RE: دودل شدم به خاطر ظاهر نامزدم
با تشکر از همه دوستان
این چند روز مطالب شمارو خواندم ولی انقدر شرمنده بودم اکه تصمیم داشتم دیگر وارد سایت نشوم
از گفته های خودم شرمنده و پشیمانم
از همه بیشتر پیش خدای خودم شرمنده ام و امید دارم مرا ببخشد.
از اینکه در مورد دختری که به من اعتماد کرده است و جواب مثبت داده است این طور صحبت کردم از خودم خجالت می کشم.
تصمیم داشتم دیگر چیزی ننویسم ولی بهتر دیدم مشکل را حل کنم و ادامه بدم .
من نگفتم عقد کردیم نامزد هستیم.
از صحبت دوستان متوجه شدم اکثرا من را فردی شهوت پرست و ظاهر بین می داند در حالیکه من چنین فردی نیستم و ظاهر برایم در حد معمول اهمیت دارد
و این طور نیستم
چند ملاک کلی برای ظاهر در نظر داشتم
1.چون خودم یکم اضافه وزن دارم ،دوست داشتم همسرم لاغر باشد
2.می خواستم چشم و ابرو مشکی باشد.
3.می خواستم قدش از من حداقل 10 سانت کمتر باشد.
4. هیچ یک از اجزای صورتش عملی نباشد .
من فقط همین معیارهای ظاهری برایم مهم بود.و به چیز دیگری فکر نمی کردم.
فرشته مهربان متشکرم از پاسخ گویی شما
درست است دچار تعارض شدم ،مطالبی که ارسال کردید رو خواندم
مزایا و معایب انتخابم رو نوشتم .در مورد هر دو انتخاب هم نامزدم وهم همکار جدیدم
و نمره دادم ،به نکات منفی ازدواج با همکارم به این دقت فکر نکرده بودم (با توجه به صحبت یکی از دوستان که برایم جنبه های منفی رو مشخص کرده بود
خیلی از جنبه های منفی فکر کردن در مورد همکار جدیدم برام روشن شد )
برای مثال ممکن است بگوید با حجاب می شود و چادر می پوشد ولی بعدا این کار رو نکند.
یا امکان دارد به هیچ وجه مادر من چنین دختری را به عنوان عروس نپذیرد.
می خواهم یک جمله بنویسم که بتوانید شرایط و مشکلات من را درک کنید
من از ابتدا که به خواستگاری همکارم رفتم هم ظاهرش وهم اخلاقش را پسندیدم
و مادرم و خاله ام ایشون را بی حجاب دیدن و از زیبایی ایشون برای من گفتن
گفتن دختر ساده و خوش لباسی است و موهای مجعد و زیبایی دارد دقیقا با این جمله ایشون رو توصیف کردن
خرمن گیسو بود موهاش.
منم به سلیقه انها اعتماد کردم ولی وقتی رسما نامزد شدیم و بیشتر بهش نزدیک شدم ،متوجه شدم اون تصویری که مادرم و خاله ام از ایشون ساخته بودن ،درست نبود و زیبایی ایشون در حد متوسط هست و خود نامزدم به من گفت که مادرتون در مورد من چی می گن؟من هم گفتم مادرم گفتن شما موهای بسیار زیبایی دارید.نامزدم هم خندید و گفت بله خیلی ها این را به من می گن از جهاتی مثبت هست و از جهاتی هم منفی،من موهای پر پشتی دارم برای موی سر خوب است و برای بدن بد!من هم گفتم خوب بدن که اصلاح می شود و مشکلی نیست .
گفتن پوست بعضی قسمت های بدن حساس هست و اگر اصلاح شود جوش می زند و بد می شود.
شاید اگر خودش به مساله مو و جوش اشاره ای نمی کرد من انقدر این موضوع برام بزرگ نمی شد.
چند روز بعد سر کارم در حالیکه بسیار پکر بودم و در این فکر بودم که از نظر زیبایی نامزدم در حدی نیست که من می خواستم (منظور بنده مشخصا دو موردی هست که گفتم و مشکل دیگری وجود ندارد)
همکار جدیدم سر یک موضوع کاری با من صحبت کرد من همیشه با ایشون کار می کردم و همیشه از نظرم دختر زیبایی بود ولی هیچ وقت احساس علاقه مندی به ایشون نداشتم و به نظرم خیلی ریزنقش بود و مثل فیل و فنجان می ماندیم.
در ان روز تا به کنار صندلی من امد انگار تمام خون بدنم جوشید اومد تو سرم.
هیچ وقت چنین مساله ای برای من ایجاد نشده بود،و از همان روز احساس کردم به ایشون علاقه دارم.
ولی هر چه فکر می کنم ما با هم جمع نمی شویم .ایشون از نظر پوششی خیلی ضعیف هست و اصلا در خانواده ما چنین پوششی قابل قبول نیست،همچنین فکر می کنم همان طور که من متوجه کمر باریک و .....ایشون می شم ،به خاطر نوع پوششون دیگران هم متوجه این زیبایی ها می شن و من نمی تونم این رو بپذیرم .
