RE: دیدار مجدد نامزد سابقم اشتباه هست؟
سلام خانم نازنین منم می خواستم یه چیزای بگم که شاید براتون مفید باشه
اول بعضی از جملات تون و میارم تا در موردش حرف بزنم
نقل قول:
بعد از این جریان مادرشون تمام وسایلی که این مدت به عنوان کادو به نامزدم داده بودیم رو پس فرستادو خواست ماهم همه چیز رو پس بدیم (تو جریان این پس دادنها خیلی بی احترامی از سمت خانواده ایشون شد و منجر به بحث مادرم و مادر ایشون شد و همچنین تاحدی پدرم )
مدتی ازشون بی خبر بودم
نقل قول:
من تو محیط کارم نگفتم نامزدیم به هم خورده چون همون اول که همکارام فهمیدن اصرار کردن شیرینی بدم
و یک روز نامزدم اومد محل کارم و شیرینی آورد ....
حالا هر روز همه می پرسن عروسی کیه و میگن سلام برسون ..
من روم نمیشه بگم به هم خورد!چندبار خواستم بگم ولی وقتی می خوام حرفی بزنم حس گریه کردن بهم فشار میاره و الکی لبخند می زنم می گم خوبه عروسی حالا معلوم نیست کی باشه!
نقل قول:
تعهد بده خشن نباشه هیچ وقت
تعهد بده که سر قول و قراراش بمونه
تعهد بده که از من نخواد هر روز ی شکلی باشم
تعهد بده که خانوادش از خانوادم عذر خواهی کنن
تعهد بده عقد و عروسی هم زمان شه
تعهد بده قسم دروغ نخوره
انقدر مغرور نباشه
تعهد بده فیلم بد نبینه
و تعهد بده تو موقعیت جدی شوخی نکنه
و اینکه کارهای نامتعارفی که از فیلمی یاد گرفته از من نخواد
اصلا به وضوح مشخص می کنم چی نامتعارف هست از نظر من.
و در اخر تعهد بعد از این به بعد تو این مسیری که باهم داریم می ریم به راحتی جا نزنه اگر برخورد خانواده من بد بود باهاش جا نزنه و ثابت قدم باشه.
نازنین خانم اول براتون یه جمله می نویسم بعد در موردش که بر می گرده به این آقا صحبت میکنم
من این جمله رو توی کلاس روانشناسی هم گفته بودم
حضرت علی علیه السلام:
مراقب افکارت باش که گفتارت می شود
مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود
مراقت رفتارت باش که عادت می شود
مراقب عادتت باش که شخصیت می شود
مراقب شخصیت باش که سرنوشت میشود
اگه این حدیث برعکس کنیم شناخت روحیات هر شخصی برای ما ممکن میشه
من میخوام شخصیت اون آقا رو با این حدیث بررسی کنیم
شما گفته بودین اون موقعاین فرد با شما چه رفتاری کرده بود
شما گفته بودین که زیر تاهداتش زده بود
شما گفته بودین که برای مسائل ناچیز با شما قهر کرده بود
شما گفته بودین شخصیت ثابتی نداره
اما برای چی شخصیتش این جوریه ؟
چون عادتش این جوریه
یعنی عادت کرده این جوری رفتار کنه
عادت کرده زیر تاهداتش بزنه
عادت کرده برای مسائل کوچیک قهر کنه
عادت کرده تو مواقع مختلف شخصیت مختلف داشته باشه
خوب حالا چرا عادت کرده؟
چون رفتارش این جوریه رفتارش با همه، حتی با خونه این جوریه
عدم رفتار سالم ، عدم رفتار ثابت به نظر من رفتار انسان مجمومه عملهایه که یک انسان در مواقع مختلف از خودش نشون میده برای همین مهمه
که
چرا رفتارش این جوریه؟
چون گفتارش این جوریه
گفتارش با شما که باید زیاد دوستون داشته باشه رو بگیرید تا با دیگران که بر اساس شرایط مختلف تغییر می کنه اما از دایره اصلی خودش خارج نمیشه و کانون اون گفتار رو به سمت شماست یعنی اگر بدترین باشه یا بهترین به سمت شماست
اما این کانون قبلا امتحان شده
چرا باید گفتارش این جوری باشه ؟
چون افکارش به این شکله
افکاری که سالها تو ذهنش دونده شده
افکاری که شب و روز باهاش بوده
افکاری که معلوم نیست تا کجا رفته که این شخصیت رو بوجود آورده
خانم نازنین
افکار یه انسان رو اصلا به راحتی نمیشه تغییر داد
این شخص به دیدن اون نوع فیلمها و تصویر ها عادت کرده چون تو افکارش بوده
این شخص دروغ میگه چون تو فکرش برای رهای از هر چیزی دروغ رو بهترین می دیده
شم گفتین
نقل قول:
تعهد بده خشن نباشه هیچ وقت
این شخص خشنه چون فکرش گفتارش رفتارش به این شکله
نقل قول:
این شخص نمی تونه این جوری باشه چون در ذهنش جایگاهی نداره
و...
