RE: چیرو حق خودت می دونی !!!
سلام مینا
اشتباه فرستادی !!!
تاپیک مورد نظر شما با این عنوانه : " چرا به اعضا احترام گذاشته نمی شه ؟ "
درسته ؟
در هر حال من چاکر همتون هم هستم و از انتقادات شما به هیچ وجه ناراحت و عصبانی نمیشم بلکه خوشحال هم میشم که ایرادهای منو میگید ولی وقتتونو تلف نکنید چون من اونقدر ایراد دارم که برای بازگو کردنش برای شما که یک نفرید یک عمر لازمه .
سلام ؛
با توجه به اینکه امنیت ؛خوراک ؛ پوشاک ؛ مسکن ؛ ازدواج ؛ اشتغال و ... اولین حقوق هر انسانی هستند و ما هم داریم به سمتی می رویم که الحمدلله مردم از همه ی اینها بی نصیب شوند پس ظاهرا ً ایجاد این تاپیک و امثال این و همچنین صحبت کردن از حق بی فایده است چون گوش شنوایی نیست و عده ای هم دستگاههای توجیه پراکنیشان با بنزین بدون سهمیه بندی شبانه روز فعال است .
دیوار آسایشگاه نم کشیده
پوتین برای سربازان به تعداد کافی
دستبند به تعداد کافی
پول آب را میدهیم
پول برق جدا !!!
حالا :
ای آقایونی که میگید ما فقط بلدیم انتقاد کنیم و مشکلات را همه می دانند پس خواهشا شما که کارشناس هستید بیایید و پیشنهادتون رو برای حل اولین مشکلات مردم بدهید و فرار نکنید .
اگه حالیتون میشه قیمت گندمی که خودکفا شده ایم چنده ؟
مواد شوینده چی ؟
راستی از قیمت مسکن خبر دارید ؟
یا از قیمت برنج ؟
راستی چایی خونتون رو با قند می خورید ؟
اصلا ول کن بابا فدای سرتون و همه ی از مردم بهترا !!
بیایید با مربی و بازیکنان تیم ملی جلسه بذاریم ببینیم مشکل فوتبالون واقعاً چیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
به به پرسپولیس قهرمان شد و استقلال هم رفت فینال و صد در صد هم قهرمان می شه اینا مهمه
اصلا به مردم چه ربطی داره که تورم 300% شده البته بعضی ها هم میگند در طی 40 سال اخیر ما کمترین تورم رو داشتیم !!!!! خوب بابا بنده خدا راست میگه دیگه چون 40 سال پیش فریز شده بود و الان از فریز درش آوردن چه میدونه دنیا چه خبره !؟
سلام آقای 118 ،
من خیلی کم به سایت سر می زنم و به ندرت می نویسم اما وقتی می یام همه ی مطالب افراد مختلف رو می خونم . روی شخص خاصی هم تعصب ندارم و مثل شما یک منتقدم نه یک تایید کننده و درست مثل خودت از حرفی که می زنم هم نمی ترسم .
امروز برگشتم و نوشته های شما که قبلا به نام معشوق همینجاست بود تا الان خوندم .
عجیبه که تا حالا کسی به شما نگفته که شما که خودتون به حقوق دیگران اعتنا نمی کنید چطوری انتظار دارید به حقوق شما احترام گذاشته بشه ؟
اولا اگر نمی خوای توی تالار باشی خوب نیا . اینکه کاری نداره . نهایتا تا دو هفته ی دیگه عده ای متوجه غیبتت بشن ولی بعد تو هم می پیوندی به تمام افراد و کسانی که نوشته هاشون مال قبله و اعضاء به ندرت بهش سر می زنن و اینطوری همونطوری که می خوای خود به خود از ذهن همه حذف می شی . مثل خیلی های دیگه . نکنه شما بیشتر دنبال جلب توجهی تا دنبال حق ؟
دوما شما گفتی من معلم کامپیوترم و صاحب وبلاگ و در سایتها و تالارهای زیادی عضوم و چه و چه و چه ... اگر اینطوره پس چرا از حقوق یک نفر که یه سایت رو ایجاد کرده و صاحب اون هست بی اطلاعی ؟ من خودم هم سایت دارم اما برخلاف شما نسبت به حقوق قانونی خودم در این مورد کاملا آگاهم . ورود شما به تالارهای اینطوری اختیاریه . خروج شما هم همینطور . اما حذف نام کاربری و تمام پست های شما از حقوق اختیاری شما نیست .بلکه کاملا در اختیار صاحب سایته و از حقوق کاملا قانونی او . چون هم پول هم انرژی وهم وقت سر اینکار گذاشته شده . و گرنه به نظر شما چرا در زمان طراحی اولیه سایتها و ... تمام این اختیارات فقط برای مدیر دیده شده ؟ از حقوق سایر اعضاء در خصوص نوشته های شما دیگه حرف نمی زنم . اگر شما می تونی همه ی چیزهایی که مدیر و سایرین سر اینکار گذاشته اند را به آنها برگردانی بسم الله. برو کمی در این مورد و حقوق قانونی و نه شرعی و عرفی همچین تالارهایی تحقیق کن و بعد از حقوق خودت حرف بزن .
