RE: خیانت همسر. دلم میخواد بمیرم
میخوام عاشقانه ازاول شروع کنم.....میخوام نگذرام مشکلات و فشارها باعث بشن من از احساسات و عواطف کم بگذارم...میخوام زندگیم رو پویا کنم برای خودم هدف تعیین کنم....عشقم رو نشون بدم نه اینکه فقط توی دلم داشته باشمش.....میخوام محیط زندگیم رو تغییر بدم...همه خاطره های بد رو فراموش کنم....محیط که عوض شه کمک میکنه....میخوام برای زندگی مشترکم سورپرایز های مختلف ایجاد کنم....دوستان اگه برای پویا شدن و شاد شدن زندگی پیشنهادی دارید بهم بگید....
و باز هم از همتون ممنونم شرایط روحیم خیلی بد بودو خیلی از شما کمک گرفتم
لطفا باز هم کمکم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط عسل من
سلام به همه دوستان
من ازدواج کردم ۱۰ سالی هست عاشقانه ازدواج کردیم ....در طول این مدت مشکلات زیادی داشتیم ....من خیلی جاها سخت گرفتم و غرغر کردم ولی زنگیم رو دوست داشتم.....تا اینکه متوجه شدم شوهرم با یکی در ارتباطه.....اول انکار کرد ولی بعد دیگه نه..هنوز هم میگه چیز خاصی در بین نیست ولی هنوزهم اون خانم سایه اش روی زندگیمه....شوهرم هم دیگه بهانه گیر شدهو تمام بدیهای من رو لیست میکنه و همش ازم ایراد میکیره و میگه از زندگی اش راضی نیست...من خیلی دوستش دارم و اگه ازش جدا شم میمیرم:302:
سلام دوست عزیز و دوستان گرامی
به نظر من شما باید چند قدم رو پیش برید و نتیجه رو بررسی کنید اگه جواب نداد اون موقع یه تصمیم جدی تر بگیرین
1.به اون اعتماد داشته باشین و بهش بگین که بهش اعتماد دارین(عدم اعتماد شما اون رو به طور کلی ازتون جدا میکنه و اگر هم چیز خاصی در میان نبوده به وجودش میاره)
2.مهارت های زنانه در همسر داریتون رو تقویت کنین(حواستون به اقتدار و مردانگیش باشه چیزهایی که روش حساسه رو رعایت کنین)
3.گفتگوهاتون با همسرتون رو بیشتر کنین و با یک دید خوش بینانه بیشتر در مورد آینده های خوب و رویایی که قراره براتون پیش بیاد صحبت کنین.
4.واکنش اون در مواجهه با موارد بالا احتمال میره و اینجا هنر شماست که با لطافت و محبت زنانه حلش کنین
با آرزوی موفقیت
یه لیست از کارها فیلمها اهنگها گل میوه غذا و ...مورد علاقه شوهرت تعیین کن.یه لیست هم از علایق خودت تعیین کن.غذای مورد علاقه شوهرتو بپز.گل مورد علاقه اش رو بخر و مثلا رو میز نهار خوری بذار تا موقع غذا خوردن ببینینش.به نظرم بهتره فعلا گل رو مستقیم بهش ندی پله پله جلو برو بعدا به اونجا هم میرسی که گل بهش بدی.یا اهنگهای مورد علاقه اش رو بذار.چند تا از عکسای عروسیتون رو قاب بگیر و تو اتاق خواب بذار.تو اتاق خواب از رنگهای تحریک کننده و هیجان انگیز مثل قرمزاستفاده کن.گه گاه یادداشتهای کوچیک بنویسو رو میز صبحانه بذار یا رو اینه ای که صبحها خودشو توش میبینه بچسبون.
به خودت برس.ورزش کن.رنگ موهاتو تغییر بده.سبک ارایشتو کمی تغییر بده.لباسهای متنوع بپوش.کارایی که دوست داریو انجام بده.اگه میتونی چند تا گل اپارتمانی تو خونه پرورش بده و هروقت دیدی حالت گرفته اس خودتو با اونا مشغول کن
اما یادت باشه تو این راه به علایق خودت هم بپرداز و همه چیزرو فقط واسه اون نخواه. اگه تو سه قدم برای شوهرت برداشتی اجازه بده اونم یه قدم به سمتت برداره بهش فرصت بده بعد تو قدم بعدی رو بردار.این خیلی مهمه.بذار تو ذهنش این کارای تو رو انالیز کنه و بهشون جواب بده.نذار یه دفعه یه کوه محبت رو سرش اوار بشه
نگه داشتن عشق مثه نگه داشتن ماسه تو دسته.اگه ازترس ریختن ماسه ها دستتو محکم مشت کنی ماسه ها از لای انگشتات میریزن اما وقتی دستتو اروم باز بذاری ماسه ها کف دستت میمونن.پس حواستو جمع کن همه چیز به اندازه
عزیزم بهار
ممنون چقدر کامل و خلاصه یه عالمه فن زندگی کردن به من یاد دادی!نمیدونی چقدر برام ارزشمنده....تو این شرایط خیلی کمکم میکنه...ممنون از محبتت
منم مشکلی دارم به همین صورت با اسمس شروع شده میترسم به جاهای باریکتر برسه
میخوام با همسرم حرف بزنم از پنج شنبه تاحالا حرفی نزده اسی نداده حتی ندیدمش دلم براش تنگ شده
از وقتی خیانت کرده عاشقتر شدم ... شاید هم حس حسادته نمیدونم
سلام میخواستم از همه دوستان تشکر کنم که تو این مدت هم همراهی کردن با من هم همدلی از sciعزیز.مهاجر بینشان وبقیه دوستان...خدا رو شکر میکنم ...که راه درست رو به من و همسرم نشون دادوبعد از دوهفته تصمیم به ادامه زندگی و شروعی دوباره گرفتیم ....دارم سعی میکنم که اشتباهلت گذشته رو تکرار نکنم