RE: میخوام بچمو سقط کنم شوهرم غیر قابل تحمل شده
خواهرم،
در مورد مسائل مالي بويژه هزينه آزمايشات، شما و همسرتون چاره اي جز پرداخت نداريد
حتما با ايشون مطرح كنيد همينطور كه اينجا نوشته ايد
بي شك در گرفتن فاكتورها و مستندات دقت كنيد و با بيمه قبل از كارهاتون صحبت كنيد كه مداركي كم و كسر نداشته باشيد/ مسلما مشكلي پيش نخواهد آمد
اما
نوع برخورد و تقاضاي شما بايد جرات مندانه باشه يعني چي؟ ( اول بريد تاپيكهاي مربوط به اين موضوع رو بخونيد، تاپيكي هست با عنوان چگونه منفعل نباشيم، بد نيست نگاهي كنيد)
تقاضا بايد صريح، روشن و ساده باشه
كوتاه بيان بشه
اول از نكات مثبت طرف تمجيد بشه
مقدمه لازم نيست! تعريف لازمه!
حتما از جملات "من" استفاده بشه : من احساس مي كنم! من دوست دارم!
به هيچ وجه تقاضاي شما حكم وظيفه طرف مقابل رو نداشته باشه ( وظيفشه، بايد انجام بده!!!) هر چند اگر وظيفه اش بود!
همراه با مقايسه و سرزنش نباشه (بقيه مردها رو نگاه كن... ببين چي كار مي كنن! اون وقت من بد بخت!!!)
در زمان مناسب مطرح بشه
در مكان مناسب مطرح بشه
عاجزانه مطرح نشه! با بدبختي و ترس و اضطراب مطرح نشه! كلمات تو رو به خدا! اگر مي شه! عصباني نشي ها! به هيچ دردي نمي خوره!
با كلماتي مثل لطفا مطرح بشه! لطفا! لطف مي كني!
حقوق فردي طرف مقابل در نظر گرفته بشه
با توجه به موارد فوق با ادبيات خودتون مي تونيد بگيد:
من هميشه از اينكه به تو تكيه مي كنم احساس خوبي دارم و خيلي خوشحالم كه هميشه تو هواي من رو داري!
(مثال بزنيد) مثلا اون روز نمي دوني چقدر احساس خوبي داشتم كه اون كار رو برام كردي! ( يه كار خوبي كه كرده) فوق العاده بود! ( مكث مي كنيد و اجازه مي ديد احساس خوبي كه داديد رو تجربه كنند)
امروز كه رفتم دكتر گفتند آزمايشاتي بايد انجام بدم فكر كنم حدودا 130 40 تومن هزينه داشته باشه كه بايد مدارك بگيريم بيمه تكميلي پرداخت كنه... اما قبلش بايد خودمون بپردازيم! لطفا اين مبلغ رو براي آزمايشات فردا برام بگذار!
در رابطه با سقط ديگه فكر نكن... سقط براي شما تبعات خوبي نداره! چه روحي چه جسمي! پس تصميم مهميه!
در رابطه با وضعيت روحي شما قبلا توضيح دادم .. اين افكار همش تو سر شما هست، طبيعي هم هست.. بذار مثل كانالهاي تلويزيون كه عوضشون مي كني... بيان و برن! وقتي يك كانال خوب اومد بشين و ازش لذت ببر... از اين افكار نترس! تو تريمستر دوم، اين افكار مي رن و ديگه نمي آيند....الان تازه داره جنين شما شكل پيدا مي كنه! يه خورده وضعيت هورموني شما به هم ريخته است...پستهاي قبلي رو در رابطه با افسردگي كه سراغت اومده بخون! اين افسردگي هيچ اشكالي ايجاد نمي كنه اگر بدوني داستانش چيه و اين تغييرات خلقي ناشي از كجاست! پس افكارت رو مديريت كن و آرامش داشته باش
كلاس موسيقي بسيار خوبه.... از امروز شروع كن!