سوما با توجه به برداشتی که تا حالا از نوشته های شما کردم می دونم که شما به این حرفهای من هم توجه نمی کنید و برخلاف چیزهایی که در مورد انتقاد پذیری ، احترام به حقوق دیگران و ... نوشتی و می نویسی هرکاری که دلت بخواد می کنی و جالبتر اینکه بدون توجه به حقوق من و امثال من در نهایت بی توجهی و بی ادبی و با زورگویی تمام به دیگران توهین می کنی و همه جور برچسبی به دیگران می زنی ... و بعد می گی چاکر همه هستی . به نظر من این چاکر بودن بدرد همون چاکر بودن و زبون بازی می خوره . نه چیز دیگه .
چهارما نمی دونم اگر همه می خواستن مثل الان من و درست شبیه خودت برخورد کنند چه اتفاقی می افتاد ؟ فکر نمی کنی اعضاء و حتی مدیر این تالار دارن در مقابلت بزرگی به خرج می دن و با لطف و نادیده گرفتن بی ادبی های تو ، حقانیت خودشون رو ثابت می کنن ؟ قبلنا فکر می کردم باهوشتر از این باشی !!!!
یک نکته : اگر الان خونت به جوش اومده و دلت می خواد دهن منو خورد کنی بدون اصلا انتقاد پذیر نیستی بلکه یک دیکتاتور و زورگو هستی و نه دنبال حق .
یک نکته ی دیگه (البته دوستانه) : چرا اینقدر دوست داری خودتو به رخ بکشی ؟ اونم به هر شکلی ؟ یکمی به نیازهای درونیت فکر کن و با خودت صادق باش .
سلام ترلان
ممنون از راهنماییهات .
ولی بهتر نبود این ارسال رو توی موضوع " چرا به اعضا احترام گذاشته نمیشه" ارسال میکردی ؟
در هر حال ممنونم .
سلام .
از عکس العمل خوبت ممنونم .
نکنه این واکنش متوجه نوشته ی زیر بوده وگرنه منم باید مثل بقیه مورد عنایت قرار می گرفتم .نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط - ترلان -
سوما با توجه به برداشتی که تا حالا از نوشته های شما کردم می دونم که شما به این حرفهای من هم توجه نمی کنید و برخلاف چیزهایی که در مورد انتقاد پذیری ، احترام به حقوق دیگران و ... نوشتی و می نویسی هرکاری که دلت بخواد می کنی و جالبتر اینکه بدون توجه به حقوق من و امثال من در نهایت بی توجهی و بی ادبی و با زورگویی تمام به دیگران توهین می کنی و همه جور برچسبی به دیگران می زنی ... و بعد می گی چاکر همه هستی . به نظر من این چاکر بودن بدرد همون چاکر بودن و زبون بازی می خوره . نه چیز دیگه .
چهارما نمی دونم اگر همه می خواستن مثل الان من و درست شبیه خودت برخورد کنند چه اتفاقی می افتاد ؟ فکر نمی کنی اعضاء و حتی مدیر این تالار دارن در مقابلت بزرگی به خرج می دن و با لطف و نادیده گرفتن بی ادبی های تو ، حقانیت خودشون رو ثابت می کنن ؟ قبلنا فکر می کردم باهوشتر از این باشی !!!!
یک نکته : اگر الان خونت به جوش اومده و دلت می خواد دهن منو خورد کنی بدون اصلا انتقاد پذیر نیستی بلکه یک دیکتاتور و زورگو هستی و نه دنبال حق .
اشتباه نکن .
