RE: کمک به قطع ارتباط با متاهل (خیلی سردرگم شدم)
زمان دشمن ما نيست عزيزكم.. متحدي يه كه بايد باهاش هماهنگ شيم تا روزگاران سختو پشت سر بذاريم. البته شايد سه سال زمان زيادي برا سرمايه گذاري رو يه رابطه غلط باشه اما بهتر از يه عمره..سواي اين كه تو هنوز جووني و جووني زيبايي ها و قدرت هاي خودشو داره.. بذار زخمات جوش بخورن بعد دوباره متوجه ميشي چقدر قوي و توانا هستي ..يه روز اون وسط وسطاي خوشبختي برميگردي به عقب و به خودت ميگي.. شانس آوردم .. خطر از سرم رد شد!:72:
سلام
حالا من یه سوال دارم حالا اگه این خانم هم متاهل بود چی؟؟؟
گرچند آدم چه از طرف مرد چه از نظر زن این کارو جز خیانت اسمی براش نمیذاره اما گاهی اوقات انسان دچار رابطه هایی میشه که خودشم هیچ توجیهی جز علاقه براش نداره گرچند که ما میدونیم که آخرو عاقبت این روابط تهش چیزی نیست و فقط تا مدتها این خاطره ها هستن که دنبال ما میان و چیزی جز کوله بار حسرت و غم هدیه ی این عشق ها نیستن اما واقعا ما چرا دچارش میشیم؟
حالا اگر مرد و زن متاهلی با هم ارتباط عاشقانه داشته باشن و هر دو از این مطلب مطلع باشن باید اسمشو خیانت گذاشت یا میشه اسم دیگه ای هم روش گذاشت؟
اصلا نظرتون در مورد اینکه چرا این ارتباطات شکل می گیره چیه؟؟؟
سارا جان من مخالف نوشته ات هستم چون خودم جای ان زن میگذارم.اگر آغوش شوهرم قرار به غیر از خانوادش برای دیگران هم باز باشه تحمل نمیکنم این که تو میگی عزیزم بازم خیانت فقط رنگ وشکل مسئله عوض شده زنی که از همه خواسته هاش گذشته عروسی مفصل نخواسته به شوهرش شغل عالی داده وغیره حالا این مرد باحتی زن متاهل دوست بشه به نظرت قشنگ یا برعکس به نظر من ادم زندگی نکنه بهتر تااینجوری زندگی کنه زندگی بدون عشق وباخیانت مردن یا همان مرگ تدریجی