خانم نازنین شما گفتیم مادرش هدیه ها رو پس فرستاده و هدیه هاشون و گرفتن
چه توقعی دارین که این رفتار زننده در آینده نباشه این پسر در دامن همچین مادری رشد کرده چن سال می خواین وقت بزارین تا تغییرش بدین
اشتباه دیگه ای شما این بود که مسئله ای 50./. تو محیط کار 100./. کردین
اما اگه بعد از ازدواج به مشکل بخورین شاید به خاطر کاهش فشار از کار دست بکشین
خانم نازنین گفتین
نقل قول:
من پیش یه عالم بودم صحبت ضمانت از کسی شد اون عالم گفت من خودم و نمی تونم ضمانت کنم چه برسه به یکی دیگه
این آقا پله ای اولش مشکل داره چه برسه به بعدش
خانم نازنین
جایی بین افرادی که دوست دختر داشتن یه سوال پرسیدم
گفتم شما که انقدر تو این روابط پیش رفتین با هاشون ازدواج میکنید
همشون گفتن نه
ولی به گفته خودشون اون دخترا فکر میکردن که می خوان در آینده با هم زندگی کنن
اما چرا اون دخترا این دید و دارن چون اون نوع فکر رو دارن
پس باید فکرتون رو refresh کنید
خانم نازنین
اینکه بچه ها میگن اینکه من میگم فقط به خاطر اینه که نمی خوایم فردا یه تاپیک از شما ببینیم
که چی کار کنم با رفتار شوهرم
که از مادر شوهرم متنفرم
که شوهرم به قولش عمل نمیکنه
که دارم خورد میشم
که...
خانم نازنین شما خانم با کمالاتی هستین و لایق بیشتر از اینا پس نمی خواد شتاب زده عمل کنید کسی که میگه ستاره هامون بهم نمی خوره کسی که میگه دوست باشیم کسی که میگه ازهم خاطره خوب به جا بزاریم مشکوکه
به نظر خودتون این شخص چه جور پدری می تونه باشه ؟
اخلاق در زندگی خیلی مهمه
چن سال عمر میکنید
چن سال می خواین روش کار کنید
چن سال از عمرتون به خاطر حرص و جوش کم میشه
چن سال می مونه که با ثبات زندگی کنین
:72:
نازنين حرف هاي جرجيس را از طلا بنويس و آويزه گوش ات كن.:305::305:
شنیده ای که می گویند :
سالی که نکوست از بهارش پیداست
ماستی که ترشه از طغارش پیداست
کاملا درک می کنم الان در چه حال و هوایی هستی و .....................و به ظاهر در ذهنت چه منطق تراشی های شیکی می کنی !
نگاه خوشبینانه به نامزد سابق نداشته باش و افسار دلت را بکش و نرو .
طعمه ی سر قلاب خیلی لذیذ است اما اگر با قلاب و طعمه و ماهی گیر و خط و خطوط و نقش و نگار فریبنده ی قلاب آشنا باشی که هستی ( چرا که در این تالار پر است از سرنوشتهای رنگین سادگی و خوشباوری و تنوع طلبی های مرد و ..............) تو می شوی آن ماهی زرنگی که به هر قلاب و هر طعمه ای گیر نمی کند .
سعی کن از آن دست آدمهایی باشی که کنار گود می ایستند و به دیگران می گویند لنگ کن نه اینکه خودت درون گود باشی و بقیه از بیرون گود فرمان لنگ کردن می دهند .
افراد تنوع طلب و ...............تغییر نمی کنند . هیچ آدمی متحول 180 درجه ای نمی شود . پس نگاه خوش بینانه نداشته باش.
یکبار شانس آوردی و از این آقا دور شدی نزدیک شدن دوباره پشت کردن به خوشبختی و فرصتی است که برای تو مقدر شد . قدر خودت را بدان و نشانه های زندگی ات را در یاب و بدان این حکایت آزمون قوی بودن و قاطعیت توست بر تصمیمات گذشته .......................
قاطعیت را تمرین کن و به تصمیمات خودت احترام بگذار ..................
حضور و نزول شیطان چیزی نیست به غیر از همین تصاویر و آزمایش نفس .
