RE: آیا من با اون خوشبخت میشم؟
واقعا ناراحت شدم.
باورم نميشه اين قدر ساده لوحانه رفتار كرده باشي يعني تو حاضر شدي به خاطر ازدواج با ايشون به اميال اين فرد تن بدي؟شما 27 ساله هستي ولي رفتارتون مثل يك دختر خان 16 ساله بوده.قبول دارين؟...خدا بهت صبر بده
از دستش شكايت كنين
يك چيز جالب كه خواندم اين كه آقا پسر 31 ساله هست در حالي كه با يك دختر خانم وقتي احساسي حرف مي زنه تحريك ميشه.به نظر شما همين حرف بو دار نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داستان عبرت انگيزي بود براي ما جوانان.
در پناه حق
به نظر من هر چه قدر هم كه يه پسر دختريو بخواد..اگه واقعا ادعاي دوست داشتنشو داره بايد اونقدر واسش ارزش قائل باشه كه همچين چيزائي رو ازش نخواد..اما متاسفانه ايشون از همون ابتدا ماهيتشو مشخص كرده.
حرمت نگه نداشته.
معلوم نيست تا حالا به بهانه ازدواج چندين بار ديگه اينكارو با دختراي ديگه كرده باشه
نبايد با يه آشنائيه ايترنتي كه بازار حرفاي قشنگو خوب توش داغه داغه به كسي اعتماد كرد
اونا كه با هزار واسطه و پرس و جو با هم آشنا ميشن دچار ترديد ميشن گاهي وقتا چه برسه به آشنائيه اينترتني.
.
به نظر من سريع رابططو به طور كامل قطع كن
و براي خودت ارزش قائل باش؟
رابطه شما با هوس شروع شده نه عشق
چون اگه عاشقتون بود به فكر شما بود به فكر عفت و حياتون نه فقط به فكر ارضاي اميال خودش
هيچ اثري از ديگر خواهي تو ايشون نيست..ايشون به شدت خودخواه هستن و هوسو عشق دونستن
يعني از هوس به عشق رسيدن
اما تو رابطه زن و شوهري دو انسان از عشق به ارضاي خواسته اي طبيعيشون ميرسن.
تروخدا ازين رابطه زودتر بيرون بيا...و با نزديك شدن به خدا مخصوصا تو اين روز عزيز يعني روز عرفه..ازش بخواه بهترين ها رو واست رقم بزنه عزيزم
خانم خسته دل :
زمانی شما می تونید با این مشکل درست برخورد کنید که اشتباهات خودتون را ببینید از نظر من اشتباهات شما کمتر از اون پسر نیست.
شما هنوز براتون زشتی کار اونقدر آزارتون نمی ده که بخواین تصمیم جدی برای این قضیه بگیری.:320:
اگه کمی به بطن زشت عملتون دقیق بشید ناخود اگاه از اون اقا متنفر می شید و حتی حاضر نمی شید که دیگه جواب SMS های ایشون را بدید.
شما هنوز در گذشته و روابطتون گیر کردی و به چرایی و چگونگی و کیفیت و کمیت آن می پردازید کمی هم به حالتون و آینده نا معلومتون فکر کنید.:163:
به نجابت یک زن که ارزشمند ترین خصوصیت هاست شما خیلی ساده انگارانه برخورد می کنید.:305:
به خودتون بیاین .
به جای پرداختن به سوءاستفاده ها ومکالمات آقا به این فکر کنید چقدر ارزش های یک زن را زیر پا گذاشتید چقدر خودتون را به دست هوای نفس دادی؟
رابطتون با خدا چطوره؟چرا ازش فاصله گرفتید ؟:323:
خدا خیلی مهربون تر از این حرف هاست اون داره انتظار شما رو می کشه تا با آغوش باز پذیراتون باشه.:43:
اول از همه بپذیزید که خودتون بیشتر از همه مقصرید . :54:
سلام
با نظر اعضا بي نهايت و بوي باران دقيقا موافقم.
اگر خواستين در آينده با يك نفر ديگه آشنا بشيد به اين صورت اصلا عمل نكنين.
به نظر من خود شما از همه مقصر ترين ولي اين آقا هم بايد ادب بشه كه بفهمه ناموس مردم بچه بازي نيست.مرد 31 ساله خجالت بايد بكشه واقعا.
