احتمالن ویتامین مو منظورشه.hair-vit
نمایش نسخه قابل چاپ
احتمالن ویتامین مو منظورشه.hair-vit
نقل قول:
اون اول که (احتمالا دیگه همه میدونن) مشکلات سردمزاجی من و اینکه تصور میکرم این قسمت از زندگی نه تنها مهم نیست بلکه جنبه حیوانی قضیس163، حالا هم مشکلات بچه دار شدن.
سلام مینای عزیز
به نظر می رسد که همچنان هم در ته دل به اینکه " این قسمت از زندگی نه تنها مهم نیست بلکه جنبه حیوانی قضیس" ایمان دارید
همچنین از صحبت های کلی شما اینطور بر می آید که به خاطر خواسته همسرتان و اینکه بچه دار شدن را حق ایشان می دانید در حال تلاش برای راضی کردن خود برای بچه دار شدن هستید
ببینید اینکه همه یک کاری را انجام می دهند دلیل نمی شود که شما هم همان کار را انجام دهید.طبیعتا چند سال قبل شما که اصلا به میل جنسی اهمیت نمی دادید و به بچه دار شدن فکر نمی کردید به خاطر عاشق پیشگی و علاقه ازدواج نکرده اید.بلکه صرفا جهت اینکه هر دختری در این سن ازدواج می کند و یا دختر بالاخره یک روزی باید ازدواج کند ازدواج کرده اید.در حال حاضر هم با وجود دارا بودن ساپورت کامل همسرتان از نوشته هایتان بر می آید که چندان به ایشان دلبسته و عاشق نیستید
خب طبیعتا شما که نه میل جنسی داشتید و نه میل به داشتن فرزند نباید ازدواج می کردید (اگر نیاز به دوست ، همدم و همراه بود این نیاز با دوستانتان برطرف می شد و نیازی به همسر که نقشی خیلی فراتر از دوست دارد ، وجود نداشت). احتمالا اگر الان به گذشته برگردید هیچ وقت با این آقا ازدواج نمی کردید
قضیه ی بچه دار شدن هم همین طور است.شما نباید یک اشتباه را دو بار تکرار کنید.اینکه همسرتان حق دارد از شما بچه بخواهد ، همه توی زندگیشان بچه دار می شوند پس شما هم باید بشوید ، بچه موجب تحکیم روابط زوجین می شود ، از تنهایی در می آیید ، از آن به بعد با همسرتان هدف مشترک پیدا می کنید و ... همه بدون داشتن عشق و علاقه به داشتن فرزند کوچکترین ارزشی ندارند و بعدا باز هم از این کرده تان پشیمان خواهید شد . بدون شک داشتن فرزند به مشکلات زوجین می افزاید لذا اینکه تصور کنید با داشتن فرزند مشکلات حال شما و همسرتان حل می شود صد در صد اشتباه است ( با بچه دار شدن یک مشکل از مشکلات شما کم و صد مشکل به آن ها افزوده می شود) . به علاوه هیچ زوج فهیمی برای حل کردن مشکلاتشان بچه دار نمی شوند بلکه برای این بچه دار می شوند که به داشتن بچه عشق و علاقه دارند و از اینکه یک انسان جدید را با نهایت سعی و تلاششان در کنار یکدیگر بپرورانند لذت می برند .
دقت کنید که داشتن فرزند هم مثل ازدواج کردن چیزی نیست که بعد از انجامش بتوانید ازش پشیمان شوید و این تصمیم تا آخر باقی مانده عمرتان را تحت تاثیر مستقیم قرار خواهد داد.
