RE: استقبال عجيب همسرم از برگشت من از سفر! انگار زده به سرش!
وقتی بدونی همسرت زمانهایی عصبانی میشه که یک چیزی از درونش ازارش میده (مثل این مورد اخیر) اونوقت سعی می کنی در عصبانیتش صبر کنی تا پیام اصلی عصبانیتشو در وقت لازم بگیری. مثلا می تونستی در مورد اخیر راحت وقتی رسیدی خونه و اون شروع کرد به بهانه گیری بفهمی که از چیزی ناراحته که بهانه گیری رو شروع کرده برای همین با یک شوخی می گفتی اما من که خیلی دلم برات تنگ شده. و اونوقت بهانه گیریهاش تموم می شد. یکمی که سر حالش اوردی خودش می گفت چی بوده که ناراحت بوده.
آتنــــــا 25 وdeljoo_deltang عزيز سعي ميكنم دركش كنم و مثه اون رفتار نكنم ولي گاهي جدا از توانم خارجه
ضمنا فرشته جان من قبلا هم متوجه اين اشكال در لحن و حتي گاهي رفتارم بودم و يه تاپيك هم كه فكر مي كردم كمكم كنه باز كردم با اين عنوان (من نمي دونم عشوه ي زنونه يعني چي) كه متاسفانه بعضي از دوستان از مسير اصليش كه رفتار روزمره بود خارجش كردن و به سمت مسائل جنسي كه مقصود من نبود بردنش و در نتيجه قبل از اين كه بشه كاري كرد قفل شد بازم ميترسم همين نتيجه رو بگيرم!!
عزیزم
عنوان تاپیک گویای مسئله ای باشه که خودت و خودم درکش کردیم ، یعنی چگونگی تغییر لحن آمرانه و مردانه به لطیف و زنانه .
اینجور عنوانی گویا هست و مسئله ات را دقیق در خودش منعکس می کنه . یعنی کسی فقط خود عنوان را بخواند به خوبی می فهمد که مشکل باران 89 با لحنش در رابطه با همسرش یا دیگران هست .
.