هدف اين آقا فقط سوء استفاده بوده كه آن كار را هم با شما انجام داده و به هدفش رسيده .اميدوارم به شما لطمه اي وارد نكرده باشه كه در آينده با همسرتان با مشكل مواجه نشين.و الان ديگه شما از نظر آن فرد مهره سوخته مي باشين و خيلي راحت به شما ميگه "باي" .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sss1991b
يك چيز جالب كه خواندم اين كه آقا پسر 31 ساله هست در حالي كه با يك دختر خانم وقتي احساسي حرف مي زنه تحريك ميشه.به نظر شما همين حرف بو دار نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله اين حرف بوداره خيلي هم بو داره بوي لجن ميده بوي سوء استفاده ميده بوي تعفن ولجنزار جامعه امروز رو ميده
اين حقيقت كه دوستي دو جنس مخالف چه عاقبتي خصوصا واسه خانمها داره و اينكه انتهاش يه بن بسته و يك عمر پشيماني خيلي وقته ثابت شده ولي نميدونم چرا هنوز دخترا دارن به اين روابط ادامه ميدن عزيزم خواهش ميكنم به خودت بيا
دوستی که گفتند از دستش شکایت کنم.چه شکایتی !پیش کی؟! که دیگه کاملا همه بفهمند !؟من از نظر جسمی سالمم .تنها خطاهایی که اون باعثش بود همین که هربار بیرون تو ماشین همو میدیدیم ازم میخواست که آرومش کنم .و همون 2 باری که خواست وقتی هوا تاریک شد بیام باهاش خونه درحدنیم ساعت و در حد عشقبازی.فقط همینا.نمیخوام بگم کمه نه!میخوام گفته باشم که دوستان بدونند.
شاید خیلی دخترا کارایی بدتر ازین ازشون سر بزنه و خودشونم بخوان ولی همشون به این امیدن که آخرش مال اون میشن.من همینکه بعدش میومدم خونه عذاب وجدان میگرفتم و اخلاقم باهاش تند میشد ولی اون هم سعی نمیکرد دلداریم بده.میرفت چندوقته باز میومدسراغم که آروم شده باشم.همیشه میگفت اخلاقت بده کاش مثل اولا مهربون میبودی!
دوستی گفتند:شما هنوز براتون زشتی کار اونقدر آزارتون نمی ده که بخواین تصمیم جدی برای این قضیه بگیری. من همون موقع به اشتباهاتم پی میبردم ولی به اون امید داشتم میخواستم برای همیشه باهاش باشم.زشتی کار خیلی وقته که منو آزار داده و میده منظورتون چه تصمیمیه؟من ایندفعه دیگه قطعی تصمیم گرفتم که دیگه خامش نشم.
درضمن پسریکه عطشش زیاد باشه و مجرد حالا 27 ساله یا 31 ساله مگه فرقی میکنه؟؟اینکه انقدر تاکید دارین روو اینکه یه پسر 31 ساله و اینکارا! اون هم وقتی باهام آشنا شد28 سالش بود.به سن نیست.
:72:
گذشته ها دیگر گذشته. و خودتون هم به این نتیجه رسیدید که اشتباه کردید.
پس راجع به این صحبت کنیم که از این به بعد رو شما چه کار باید بکنید.
شما خودتون باید کنترل تاپیکتون رو در دست بگیرید و به سوی هدف مورد نظر هدایت کنید تا نتیجه بگیرید.
بگویید حالا چه قصدی دارید و از دوستان در چه مورد راهنمایی می خواهید.
الهي شكر كه از نظر جسماني سالم هستيد.اگر در دادگاه ازش شكايت كنين چنان پدري ازش در ميارن كه ديگه اين غلط ها يادش بره و با احساسات پاك يك دختر خانم بازي نكنه.
توكل بر خدا داشته باشيد
ان شاء ا... موفق مي شويد
من آدم مي شناسم 47 ساله مجرد ولي شرف داره انسانيت سرش ميشه.اصلا هم دچار هواهاي نفساني نميشه.سن كه از 30 بگذره ديگه عطش جنسي كم ميشه و مثل سن 19 تا 27 سالگي نيست.چون طرف هزار تا مشكل توي زندگي داره كه نياز جنسي اصلا در برابر آن مشكلات عددي نيست.
خسته دل عزیز
سلام و 100 سلام به شما دختر گل
عیدت مبارک باشد
دردعای عرفه امروز همه دوستان به خصوص شما را بسیار یاد کردم!