نازنین جان
دوستان خیلی قشنگ برایت راهنمایی دادند
و در آخر اونقدر توانمند هستی که خودت تصمیم نهایی رو بگیری
خیلی سخته ادم با منطقش تصمیمی بگیره ولی نتونه خودش رو با احساسش همراه کنه
یکی از دوستان گفته بود اگر ایشون شما رو بخواهد قطعا مردانه از طریق والدینش اقدام میکنه و خودشون می آیند عذرخواهی و مابقی ماجراها جهت مراسم ازدواج
یه سئوال دارم
غرور نازنین چقدر قیمت دارد؟
اگر رفتی و اون جوری که فکر نکردی نشد ، اون وقت چی؟
به این قسمتش هم فکر کن
در نهایت اینکه تو در رفتن و یا نرفتن به آرامش برسی مهم هست
اگر اونقدر توانایی در خودت می بینی که درست و صحیح این رفتن و دیدن رو مدیریت کنی و جوری بهره برداری کنی که آسیبی بیش از این نبینی ، خوب برو
اما اگر حتی یک درصد احتمال میدهی ممکن هست این دیدار باعث بشه بر غمت افزوده بشه ، سعی کن راهی پیدا کنی که با این احساس مقابله کنی تا کم کم مرتفع بشه:72:
سلام عزيزم
من فقط همين پستت رو خوندم و راجع به تو چيزهاي زيادي نمي دونم لطفا در نظر بگير.
ولي خواهشا براي حرف اين و اون و احيانا سرزنش و نگاه بد ديگران تصميم به جدايي يا سازش نگير.
اين ديگران اصلا براشون مهم نيست وقتي تو برگشتي و زندگي كردي و زندگي ات احيانا خراب شد .
فكر كن تو يه جايي زندگي مي كني كه هيچكس براش مهم نيست .
بعد تصميم بگير .
سلام
خواستم تشکر کنم از همه شما دوستای خوب و عزیزی که برام وقت گذاشتید و با دلایل روشن و منطقی راه درست رو بهم نشون دادید
از اینکه من رو درک کردید و خیلی هاتون حرفای دلم رو زدید بدون اینکه حتی یکبار هم دیگرو دیده باشیم احساس خیلی نزدیکی کردم باهاتون
آدماهایی که از این فاصله دور انقدر خوب منو فهمیدن .....بهار66،بهار.شادی،دخترمهربو ،دانوب....بخوام اسم ببرم اسم خیلی زیاد هست...
از کسایی که واقع بینانه هشدار بهم دادن خیلی ممنونم
واقعا من این دو روز دوبار باهاش صحبت کردم و هر دوبار هم حرفای خیلی احساسی بهم زد و من با اینکه سعی می کردم منطقی باشم و حسم می کردم هستم نتونستم احساسم رو از منطقم جدا کنم و کورکورانه فقط واسه اینکه به خودم ثابت کنم دل کندن از من راحت نبوده می خواستم برم ببینمش
و به این احتمال ها که شاید خوشبینانه دارم تصمیم می گیرم توجه ای نکردم .به این احتمال که شاید حرفاش همون باشه که از ذهنش اومده یعنی همون دوستی ...و حرفاش از رو غرورش نبوده توجه ای نکردم .
بالهای صداقت ممنون از سوالی که ازم پرسیدی
من فهمیدم غرورم خیلی ارزش داره انقدر که اگر برم ببینمش و اون چیزی که دلم می خواست نشه خیلی بهم می ریزم
حداقل الان برام مجهول مونده ولی اون موقع دیگه واسه التیام قلب خودم هم بهونه ای نمی گذاشتم.
فکر می کنم با این وضعیت که هست اصلا نباید ببینمش.
چون تو این چند روز حسابی تونسته منو به هم بریزه
دو روزه که سر کار نرفتم :(
خیلی سوال ها تو ذهنم بود که می خواستم به جوابش برسم ....می خواستم بدونم چی شد که وقتی به من نزدیک شد دیگه اون جذابیت اولیه رو براش نداشتم.چی شد که تعریف هاش ته کشید و همش ازم می خواست تغییر کنم
بعضی وقت ها فکر می کردم ایراد از من بوده
فکر می کردم شاید از اونهایی باشم که از دور خوبم و از نزدیک نه!
وقتی به چیزای مثبتی که توش دیدم فکر میکردم حسم بهش عوض می شد
یادم می اومد که خیلی پرشور بود ،دید قشنگی داشت،مردم دوست بود،نیکوکاربود،خیلی اهل ببخشش و کمک به افراد فقیر بود،مشوق من بود دوست داشت پیشرفت کنم تو زبان تو درس تو هنر،غیرتی بود،خون گرم بود،احترام بزرگتر رو خوب نگه می داشت،احساسش رو بروز می داد ولی فقط در شرایطی که باهم خوب بودیم....