كلاس يوگا هم خوبه...
در مورد رژيم غذايي، ورزشهاي سبك و پياده روي و ... با پزشك زنان خودت مشورت كن اما خيلي روحيه ات بهتر مي شه
با شوهرت بعضي حالات روحي ات رو در ميون بذار... اشكالي نداره! بهش بگو ناشي از سه ماهه اول بارداريه و كمي شايد خلقت تنگ باشه و تحريك پذيريت زياد باشه...
سوالي داشتي بپرس
موفق باشيد!
ترانه جان هيچي نگو، اون موافقه، اگه نبود خودش تا حالا صد تا دكتر پيدا كرده بود. فقط در مورد پروسه بارداري و مسائل آن اگر پيش اومد صحبت كنيد. والا در مورد بود و نبود بچه اصلاً.
موفق باشي عزيزم
از توضیحات کاملتون ممنونم جناب SCI
پس خودم پرداخت نکنم چون پریروز یه مبلغی به حسابم ریخته واسه گوشی موبایل من میخواستم از اون بدم این هزینه رو
بهم نگین فکر خوانی نکن ولی حس میکنم اگه بگم این مبلغو پرداخت کن البته با همون روشی که فرمودید بهم میگه خوب تو حسابت که تازه پول ریختم از همون بده بعدش از بیمه بگیر
امید زندگی عزیز ممنون از توضیحاتت حس میکنم اجبارن با این مسئله کنار اومده اخه شوهرم همیشه با سقط جنین خیلی مخالفه
جناب SCI راستش میترسم یعنی دلشوره دارم راجع به پول ازمایش بگم اصلا حوصله بحثو دعوا ندارم باز میگه تازه 250 تومان به حسابت ریختم یه چیزایی میگه ناراحتم میکنه راستی نگفتید رفتار دیشبم خوب بوده؟
خانم ترانه،
رفتار ديشب شما خوب بود
اگر فكر مي كنيد مي توانيد جابجا كنيد مساله اي نيست
اما ايشون رو به شيوه اي كه گفتم در جريان اين هزينه ها و چگونگي پرداختش بگذاريد
مي تونيد بعد از اون صحبت بگيد : البته مي تونم من از پولي كه برام ريختي همون 250 تومن بابت موبايل، اين رو پرداخت كنم و بعد كه از بيمه گرفتم بگذارم جاي اون...
از چيزي نترسيد! شما راهكار داريد...
سلام
من دیشب مسئله ازمایشو عنوان کردم و گفتم حالا از همون پولی که واسه گوشیم دادی برمیدارم تا بعدا از بیمه بگیرم ولی امروز که رفتم ازمایش دادم هزینش شد 190 هزار تومان بعدشم از بیمه پرسیدم گفت تا سقف 50 هزار تومانشو بیمه پرداخت میکنه بعدشم شوهرم تلفن زد محل کارم حالمو پرسید وقتی فهمید که 190 تومان شده دوباره قاطی کرد گفت تو که همش میگفتی بچه داشتن هزینه ای نداره هنوز نیومده اینقدر هزینه داره من نمیتونم از پس این هزینه ها بربیام بشین فکراتو بکن من حوصله ندارم هر شب هر شب سر مسائل مالی دعوا کنیم من از نظر اقتصادی واقعا نمیتونم بیشتر از این فشارو تحمل کنم بهتره بری بچه رو بندازی ابنطوری پیش بریم اعصابم خورد میشه زندگیمون بهم میخوره منم گفتم باشه عصر میام صحبت میکنیم میرم میندازمش
دیگه واقعا تصمیممو گرفتم هرطور فکر میکنم نمیتونم ادامه بدم شاید تا موقع زایمان بازم هزینه زیادی داشته باشم تازه بچه که میاد معلوم نیست ممکنه هزینه دکتر داشته باشه
دیگه واقعا ذهنم خستس تنهایی با این همه مشکل و فکر دیگه بریدم نمیدونم چه خاکی سرم کنم
ترانه،
اول سوالتون رو جواب بدم:
خاك طلا بر سرتون بريزيد!