حق با آقای hamed65 هست...دیگر گذشته ها گذشته است!...مهم اینست که الان شما قصد
داری از اشتباهات گذشته درس بگیری و فرداهای زیبا برای خودت بسازی!
برای همین به شما گفتم اشتباهت را تنها در برابر حضرت حق اظهار کن تا مورد سرزنش بندگان
خدا قرار نگیری!!! به قول شاعر :
"هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من"!!!
امروز یک بند از دعای عرفه تنم را با همه وجود لرزاند! برای شما هم می نویسم :
امام حسین (ع) در این بند دعای عرفه می فرمایند :
خدایا چه بسیار گناهان را که تو آنها را پوشاندی که اگر پدر و مادر از آن آگاهی می یافتند مرا
از خود می راندند و اگر دوستان و آشنایان آن را می شنیدند مرا مورد سرزنش قرار می دادند
اما تو آنها را پوشاندی و مرا در نگاهشان عزیز ساختی...
ما چنین خدایی داریم پس دل قوی دار و برای آرامش قلبت اگر توانستی معنای فارسی دعای
عرفه را بخوان تا بیشتر قدر خودت را بدانی!
امیدوارم دوستان نیز به جای سرزنش و نکوهش با دوست عزیزمان همدلی و همراهی برای
ایجاد یک زندگی زیبا و هوشمندانه داشته باشند تا روح حساس مراجع بیشتر از این آسیب
نبیند!
اگر مسئله ای در زندگی داری مطرح کن تا دوستان راهنمایی کنند
موفق باشی دوست عزیز
:72:
سلام خسته دل عزيزم:72:
خواستم يه چيز بهت بگم
اينكه من خودم يه تجربه خيلي تلخ از گذشته داشتم كه خيلي باعث ناراحتي روحيم شد!!!
زماني كه هم سن و سالهاي من خوشحالو شاد بودن من همش ناراحت بودم يعني از اول شروع رابطه برام ناراحتي داشت تا يك سال بعد از اتمام رابطه حدود نميدونم 3 سال برام ناراحتي داشت، چون آدم الكي خوشي نبودم و هميشه نگران آينده بودم و اين رابطه آينده اش پر از اشكال بود هميشه ناراحت بودم
خلاصه نزديك 3 سال از زندگيم يا با اون رابطه يا با تبعات و ناراحتي هاي بعد از اتمام اون رابطه تباه شد!!! حدودا از اواخر 18 سالگي تا اواخر 21 سالگي .... عمريه واسه خودش!! مگه آدم چند بار تو سنش 19 ، 20 يا 21 سالگي رو تجربه ميكنه؟ يك بار!!! و براي من كلش با همين مشكلات گذشت كه ديگه هم اون سالها برنميگيرده!!! اينكه فكر ميكنم توي اون سالهاي عمرم چه كارهايي ميتونستم بكنم و ميتونستم چقدر خوشحال باشم ولي....
ولي عزيزم ميشه يه جور ديگه هم نگاه كرد! شايد من تو اون دوران شاد نبودم ولي تجربه اي كسب كردم كه كلي ارزش داره....
نميخوام بگم هركي تجربه نكرده ضرر كرده !! يا همه بايد برن اين روابط رو تجربه كنن تا بعدا به دردشون بخوره يا هرچيز ديگه !!! ولي عزيزم نميتوني بگي يه اتفاقي كه برات افتاده يا تجربه اي كه داشتي فقط بدي داشته و ديگه چيزي برات نداشته!!!
من سه سال از زندگيم كه هدر شد بيخورد هدر نشد!!! بهاي سنگيني بابتش دادم ولي تجربه هاي ارزشمندي رو با گوشت و خونم لمس و درك كردم كه شايد اگه اين تجربه هارو اون موقع و عميقا به دست نميووردم الان يا بعدا در موقعيت مشابه اشتباهي مرتكب ميشدم كه تبعاتش خيلي بزرگتر و بيشتر از هدر شدن سه سال از زندگيم توي ناراحتي بود.....
منظورم اينه كه حالا كه رابطه ات تموم شده و يكي دوسال از زندگيت بابت اين رابطه تباه شده!! چشماتو ببند و ببين چه درسهايي از رابطه ات گرفتي!!! اين درسها ميتونه در آينده توي خيلي موقعيتها كمكت كنه....
