RE: به خاطر این رفتارهایی که از نامزدم دیدم خیلی دودل شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
به حرفای مریم فکر کن.تمام مراحلی رو که گفته رو گذرونده.باید به نشونه ها توجه کرد.کسی الآن بهت می گه اینجور و
اونجور باش هیچ بعید بعد که سنت بالا رفت سراغ جوون تر نره.قهر کردناشو رو راست نبودناش سرجاش.
هیچ راهی وجود نداره من بفهمم اون همیچین آدمی هست یا نه؟
مثلا به من گفت موهاتو رنگ کن من این کارو نکردم چند بار گفت
یه بار گفنم دوست ندارم گفت پس من باید برم یه زن دیگه بگیرم که موهاش بلوند باشه
با شوخی گفت و بعدش دووید که مثلا من می خوام برم بزتمش....
بعد از اون بار هر دفعه که گفت ...من هر دفعه گفتم باشه ولی نکردم ..دیگه نگفت
یعنی بیخیال شده فک کنم
قهرش خیلی بده و روراست نبودنش رو فقط تو اون موارد دیدم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
به حرفای مریم فکر کن.تمام مراحلی رو که گفته رو گذرونده.باید به نشونه ها توجه کرد.کسی الآن بهت می گه اینجور و
اونجور باش هیچ بعید بعد که سنت بالا رفت سراغ جوون تر نره.قهر کردناشو رو راست نبودناش سرجاش.
هیچ راهی وجود نداره من بفهمم اون همیچین آدمی هست یا نه؟
مثلا به من گفت موهاتو رنگ کن من این کارو نکردم چند بار گفت
یه بار گفنم دوست ندارم گفت پس من باید برم یه زن دیگه بگیرم که موهاش بلوند باشه
با شوخی گفت و بعدش دووید که مثلا من می خوام برم بزتمش....
بعد از اون بار هر دفعه که گفت ...من هر دفعه گفتم باشه ولی نکردم ..دیگه نگفت
یعنی بیخیال شده فک کنم
قهرش خیلی بده و روراست نبودنش رو فقط تو اون موارد دیدم .
من فكر مي كنم مشكل شما اينه كه نامزدتون رو زياد دوست نداريد. والا چه اشكالي داره مثلا تا يه حد نظرش رو رعايت كنيد. شايد مثلا شما هم دوست داشته باشيد موهاي ايشون كوتاهتر و يا بلند تر باشه و بهش بگيد. نامزدت شما رو پسنديده فكر نكن اگه مي گه اين كار رو بكن يعني از شما ايراد ميگيره يا شما باب دلش نيستيد. اون به نظرش شايد شما اينجوري زيباتر بشيد. الان زماني ايه كه شما بايد بهترين روزهاتون رو داشته باشيد ولي همش در حال قهر و آشتي هستيد. تا زماني كه از حس خودت مطمن نشدي براي عقد و عروسي اقدام نكن. بيشتر مساله از ديد من كمبود علاقه تو به نامزده اته حالا يا اصرار ايشون به رابطه شما رو سرد كرده يا كلا زياد ايشون رو دوست نداريد.
نقل قول:
من یه مساله شرعی رو براش توضیح دادم که اگر یه مرد انتظار داشته باشه با همسرش که حالا چه عقد رسمی چه موقت ،مثل زن و شوهر واقعی باشه ،اون مرد هم باید مثل زن واقعیش برخورد کنه و مثلا شهریه دانشگاه اون دختر رو بپردازه ، این حرفارو که زدم بینمون بحث پیش اومد و اون گفتش من شهریه تو رو می دم نه به خاطر اینکه تو انتظارات و خواسته های منو براورده می کنی، به این خاطر که دوستت دارم میدم. ولی تو که این حرف رو میزنی یعنی ذهنیتت همش دو دو تا چهار تاس
[align=justify]
نازنین منظورت تو یه چیز دیگه بوده و برای اون یه بار معنایی دیگه داشته.
بهتر بود منظورتو اینجوری میگفتی که من بعنوان یه زن دوست دارم اولین تجربه معاشقمون توخونه خودمون، در شب قشنگ عروسیمون و بدون استرس باشه.
اونم اگه خیلی مشتاق باشه بجای این درخواستا و قهرای بنی اسرائیلی سعی میکنه زودتر شرایط عروسی را فراهم کنه.