خیلی از خدا خواستم کمکم کند تا بتونم منطقی فکر کنم و به معصومیت نامزدم فکر کنم و به این که خدا در همه حال ناظر ماست ولی باور کنید این احساسات در کنترلم نبود.
ولی با نمراتی که به انتخاب خودم دادم نمره نامزد من از ایشون خیلی بالاتر شد.
به هر حال من تصمیم دارم نامزدم را خوشبخت کنم با او بمانم
اگر راه حلی برای حل مشکلاتش وجود دارد ،حتما به درمان فکر می کنم واگر راهی نبود ایشون رو همین طور که هست می پذیرم و به قول یکی از دوستان به سمت زنان دیگر سر نمی خورم
افرین:104::104:
اقای کامیاب نمیدونم توی لیستی که نوشتین ظاهر رتبه چندم رو داشت اما الان که اون همکارتون رو گذاشتین کنار راحتتر میتونین در مورد نامزدتون فکر کنید.حالا بدون هیچ قیاسی فقط میتونین راجب نامزدتون فکر کنید و تصمیم بگیرین.
میدونم گفتین تصمیم گرفتین ولی منظورم اینه که حسابی سبک سنگین کرده باشین که خدایی نکرده بعد ازعقد که اونوقت واقعا به این دختر تعهد پیدا کردین اون دو تا مورد تو ذوقتون نزنه.
هیچ عیب و ایرادی نداره که ظاهر براتون مهم هم باشه.معیاراتون هر چی هست بهش توجه کنید و با خودتون رودروایسی نداشته باشین.
اگه واقعا همه جانبه فکر کردین و تصمیم به ادامه گرفتین راههای درمان مختلف هست که دوستان هم اشاره کردن.ضمنا ژلهای ضد جوش بعد ازاصلاح هم هست و......لیزر....و درمان هورمونی اگه پزشک تشخیص بده.
امیدوارم خیر براتون پیش بیاد
سلام بهار خانم
ظاهر در الویت دوم بود
اول متانت و اعتقادات برام مهم هست
یعنی همسر من حتما باید از فیلتر اول که مسائل اعتقادی هست رد بشه تا بعد در مورد سایر فاکتور ها بررسی کنم .
بهار خانم من از تصمیمم الان مطمئن هستم
فقط می خوام باهاش در میون بزارم مشکلات رو ولی جرات نکردم تا حالا
به همکارم اصلا دیگه فکر نمی کنم حتی درخواست دادم از سال آینده به امید خدا انتقال پیدا می کنم یک واحد دیگه
نمی دونم چطور بهش بگم که بر نخوره
می خوام بره دنبال درمان پرمویی و اگر میشه درمان مورد دوم
چون از اخلاق خانم ها سر رشته ندارم می ترسم از اینکه حقیقت رو بهش بگم
می ترسم ناراحت شه
ولی وقتی میشه درمان کرد چرا که نه!
میشه بگید چطور بهش بگم که ناراحت نشه؟
از خانم بالهای صداقت تشکر می کنم
امتیازات مثبتش رو کنار منفی اش بگذار ببینه کدومش برات مهمتر و کدوم دسته سنگینی میکنه اگه قبولش کردید که هیچ اگرم خواستید بهم بزنید :
بهتون توصیه می کنم از این دفعه تموم شرایطی که باید همسرتون داشته باشه از سایز اندامش گرفته تا مو و... برای مادر یا خاله تون تشریح کنید تا اونا به شما اطلاع بدن که داره یا نه
امیدوارم دیگه چنین اشتباهی نکنید چون از همین الان می تونم بفهم اون دختر بیچاره چه خواهد کشید:163:
می تونم بگم اگه قضیه شما عکس بود اون دختر میسوخت می ساخت چون دختر خوب یعنی این....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab
میشه بگید چطور بهش بگم که ناراحت نشه؟
از خانم بالهای صداقت تشکر می کنم
از مادرتون یا خواهرتون کمک بگیرید به هر حال خانم ها بهتر همدیگه رو درک می کنن
نمی تونم در این موضوع از اونها کمکی بخوام
با این صحبت ها
شخصیت خودم رو زیر سوال می برم و مشکلات همسرم رو تو خانواده مطرح کردن درست نیست
به این صورت زیبایی همسرم رو هم زیر سوال می برم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab
با این صحبت ها
چه فهمیده
آفرین
کم پیدا میشه از این مردا
!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab
با این صحبت ها
پس خودتون به طریقی بهش بفهمونید بالاخره شما قراره زن و شوهر بشید باید بتونید خواست ها و مسائل خصوصیتون رو بهم بگید گاهی وقت ها حیا زیاد درست نیست
در ضمن مشکل پرمویی همیشه هورمونی نیست و گاهی ارثی است که در اون صورت فقط با لیزر درمان پذیره که اگه بخواد تموم بدنش رو لیزر کنه باید بگم هزینه خیلی زیادی داره اونم 12 جلسه که .....