پس به نظر من بهتر است که تا هنگامی که این حس درونتان ایجاد شود صبر کنید . خواه یک روز طول بکشد و خواه سال ها
پی نوشت :
طبیعی است که همسرتان حق درخواست فرزند را از شما دارد. ولی زندگی زناشویی و تصمیم به داشتن فرزند مساله ای نیست که بنشینید و برایش برنامه ی زمانبندی تهیه کنید. اگر الان به همسرتان بگویید که به فرض یکسال به شما وقت دهند تا شما خود را برای اینکار آماده کنید اشتباه است. هیچ معیار و ترازی وجود ندارد که بتواند تعیین کند شما یکسال بعد آماده ی داشتن فرزند هستید. با تعیین deadline شما صرفا خود را در مضیقه می گذارید و انتظارات نابجا برای همسرتان ایجاد می کنید.چه بسا بعد از گذشتن یکسال نه تنها برای داشتن فرزند آماده نشده باشید بلکه به یقیین رسیده باشید که اصلا نباید بچه دارد شوید
امیدوارم توانسته باشم کمکی بکنم
شاد باشید
سلام آقای sci.خیلی ممنون که باز هم به تاپیکم سرزدید :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
قرص اکوفن برای جلوگیری از ریزش مو. زینک اکسید(میگن مدل خارجی)و لوسیونهای مو.
بعد از اینکه واسه کم کاری تیروئیدم دارو مصرف کردم البته فقط روزی 1/4 باز هم احساس میکردم ریزش موهام متوقف نشده چون قبلا خیلی موهای پرپشت و خوبی داشتم اما الان کم کم دارن میریزن.
در پاسخ به پست 33 شما،
به نظرم هیپوتیروئیدی شما مهمتر از این قرصهای مکملی است که گفتید و باید دقت زیادی در رابطه با کم کاری غذه تیروئیدتون داشته باشید بویژه به منظور آمادگی برای بارداری و توصیه می شه تا زمانی که این وضعیت پابرجاست زیر نظر پزشک متخصص باشید و مشورت بگیرید
هیپوتیروئید یا کم کاری غده تیروئید موجبات مسائلی رو در بدن شما بوجود می آره که کاهش میل جنسی، خستگی، خشکی پوست، گرفتگی صدا و ریزش مو از جمله اونهاست... البته فقر آهن هم بی تاثیر نیست!
قرصی که نام بردید البته دارو نیست و مکمل محسوب می شه، لوسیونهای مو و سرمهای مو البته تاثیرات جدی خاصی ندارند و در شرایطی بسیار کم و موضعی موثر خواهند بود که مشکلات فیزیولوژیک بدن شما کاملا حل شده باشد... البته نه در ریزش مو و نه در نگهداشتن مو... بلکه بسیاری از این سرمها و لوسیونها از طریق تحریک پوست سر موجب افزایش گردش خون به طور مقطعی در سر می شوند که ضرری نداره، اما کمک چندانی به حساب نمی آد (در برابر مشلات فیزیولوژیک) و تنها موجب احساس خوبی در زمان استفاده خواهد شد!
در مجموع مکملهایی خوراکی مثل قرص اکوفن که شامل روی (زینک) هم هست، و سرمهای مو به نظرم اشکالی نداره اما شاید نتونه به تنهایی موجب کاهش ریزش موی شما بشه.. بنابراین حتما برای ریزش مو به پزشک متخصص جهت مشاهدات بالینی مراجعه کنید. به نظرم فقر آهن، کم کاری تیروئید، اضطراب و تاحدی نابسامانی هورمونهای جنسی شما، همه با هم موجب ریزش موی شما شده اند. اما مشاهدات بالینی نتایج رو تایید می کنند
از اینکه موفقید، خوشحالم!
چون به روی (زینک) اشاره کردید باید بگم که به محض بارداری، با سپری شدن هفته های حاملگی، سطح روی در خون شما کاهش می یابد که باید زیر نظر پزشک متخصص تامین شود، البته معمولا با رژیم غذایی تامین می گردد... کمبود "روی" بر مادر و جنین عوارضی خواهد داشت...
سوالی بود بپرسید
سلام،ممنون.
این داروهایی رو که گفتم،پزشک متخصص پوست و مو بهم دادن اما متاسفانه خجالت کشیدم که بگم شاید بخوام ....
