چقدر فاصله اينجاست بين آدمها
چقدر عاطفه تنهاست بين آدمها
چه ماجراي عجيبي است اين تپيدن دل
واهل عشق چه رسواست بين[/b] آدمها
چه مي شود همه از جنس آسمان باشيم
طلوع عشق چه زيباست بين آدمها[b]
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر فاصله اينجاست بين آدمها
چقدر عاطفه تنهاست بين آدمها
چه ماجراي عجيبي است اين تپيدن دل
واهل عشق چه رسواست بين[/b] آدمها
چه مي شود همه از جنس آسمان باشيم
طلوع عشق چه زيباست بين آدمها[b]
بهتره در وقتی می خوایم مرتکب هر بی عدالتی بشیم خودمون رو جای اون کسی بزاریم که قراره قربانی کار زشت ما بشه اون موقع شاید به خودمون بیایم . توی هر کاری هیچ فرقی نمی کنه : فقر گرسنگی حق کشی و ....
پس اولین قدم رو خومون باید برداریم . این کارهایی رو که بچه ها گفتند شایدخودمون هم مرتکب شدیم ولی اون رو به بقیه نسبت می دهیم یا می گیم اگر ما انجام ندیم بقیه انجام می دن
دوست خوبم اين جامعه اي كه ازش حرف ميزنيم چيز جديدي نيس اين جامعه يعني من و تو پدر و مادر و دوستاي ما ....ما بايد از خودمون شروع كنيم و به بقيه هم اول با محبت بعد به اجبار بفهمونيم كه چه طور بايد رفتار كنن!!ما به قانون و اجبار عادت كرديم!!!
دوستان من بعضی مواقع واقعا خندم میگیره.ما مملکتمون اسلامی هست .دینی که کاملترین دینهاست و همه را به آرامش و محبت دعوت می کنه. ولی برای دلخوشی هم که شده یکی از دستورات اسلام تو کشور ما انجام نمی شه.هر نوع خلافی که شما بدونید اسلام نهی کرده ما داریم انجام میدیم: ربا، زنا،ریا،رشوه، نزول خوری،دورغ،...... احترام به قانون هم که اصلا بلد نیستیم.هنوز هم توی این دولت کسی پیدا نشده که با پارتی بازی مبارزه کنه.فقط مشکل مردم ما یک چیز هست: چشم سرشون شده 4 تا و چشم دل کور شده.بیایید چشم دلمون را روشن کنیم. به اون چیزی که داریم ننازیم به اون چیزی که هستیم بنازیم. پندار خوب گفتار خوب کردارخوب
سلام
ماها همگی به این موضوع که من تو ما میشیم رو تاکید کردن اما بعضی از بچه ها هم خواستند وضوع را به گردن دیگران بندازن از نوشتن این موضوع تقریبا یکسال میگذره ولی باز هم مسله بیشتر هم شده است بابا از خودتون شروع کنید امروز امتحان کنید چرا ماها خودمونو اصلاح نمی کنیم و از زمین وزمان ایراد میگیریم؟؟؟!!!
بر هر کسی که می نگرم در شکایت است...........
در حیرتم که گردش گردون به کام کیست؟
به كام من . آني . درهر شرايطي دنيا به كام من است .
خدایا همیشه پشت و پناه و امیدمون تو بودی و هستی...نمیدونم حکمت این موضوع رو که برامون پیش اومده میدونم به هر حال خیری در اون نهفته هست...اما خیلی خسته ام و دلم میخواد زار بزنم از دست این آدمها...
برای همسرم توی محل کارش پا پوش درست کردن...اونم برای کسی که از چونش مایه میگذاشت برای کار....خیلی این آدمها پستن....به خاطر پول و مقام حاضرن با زندگی و آبروی آدمها بازی کنن...همه جای این مملکت پر هست از این آدمها....که همشونم این کله گنده ها تشکیل میدن..اگر باهاشون همکاری کنی به همه جا میرسی اما خدا نکنه باهاشون کنا نیای ..مثل همسر من بی گناه لهت میکنن...کسائی هم که میدونن اصل موضوع چیه به خاط موقعیتهاشون اصلا جلو نمیان....دهناشون رو قفل کردن... به هر حال ما از هیچ کسی کمکی نمی خواهیم خدا همراه ماست...ولی این آدمها خیلی...چشم دیدن افراد موفق رو ندارن.....همه و همه..بد دوره ای شده... ...من که هیچ وقت نمیبخشمشون.
خدایا خودت به داد ما برس..:203:
ایشالا که هر چه زودتر مشکلتون حل میشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط نجوا
نگران نباشین دوست عزیز.خدا هیچ وقت بنده های خوبشو تنها نمیذاره...
خدا خیلی بیشتر از خود ما به فکرمونه.....
این که چرا همچین مشکلی تو جامعه هست خیلی دلیلش واضحه ....
با خودتون یه خورده روراست باشین ؟!!!!!!!! میفهمین از کجا تمام این مشکلات شروع شد!
تنها مشکل من و تو نیستیم