RE: آشنایی (دوستم شرایط ازدواج ندارد، ابراز علاقه می کند)
ستاره جون واقعاً خوشحال شدم که از شر یک انسان پست که جز هوس چیزی نداره خلاص شدی. چه خوب شد زود خودش رو رو کرد. نگران نباش عزیزم روز خوشبختیه تو هم از راه می رسه اما اینقدر به این مسائل اهمیت نده و سعی کن بی خیال باشی تا خوبش برات پیش بیاد اینقدرم به سن و سالت توجه نکن قربونت برم.هر چی بیشتر فکر کنی به این مسائل انگار هیچوقت پیش نمیاد
ستاره جان باور کن ازدواج نکردن از ازدواج بد کردن خیلی بهتره!
خودت که اینو تجربه کردی.
پس باید خیلی خیلی مراقب باشی. که هوشمندانه عمل کنی.
از صمیم قلب خوشحالم که تو دام یک رابطه بی ثمر نیوفتادی تبریک می گم که تونستی قاطعانه راه درست رو انتخاب کنی:43:
"
مکن حافظ از جور دوران شکایت
چه دانی تو ای بنده کار خدایی
"
موفق باشی:72:
آقای حامد. دانشجو اتفاقاً وضع ظاهری من خیلی ساده است و خیلی کم آرایش می کنم به حدی که دوستام به من می گن چرا آرایش نمی کنی من واقعاً نمی دانم که چرا این آدم رو جذب کردم شاید یه اتفاق ساده بود راستی باید به اطلاع برسانم که این آقا دومرتبه تماس گرفت و ما هم در ارتباطیم ولی من تو این مدت که با اون دوست بودم و هستم آرامش خاطری ندارم همش نگرانم ولی فکر می کنم شاید مشکل از منه که نمی تونم یه رابطه خوب داشته باشم و می خوام خودمو اصلاح کنم و نمی دانم چرا نمی تونم زودی ردش کنم شاید به خاطر اینه که کسی را ندارم و یه چیزه دیگری که منو پایبند این رابطه کرده موقعیت مالی و شغلی خوبی که داره به نظر من حتی اگه این رابطه به ازدواج کشیده نشه ولی چه اشکالی داره که یه رابطه سالمی برقرار بشه می دونم که تالار مخالف دوستی با جنس مخالفه ولی شما بگید من که یه بار جدا شدم و تو فامیل خودم که کسی دیگه نمیاد خواستگاری تو محیط کارم هم موضوع جدا شدنم را به کسی نگفتم همه فکر می کنند که من شوهر دارم پس چه شکلی می تونم یه نفر مناسب خودم پیدا کنم به جز دوستی در ضمن من که الان نمی تونم اون آقا در مورد ازدواج صحبت کنم چون اون هم منو هنوز نمی شناسه من بیشتر دوست دارم که اول خود اون آقا رو انتخاب من مطمئن بشه بعد خانواده اش رو در جریان بگذاره مسلماً که اگه اون آقا الان به خانواده اش بگه با من مخالفت می کنه من فکر کنم که زمان و شناخت بیشتر مشکل را حل می کنه ولی مشکلی که من دارم خیلی احساسی فکر می کنم و برای من خیلی سخته که منطقی فکر کنم لطفاً اگه درست فکر نمی کنم منو راهنمایی کنید در ضمن در رابطه با ب و س و ب غ ل چیزی که من شناختم بیشتر در حد حرفه پسره خجالت می کشه که به زبان این چیزها رو به من بگه فقط با اس ام اس و چته که راحته من فکر می کنم در عمل اینطوری نباشه
اگر ایشون موضوع طلاق شما را میداند و به قول خودتان اینقد تمایل به تماس جسمی دارد ( چون مدت آشنایمون زیاد نیست کمتر از یک هفته است :316:) شک نکن که فقط چون میدونه مطلقه هستی قصد سوء استفاده داره
استفاده اش را میکنه, فردا هم میگه خانوادم رضایت نمیدن با کسی که از من بزرگتره و مطلقه ازدواج کنم
دوستیهایی با شرایط نرمال تر از شما آخرش اینه
برای شما که من ندیده و نشناخته ۲ تا دلیل واضح می بینم واسه به ازدواج ختم نشدنش
دلایل دیگه که فعلا پنهان است بماند
:72::72::72::72::72::72:
هر چی سی میکنم ذهن خوانی نکنم نمیشه :163:
آخه آنی جون خوندن این ذهن خیلی راحته
ذهنش ترانسپرنت است :311:
دوستان اون پسره هنوز جریان طلاق منو نمی دونه
دوستان گرامی
من بعد از دوماه که با این آقا دوست بودم سرانجام به نتیجه که شما گفته بودید رسیدم و الان سه روزه قطع رابطه کردم تلفنهاشو جواب نمی دم البته اون خیلی پافشاری می کنه ولی من اصلاً جوابشو نمی دم بازم تشکر می کنم از راهنمایی هایتان و معذرت می خوام که به نصایح شما کاملاً گوش ندادم