البته کمبود آهن و کم خونی نداشتم.کم کاری تیروئیدمم بعد از دو ماه مصرف قرص،روزی یک چهارم،دوباره آزمایش خون دادم اومده بود تو رنج. لازمه کار دیگه ای انجام بدم؟ پس اکوفن و زینک رو از الان مصرف کنم؟
اکوفن و زینک رو می تونید مصرف کنید به نظرم مشکلی نیست هر چند باید برای بار دوم با توجه به تصمیم جدیدی که دارید
به متخصص زنان مراجعه کنید و در رابطه با مو، حتما با متخصص پوست و مو و حتما هم بگید می خواهید باردار بشید
خجالت برای چی؟؟؟؟
زینک بعنوان مکمل در درمان ریزش مو موثره اما دلیل ریزش موی شما با توجه به عدم سابقه، می تونه یکی از همون مواردی باشه که گفتم که باید توسط معاینه حضوری مشخص بشه
صحراجون خوبی عزیزم؟بهتری؟
نمیدونی معمولا چقدر طول میکشه؟ (همین پروسه بچه )
نمیدونم چی شده که داداشم دیشب اومد باهام در این رابطه صحبت کرد!!!!! احتمالا زیر سر شوهرم باشه البته مطمئن نیستم.منم همش سعی میکردم موضوعو عوض کنم چون داشتم از خجالت آب میشدم ،در مورد کم کاری تیروئیدمو ریزش مو و...بهش گفتم، واسم دوباره آزمایش کامل نوشت امیدوارم مشکل خاصی نباشه. اما هنوزم فکرشو میکنم از خجالت داغون میشم!!!!
سبکتکین عزیزم خوبی؟ اگه اومدی اینجا سرزدی،یه کم واسمون مینویسی؟،خیلی دلم واست تنگ شده:46:
افتاب عزیزم سلام
خدارو شکر خوبه خوبم (البته به قول اقای sci هر زمان یاد خاطرات بد میافتم دیگه سعی نمی کنم بزور از ذهنم بیرونش کنم مثل عوض کردن کانال تلویزیون فقط کانال عوض میکنم به همین سادگی . البته این وسط همسرمم داره سعی میکنه تنشی پیش نیاد منم بخاطر داشتن یه نینی با روح سالم دارم سعی میکنم افکارم مثبت باشه ) حال جسمیمم که خدارو شکر خوبم و یواش یواش داره دلم قلمبه میشه :163:
راجع به پروسه بچه متوجه سوالت نشدم عزیزم ؟ اگه باردار شدن منظورت باشه خوب با توجه به شرایط جسمی هر شخصی و نحوه جلوگیری از بارداریش یه زمانی طول میکشه ولی دکتر گفت از 1 ماه تا 1 سال کاملا" طبیعیه.
ولی چون شما دارید دارو مصرف میکنید فکر کنم لازمه حتما" طبق زمان بندی و تحت نظر پزشک اقدام به بارداری کنید چون حتی بعد از قطع دارو اثر دارو تا مدتی برای جنین خطر داره
من حس همسرت و اشتیاقش و درک میکنم چون دقیقا" مثل همسر من هست دیگه این اواخر هرجا میرفتیم میگفت من عاشق بچم ولی صحرا نمیخواد هر بار به مامانم میگفت و ازون میخواست راضیم کنه
فکر کنم این امادگی تا حدودی درت ایجاد شده مطمین باش و اولین زن و اخرین زن باردار هم نخواهی بود با بارداریتم دنیا کن فیکون نمیشه هزاران زن که از ما موقعیت تحصیلی و کاریشون و اندامی شون عالی تر هست باردار شدن لطمه ای هم به زندگیشون نخورده تازه انگیزشون بیشترم شده
من تا قبل بارداری و حتی اوایلش همین احساس داشتم حتی ازین که سمتم بشه مامان بدم میومد حس میکردم یهو خیلی بزرگ میشم (واسه ازدواجم همین حال داشتم) ولی الان با اینکه بازم گاهی این حس دارم ولی شاید باور نکنی فکر اینکه همین الان یهو یه اتفاقی بی افته و نینی و از دست بدم تنم به لرزه می اندازه واقعا" عاشقشم نمیتونم این حس بهت منتقل کنم چون قبلا" خودمم اصلا" درک نمیکردم خیلی حس خاصی و فقط تجربش مال خودت ولی فقط میگم اگاهانه نترس :43:
مرسی عزیزم که به سوالام جواب میدی.آره منظورم همون باردارشدن بود،منظور شما از یک ماه یعنی حتی با یک بار هم میتونه این اتفاق بیفته؟چون مثل اینکه در طول هر ماه فقط دو سه روزش و حتی شاید یه روزش مهم باشه.