خب اميدوارم به حرفام گوش داده باشي و همونطور كه گفته بودم با شوهرتون صحبت كرده باشيد...
ايشون رو درك كنيد... مخارج البته بسيار سنگينه! و واقعا تحمل مي خواد و قدرت! اما مثلي هست كه مي گويد هر آن كس كه دندان دهد، نان دهد... نگران نباشيد و شوهرتون رو دعوت به آرامش كنيد!
بگيد بايد تلاش كنيم كه از پس هزينه ها بر بياييم... نمي تونيم كه تا آخر عمرمون بدون بچه بمونيم! مگر اينكه واقعا تصميم بگيريم.. چون همونطور كه گفتم سقط براي بدن شما تبعاتي خواهد داشت! شايد بارداري بعدي سختتر باشد و شايد امكانپذير نباشد!
زندگي هم اينطور نيست كه هر روز يه تصميم بگيريم... با قدرت يك تصميم قطعي بگيريد! و محكم سر تصميمتون بايستيد و بهش احترام بگذاريد! من با سقط جنين شما، مخالفم! چون نه به نفع شماست، نه شوهرتون و نه زندگي شما دو نفر!
تصميمات هيجان زده نگيريد و همينطور كه عمل كرده ايد بسيار عالي است... دعوت به آرامش كنيد ايشون رو! نگذاريد تحت فشار و اضطراب و ترس قرار بگيرند...همدلي كنيد
جناب SCI سلام
مرسی از پستی که برام گذاشتید راستش منم بهش حق میدم اونم فشار مالی زیادیو داره تحمل میکنه ولی میترسم اگه آرومش کنم و از این کار منصرف شیم باز فردا یه هزینه سنگین دیگه در راه باشه باز مستاصل بشیم از دست خودمم عصبانی هستم من ادم احمقی هستم رفتم یه بیمارستان خصوصی این ازمایشو انجام دادم خوب وقتی بهم گفت 190 تومان باید یه خورده تامل میکردم میگفتم فعلا نمیخوام ممنون بعدش با یه خورده مشورت و تحقیق فهمیدم میتونستم این آزمایشو تو مراکز تحت پوشش بیمه بطور رایگان انجام دهم
در مورد بچه دار شدنم خوب همسرم بچه داه درسته باهاش زندگی نمیکنه و ممکنه تا اخر عمر سالی 1 بار ببینش ولی بهرحال تعهدات و هزینه هاشو که داره
یه استخاره تلفنی هم انجام دادم و گفتم بد نیست با خدا هم یه مشاوره داشته باشم فردا جوابشو میگیرم
راستش من چند سال پیش تو زندگی قبلیم یبار کورتاژ انجام دادم و زندگیم نابود شد و احتمال نازاییم زیاد بود ولی بازم اینقدر به درگاه خدا گریه کردمو التماس کردم که بازم حامله شدم الان یه خورده میترسم اولا که اگه یبار دیگه کورتاژ کنم از نطر جسمی خطرناکه برام بعدش دیگه هرگز تا آخر عمر بچه دار نخواهم شد این یه واقعیت تلخه که باید بپذیرم و مسئله مهم تر اینکه میترسم تو زندگی خانوادگی یا شخصیم دچار مشکل بشم یعنی به قول معروف پاشو بخورم
سلام ترانه جان
امیدوارم خوب باشی عزیزم. ببین تو چرا اینطوری میکنی آخه؟ جاریه من چندروز پیش زایمان کرد بچه ششمش بود اصلا وضع مالی خوبی ندارن ولی چون ناخواسته حامله شد دیگه نمی خواست سقط کنه، ولی از طریق بیمارستان دولتی و اینجور چیزا دوران حاملگیشو براحتی گذروند و زایمان کرد، خب مجبور نیستی حتما جاهای خصوصی بری . ولی من اگه جای تو بودم درصورتیکه شوهرمو و زندگیمو دوست داشتم هیچوقت بچمو از دست نمی دادم. بالاخره خودت هم حقوق داری شوهرت هم یه درآمدی داره حال چه کم یا زیاد. سر پول الکی اعصاب خودتو خورد نکن.