مشکل شما فقط کم بودن حس اعتماد بینتونه!
اعتماد داشتنم به این معنی نیست که هرچی طرف مقابلت گفت دربست قبول کنی و انجام بدی یا اگه انجام ندی یعنی بهش بی اعتمادی! شاید اشتباه بگه. هرچی توی دوران عقد عرف را رعایت کنی به نفع خودته و مطمئن باش زندگی بهتری خواهی داشت. هرچقدر بخاطر این قضیه الان دلخوری بینتون پیش بیاد مطمئن باش با اولین رابطه بعد از عروسیتون فراموش میشه مخصوصا برای مردا که اگه بتونی رابطه خوب و کاملی بعد از عروسی با اون برقرار کنی و رضایت روحی و جسمیش جلب بشه خیلی زود اینا رو فراموش میکنه، اما اگه الان خلاف میلت تن به این رابطه بدی و بخواهی مثلا شوهرتو راضی نگه داری هرچقدرم رابطه تون خوب باشه مطمئن باش کوچکترین حرف یا ایراد یا مشکلی اگر پیش بیاد شدیدا احساساتت تحریک میشه و افسرده میشی و دیگه نمیتوی درست فکرکنی و همه چیزو با یه دید بد نگاه میکنی و درنتیجه رابطه تونم لطمه میخوره و اگه اولین رابطه رو بدون رضایت انجام بدی بعد از ازدواجم روی روابطت تاثیر میزاره و همه زندگیتو خراب میکنه!
اینو کسی بهت میگه که از سر دلسوزی واسه شوهرش اینکارو تو دوران عقد کرد و ضربشو خورد! بگذریم که شوهر من اصلا ادم نبود اما حتی اگه رابطه من اون موقع بهترین و عاشقانه ترین رابطه هم بود چون برخلاف میلم قبل از عروسی انجام شد همیشه یه حس بد و یه خاطره بد تو ذهن من داشت!!
اگر قهرمیکنه عیب نداره بزار انقد قهر کنه که خودش خسته شه، تو هم از رو نرو، با خنده و شوخی از دلش دربیار، حسابی بهش محبت کلامی بکن معجزه میکنه، خیلیم رفتارای الانشو جدی نگیر میخواد نازکنه!
با سیاست زنونه حرف خودتو پیش ببر از طرف دیگه دل اونم با محبت کردن تو مشتت بگیر![/align]
همونطور که گفتم دید بد بهش نداشته باش.اتفاقا یه موضوعی رو میخواستم تو پست قبلیم برات بذارم.همونطور که گفتم برای این اقا مسئله ج ن س ی خیلی پررنگه اما به اینم فکر کن برای رفع نیازش به راه درست یعنی ازدواج رو اورده.(این یه نکته مثبته).همون موقع اینو فهمیدم الانم با تعریفایی که کردی مشخصه ادم بدی نیست فقط یه مقدار هول تشریف دارن.همونطور که بهت گفتم باهمدیگه رو تمام ابعاد زندگی مشترک کار کنین یعنی توجهتون رو همه مسائل باشه نه فقط مسائل ج ن س ی و ببین تو بقیه موارد چطوره؟سعی کن تو این دوران نامزدیتون واقعا نامزدی کنین که بعدا حسرت این روزا رو نخوری.در مورد تنوع طلبی هم باید بگم اینا تاثیرات فیلم دیدن میتونه باشه بهتره از همین الان این قضیه رو درست کنی که تو ندگی مشترک برات مشکل درست نکنه.به نظر من واسه تصمیم گیری زوده.تو این دوماه سعی کن خوب همدیگرو بشناسین.حتی اگه لازم شد این شناخت بیشتر طول بکشه اشکال نداره.تو تلاشتو انجام بده (با توجه به اینکه بهش علاقه داری) که حتی اگه تصمیم گرفتی جدا بشی دلت اروم باشه که چیزی کم نداشتی.پس الان واسه تصمیم گیری زوده
نازنین جان خودت باید به نتیجه برسی که این آقا رو دوست داری؟به درد هم می خورین؟این قهر و آشتی ها توی این مرحله درست نیست!شما هنوز عقددائم نکردین.بهتره هر چه زودتر تکلیف خودت رو معلوم کنی.
