RE: به دنبال ثبات و آرامش
سلام اقلیما
کسی وظیفه ای برای پر کردن بانک عاطفی به روش دلخواه ما ندارد حتی اگر آن فرد همسر آدم باشه.
اما مشکل اصلی در این است که تو همسرت را در نوازش دهی صفر می بینی در حالی که این تویی که او و نوازش هایش را فیلتر می کنی و تنها نوازشی را نوازش می دانی و دریافت می کنی که باب میل تو باشد در غیر اینصورت فیلتر و.................و در نهایت بازی روانی !
از طرف یک مرد و یا یک همسر خیلی نوازش ها هست که گرفتنی است تا منجر به پر شدن بانک شود .
یاد بگیر نوازش هایی که روی زمین خدا ریخته را جمع کنی ........آن وقت وجودت وابسته به نوازش از یک نوع خاص و از طرف فردی خاص نمی شود و.............
آني عزيز نوشته:
از طرف یک مرد و یا یک همسر خیلی نوازش ها هست که گرفتنی است تا منجر به پر شدن بانک شود .
یاد بگیر نوازش هایی که روی زمین خدا ریخته را جمع کنی ........آن وقت وجودت وابسته به نوازش از یک نوع خاص و از طرف فردی خاص نمی شود و.............
:104::104::104::104::104::104::104::104::104:
اقليما جون منم كاملا با حرف هاي آني موافقم.
خانم ani حق با شماست من محبت رو فقط اونجوري مي دونم كه دلم مي خواد
خانم ani يه سوال خواهش مي كنم بهم راهكار بديد
من مي دونم احساساتم خيلي غير منطقي و نادرست پيش مي اد
مي دونم سر موضوع مسخره اي دعوا راه انداختم
خودم هم از دست خودم ناراحتم كه چرا احساسات بدم رو نمي تونم كنترل كنم
كه چرا رابطه ي خوبي كه شروع كرده بودم و منجر شده بود كه همسرم خيلي خيلي خوب بشه رو دوباره خراب كنم
چه طوري احساسات بدي رو كه گاهي يه دفعه بهم هجوم مياره رو كنترل كنم
در حاليكه كه همسر من اگه آروم باهاش حرف بزني خيلي خيلي خوب به حرفام گوش ميده
من زود عصباني ميشمو و كنترل خودم و اوضاع از دستم خارج ميشه
به خصوص اينجور وقتا كه اين حس بد رغيب بودن مادر شوهرم تو من تحريك ميشه احساس مي كنم محبت هايي كه همسرم به من بايد بكنه رو ازم دزديه و اينجور وقتا فقط از همسرم كينه به دل ميگيرم
باورتون شايد نشه ولي پريشب همش حرفاي شما رو تو ذهنم مرور مي كردم ولي بازم نتونستم حرف نزنم و منجر به دعوا شد ولي خوبيش اين بود كه خودمو تونستم بهتر كنترل كنم
هر دفعه ميريم خونه پدر و مادر همسرم همين وضعه
بهم بگيد چي كار كنم
حداقل زود عصباني شدنمو كنار بذارم
با این افکار بازی روانی راه می اندازی و نفع و سود می بری ........خیلی درونی برات پیش میاد .
آنقدر ذهنت درگیر نوازش گیری می شود که از طریق نوازش منفی اقدام به پر کردن بانکت می کنی و.........
اما همین که حالت بد میشه درست لحظه ای است که داری بازی را راه می اندازی .............مچ خودت رو بگیر درست در لحظه ی حال بدی .
برای خودت یک جایزه تعیین کن . مثلا بگو اقلیما اگر دعوا راه نیندازی برات ......می خرم - با هم تنهایی رستوران می ریم و......( یک کار مسئولانه که در حد و توانت انجام دادنش باشه )
برو بغل شوهرت . بهش بگو بغلم کن . بگو بوسم کن . خودت ازش درخواست مستقیم داشته باش .
به مادر شوهرت بگو : مامان بغلم کنید . مامان بوسم کنید ........
اما خواهشا نوازش ها را فیلتر نکن . هر چی بود جمع کن برای خودت . :46:
با مادر شوهرم و محبت هاش هیچ مشکلی ندارم
چون هم زن با محبتیه همم زیاد برام مهم نیست که .......
دستم اومدن دیگه برای اینکه با اونا به مشکلی بر نخورم باید فقط تاییدشون کنم که اینکارو می کنم و برام درست و غلط بودن رفتارشون فرقی نداره حتی رفتارهای غلطشون با خودمم هم به دل نمی گیرم
و اگه درخواستی هم داشته باشند خیلی جرات مند و با احترام اگه مطابق با خواسته ام نباشه ردش می کنم
ولی در مورد همسرم حساسم
ولی باشه از این به بعد اینکارو می کنم و نتیجه اش رو براتون می نویسم
فقط یه چیزی
اون ناراحتی و غمی که تو دلم جمع میشه چی؟
همسرم بعد دعوامون بهم گفت از این کارت چه نفعی بردی منم در جوابش گفتم حداقل دلم خالی شد
اونم گفت ولی دل منو پر کردی!!