من باید توی همین تاپیک جواب می دادم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 118
سلام ؛
آقای مدیر تالار :
شمایی که قیافه ی حق به جانب میگیری و برای همه چیز توجیه داری چرا کسانی که ریشه های تالار رو هدف گرفتند رو سانسور نمی کنی !!!؟ شما که دست به سانسورت خوبه ( البته فقط برای برخی از اعضا ) چرا حق مسلم اینجانب که خیلی مودبانه از شما خواستم نام کاربری و ارسالهای منو از تالار دشمنی خودت حذف کنی چرا نمی کنی ؟ مگه این از حقوق اعضا نیست . اگه ما نخواهیم دیگه عضو تالارهای دشمنی تو باشیم باید چیکار کنیم ؟
چرا وقتی کسی می خواد حقشو بگیره هزارتا توجیه میاری !!؟؟
از این ور میگی ارسالهای ما با قوانین تالار نمی خونه !! از اونور می گیم حذف کن حذف نمی کنی !!؟ اعتراض می کنیم میشیم آدم بی ادب و ریا کار و کافر و کمونیست و ...
آره آقای محترم :
بنده اگه قرار باشه به این وضع ناعادلانه ی شما ادامه بدم مجبورم تالاری رو که براش 9 ماه زحمت کشیدم رو قوانینش رو زیر پا بذارم چون شما مدیران اولین کسانی هستید که قوانین رو زیر پا میذارید . البته منظور صحبت من با زیباوده . طاهره نیست که انصافا این دونفر کارشون رو درست بلدند و انجام میدهند .
بارها در پیامهای خصوصی ازتون خواستم ارسالهای من و نام کاربریم رو حذف کن ؛ نکردی !!!
مجبور شدم در تالار مطرح کنم تا همه ببینند که تو فقط شعار میدی و به هیچ وجه به حق اعضا احترام باطنی نداری .
برای من دیگه شرم آوره بخوام برای این دکانت کمترین ارزشی رو قائل بشم اما تا حذف کامل تاپیکها و ارسالهام هستم و محکم هم هستم .. .
و منظورم اینه : ما وقتی می تونیم دم از حقوق خودمو بزنیم و چیزی رو حق خودمون بدونیم که نسبت به اون آگاهی کامل داشته باشیم .
بازم ممنونم .
سلام مجدد
کلا آدمی نیستم که تحت تاثیر جو یا یک جمله یا یک شخص حرف بزنم پس بهتره قضاوت نکنی .
در هر حال بازم ممنونم .
امیدوارم در آینده هم راهنمایی هات رو ببینم .
حسني به مكتب نميرفت وقتي هم ميرفت جمعه ميرفت!
سلام:43:
ببخشيد اگه يه كم (چقدر پر رو، ميگه يه كم) دير رسيدم. بنده ترجيح ميدم اول از همه جواب پست اول رو بدم.
هر كي به فكر خويشه، كوسه به فكر ريشه!
عرض شود كه من به شخصه معتقدم كه هيچ حقي مهمتر از آزادي بيان نيست. و همينطور احترام به بيانات آزاد ديگران. البته احترام گذاشتن به نظرات ديگران به معني تاييد كردن و موافق بودن با آنها نيست. يه سوالي اينجا پيش مياد كه آزادي بيان يعني چي؟ يعني هر چي (منظورم از هر چي يعني هر چي) كه خواستي ميتوني بگي؟! ميتوني به 118 (براي مثال گفتم) هزار تا فحش رنگي و سياه و سفيد بدي؟ و در آخر هم بگي خب به اين ميگن آزادي بيان!!! اين رنگين كمان دشنام يك نظر شخصيه ولي من آزادم هر چي از بيانم (به معني دهان) در مياد بگم. پاسخ قاعدتا منفي است. خب پس تكليف آزادي بيان چي ميشه؟ جواب: در چارچوب قوانين و مقررات
ما در هر سازمان و جامعه اي كه زندگي ميكنيم، موظفيم از قوانين آنجا پيروي كنيم.
مثلا با تي شرت و شلوارك نميشه رفت توي دانشگاه تدريس كرد. يا در كشورهاي غربي مست نميشه نشست پشت فرمون.
و اما نظرات بنده درباره آزادي بيان در مكان حاضر
من فكر ميكنم آزادي بيان در اين سايت رعايت نميشه، چون خيلي رفتارها و سخنان در چارچوب قوانين هست ولي با سانسور مواجه ميشه.
مثلا (سربسته ميگم تا كسي زحمت سانسور به گردنش نيفته!) شخصي در پستي نوشته بود كه طي پيغام خصوصي اشخاصي به نامهاي آلفا و بتا و گاما ... بهش توهين كردند و ناسزا گفتند. زمان زيادي طول نكشيد كه نام اون افراد سانسور شد.
من كاري به راست و دروغ بودن حرف اون شخص ندارم ولي راه بهترش (دموكراسي وار) اين بود كه از طرفين سوال بشه و موضوع شفاف سازي شه.