بعد از چند وقتش فهمیدی بارداری؟چطوری؟حالت تغییر کرده بود؟
الان مگه چند وقتته؟
واسه داروهای تقویتی هم که واسه موهام داده بودن پرسیدم گفتن اشکالی نداره خوبم هست! حالا این آزمایشی که واسم نوشته کامله،حتما میرم فکر نکنم مشکلی باشه،خدا رو شکر حالم خوبه.
صحرا جون یه سرچی حتما بزن، چیزایی بخور که هوش و زیبایی نی نی کوچولومون عالی شه ایشا...:46:
:311:افتاب عزیزم
دقیقا" باردار شدن ربطی به تعدد نزدیکی رسیدن به ارگاسم و ... نداره تنها ربطش به زمان تخمک گذاری خانوم هست
برای کسانی که سیکل 28 روزه دارن دقیقا" 14 روز از تاریخ اخرین قاعدگی میشه روز تخمک گذاری و کسانی که سیکل 30 روزه یا بیشتر دارن روز تخمک گذاریشون با یه فرمول دیگه محاسبه میشه که یادم نیست الان بخاطر همین میگن تا 2 3 روز قبل بعد تخمک گذاری اگر قصد بارداری ندارید احتیاط کنید چون از روز تخمک گذاری تخمک انگار تا 72 ساعت و اسپرم نهایتا" 24 تا 48 ساعت زنده میمونه پس تعدد نزدیکی فقط برای اطمینان بیشتر هست وگرنه زود حمام کردن و ... هیچ ربطی به باردار نشدن نداره
من تقریبا" 5 هفته بعد از بارداری فهمیدم یعنی 1 هفته پس از تاخیر در پ... . هیچ حال خاصی نداشتم کاملا" عادی بودم ولی محض اطمینان یه تست خانگی دادم که مثبت شد بعد رفتم ازمایشگاه تست خون دادم که دیدم به به نینی اومده
من الان 4 ماه نیمم هست البته مثل کسایی که میان مطب هنوز اینقدر قلمبه نیستم ولی اروم اروم دلم در حال قلمبه شدن خیلی کیف میده بامزس خوشم میاد
راجع به دارو فکر کنم خیلی بهتره اگه واسه تیروییدت دارو میخوری حتما" پیگیری کنی از دکتر زناننت چون میدونم تو اون مدت نباید باردار شی
اگه میخوای ازمایش کامل بدی حتما" برو پیش دکتر زنانت و ازش بخواه ازمایش های قبل بارداریو حتما" برات بنویس با یه تیر دو نشون بزن خوب
(والا نینی اگه به مامانش بره که میشه انیشتن :311: اگه به باباشم بره که خوشگل میشه :311: ) این که شوخی بود ولی بیشتر از زیبایی و هوش دعا میکنم سالم باشه و صالح یه بچه اروم با روحیه عالی تو این زمینه یه کتاب هست بنام ریحانه بهشتی که از قبل بارداری توضیح داده تا بعد زایمان هم دعا ها و قران های هر زمان گفته هم خوراکی های خوردنیشو هم ... خیلی کتاب خوب و جامعی هست اگر الان بگیری که خیلی عالی تر میشه که قبل بارداری بتونی یه بارداری خیلی اصولی و خوبی رو داشته باشی
در نهایت امیدوارم پاسخ هام بتونه برات مفید باشه و یکم واقعیت این دوران و بهتر بدونی البته نمیتونم مثل کارشناسا کمکت کنم