اقلیما ی عزیزم
در بازی روانی یک سر برنده است و یک سر بازنده ( در نهایت هر دو به مرور بازنده ) .به همین دلیل این دلخوری برای هر دوی شما باقی می ماند . زمانی که نتیجه ی حرکت را به سمت برنده - برنده ببرید دیگه این مشکلات بین شما وجود نخواهد داشت .
دقت کن
برنده - برنده
من خوب هستم - شما خوب هستید .
سلام . من هميشه خواننده تاپيك هاتون بودم .
متاسفانه من يه كمي صريح هستم ، ميدونم خسته اي و شايد حرفهام برات آرامبخش نباشه اما خواهش ميكنم ناراحت نشو .
خانومي شما مصداق بارزه با يه مويز گرمي كردن و با يه غوره سردي كردني .
بشكن بشكنه شما هم هي بشكن .
ميخواي راه به كجا ببري ؟
اصلا فرض بر اينكه همسرت سر تا پا ايراده ، انصافا با اين رويه كه در پيش گرفتي عوض ميشه ؟ اميدي داري ؟
من اينم . من اين مدليم . من حساسم . بانك عاطفيم پر نشده !!!! خوب ؟ كه چي ؟
تا دير نشده يه فكر اساسي بكن .
حرفهات در شرايط ايده آل خوبه ها . اما فقط ايده آل .
انقدر كمال پرست نباش .
با دستهاي خودت زندگيتو خراب نكن خانومي .
اينكه رابطه همسرت با مادرش خوبه براي من اين معني رو داره كه همسر شما ابراز محبت و همكاري رو بلده ، اما شما نخواستي و نتونستي اون شخصيت همسرت رو براي خودت داشته باشي . تا كي ميخواي اين روش رو ادامه بدي كه همسرت رو محكوم كني ؟
معمولا مادرها هم با بچه هاشون دعوا ميكنن ، شايد بيشتر از زن و شوهر . اما اون عشق بي قيد و شرطي كه به بچشون دارن هميشه پا برجاست . معمولا يه مادر وقتي بچش خسته است يا توي جمع ، بچه رو دعوا نميكنه . هيچ وقت جلوي كسي بچه اش رو تحقير نميكنه ،چون بچه رو از وجود خودش ميدونه ... اما اكثريت ما زن و شوهرها وقتي دعوامون ميشه كلا يادمون ميره اين آدم همسر ماست . احساس ميكنيم يه غريبه است كه بايد جلوي جمع محكومش كنيم و به همه ثابت كنيم ما با چه آدم ديو صفتي زندگي ميكنيم . (خيلي وقتها ناخودآگاه اين رويه رو در پيش ميگيريم ) تا وقتي اينطوري هستيم همسر ما هم روي بهترش فقط با خانوادشه .
دقت كن مادر همسرت چه رفتاري در مقابل همسرت انجام داده كه همسرت بيشتر جذب اون سمته . در حاليكه (با احترام تمام به همه مادرها ) شما قابليت هاي بيشتري براي جذب همسرت داري .
و لا به لاي حرفهات اينو گفتي كه وقتي با هم خوب هستين همه فكر ميكنن تازه نامزد هستيد . احساس ميكنم شما زياد توان برقراري تعادل رو نداري . خيلي خوبه هميشه عشقتون تازه باشه اما وقتي توي اين شرايط هستيد ،
چند روز عاشق هم ، اما با يه اختلاف ، كلي بحث ميكنيد يه جورايي اون روزهاي خيلي خاص رو هم زير سوال ميبريد . ديگه بعدا نميتونيد به خوبي هم عادت كنيد . چون تجربه هاتون پر ميشه از روزهايي كه خيلي خوب بودين اما به طور ناگهاني همه چيز به هم خورده . آروم آروم تغيير كنيد اما پايدار . حرمت روزهاي خوبتون رو خودتون نگه داريد .
و حرف آخر : من باور دارم معمولا مردها وقتي ميخوان ابراز محبت كنن رابطه برقرار ميكنن . اونو شيوه ابراز محبت ميبينن . حساب اين موضوع رو اندكي از كشمكش ها جدا كنيد .
:104::104::104::104::104::104::104::104::104:
اقليما جونم اگه مي تونستم براي بهار به خاطر اين نوشته هاش هزار تا تشكر مي زدم.
ببخشید وقتتونم گرفتم
یعنی چی برنده - برنده
میشه برام بیشتر توضیح بدید
تو همین دعوای اخیرمون چی طوری می تونیم جفتمون برنده باشیم
وقتی من ناراحتیم رو نگم در واقع من بازنده ام چون ناراحتم و چون ناراحتم نمی تونم رابطه خوبی با همسرم بر قرار کنم پس اونم بازنده میشه
ولی اگه دلخوریمو بگم بازم من بازنده ام