RE: وجود این عضو در تالار چه اثری داشته (2)
آقای فرهنگ خیلی حساس هستند و زود بهشون بر می خوره و حالت تدافعی می گیره .:72:
در تالار سعی می کنند همسو با مدیران پیش بروند و در بعضی جاها تکنیکی برخورد می کنند .:104::72:
در برخی جاها تو دار هستند و نظر واقعیشون را نمی گند. همون همسویی با مدیران.:72:
انعطلف پذیر هستند .:104:
مدافع حقوق خانم ها هستند.:104:
کم صبرند.:72:
یه مقدار احتیاج هست که سریع تر راه بروند و قدرت ریسک پیدا کنند.:72:
مدت حضورشون تو همدردی زیاد هست نشون می ده ایشون هم جزء معتادان همدردی هستند و باید یه فکری به حالشون کرد.:72::72:
سلام وجود این عضو خانم بی نهایت در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین:72::72::72:
خانم بی نهایت عضو فعا ل دلسو ز مهربان با تجربه است تاپیک در تالار خیلی عا لی است مطا لب در تالار خیلی پر محتوا و مفید است خیلی به مراجعان تالار راهنمایی و کمک می کند مشاوره در تالار خیلی خوب عا لی است با اعضا خوب تالار مهربان صمیمی است تاپیک مفید در تالار ایجاد می کندبراتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
بی نهایت عزیز عالی و منطقی راهنمائی می کنند.حضور فعالی دارن.نکته سنج هستند.
بی نهایت عزیز خیلی اروم در عین حال منطقی برخورد میکنن
بی نهایت جان همین چند دقیقه پیش امضاتو تو تاپیک گلچین امضاها فرستادم
هم اواتارت تکه هم امضات هم خودت:46:
بي نهايت عزيز و مهربون خيلي قدر شناس هستند و در مقابل كوچكترين كارها تشكر مي كنه :46:
بيشتر مواقع منطقي هست و هميشه به نظر مي اد نظر واقعي شو مي گه و رو در واسي نداره .
داستان هاي كوتاه جالبي مي نويسه و قلم گيرايي داره
اسمش و آواتورش احساس يك قدرت بي نهايت به آدم مي ده :72::72::72::72:
بی نهایت عزیز خیلی منطقی و ملایم هستن.نگاه نویی در مورد مادر بودن و طرز رفتار با کودکان به من دادن که ازشون ممنونم.براشون آرزوی موفقیت میکنم
بی نهایت عزیز با افکار بی نهایتی که در ذهن می پروراند و با تمام احساسات خوب و مهربونی که دارد دوستان عزیز دیگرمان را با دل نوشته های خود خیلی خوب راهنمایی می کند...:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
بي نهايت عزيز و مهربون خيلي قدر شناس هستند و در مقابل كوچكترين كارها تشكر مي كنه :46:بيشتر مواقع منطقي هست و هميشه به نظر مي اد نظر واقعي شو مي گه و رو در واسي نداره .
داستان هاي كوتاه جالبي مي نويسه و قلم گيرايي داره
اسمش و آواتورش احساس يك قدرت بي نهايت به آدم مي ده :72::72::72::72:
:104::104::104:
بي نهايت جون دوست دارم بينهايت
سلام وجود این عضو خانم پاییزان 2 در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین:72::72::72:
پاییزان عزیز خیلی دوست داشتنی هستند و در عین با احساس بودنشان به نکات مهم و ظریفی اشاره می کنند...