و آيا همچين آدمايي امكان داره بعد از ازدواج رفتاراشونو تغيير بدن؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
و آيا همچين آدمايي امكان داره بعد از ازدواج رفتاراشونو تغيير بدن؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خیلی...... ساده ای دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط elnaz66
همه می گند محیط کارتون رو عوض کن که اذیت نشی شما دنبال ازدواج با ایشون و تغییر شی؟
چطوری می خوای یک آدم 30 ساله رو تغییر بدی؟
در محیط کار نمی توانی ایشون رو تحمل کنی چطوری می خوای یک عمر در کنارش باشی و پدر بچه هات باشه؟
کمی روی اعتماد به نفس و عزت نفست کار کن.
موفق باشی.:72:
سلام سنجاب عزیز
من اصلا به فکر ازدواج با همچین آدمی نیستم مهمترین معیار برا ازدواج همین چیزاس چون روشون حساسم این سوالو کلی پرسیدم که آیا همچین آدمایی با این خصوصیات بعد ازدواج قابل تغییرن؟؟؟؟؟آیا همچین آدمایی چشاشون همه جا میچرخه قابل درست شدنن!!!!!
سلام بر دوستان تالار همدردي!!
الان يک ماه از اون جريانا ميگذره و با توجه به اين که نذاشتن من از اونجا برم ولي اون خانم اواسط ماه بالاخره از شرکت ما رفتن!!و دوباره اين آقا مثل روزاي اول شده باهام خوب شده همش مياد پيشم ميشينه سر به سرم ميزاره باهام شوخي ميکنه که انگار نه انگار اتفاقي افتاده يا با من چيکار کرده .....حالا نوبت منه عوض در بيارم دلم ميخواد مثل خودش روزايي که برام درست کرده بودهه براش درست کنم تا بفهمه چبکار کرده .....راه هايي نشون بدين بتونم اون لحظه ها رو براش .......و آيا هنوز نظرتون بر روي ترک محل کارمه؟؟؟؟؟ ممنون ميشم اگه راهنماييم کنين!!1
[quote=فرشته مهربان]شما به شدت نیاز به تقویت عزت نفس داری .[/b]
در ظاهر با ایشون کات کردی اما در ذهنت اصلاً با ایشون کات نکردی . نیاز هست حضوراً نزد مشاور رفته و روی عزت نفس و جرأتمندیت کار کنی . و اگر محیط و دیدن ایشون برای شما آزار دهنده هست نیازه بستر زدایی را در پیش بگیری یعنی قاطعانه محیط کار خود را عوض کنی و برایت مهم نباشه که ایشون و کارش لنگ می ماند .
رفتارهای ایشون یک بازی هست که متأسفانه شما دارید بازی میخورید یعنی احساس حقارت و رنج را در شما ایجاد می کند . و این عزت نفس شما راروز به روز بیشتر تخریب می کند . علت ایجاد احساس حقارت در شما هم این است که شما ایشون را برای خود بت کرده ای و کاملاً احساسی هستی در رابطه با وی و هیچ ارزشی برای خود قائل نیستی .
خلاصه :
1 - مشاوره حضوری برای تقویت عزت نفس و جرأت آموزی
2 - بستر زدایی با تغییر محیط کار بطور قاطع و مصمم
[/color]
موفق باشید
.