RE: اختلاف سنی ++13 پسر بزرگتر !!!!!!
[quote=آوازه]
فرشته مهربون ممنون از پاسختون
ایشون 20 ساله که ایران نیستن، ساکن کانادا هستن ، جدا از خانواده زندگی میکنن ،فوق لیسانس دارن و شغلشون آزاد هست( business) . دوست بنده که مقیم کاناداست معرف ما بوده ،البته خودش شناخت خاصی نداشته فقط معرفی کرده ، این آقا کاملا فرد مستقلیست ، روپای خودش ایستاده .خیلی زحمت کشیده تا به اینجا رسیده ، دیر تصمیم به ازدواج گرفته به چند دلیل :1-دختر دلخواهش رو پیدا نکرده 2- میخواسته شرایط مالیش خیلی ایده آل باشه
خانواده اش به تصمیمش احترام میذارن (خودش به حد کافی سخت گیر هست :163: )
از لحاظ اعتقادی مثل همیم ،من آدم بی بندو باری نیستم اما اعتقادی به حجاب ندارم ! ایشون همین رو میخوان ! در ارتباط با زندگی در خارج از کشور مشکلی ندارم،چون خودم قصد مهاجرت داشتم ! زبانم خوبه ،همین الانش که اینجاییم به راحتی باهم انگلیسی صحبت میکنیم:227: در مجموع بعد از 20 سال زندگی خارج از ایران من ایشون را یه ایرانی میبینم نه یه خارجی...دائما یاد خداست ومیگه با توکل به خدا پیش میریم هر چی خیره:316:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mah_v
آوازه جون منم مشکل تو رو دارم من 22 سالمه و ایشون 35 سال ولی خداییش بهش نمی خورد سنش به منم چون قدم بلنده و درشتم بیشتر می خوره ولی منم الان بزرگترین دغدغه ای که دارم سنشه
نمیدونم چی کار کنم!!!!!!!!!
دوست عزیزم به چهره بسنده نکن ، حتی اگه اختلاف سنیتونو نشون بده توو خوشبختی و تفاهمتون تاثیری نداره !!! ببین به چه چیزایی علاقه داره ، روحیاتتون چطوریه؟ جوری نشه 10 سال دیگه که شما تو اوج جوونی ایشون حتی حوصله یه سینما یا مهمونی هم نداشته باشه!! من وخواستگارم به شدت شیطونیمو پر انرژی ، از این نظر تفاهم داریم ( تازه من حس میکنم در مقابلش افسرده ام مخصوصا با وضعیت کنونی ایران )
ایشالا هر چی به خیر صلاح هممونه :72: خوشحال میشم این تاپیک رو همراهی کنی با من تا ایشالا به یه نتیجه خوب برسیم :43:
راست میگی آوازه جون باهات موافقم ...آره باید امتحانش کنم چون کاملا غریبست و هیچ گونه شناختیم ندارم نسبت بهش تو رو خدا دعا یادت نره خوشحالم میشم تجاربت رو بشنوم و سوالات و تجاربی که فکر میکنی به دردم می خوره
هر روز میام اینجا و نظرات جدید رو میخونم به کسی پاسخی نمیدم ، فقط فرشته مهربان در ارتباط با بچه من اشتباها فکر کرده بودم که ایشون بچه نمیخواد وقتی صحبت کردیم به تفاهم رسیدیم، در زمینه بوسیدن هم با ایشون بصورت غیر مستقیم مطرح کردم ،و دیگه تکرار نشد .به شدت در حال فکر کردنم ،اگه لازم بشه به مشاور هم مراجعه میکنم ، فقط دوست عزیز "پیدا" لطفا به جای تمسخر قوم و خویش من راهنماییم کن ،خانواده منم جزو همون پولدارایین که شما گفتی،حالا این چه فرقی تو آینده من داره؟؟؟؟؟؟ یعنی چی میگی که شما هم اگه همه قوم و خویشت اونجا بود راهه بهتری انتخاب میکردی؟؟؟؟؟؟؟ الان من باید به شما جواب پس بدم؟؟؟؟؟ یعنی شما داری مستقیما میگی من دارم دروغ میگم؟ کی گفت اونجا حلوا خیرات میکنن ؟؟؟من گفتم؟ چرا باید بی پول و الاف باشم؟ فکر کردی چشم بسته دارم انتخاب میکنم ؟ اگه عشق خارج رفتن بودم به هر شکلی بودم الان ایجا نبودم واسه مشورت گرفتن !!! منم کم زبل نیستم ،اونقدر خودم تحقیق کردم سایتهای معتبر و مدارکش رو رو کردم و میدونم شغلش و محل زندگیش دقیقا کجاست ، و قراره دوستانم برام اونجا تحقیقات کاملی انجام بدن... و حقیقتش پشیمون شدم که اومدم مشکلمو اینجا مطرح کردم ، از مدیر همدردی میخوام که اگه میشه عضویت من اینجا کلا لغو بشه :302:
دوست عزیزمMah_v اگه بتونی برام پیغام خصوصی بذاری وایمیلت رو بدی میتونیم بیشتر در ارتباط باشیم ،ترجیح میدم اینجا همه مسائلم رو نگم:72:
آوازه،اشتباه یک کاربر نباید باعث بشه درباره تالار اینطور قضاوت کنی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آوازه
هر روز میام اینجا و نظرات جدید رو میخونم به کسی پاسخی نمیدم ، فقط فرشته مهربان در ارتباط با بچه من اشتباها فکر کرده بودم که ایشون بچه نمیخواد وقتی صحبت کردیم به تفاهم رسیدیم، در زمینه بوسیدن هم با ایشون بصورت غیر مستقیم مطرح کردم ،و دیگه تکرار نشد .به شدت در حال فکر کردنم ،اگه لازم بشه به مشاور هم مراجعه میکنم ، فقط دوست عزیز "پیدا" لطفا به جای تمسخر قوم و خویش من راهنماییم کن ،خانواده منم جزو همون پولدارایین که شما گفتی،حالا این چه فرقی تو آینده من داره؟؟؟؟؟؟ یعنی چی میگی که شما هم اگه همه قوم و خویشت اونجا بود راهه بهتری انتخاب میکردی؟؟؟؟؟؟؟ الان من باید به شما جواب پس بدم؟؟؟؟؟ یعنی شما داری مستقیما میگی من دارم دروغ میگم؟ کی گفت اونجا حلوا خیرات میکنن ؟؟؟من گفتم؟ چرا باید بی پول و الاف باشم؟ فکر کردی چشم بسته دارم انتخاب میکنم ؟ اگه عشق خارج رفتن بودم به هر شکلی بودم الان ایجا نبودم واسه مشورت گرفتن !!! منم کم زبل نیستم ،اونقدر خودم تحقیق کردم سایتهای معتبر و مدارکش رو رو کردم و میدونم شغلش و محل زندگیش دقیقا کجاست ، و قراره دوستانم برام اونجا تحقیقات کاملی انجام بدن... و حقیقتش پشیمون شدم که اومدم مشکلمو اینجا مطرح کردم ، از مدیر همدردی میخوام که اگه میشه عضویت من اینجا کلا لغو بشه :302:
دوست عزیزمMah_v اگه بتونی برام پیغام خصوصی بذاری وایمیلت رو بدی میتونیم بیشتر در ارتباط باشیم ،ترجیح میدم اینجا همه مسائلم رو نگم:72:
آوازه جون اصلا تو نباید خودت رو ناراحت کنی و اینجا رو ترک نکن عزیزم
مرسی عزیزم
امروز میخوام بهش جواب نه رو بگم !!! منتهی به یه سری دلایلی که اینجا مطرحش نکردم ، ممنون از همه دوستان:72: