لاقل پست من این فایده رو داشت که تورو به حرف بیاره و اینقدر جواب سر بالا به ما ندی:104:
1-دوست عزیزم تو فکر می کنی با خیانت به اون انتقام بی مهری ها و بی توجهی ها گرفته می شه؟
نه...از خودت داری باز مایه می زاری...از شخصیتت،از نجابتت،از بدنت،از فکرت...از هر کدوم که مایه بزاری باز تو از خودت انتقام گرفتی...یک زن نجیب اگر هم در رابطش در ازدواجش مشکلی داره اول کلاهشو قاضی می کنه می شینه با خودش فکر می کنه من می تونم درستش کنم یا نه؟ تلاشمو می کنم...نشد؟ جدا می شم طوری که کمترین آسیب به هردومون برسه ...عده نگه می دارم...صبر می کنم...ی مدت آدمارو از بیرون تماشا می کنم...بعد وارد ی رابطه می شم ...اونم نه کله پا!
2-دوست عزیز سعی کن تو زندگیت محبتت رو برای کسی مثل سفره یکدفعه ای پهن نکنی بعدم یکدفعه ای جمعش کنی! پله پله به آدمها عشق بورز...ی قدم تو ی قدم اون...اگه اون 1 قدم اومد جلو و تو 2 قدم اونوقته اندازه ی هون ی قدم که زیادی رفتی جلو اون میره عقب!
3- توی رابطه با مردها چسبندگی نداشته باش ...چون مرد رو فراری می ده...باید رها کرد...اون میاد خودش...
4-مشکل اون آقا با همسرش فقط مسائل فرهنگی نبوده...همین چیزایی بوده که الانم داری می بینی...توی ازدواج با ی مرد مطلقه باید بدونی هیچ وقت اون ی مرد ایده آل و احساسی نخواهد بود...اگر احساسی بود که جدا نمی شد از زن اولش! پس در این آدم احساس نقش پررنگی نداره...ایشون همینه...باید باور کنی
5-من خیلی چیزهایی که تو میگی رو خیلی خوب درک می کنم ...چون خودم هم تجربش کردم...
اگه زندگیت واست مهمه و نمی خوای طلاق بگیری پس نمی تونم بگم فعلا حالشو ببر تا بعد...چون این هیجانات لحظه ای زندگیت رو به باد می ده...شما ارتباط احساسی با جنس مخالف شده محور فکر و زندگیت...یعنی اگر مردی نباشه تو زندگیت تو هم دیگه زندگیت معنایی نداره! زندگی پر هست از انگیزه و هیجانات جور واجور...بودن با جنس مخالف فقط یکیشه...
6-همیشه طوری تو ی رابطه رفتار کن که اون رابطه اگرم تموم می شه وقتی تموم بشه که تو هم می خوای نه وقتی تو نمی خوای و آماده نیستی و شوکه می شی...اگر خیانتت رو بشه شوهرت تو رو می اندازه دور! و عزت نفست بدجوری داغون می شه...
7-به خاطر شوهرت...به خاطر محبتش...به خاطر توجهش اگر زندگی کردی موجود بی ارزشی خواهی بود...شما واسه خودت زندگی کن ...ما تنها به این دنیا می آیم و تنها می ریم...برای بودن با آدما و تنها نبودن محبت و همراهی شون رو با اصرار گدایی نکن...شما راهتو برو هرکی این وسط خواست کنارت بیاد خودش می دوه تا بهت برسه...
8-دوست خوبم هیچ کدوم اون مردها محبت و آغوش امنی رو که تو می خوای بهت نمی دن...بلکه اگه بدونی با چه نگاه کثیفی به تو به عنوان ی زن شوهر دار فاسد نگاه می کنند و فقطططططط شما و خودشونو تو تخت خواب تجسم می کنند و نه لب دریا مثه عاشقا یا نه به عنوان عشق خودتم حالت از این رابطتت بهم می خوره...
9-من اون دختر یا زنیو که می گه من آگاهانه می رم جلو و خودمم می خوام سکس داشته باشم با مردای دیگه ترجیح می دم به اون بذدل ترسویی که می گه گول خوردم یا دنبال محبت بودم...اگه دنبال جبران کم کاری های جنسی شوهرتی بسم الله برو جلو بعدم بگو اگه خدایی باشه و اون دنیا جوابشو می دم! اینه دیگه ...مرد میره سراغ ازدواج موقت ...تو ام زنی حالا ازدواج موقت نداریم چکار باید بکنی؟! اما یادت باشه: خداوند می گه اگه یک لحظه از لذتت گذشتی واسه خاطر چیزایی فراتر از لذت ...اون دنیا یا این دنیا بلاخره ی جوری از خجالتت در می آیم!
10-از دیگران محبت رو طلبکار نباش...شوهرت یا هرکس دیگه ای وطیفه نداره به شما محبت کنه ...این شمایی که باید به اندازه ی کاقی دلبر و دوست داشتنی باشی واسه آدما که بهت محبت کنن...که اگه کردن لطفه نه وظیفه...
11-همه ی حرفا حرف بود ولی: به انتخابت احترام بزار...سعی کن لیاقت مادر شدن و همسر بودنو داشته باشی فارغ از اینکه طرفت لیاقت داره یا نه...اما ی کفتار نباش...که منتظر می مونه لاشه ی طرفشو ببینه...نابودی همسرشو ببینه...که هم شوهر بخواد و هم معشوقه...هم نون سفره ی مردشو بخوره هم نامردی کنه...هر کی ام کرد تو ولی نکن...