با برداشتی که ازصحبتهات داشتم به نظر من این آقا شما رو دوست داره و از لحاظ جنسی هم گرم مزاج هست.اون شما رو مال خودش می دونه اما شما هنوز ایشون رو به عنوان همسرت نپذیرفتی.شما صیغه محرمیت خوندین آیا هدفتون رو از خوندن صیغه زمان عقد به ایشون گفته بودین؟آیا واقعا هدف تون از انجام این کار راحت بیرون رفتن و راحت صحبت کردن بود یا چون نمی تونستین مراسم عقد دائم رو الان برگزار کنین عقد موقت انجام دادین؟آیا شما زمان انجام صیغه به انتخابتون مطمئن بودی؟؟
شاید ایشون زیاده روی کرده؟؟هول برش داشته!!
الميرا1358
المیرا جان من برای این خواسته اش رو انجام ندادم که یک ماهم هنوز از نامزدیم نگذشته بود که برم موهامو روشن کنم و قبل نامزدی مون هم من موهای خودم قهوه ای روشن بود گفتش که موهامو تیره کنم مشکی
منم قبول کردم بعد یک ماه بعدش که گفت برو روشن کن بلوند !!دیگه داشتم شاخ در می اوردم فکر کردم مشکی بهم نمی اد و خوشش نیومده ولی گفت اتفاقا خیلی بهت می اد ولی برای تنوع گفتم ،اخه چقدر تنوع؟
در مورد دوست داشتن هم خودم خیلی شک دارم چه حسی بهش دارم
اینو می دونم که نامزد من جز اون دسته پسرایی نبود که قبل از اینکه بهم ابراز علاقه کنه من بهش فکری کرده باشم یا توجه ای داشته باشم
یعنی از زمانی من بهش جذب شدم که فهمیدم دوستم داره
و................می ام بازم خیلی حرف دارم
نازنین شما چند سالت هست عزیزم؟
بهتر نیست دوباره به مشاور حضوری مراجعه کنی یا با والدینت درمورد این تنوع طلبیش مشورت کنی؟ الان در تماس هستید یا خیر؟
نازنین من دو سالو چند ماهه نامزدم
دوروز بعد عقد رفته بودم پارک با نامزدم بعد دخترهایی بودن همه موهاشون رنگ و مش کرده ...نامزدم هی نگاشون میکرد ...بعد بهم گفت چرا موهاتو رنگ نمیزنی ...(موی من رنگ قهوه ای هست در اصل) .... گفتم چشم فرداش رفتم آرایشگاه مش کردم.... کلی ذوق کرد ..باز یکم گذشت گفت رنگش عوض کن ...باازم گفتم چشم ...باز دوباره وسه باره ...خلاصه انقد رفتم آرایشگاه که دیگه این آخرین بار آرایشگره گفت تورو خدا تا عید دیگه رنگ نزن موهات داغون شد ... میدونی که رنگ مورو زود خراب میکنه
نامزدم دیگه خودش هم میگه رنگ نکن ...توم یبار برو رنگ کن چیزی که نمیشه .... تازه ببین چه پسره خوبیه دلش میخواد همه زیبایی های زن رو توی صورت تو ببینه حتی ازت درخواست میکنه ....
نوع جدیدی از سواستفاده،بعضی از پسرا وقتی می بینن دختر مورد نظرشونو نمی تونن از راه دوستی به چنگ بیارن،از راه ازدواج
وارد می شن،خاستگاری ... بعد هم با بهونه شرعی دخترو صیغه می کنن و بعد ... دست آخر م یه بهونه جور می کنن
جدا می شن.گلدخترای عزیز،اگر پسری خاستگاریتون اومد مخصوصن که همدیگه رو بشناسید همکلاس استاد همکار
همسایه،اگر گفت صیغه کنیم به هیج عنوان قبول نکنید چون قرار نیست کاری کنید که لازم باشه بهم محرم باشید.
نازنین تو هم با نامزدت اتمام حجت کن که اگر بازم در مورد سکس حرفی زد رابطه رو تموم می کنی.