ولی نکات منفی که داشت انقدر بزرگ بود که بتونه این نکات مثبت رو بی ارزش کنه.
فکر می کردم نتونستم با همین که هستم بدون استفاده از رنگ مو و وسایل آرایش و لباس خاصی دلبسته اش کنم
که راحت گذاشت و رفت. و می خواستم به خودم ثابت کنم این فکرام اشتباه هست.و من خیلی خوب بودم طوریکه اون با اون همه غرور و اون همه تنوع طلبی بازم نتونست از من دل بکنه یا به سختی تونست..
دونستن این موضوع برای من کافی بود ...به ادامه رابطه دل خوش نبودم .هم از مامانش دلگیرم اندازه یک دنیا
هم وقتی خودم رو در کنارش تصور می کنم حس ناامنی دارم ..پس ادامه دادنش واقعا سودی نداره.
مامانم که به هیچ عنوان با توهین و حرفای مادرش نتونسته کنار بیاد و نمی اد.
خلاصه اومدم بگم که امروز صحبت کردم باهاش ،فقط برای اینکه اطمینان پیدا کنم نقطه روشنی تو این دیدار وجود نداره
اولش خیلی از من تعریف کرد از صدام و خیلی حرفایی که واقعا می تونست ادم رو احساساتی کنه
ولی آنی جون من مثل یک ماهی زرنگ خودم رو نجات دادم و خام اون تعریف ها نشدم
گفتم باشه همدیگرو ببینیم ولی کجا؟
گفت بیا خونه ما!هوای بیرون سرده تو هم سرما خوردی،اصلا ما که نامزدی مون به هم خورده کسی یک وقت مارو بیرون ببینه خوبیت نداره.
منم گفتم کسی ببینه من می ام خونه شما چی؟خوبیت داره؟گفت نه کسی نمی بینه...
گفتم می خواستی یه خاطره خوب باشی برام
بدون با این حرفات شدی یه خاطره فوق العاده خوب
انقدر خوب که در آینده هر وقت یاد این حرفات بیافتم حس می کنم خودم رو از قلاب ماهی گیرت نجات دادم....
گفتم خاطره خوشی هستی از این خوش تر نمیشه
نمی رم ببینمش
تلفنشم جواب نمی دم
اگر حرفی داره مرد و مردونه به بابام بگه ...
آفرین!
آفرین!
:104:
:104::104:
:104::104::104:
:104::104:
:104:
فقط یه خانوم میتونه بفهمه چه کار بزرگی کردی!
امیدوارم به زودی زود طعم خوش خوش بختی رو با این تصمیم عاقلانه ات بچشی!!!
خودمونیما، البته آدم های عاقل همیشه خوشبختن!!!
به خودت افتخار کن::46:
نازنین عزیزم
بازم ثابت کردی که دختر عاقل و با اینده روشن هستی
درک میکنم که به خاطر این تصمیم شاید تحت فشار هم رفتی اما مطمئن باش به نفعته
اگه با درددل یا صحبت اروم میشی ما مشتاقانه کنارت هستیم
بازم تبریک برای این تصمیم مهم دوست عزیز:46::46:
سلام آبجی
به گفته خودت منتظر زنگ زدناش بودی درسته با این که به نتیجه رسیده بودی که ستارهاتون جفت نیست.
من احساس کردم یه جورایی بهش علاقه داری ته دلت دوستش داری.
اگر تصمیم گرفتی که دیگه باهاش زندگی نکنی پس بهش فکر نکن .با این کار افکارتو خراب میکنیو بس.
آفرین به ماهی زرنگ و عاقل ما :104:
اما عجب ماهیگیری ! ترا می خواد بکشانه در فضای خلوت و دنج و...................اما نمی دونه دختر ما با هوش تر از این حرفهاست که گول وعده های ماهیگیر رند را بخوره . :104:
بهت تبریک می گویم :72:
و یک اعتراف :163:
کلی بچه های تالار دوست دارند و کلی پیام خصوصی که یک کاری کنید تا نازنین فریب نخوره !
قشنگ تر از این چی ؟؟ که این همه آدم دلشان با تو ست و عاشقانه نگران سرنوشت و آینده ی تو ....................
و تو ثابت کردی که خودت هم خودت را خیلی دوست داری و برای خودت ارزش قائل هستی و................
واقعا باعث افتخاری :104::227:
حالا بدو بیا بغل آنی که خلقی را از نگرانی نجات دادی :46: