RE: خواستگارم موقع مشغله کاری جواب منو نمیده(حتی به مدت چندروز)
سلام flag عزیز
ضمن تایید راهنمایی های بسیار ارزنده دوستان به خصوص خانم سابینا ، خانم شب نم و حنان
عزیز ، باید به شما بگم که برخی دوستان که شما را دلسوزانه راهنمایی می کنند مانند خانم
سابینا ، خودشان مشکلات زیادی داشته اند و بد نیست که به تاپیک هایشان سر بزنید و ببینید
که بعد از عقد یا ازدواج شرایط چقدر پیچیده تر می شود!
به نظر می رسد که شما درگیر شرایط خوب اقتصادی - فرهنگی این آقا هستید و مهمترین عامل
های رندگی مشترک را که صداقت و روراستی و درک و فهم متقابل است در حاشیه قرار داده اید
و گرفتار عناوین و القاب آقا و خانواده شان شده اید و دائم در حال توجیه رفتارهای آقا هستید!
اما هشدار !!!!!!!!!!
شما دوست دارید دائم مورد توجه همسر آینده تان باشید و دوست دارید در همه حا برای او
مهم باشید و این ویژگی از نظر شما که به نظر برونگرا و عاطفی هستید بسیار مهم است اما
آقا این ویژگی را ندارد و می خواهد فقط وقتی خودش دلش خواست به شما توجه نشان دهد
و هر وقت نیازش برطرف شد ، شما را فراموش می کند و این یعنی زنگ خطر!
می توانی با چنین مردی که در آینده قطعا رفتارهای ناهنجارش بیشتر می شود زندگی کنی
برای مثلا 60 سال؟ ... فرض را هم بر این بگذار که تغییر غیر ممکن یا بسیار سخت است!!
علاوه بر این بیشتر ارتباطات شما تلفنی بوده و شما به این همه نکته برخوردی ، وای به حال
اینکه ارتباطتان حضوری باشد و تحقیقات بیشتر!!!
مسلما این رفتار به دور از نزاکت است و شما از کجا می دانید که او همان کسی است که
می خواسته اید در حالیکه بیشتر ارتباطتان تلفنی بوده و شما حتی باید غذا خوردن او را هم
بارها زیر نظر بگیرید یا طرز برخوردش در جمع و موارد بسیار دیگر که آیا از آنها خوشتان می آید
یا نه ولی ایشان در وهله اول مردود شده!
دوستی داشتم که مثلا از شیوه غذا خوردن نامزدش چندشش می شد و برای همین به او
جواب منفی داد چون ادب و نزاکت برای او خیلی مهم بود!
یعنی می خواهم بگویم آیا در همه موارد کاملا ریز شده ای یا به صرف اینکه خود را مذهبی و
مقید نشان داده دیگر فکر می کنی بسیار ماه است؟
خواهر خوبم نامزد سابق من یک پست مهم در یک مجموعه بسیار بزرگ داشت و من هم
بسیار گرفتار کار و مسائل شرکت هستم اما او هیچوقت نمی شد که احوال مرا جویا نشود و
با اینکه از 7 صبح تا 10 شب سرکار بود ، هرگز از یاد من غافل نمی شد و من بودم که گاهی
یادم می رفت احوالاتش را جویا شوم و هر دو مسئولیت های سنگینی داشتیم اما هرگز این
دلیلی بر بی اطلاع گذاشتن شما نیست!
در بهترین حالت او کارش را به شما ترجیح می دهد و شما با این مسئله مشکل خواهی
داشت البته به شرط اینکه قضیه کار و درگیری کاری مشکوک نباشد و او آدم سالمی باشد!
خدا را شکر کن که او این ناهنجاری های رفتاری را الان نشان داده نه در زندگی مشترک!
راهکارها را هم فقط نخوان و اجرا هم بکن!
امیدوارم بهترین تصمیم را بگیری چون دختر بسیار عاقلی به نظر می رسی!
:72:
دوستان متشکرم
ومن دنبال توجیح نیستم ،فقط اگه حرفی میزنم واسه اینه که اطلاعات بیشتری بهتون بدم تا بهتر متوجه داستان شوید
توصیه همه دوستانو اجرا میکنم،چشمامم باز میکنم واگه قبلا قرار بودبه همین زودیا عقد کنیم حالازیر بار نمیرم بیشتر پیگیر اخلاقش میشم.
الان بیشتر دنبال اینم که شکهای من برطرف شه وبعد دلیل بی احترامی و بی توجهیشو توضیح بده
چون به نظرم جاگذاشتن گوشیش دروغه،چطور ممکنه واسه استخدام بره یه شهری که2000 کیلومترفاصله داره ازینجا،گوشیشو جا بذاره
دیشب بهش گفتم باید درمورد بی احترامیاش بهم توضیح بده ودر مورد دروغاش حقیقتو بگه در غیر اینصورت منو بخیر و ایشونو به سلامت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب نم
به تلفن عمومی هم دسترسی نداشت یک زنگ بزنه؟
شماره منوکه حفظ نیست ،خانوادشم که ندارن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب نم
دلایلی که شما برای خوبی این آقا آوردید ( از خودش پرسیدم و به قیافه اش نمی آید و ... ) دلایل محکمی نیستند.
دلایل زیاد دارم،حالا باید بازم بشناسمش تا دلایلم بیشتر بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
شما دوماهه که با مردی اشنا شدین که منطقش اینه که اول مشکلات کاریش رو حل کنه بعد بیاد سراغ شما
بنظر من قاعدتا این منطق در مورد مسائل عاطفی ، جنسی ، ارتباطات خونوادگی ، تربیت فرزند و . . . همچنان وجود خواهد داشت
ممنوم از توجهت دوست من
من دراین مورد درکش میکنم،مشکلات کاری بدی واسش پیش اومده خیلی درگیر بوده؛ولی تحمل بی احترامیو ندارم،باید منطقا توجیهم کنه
البته یه بارم گفتم خصوصیات منفیمونم شبیه همه،منم وقتی درگیر یه موضوعی بشم،حوصله کسیو ندارم و باهمه بداخلاق میشم،
مثلا واسه منم اتفاق افتاده اعصابم خرد بوده با بقیه بد حرف زدم وجواب تلفن،sms دوستانمم ندام،ولی خداییش نمیدونم ایا این کارو برای همسرمم انجام خواهم داد یا نه،اخه من که تابحال همسرنداشتم :d
ضمنا ازمردای لوسم بدم میاد که زیاد بهم توجه کنند وبهم بچسبن،پس این خصوصیتش همچین هم تنفرامیز نیست(حالا بازم فکرمیکنم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
از دوستان هم خواهش میکنم خیلی موضوع رو پیچیده نکنن
اگه این اقا دوست دختر داشت ، واقعا اینقدر ناشیانه عمل میکرد ؟
(فکر میکنین زبون بازی چقدر هزینه داره ؟ یه تلفن کردن و دو دقیقه قربون صدقه کاری داره )!
اره بابا،پسرخوبیه،حالا بازم پیش مشاور هم میریم ؛اصلا ببنید من یه خصوصیاتی درایشون دیدم که بعیده ازش،مثلا ازون ادمهایی نیست که بخواد خیلی دنبال دختربگرده وباهرکدوم مدتی باشه تا بفهمه به دردش میخوره یا نه ،اصلا هم به انتخابهای مامانش اعتقادی نداشته و همشونو لوس وننر میدونسته و من روهم کاملا خودش انتخاب کرده،مهمترین معیارشم صداقت بوده که چون درمن دیدوادم خوشبینی هست باور کرد،اصلا هم ازونایی نیست که باعشوه ونازکردن یه زن جذبش بشه،خودم امتحان کردم،جدی بودن و مغرور بودنم دوست داره،ومنم سادگیو توچشماش خوندم ،اصلا شخصیت پیچیده ای هم نداره
فقط خودخواهه ،که البته منم هستم(در مورد اینا حالا فکر میکنم)،ضمن اینکه همه ادمها کامل نیستند.
خصوصیاتش زیادی مردونه هست،اقتدارش،غرورش ،جدیتش وعلاقه وتوجهش به کارش؛منم عاشق این خصوصیاتم؛بابای خودمم همینطوره؛ شاید به خاطر همینم این خصوصیاتو نشانه های یه مرد واقعی میدونم،اهمیت زیاد به کارش اصلا بد نیست ،خیلی هم خوبه،ومثلما خیلی بهتر ازونه که توجهش به دخترا/زنهای مردم یا مسائل دیگه باشه ؛ومردهایی که زیادی به کارشون بچسبن بهتره ؛چون وقت نمیکنن به کس دیگه ای غیر همسرشون حتی فکر کنن :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
متاسفانه این اقا مهارت چندانی در مورد ازدواج و حواشی اون ندارن
کتابای بیشتری بهش معرفی کنین ، بنظر میرسه استقبال هم میکنه ، خب این خیلی خوبه !
افرین،همونطور که گفتم شخصیت ساده ای داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.ghamgin
به نظر می رسد که شما درگیر شرایط خوب اقتصادی - فرهنگی این آقا هستید و مهمترین عامل های رندگی مشترک را که صداقت و روراستی و درک و فهم متقابل است در حاشیه قرار داده اید و گرفتار عناوین و القاب آقا و خانواده شان شده اید و دائم در حال توجیه رفتارهای آقا هستید!
ممنوم دوست عزیز:72:
ولی اتفاقا معیاراولیه من ادم بودن هست،یعنی اگه خانوادش اینطور که الان هستن نبودن وخودشم بی پول بود برام مهم نبود،خدا خودش میدونه که حقیقتو میگم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.ghamgin
اماآقا این ویژگی را ندارد و می خواهد فقط وقتی خودش دلش خواست به شما توجه نشان دهدو هر وقت نیازش برطرف شد ، شما را فراموش می کند و این یعنی زنگ خطر!
می توانی با چنین مردی که در آینده قطعا رفتارهای ناهنجارش بیشتر می شود زندگی کنی
در بهترین حالت او کارش را به شما ترجیح می دهد و شما با این مسئله مشکل خواهی
داشت.
افرین دوست من:104:،مشکل اصلی من بعد از اثبات صداقتش همینه.
ولی ما خانما یه چیزیو در مورد اقایون درک نکردیم هنوز ،چون یک مرد خودشو ،موفقیتاشو واعتما به نفسشو با شغلش و موفقیت کاریش تعریف میکنه ولی خانما با روابطشون
وقتی متوجه این تفاوت بشیم درک این موضعات برامون راحتتر میشه.
ضمن اینکه من خودم میدونم چون الان تقریبا بیکار هستم ونشستم فقط به اون فکر میکنم اینقدر سریشش هستم،وقتی خودمم برم سرکار نه من اویزونم،نه اون گریزون ومسلما اینقدر که الان دلم میخواد اون بهم توجه کنه،در زندگی مشترک مقداری از کمبود محبتام کاسته میشه و منم نیازم مثل الان نخواهد بود
یه سوال:ادم دروغگو وقتی بهش شک میشه سریع واکنش نشون میده یا با ارامش موضوعو بررسی میکنه؟
ویک موضوع دیگه : به من پیشنهاد داده عروسی نمیگیرم برات ،تو هم نمیخواد حجاز بیاری ،وسریع میخواد منو ببیره خونه بخت ! عجیب نیست؟؟؟؟؟
جواب بیشتر سوالات شما در این فایل هست، دانلود کنید و گوش کنید و تصمیم بگیرید.
پاسخ دکتر هلاکویی به دختری که می گوید نامزدم مدت ها با من تماس نمی گیرد
:72:سلام سابيناي عزيز
مرسي از فايلت :72:
من دانلودش کردم ولي پسورد ميخواد.بايد چي کار کنم؟
دوست عزيزم
عجيبه کاراش
من ميگم باز هم زمان بذار.فقط گذشت زمان ميتونه بهت اثبات کنه که آيا درست فکر ميکردي يا نه
به خودت فرصت بده و عجله نکن
مواظب نجواها هم باش تا تبديل به فرياد نشوند
من قبول ندارم که ميگي شمارتو حفظ نيست.اين چه حرفيه؟؟؟؟بلاخره ميتونه يه جوري با خبرت کنه.نميتونه؟؟
من ميگم ميتونسته...يا پشت گوش انداخته يا بلد نيستچه جوري رفتار کنه که بعيده يا... به هرحال جالب نيست:163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
من دانلودش کردم ولي پسورد ميخواد.بايد چي کار کنم؟
پسورد: saarbuk.blogfa.com
http://holakooei.blogfa.com/post-42.aspx
این آدرس پست و سایت هست عزیزم
پسورد هم همینی هست که فلگ عزیز نوشته
فقط امیدوارم فلگ عزیز به این فایل به دقت گوش کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
فقط امیدوارم فلگ عزیز به این فایل به دقت گوش کنن
سابینای عزیزم ،خیلی ممنونم ازت؛بسیار مفید بود:46: ؛ودقیقا همین مشکل من بود:72:
با توجه به اینکه من دکتر هلاکویی رو قبول دارم وصحبتاشم تو tv زیاد گوش کردم
دکتر چند تا احتمال داده:
1.یا ایشون منو نمیخواد.
2.یا اونقدر ها هنوز رابطمون براش مهم نشده.
3.یا اونطور که من اونو میخوام ،به من نگاه نمیکنه.
4.یا میخواد من بسیار اونو بخوام، و اون هر وقت دلش میخواد منو بخواد؛یعنی منو مثل ماشین و یاسایرمالکیتاش میخواد.
5.ویا اینکه اونقدر اون موضوع کاری براش مهمه که میخواد کامل تموم بشه وبعد من درجریان قرار بگیرم.
6.ویا اون موضوع کاری اونقدربراش مهمه که نمیخواد به چیز دیگه ای فکر کنه.
با توجه به همه اینها دکتر نتیجه گرفت که صبرکن وبذار ببین اون چیکارمیکنه
پس باید درنظر بگیرم این رفتار جزء اخلاقشه وباید ببینم میتونم باهاش کناربیام یا نه
طفلک اگه فقط همین باشه قابل تحمله،چه فکرایی که در موردش نکردیم! کلاهبردار و دوست دختر و بازداشت و ...:311:
ولی متاسفانه واسه اینکه منو ازدست نده داره به دروغ متوسل میشه،هرچیزیو میتونم تحمل کنم به جز دروغ
اگه این جزء خصوصیاتش باشه که فاتحه مع الصلوات ....
flag عزیز ... از یه طرف این تاپیکو باز کردی و گلایه میکنی که طرف داره این کار رو میکنه ... از یه طرف هم زیکزاکی داری کارشو توجیح میکنی که (پسرخوبیه،حالا بازم پیش مشاور هم میریم ؛اصلا ببنید من یه خصوصیاتی درایشون دیدم که بعیده ازش،مثلا ازون ادمهایی نیست که بخواد خیلی دنبال دختربگرده وباهرکدوم مدتی باشه تا بفهمه به دردش میخوره یا نه ،اصلا هم به انتخابهای مامانش اعتقادی نداشته و همشونو لوس وننر میدونسته و من روهم کاملا خودش انتخاب کرده،مهمترین معیارشم صداقت بوده که چون درمن دیدوادم خوشبینی هست باور کرد،اصلا هم ازونایی نیست که باعشوه ونازکردن یه زن جذبش بشه،خودم امتحان کردم،جدی بودن و مغرور بودنم دوست داره،ومنم سادگیو توچشماش خوندم ،اصلا شخصیت پیچیده ای هم نداره
فقط خودخواهه ،که البته منم هستم(در مورد اینا حالا فکر میکنم)،ضمن اینکه همه ادمها کامل نیستند.) .... خب اگه قرار بود این خصلتها رو هم نداشته باشه که میشد قوز بالا قوز !!!!!
flag تو دنبال راه حل هستی یا نه؟؟ اگه هستی که بسم الله ... تا دیر نشده انقد کاراشو ماس مالی نکن و واسه خودت دلیل نتراش که اله و بله ...
(ضمن اینکه من خودم میدونم چون الان تقریبا بیکار هستم ونشستم فقط به اون فکر میکنم اینقدر سریشش هستم،وقتی خودمم برم سرکار نه من اویزونم،نه اون گریزون ومسلما اینقدر که الان دلم میخواد اون بهم توجه کنه،در زندگی مشترک مقداری از کمبود محبتام کاسته میشه و منم نیازم مثل الان نخواهد بود)... اگه قرار باشه بخاطر مشغله ذهنی و کاری زن و شوهر از هم فاصله بگیرن و کمتر خبر همو بگیرن اسمش رو میشه زندگی گذاشت ؟؟!!
[quote=flag]
[b][color=#800080]
ضمن اینکه من خودم میدونم چون الان تقریبا بیکار هستم ونشستم فقط به اون فکر میکنم اینقدر سریشش هستم،وقتی خودمم برم سرکار نه من اویزونم،نه اون گریزون ومسلما اینقدر که الان دلم میخواد اون بهم توجه کنه،در زندگی مشترک مقداری از کمبود محبتام کاسته میشه و منم نیازم مثل الان نخواهد بود
بنظرم این رو بخونی دیگه اینجوری قضاوت نمیکنی از رفتارش
فن گفتگو: اوایل ازدواج همه كوتاه می آیند، اغماض می كنند، از یاد می برند، می بخشند و زود آشتی می كنند. اما پس از مدتی هیچ یك كوتاه نمی آیند، اغماض نمی كنند، از یاد نمی برند و نمی بخشند. همه چیز از زیر ذره بین رد می شود، زود می رنجند و می رنجانند. بعد هم می گویند چرا من برای آشتی پیشقدم شوم. متأسفانه این روند به مرحله ای می رسد كه زوج نتیجه می گیرند حرف زدن فایده ای ندارد. «او كه اصلاً به حرفم گوش نمی دهد، تا حالا چند بار امتحان كرده ام، او خودخواه است و حرف، حرف خودش است.» ممكن است شما با هم صحبت نكنید اما زندگی مشترك همچنان ادامه دارد.
ببخش خیلی قاطی پاتی شد :163:
بیا خودت بخون
من نمیدونم چیکار کنم
ازیه طرف از کم توجهیش ازار میبینم واز طرف دیگه ایراد دیگه ای فعلا نمیتونم ازش بگیرم.
دوستانم:
معمولا درشناختی که بعد خواستگاری بین دونفر ادامه پیدا میکنه ؛تماس تلفنی و دیدار تا چه حدی طبیعیه ،روزی یه بار؟روزی چند بار؟ یا چندروز یه بار ؟
باید کم توجهیشو به الان نسبت بدم یا تعمیم بدم به کل زندگی؟
دوست عزیز
لطفا اطلاعات ما رو در مورد خواستگارتون تصحیح کنین !
ایا ایشون همیشه و در کل نسبت به شما کم توجه هستن
یا اینکه فقط در زمانی که درگیر مسائل کاریشون هستن نمی تونن ارتباط غیر مستقیم رضایت بخشی با شما داشته باشن ؟
کم توجهیشو به بعدها نسبت بدین و چندبرابرش کنین!
دوستان هم گفتن ، فکر تغییر دادنش رو از سرتون بیرون کنین ، یا حداقل خیلی روش حساب نکنین