سلام دوستای خوبم
اول از همه میخوام از همه دوستای خوبم که کمکم کردن راهنماییم کردن مخصوصا جناب SCI تشکر کنم من یه مدتی نبودم ولی به این معنی نبود که مشکلم حل شده راستش میخوام بگم حادتر شده در حدی که مدام میرم با دکترهای مختلف صحبت میکنم منو کورتاژ کنند و هرشب با شوهرو دعوا میکنیم من اصرار میکنم که اجازه بده بچه رو سقط کنم اون اجازه نمیده راستش انگار بعد از 2 سال 3 سال زندگی تازه چشمهام به روی واقعیت باز شده میبینم از وقتی این اقا اومده تو زندگیم من از نظر مالی احساسی روحی افت کردم باعث همه مشکلاتم اون بوده وقتی یاد کتک کاریهاش نامردیهاش بی عدالتیهاش می افتم یه حالت مشمئز کننده بهم دست میده اصلا اینطوری بگم حس میکنم منو به اجبار به عقد این اقا دراوردن و اون یه مرد ظالمه که همه نامردیها و ظلمهارو تا حالا در حق من کرده اصلا نمیتونم کارهای زشت و نا مردیهاشو فراموش کنم دیشب خیلی بهش اصرار کردم دوستانه ازش خواهش کردم گفتم در خودم این تواناییو نمیبینم این بچه رو بزرگ کنم نمیتونم باهات ادامه بدم میخوام ازت جدا شم بزار این بچه اواره نشه خواهش میکنم رضایت بده کورتاژ کنم ولی اون گفت این چیزهارو به من نگو من نه وقت میزارم نه هزینه میزارم واسه این کار خودت هر کاری میخوای بکن ولی بعدش که من فهمیدم میرم با دکتر صحبت میکنم که ایا بچه 50 روزه حس داره ضربان قلب داره اگه بگن اره و بفهمم بچمو کشتی پدر خودت و خونوادتو درمیارم تو کی میدونی من اگه مغزم تعطیل شه دیگه هیچی نمیفهمم گفتم خوب اول برو سوال کن اگه گفتن حس نداره من خودم میرم کاراشو انجام میدم نه ازت میخوام وقت بزاری نه هزینه گفت به هیچ عنوان اجازه نمیدم این کارو بکنی ضمنا طلاقتم نمیدم باید بشینی و در خونه من بچتو بزرگ کنی
گفتم باشه پس بچه رو بدنیا میارم ولی همون لحظه که بدنیا اومد فکر کن منم تو اتاق عمل مردم به بچت بگو مادرت مرده و خودت نگهش دار چون من به هیچ عنوان دیگه باهات زندگی نمیکنم
تورخدا راهنماییم کنید من چجوری از دست این مرد راحت شم چکار کنم دست از سرم برداره و طلاقم بده یا راضی شه بچه رو بندازم
سلام ترانه جان ، کجایی تو دختر! تو که همیشه میخواستی بچه داشته باشی حالا که خدا بهت داده و شوهرت دوستش داره چون اجازه سقط بهت نمیده ،داری ناشکری میکنی. من که مشاور نیستم ولی به نظرم داری اشتباه میکنی معلومه که شوهرت هم تورودوست داره هم بچه رو. فقط دارین با هم لجبازی میکنین. انشااله کارشناسان میان و کمکت میکنن.