RE: نامزدم به طرز عجیبی تنوع طلبه
نازنین جون من فکر میکنم حتما باید به مشاوره مراجعه کنین ، تنوع طلبی تا یه حدی منطقی و معقوله ، آرایش ، پوشش مناسب برای شوهر خیلی خوبه . اما اینکه هر روز خودت رو یه شکل کنی ، موهاتو یه رنگ کنی ، حتما بعد ازدواج یه روز میگن اینجای بدنت لاغره چاقش کن فلان جارو لاغر کن ، پروتز بذار ،عمل کن ،این جوری شما نقش یه عروسک داری نه یه همسر ... تایه جایی آدم کنار میاد بدش کم میاری ،موهات داغون میشه ،پوستت خراب میشه ....
در زمینه روابط جنسی نمیخوام نگرانت کنم من خودم مجردم اما دوست زیاد داشتم گلم این جور مردا یه جور سادیسم جنسی دارن که خوش بینانه اش دیدن فیلمای پورنو در دوران مجردیه و حالت بدترش که ایشالا شامل همسر شما نیست:316: داشتن این روابط با خانومای مختلفه ... خانومی حتما حتما به پزشک مراجعه کنین ... اگه یه سرچ کوچیک تو نت انجام بدین که البته اغلب فیلتره خیلی از جوونا الان گرفتار این نوع بیماریها شدن .. اگه میشد مسئله رو اینجا برات باز میکردم اما حرمت تالار این اجازه رو نمیده ...اما خواهشا جدی بگیر نازنین جان مشکل کوتاهی قد شما هیچ ارتباطی به درخواستهای غیر معقول همسرتون نداره...تو همین سایت خیلی از خانوما مشکلاتی در زمینه جنسی داشتن که شاید بتونن کمکت کنن ...امیدوارم مدیر محترم این پست را پاک نکنن خانومی این بیماریها یه جدول داره که حتما میگردم لینکش رو برات میذارم (سایت مردمان) که بیشتر برای آگاهی جووناست توضیح داده :303:
سلام.این قسمت حرفتون خیلی برام جالب بود:خیلی به خودم زحمت بدم یه رژم میزنم!
همین؟
این واسه منم که یک خانمم خیلی کمه چه برسه برای همسر شما که یک آقاست!
اگه آرایش کردن رو خیلی خوب باد نیستین میتونین برین کلاس خود آرایی الان دیگه تمام سالنهای بزرگ برگزار میکنن که دو تا مزیت داره هم میتونی خودتو واسه همسرت خوشگل موشگل کنی و هم وقتی جایی دعوت باشی نیازی نیست بری ارایشگاه!
به تزیینات بیشتر توجه کن مثلا ست تل و گوشواره و انگشتر.
اگه همسرت میگه برو تاتو کن لازم نیست بری پوستتو خراب کنی الان بهترین برچسبهای تاتو موجوده که با آبم شسته میشه.
اگه میگه موهات فر کن صاف کن نمیدونم فلان رنگ کن لازم نیست بری حتما این بلاها رو سر موهات در بیاری میتونی بری تیکهی مو بگیری بین موهات کار کنی.
خلاصه همه ی اینا راه حلهایی داره که نه به خودت آسیب بزنی نه دل همسرتو بشکنی گلم.
این حد آرایشی که میگی میکنی خیلی کمه برای همسرت.باور کن مادر من که 40 سال پیش ازدواج کرده بیش از یک رژلب تو خونه استفاده میکنه.
آقایون اکثرا بصری هستن و متاسفانه اون قدر که به زیبایی چهره اهمیت میدن کمتر متوجه مارک لباس خانمها هستن(درست برعکس خانمها)
یک مدت این کار ها رو انجام بده و ببین آیا حس تنوع طلبیش کاهش پیدا میکنه یا نه.چون شما عملا تا حالا کار حاصی انجام ندادی.
موفق باشی گلم:72:
آوازه چه کلمه ای رو سرچ کنم؟
سادیسم رو سرچ کردم چیز خاصی نیومد
آوازه تو هم نمی تونی به من پیام خصوصی بدی؟:302:
اون خانم هایی که مشکل داشتن رو کجا میشه تاپکشون رو پیدا کنم تو کدوم بخش؟
اینجا من چرا نمی تونم پیام خصوصی بدم
نازینی جان منم با نظر آنی عزیز موافقم
شوهر شما به خاطر شغل و هنری که داره این چیزا از شما می خواد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
سلام.این قسمت حرفتون خیلی برام جالب بود:خیلی به خودم زحمت بدم یه رژم میزنم!
همین؟
این واسه منم که یک خانمم خیلی کمه چه برسه برای همسر شما که یک آقاست!
اگه آرایش کردن رو خیلی خوب باد نیستین میتونین برین کلاس خود آرایی الان دیگه تمام سالنهای بزرگ برگزار میکنن که دو تا مزیت داره هم میتونی خودتو واسه همسرت خوشگل موشگل کنی و هم وقتی جایی دعوت باشی نیازی نیست بری ارایشگاه!
به تزیینات بیشتر توجه کن مثلا ست تل و گوشواره و انگشتر.
اگه همسرت میگه برو تاتو کن لازم نیست بری پوستتو خراب کنی الان بهترین برچسبهای تاتو موجوده که با آبم شسته میشه.
اگه میگه موهات فر کن صاف کن نمیدونم فلان رنگ کن لازم نیست بری حتما این بلاها رو سر موهات در بیاری میتونی بری تیکهی مو بگیری بین موهات کار کنی.
خلاصه همه ی اینا راه حلهایی داره که نه به خودت آسیب بزنی نه دل همسرتو بشکنی گلم.
این حد آرایشی که میگی میکنی خیلی کمه برای همسرت.باور کن مادر من که 40 سال پیش ازدواج کرده بیش از یک رژلب تو خونه استفاده میکنه.
آقایون اکثرا بصری هستن و متاسفانه اون قدر که به زیبایی چهره اهمیت میدن کمتر متوجه مارک لباس خانمها هستن(درست برعکس خانمها)
یک مدت این کار ها رو انجام بده و ببین آیا حس تنوع طلبیش کاهش پیدا میکنه یا نه.چون شما عملا تا حالا کار حاصی انجام ندادی.
موفق باشی گلم:72:
سلام شما خودتون ازدواج کردید دیگه؟درسته؟
مرسی از راهنمایی هات ولی من یه دختر امروزی و خوش تیپم ولی ساده
یعنی می گم فکر نکنی تیپم بده یا خیلی بی رنگ رو هستم
آرایشم نه اینکه بی استعداد بی استعداد باشم ولی سادگی رو بیشتر می پسندم
اون که گفتم به خودم رژ می زنم تو حالت عادی بود قبل اینکه این حرفارو بگه
عزیزم اون قبل عقد من از نظر زیبایی براش همه چی تموم بودم طوری از زیباییم صحبت می کرد ...می گفت اگر خدا برای خلق بنده هاش 1 ساعت وقت گذاشته برای خلق تو یک شبانه روز وقت گذاشته ....
همیشه از این جور حرفا بهم می گفت
ولی دقیقا از بعد عقد که باهم راحت شدیم من تغییری نکردم من همونم که بودم ولی دیگه این جوری ازم تعریف نمی کنه
فقط توقع تنوع و لباس های باز داره
الان مدت کمی از عقدمون می گذره ولی تو همین مدت کمی که اومده خونه ما،دفعه اول که اومد بهم گفت یه لباس دیگه بپوش دامن کوتاه بپوش ،...موهاتو باز بزار رژ بزن
دفعه بعدی من دقیقا این کارو کردم ولی بازم گفت این دفعه موهاتو فر کن ببینم چه جوری میشی
سفید بپوش فک کنم سفید بهت بیاد ..........
یعنی من هر کار می کنم بازم چیزای جدیدی می گه
منم اصلا دختر اهل ارایشی نیستم خوب برام سخته دیگه
در ضمن من اون رو همون شکلی که هست دوست دارم ازش توقع ندارم موهاشو بلند کنه یا رنگ کنه یا ریش بزاره یا ریششو بزنه
رو حس من تاثیری نمی زاره ،رو حس دوست داشتنم تاثیری نمی زاره
و می ترسم اگه خیلی به حرفاش اهمیت بدم بد عادت شه
خودت پیش قدم شو و کارای جدید رو امتحان کن.
من ازدواج کردم گلم.و اتفاقا بعد از ازدواج فهمیدم اقایون بیش از اون چیزی که فکر میکنی بصرین.
من نگفتم شما بد تیپی:305: گفتم کافی نیست.
کمی پیش دستی کن.مثلا فلان رنگ جدید رو با آرایش ستش امتحان کن و ازش بپرس این رنگ جدیدو که امتحان کردم چه جوریه؟
بالاحره باید تفاوتی بین نگاه یک نقاش با آدم های عادی باشه.
بعد از عقد خیلی چیزا عوض میشه از نوع نگاه آدمها تا توقعات و حتی نیازهاشون.و باید سعی کرد در حد توان و عرف این تغییرات رو پذیرفت و در جهت رضایت طرف مقابل(البته با حفظ شخصیت فردی) تلاش کرد.
موفق باشی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tasnime_elahi
نازینی جان منم با نظر آنی عزیز موافقم
شوهر شما به خاطر شغل و هنری که داره این چیزا از شما می خواد
اره به خاطر شغلشه درسته این حرف
خوب دیدش با مردای دیگه فرق می کنه
منم شخصیتش رو دوست دارم همه چیشو
ولی نمی تونم انقد به خواسته هاش اهمیت بدم
اصلا داره محبتم کم میشه
نمی خوام این اتفاق بیفته
بهش گفتم مکگه تو نمی گی من تکم ماهم خوشگلم ظریفم قشنگم .....پس چه نیازی هست که انقد خودمو اذیت کنم با آرایش و رنگ مووو
گفت چه حرفیه تو می زنی!
مگه گل رز قشنگ نیست ،خوشبو نیست ،زیبا نیست،پس خودش زیباست دیگه چرا دورش روبان های خوشگل و رنگی می پیچیم چرا میزاریمش تو گلدون زیبا
بزاریمش لای روزنامه دیگه
خودش به خودی خودش قشنگه :163:
زن امید وارراجب زیور الاتم اتفاقا خیلی دارمها ،اصلا به ذهنم نرسیده بود که می تونم از اونا استفاده کنم
ممنون که گفتی
منم الان تایپیک زن امیدواروخوندم.حتمااززیورا ات استفاده کن.قیمت زیادی هم ندارندهمه جاهم فراوونه.
نازنین جان ممکنه چون الان شوهرت نمی تونه رابطه جنسی باهات داشته باشه با این تنوع طلبی ها ارضا بشه.ودرصد زیادی ازاین تنوع طلبی ها بعد از عروسی کم می شه.
تجربمو میگم :وقتی عقد کرده بودیم و همسرم میومد خونمون یه بلوز شلوار شیک یا... میپوشیدم اما وقتی میرفتیم توی اتاق و تنها میشدیم سریع لباسمو عوض میکردم و مثلا تاپ باز و شلوارک یا لباس خواب قشنگ و...میپوشیدم..اتفاقا گاهی وقتا لباسامو میوردم پیشش و بهش میگفتم دوست داری الان کدومو واست بپوشم....اینقدر ذوق میکردو دوست داشت که نگو..حالا هم با اینکه سه ماهه عروسی کردیمو مستقل شدیم نسبت به لباسام عکس العمل نشون میده ...