استاد دوران ليسانسم حرف قشنگي ميزد!! ميگفت اگه شما توي آزمايشگاه پروژه تون همش به مشكل برميخوره اصلا ناراحت نباشين، چون هر مشكلي كه توي آزمايشتون بهش بر ميخورين بايد بشينين فكر كنين كجاي كارتون اشتباه بوده و اون قسمت رو درست كنين تا آزمايشتون موفقيت آميز باشه ولي كسي كه آزمايشش بدون هيچ اشتباهي رخ داده وقتي فارغ التحصيل بشه خيلي كمتر از شما چيزي يادگرفته و خيلي كمتر از شما فكر كرده!! طبيعتا شما ميتونين يه فرد موفق تر باشين!! دو روز ديگه اگه خودتون بشين استاد!! اگه شاگردتون به همچين مشكل هايي برخورد شما ميتونين كمكش كنين چون قبلا باهاش برخورد داشتيم و قبلا تجربه اش كردين ولي كسي كه اون مشكلات رو نداشته تازه اون موقع بايد بشينه فكر كنه و طبيعتا شما موفق تر از اون خواهي بود
حالا نميخوام بگم هركي تو زندگيش اين تجربه هارو داشته موفق تره و كسي رو تشويق كنم اين تجربه هارو داشته باشه ولي حالا كه شما داشتي و تونستي ازش سالم بيرون بياي سعي كن از اين تجربه تلخ استفاده مفيدش رو ببري
اينكه از اين تجربت هم شناختت نسبت به خودت بيشتر شده، از نقطه ضعفهات و اشتباهاتي كه به خاطر همين ضعفهات مكررا انجامشون ميدي مطلع شدي و هم در ارتباطاتت بعديت ياد ميگيري كه چطور با طرفت برخورد كني
مثلا من خودم به اين نتيجه رسيدم اگه يكي بهم دروغ بگه ديگه نميتونم و ديگه نبايد بهش اعتماد كنم ( پل اعتمادي كه شخصيت من از هرفردي ميسازه با يك دروغ فرو ميريزه و ديگه درست نميشه) اين يه خود شناسي از خودم بود يا اينكه دوست داشتم هميشه همه از من راضي باشم و اين يه ضعف بود يا توانايي نه گفتن نداشتم و اين يه ضعف بود كه به طور مكرر انجامش ميدادم ولي الان به جرعت ميگم با تجربه اي كه داشتم و ضربه اي كه خوردم ديگه اونطور نيستم!!!
يا مثلا فرصت دوباره دادن به يه نفر فقط يه باره !!! اينو فهميدم كه اگه يه نفر واقعا پشيمون و انسان باشه ،اگه يك بار خطا كرد و معذرت خواهي كرد و تو هم لطف كردي يه فرصت ديگه بهش دادي! بايد قدر فرصت رو بدونه !! اگه دوباره اشتباهي مرتكب شد دوباره نبايد بهش فرصت داد يعني اشتباه محضه
و خيلي موارد ديگه كه الان وقت ندارم بنويسم!!! اينا اشتباهاتي بود كه با طرفم مرتكب شدم !!! اينكه بيشتر از 20 بار بهش فرصت دوباره دادم و هر 20 بارشم خراب كرد !!! ولي خوب اين درسهارو ازش گرفتم كه بايد در زندگي واقعي بهش عمل كنم تا ضربه هاي بزرگتر در موقعيت هاي حساس تر نخورم
پس عزيزم غصه رو بذار كنار!!! دردهاي رابطه ات تا يه مدت زماني بعد از اتمام رابطه يادت مياد !!! يعني ديگه بعد يه مدت فراموش ميشه و اگرم نشه اونقدر ها اذيتت نميكنه ........ يعني من ديگه اونقدر از زجر هايي كه از رابطه ام كشيده ام گريه كردم و با خودم كلنجار رفتم و زجر كشيدم كه ديگه كاملا از دردهاي اون دوران خلاص شدم!!! الان تنها چيزهايي كه از اون رابطه تو زندگيم تاثير گذاره درسهايي هستش كه گرفتم
تو هم اينجوري باش عزيزم.... درد و رنج و عذابش يه طرف ولي زندگيت تو اين مدت بيهوده نرفته !! حتما خيلي درسها گرفتي كه بعدا به دردت ميخوره
سعي كن به اونها هم فكر كني
موفق باشي:72::46: