RE: پــیــامــک بــازی ! ! !
در نااميدي بسي اميد است تلويزيون ما سياه و سفيد است
=======================
چو عضوي به درد آوردروزگار زخنده دگر عضوها بي قرار
======================
اينو ميفرستم به سلامتي هر چي گلدونه به شرطي که گلش شما باشي و خاکش ما
====================
نگو بار گران بوديمو رفتيم. نگو نامهربون بوديمو رفتيم. آخه اينها دليل محکمي نيست. بگو با ديگران بوديم و رفتيم
داشتيم تو جاده ميرفتيم که چشمم افتاد به يه تابلو که روش نوشته بود : دوســت داشـــتن دل ميـــخواد نه دليـــل
========================
به قلی ميگن : اين خيابون كجا ميره؟ تركه ميگه : والا من چهل سال تو اين خيابون زندگي ميكنم , نديدم اين خيابون جايي بره
پازل زندگی آدم ها به تنهایی پیچیده نیست !! ... پیچیده می شود وقتی کسی از بعضی قطعه های پازلت خوشش بیاید و با خودش ببرد ، پیچیده تر می شود وقتی کسی بیاید " تمام قطعاتش را روی قطعه های پازلت بریزد، بعد بگوید : " بیا دو نفری پازلمون رو بسازیم
===============================
اگه يه روز تنهاي تنها شدي . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . تا كسي نيومده، دست كن تو دم ا غ ت و حالشو ببر
============================
زندگي را دوست دارم به شرط آنکه : (ز) آن زندان نباشد (ن) آن ندامت نباشد (د) آن درماندگي نباشد (گ) آن گورستان نباشد (ي) آن ياس نباشد
=========================
در برف ، سپیدی پیداست . آیا تن به آن می دهی ؟ بسیاری با نمای سپید نزدیک می شوند که در ژرفنای خود نیستی بهمراه دارند
================================
قلی ميره سربازي ..
.
.
.
.
.
. چيه امدي پايين هنوز برنگشته که من جکش رو بگم!
اولين چيزي که بهش دل بستم تو بودي بيتو آروم و قرار نداشتم... گريه ميکردم... تو رو ميخواستم... ميدونستم تو نباشي نميخوابم دوست دارم پستونک
==============================
اگر اين اس ام اس رو بخوني، "ويروس" وارده مغزت ميشود
.:.loading.:.
مغز پيدا نشد!!
===========================
به قلی می گن دگر گونی یعنی چه؟ می گه:این گونی نه اون گونی!!
=-================================================== =
تو درختی هستی پر از احساس و محبت و سایه اش از عشق که من خرم را به آن می بندم
زندگی 3تا پیچ داره 1 تولد 2 دوستی 3 مرگ سره پیچ دومی منتظرتم که تا پیچ سومی باهات بیام
در شگفتم که سلام آغاز هر دیدارست ولی در نماز پایان است . شاید این بدین معنی است که پایان نماز آغاز یک دیدار است
__________________________________________________ ______________________________
پرسیدند بهشت را می خواهی یا دوست را ؟گفتم جهنم است بهشت بی دوست .
زندگی مثل دیکته است که هی غلت می نویسم و پاک می کنیم و دوباره و دوباره ولی خبر نداریم که روز می گیند "ورق ها بالا"
-----------------------------------------------------------------------------
وقتی به دنیا می یاییم در گوشمان اذان می خوانند و وقتی میریم برایمان نماز چه کوتاهست زندگی "از اذان تا نماز"
-----------------------------------------------------------------------------
یارو رفت تو آشپزخونه ، این ورو نگاه کرد دید کتری نیست ، اونورو نگاه کرد دبد هست !
تمام عاشقانی که مثل شمع می سوزند تا آخر امسال گازسوز می شوند.