[/color]
نازنین جان در مورد رنگ موهات! ای کاش بهش توضیح میدادی که اولا نمیشه یه دفعه رنگ موهارو از مشکی به بلوند تغییر داد یعنی هر رنگی بذاری نمیشه، اول باید قهوه ای کنی بعد قهوه ای روشن.... و بین هر رنگ کردن باید حداقل 6ماهی فاصله بدی وگرنه موهات داغوونه داغون میشه.......(مگه اینکه دکلره کنی که اونم مورو داغون میکنه)
منظورم از گفتن این حرفها اینه که به جای محل ندادن کاش اینارو کامل با جزییات توضیح میدادی تا اون فکر نکنه که نظرش واست مهم نیست و تو هم فکر نکنی که اون درخواست عجیب و غریبی داره و شدیدا تنوع طلبه. احتمالا از جزییاتش خبر نداره.
اینجوری خیلی از سوتفاهم ها رو میشه رفع کرد
در ضمن هیشکی یهویی عوض نمیشه ، اینکه فکر میکنی طرف عوض شده احنمالا به این معنیه که قبل از ازدواج رفتارایی داشته که نشون نمیداد،
اینکه قبل از ازدواج هیچ میل جنسی از خودش نشون نمیداد ولی الان شدید شده....خب مگه این بده؟ اگه قصد سواستفاده داشت که اون موقع هم فرصتشو داشت و میتونست استفاده ای بکنه! من فکر میکنم اون قصدش ازدواج بوده و به خودش اجازه نمیداده رفتاری دراین باره نشون بده.....حالا هم درسته که صیغه کردی (من صیغه رو قبول ندارم و به هیچ وجه هم زیر بارش نمیرم و ای کاش تو هم قبول نمیکردی) ولی دیگه در موردش افسوس نخور...
من فکر میکنم نامزدت خودتونو زن و شوهر میدونه که اینجوری اقدام میکنه درضمن محرم هم هستین و از نظرش مانعی هم وجود نداره...در این باره (اگه بازم بحثی پیش اومد) با قاطعیت و ملایمت باهاش حرف بزن...(نه اینکه مثلا اولتیماتوم! بدی) مثلا بهش بگو عزیزم ببین! من میدونم که محرم هستیم و همدیگه رو هم دوست داریم و قراره رسما زن و شوهر بشیم ، ولی تو میتونی این 2ماهو به خاطر من صبر کنی ، چون من تو این شرایط راحت نیستم و دلم میخواد بدون هیچ استرسی با هم باشیم مسلما اینطوری میتونیم تو آینده خیلی فضای رمانتیک تری رو تجربه کنیم.....در مورد قهر کردناش هم باهاش صحبت کن بگو قهر کردن تو برام خیلی بی معنیه..اینکه یهو گوشی رو قطع میکنی خب اگه ناراحتی می تونیم در موردش حرف بزنیم.
میتونی باهاش اینطوری حرف بزنی (طوری که یعنی تو واسه من مهمی و می خوام رابطه ی بهتری با هم داشته باشیم) و بعد منتظر عکس العملش باشی.ببینی سر حرفی که بهت قول داده میمونه یا نه. و اونوقت میتونی تصمیم بگیری.عجله نکن
نازنین جان من اعتقاد دارم روی یک رابطه باید کار کرد تا اون رابطه پیش بره و به رابطه ی عمیق تری برسه یعنی نقاط قوت و ضعف رو مشخص کرد در موردشون حرف زد و سعی کرد که نقاط ضعف رو برطرف کرد ، ولی ما همیشه عادت داریم که یک رابطه ی ایده آل و کاملا صمیمی و بدون هیچ مشکلی داشته باشیم و اگه اینطور نباشه فکر میکنیم که حتما یه مشکل اساسی وجود داره و باید اون رابطه رو ترک کنیم.من فکر میکنم حالا که صیغه کردین حتما تمام تلاش خودتو بکن بعد تصمیم به جدایی یا سازش بگیر.
در مورد حرفی که در مورد زن و شوهر بودن زدی و اینکه تو باید شهریه دانشگامو بدی!
این اصلا حرف درستی نبود. تو میخواستی در مورد مسئله ای اونو قانع کنی ،ولی حرف با سیاستی نبود. تو میتونی همونطور که گفتم با قاطعیت بهش بگی هنوز رسمی نشدیم و من دلم میخواد تا اون موقع صبر کنیم و فکر نمیکنم برای تو هم کار سختی باشه که صبر کنی.