بيشتر از اين حال ندارم برم بالاي منبر!
يا علي:72:
سلام فرشید
نداشتیم هااااااااااااا
همه میگن 118 بیحال شده حالا من می بینم فرشید ما هم آرههههههههههههههههههههههه ههه
البته بهت حق میدم این هم از آفات این سایته که با کمی فعالیت اکثرا اعضا بی حال یا کم حال میشند . البته اینو قراره کاملا نکته وار و با ذکر اسم افراد در تاپیک جداگانه ای باز کنم تا شاید حضرت آقای سنگ تراشان (ع) متوجه اشتباهات زنجیره ای که مرتب مرتکب میشند بشنود .
البته اگه به جای مخفیانه در تالار گشت زدن شجاعت حضور و شکستن سکوت رو داشته باشند !!!
سلام fnh63
بابت ارسال پست 63 شما که ضمن ابراز نظراتتان، مسائل انتقادی خود را به صورت شفاف و با ذکر مثال قید کردید، بی نهایت سپاسگزارم. بی گمان این گونه بازخوردهای دلسوزانه اعضاء در صورتی که سریع و به هنگام تذکر داده شود کمک موثری در اداره تالار به مدیران تالار می کند.
بی شک همه ما در این تالار برای آرامش و رشد آمده ایم و نیاز داریم که دیگران در آینه ای صیقلی با پیشنهادات و انتقادات و راهنمایی های خویش در بهبود ما و رفع عیوب به ما کمک کنند و مدیران تالار نیز از این امر مستثناء نیستند.
لذا ما همواره از دیدگاههای سازنده امثال شما عزیز در تالار استفاده خواهیم کرد.
همچنین خواهشمندم اگر تمایل داشتید، در مورد آن مثال هم که قید کردید و موارد مشابه احتمالی به صورت خصوصی یا به صورت عمومی (اگر اتهامی با ذکر نام متوجه عضوی نمی شود ) حتما با من در میان بگذارید. پیشاپیش از همه دوستان که در اداره بهتر این تالار به مدیران باز خورد می دهند کمال تشکر را دارم.
سلام دوستان
این پست را به 3 دلیل ارسال می کنم.
یکم : این پست را ارسال می کنم، که خدایی نکرده 118 سکوت مرا به پستهای مکرر خود ، به معنی بی احترامی به خودشون تلقی نکنند.
دوم: اعضاء هم علت سکوت مرا بدانند.
سوم: به بهانه این پست نگاهی هم به شیوه های تعاملی نا کارامد داشته باشیم.
118
شما پیشاپیش یک ارتباط بن بست را انتخاب کرده اید و تلویحا اعلام کرده اید که این پست ها را (که با مضمون واحد و در دو موضوع ایجاد کرده اید)برای شنیدن جواب از مدیر تالار نزده اید( وسخنان مدیر را به ماشین توجیه پراکنی تشبیه کرده اید)، و فقط خطاب به سایر اعضاء کرده اید و جواب خواسته اید:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 118
تا حالا تالاری رو ندیدم .....
مدیر سایت برای تمام اشتباهاتش مثل یک ماشین توجیه پراکنی حرفی برای گفتن داشته باشد !!!
خواهشا دوستان بدون پیش داوری و فقط با منطق پاسخ بدهند و به جای احساساتی شدن و جانبداری فقط نظرشان را بگویند .
این بخش فوق انتخابی هست از پست: http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=2211&pid=19606#pid19606
لطفا برای خواندن تمام آن لینک بالا را دنبال کنید.
پس 118 عزیز، اگر من جواب نمی دهم، در واقع به نوعی به خواست شما احترام گذاشته ام. و اقدام به شفاف سازی و توضیح دادن( آنچه که شما توجیه می نامید) نکرده ام، اما چون دوباره در پست 38 ، خواهان پاسخم شدید، این ارسال را انجام دادم.
اما برای پاسخ هم اگر چه اعضاء نمی دانند ولی خودتان می دانید که ما طی بارها پیغام خصوصی به جوانب این مسئله پرداخته ایم.
متاسفانه بنده به خاطر ضیق وقت و اینکه باید به سایر صحبتها و نظرات اعضاء هم احترام بگذارم و پاسخ بدهم، نمی توانم بیش از این برایتان شفاف سازی کنم. البته چون سایر اعضاء از پاسخ ارائه شده با خبر نیستند، اگر این بحث ادامه داشت، سرفرصت، متن پیغامهای خصوصی شما و خودم را در این موضوع می گذارم.
تبصره: این پاسخ همزمان در 2 موضوع مشابه شما ارسال می گردد.