سلام. قصد یه راهنمایی کوچیک داشتم توی اون دو موردی که مشکل داشتید . من خودم رو یک لحظه جای اون خانم گذاشتم دیدم که اگر مستقیما اشاره بشه ممکنه ناراحت بشن یا خدایی نکرده غرورشون بشکنه
به نظرم اگر غیر مستقیم براشون این دو تا مسئله رو بازگو کنید خودشون متوجه میشن
مثلا بگید که من این مدل هیکل رو میپسندم ...یا این که خیلی دوست دارم خانمم فلان هیکل رو داشته باشه
احتمال خیلی زیاد ایشون متوجه میشن که موردی که مد نظر شماست با هیکلی که ایشون دارن متفاوت هست و میگن که من این طور نیستم ...اون وقت میتونید ازشون تقاضا کنید که برای رفع مشکل به دکتر مراجعه کنن
به نظر من هم اصلا مسائل خصوصیتون رو به دیگران نگید و بین خودتون حل کنید.
من به عنوان یه دختر دوست دارم اگه طرفم چیزی میخواد بهم بگه قبلش ازعلاقش مطمئن شده باشم یعنی اطمینان خاطر بهم بده که اون مورد تو احساسش بهم تاثیر نداشته.
شما هم بهش ابرازعلاقه کنید ،یه هدیه کوچیک براش بخرید و مطمئنش کنید که چقد دوسش دارید.بعد بگید شنیدین مثلا پرمویی ممکنه بخاطر مسائل هورمونی باشه و شما نگران سلامتیش شدین و بهتره به یه متخصص مراجعه کنه.بهش اطمینان خاطر بدین تو تموم مراحل درمان کنارش هستین.
حتی روزی که نوبت دکتر داره خودتون ببریدش،باهاش منتظر نوبتش باشین و برش گردونین.
اگه یه دختر حس کنه طرفش خیلی دوسش داره و همیشه کنارش هست دلخور که نمیشه علاقش بهش بیشتر هم میشه و تلاش میکنه تغییرات ظاهری مورد نظر طرفشو تو خودش بوجود بیاره چون میدونه طرفش اونو همینجوری هم دوست داره پس اون ادم ارزش داره بخاطرش دنبال درمان و بهتر شدن ظاهر بره.
موفق باشید.
به نظر من مطرح کردن این مساله به صورت مستقیم واقعن ایشون رو آزرده می کنه .
و به نظرم حتی اگه بگید من این مدل هیکل رو می پسندم باز هم ناراحت میشن و ممکنه با خودشون فکر کنن که خب اگه این مدل دوست داشتی می رفتی سراغ کسی که این جور باشه(یعنی اگه من جای ایشون بودم این جور جبهه می گرفتم :دی ). چون مساله چاقی لاغری نیست که خیلی راحت حل بشه و با رژیم و باشگاه سریع جواب بده.
مطرح کردن این موضوع یه جو ـ خیلی صمیمانه رو می طلبه. شاید بهتر باشه رابطتون به صمیمی ترین حالت برسه که اگه راجع بهش حرف زده شه احتمال دلخوری به کمترین حد برسه.
اگه میشد یه جوری نظر خودش رو راجع به این مسایل می فهمیدید خیلی عالی می شد نه اینکه نظر خودتون رو اعلام کنید. به هر حال اون یه خانومه و مسلمن دوست نداره بدن پرمویی داشته باشه . اگه می فهمیدید آیا اقدامی تا حالا کردن یا نه؟ اگه پیگیر بودن که خب پس حالا می تونید با هم پیگیر شید تا نتیجه بگیرید.
در مورد موضوع دوم به نظرم لطفن به این زودی و قبل ازدواج چیزی بهش نگید . چون راه حل اون مستلزم تغییرات ویژه تری هست . شاید بعد از ازدواج شما مساله ای با این موضوع نداشتید(من خیلیا رو می شناسم که این جور هستند و مشکلی هم تو زندگیشون نداشتن. و بعداز بارداری تا حدی مشکل حل شده. حتی خیلی از هنرپیشه های معروف خارجی هیکلشون این جور هست (مثلن keira knightly) وبا وجود اینکه می تونستن جراحی کنند نکردن. می خوام بگم این رو یک جور نقص ، تلقی نکنید. بلکه یک ویژگی ظاهری ـ ، همین ) و اینکه سعی نکنید قضیه رو واسه خودتون بزرگ کنید. چون هر چی به این موضوع بها بدید این موضوع بیشتر رو اعصابتونه.
و در آخر : به قول یک آقایی اینجوری وقتی در آغوشش می گیرید به قلبش نزدیکترید : )