فرقشون چیه؟نقل قول:
ساده زیست به کسی میگن که بتونه خیلی بالاتر از اطرافیانش و ... داشته باشه ٰ بتونه مرفه زندگی کنه ٰ اما مثل همه و پائین تر از دیگران زندگی کنه ....
بعضی وقتا هم میتونه داشته باشه ٰ اما نداره که میشه بهش بگی خسیس و ...
نمایش نسخه قابل چاپ
فرقشون چیه؟نقل قول:
ساده زیست به کسی میگن که بتونه خیلی بالاتر از اطرافیانش و ... داشته باشه ٰ بتونه مرفه زندگی کنه ٰ اما مثل همه و پائین تر از دیگران زندگی کنه ....
بعضی وقتا هم میتونه داشته باشه ٰ اما نداره که میشه بهش بگی خسیس و ...
:72: :72: :72: :72: :72:
سلام
روز همگی به خیر.
نوبت نفر بعدی رسیده و اون کسی نیست جز خانم هاله نو.
جهت داغ کردن صندلی، منتظر سوالای داغتون هستیم.
:72: :72: :72: :72: :72:
اسم ؟پیشه؟هدفت از نشستن روصندلی داغ؟
خــــــــــب حالا سلام وادامه سوالات:
اگه به سه روز برمی گشتی کدوم کارت رو تکرار نمی کردی؟
عزیزترین فردزندگیت کیه؟
تاحالادعوابصورت بدنی کردی؟کی وکجا؟
عاشق شدی؟عشق رو چه جوری دیدی؟
دوست داشتی توکدوم فیلم نقش اول می بودی؟
تاحالا ازفکر کسی بی خوابی کشیدی؟
چرا بعضی شبا مسواک نمی زنی؟
آیا زبونت به دماغت می رسه؟
اسم دختر همسایه تون چیه؟
اگه میلیاردر بشی چیکار می کنی؟
نظرت راجع به سوسک چیه؟
برای اول کاری فعلا بسه.باباااااااای
اولا سلام میکنم خدمت تمامی دوستان عزیز مخصوصا دختر مهربون که منو در حین غافلگیری برای صندالی داغ، خوشحالم کرد.
غافلگیری از این جهت که فکر نمی کردم ازم دعوت کنن و خوشحالی از این جهت که از نظرات و سوالهای شما عزیزان بیشتر استفاده می کنم.
داملا عزیز سلام پرسیده بودی:
اسم ؟پیشه؟هدفت از نشستن روصندلی داغ؟
اسم مستعار یا واقعی؟ کدومشو بگم.
پیشه من بیشتر یادگرفتنه و تجربه کردن . شغل و کارم در حال حاضر مدیریت و اداره آموزشگاهم هست و گاهی اوقات طب سنتی (زالو درمانی) در مورد بیمارانی که دارم.
هدفم از نشستن توی صندلی داغ بیشتر این بود که خودمو بهتر بشناسم و اینکه دیگران درباره من چی میدونن و دوست دارن چی بدونن و اینکه من چی دارم بهشون جواب بدم.
اگه به سه روز برمی گشتی کدوم کارت رو تکرار نمی کردی؟
رفتن به همایش تجلیل از کارآفرینان شهر قم . چرا که خیلی وقتمو گرفت و مجبور شدم بخاطرش کلاسمو تعطیل کنم.
عزیزترین فردزندگیت کیه؟
سوال سختیه. شاید به جرات بگم همه به نوعی برام عزیزن ولی در عین حال عزیزی ندارم یعنی در حال حاضر ندارم:302:
تاحالادعوابصورت بدنی کردی؟کی وکجا؟
اره جونم کیه این تجربه رو نداشته باشه. من با خواهر بزرگتر از خودم تا قبل از ازدواجش که برمیگرده به خیلی سالهای قبل داشتم و اینم بگم بیشتر من اونو میزدم و موهاشو میکشیدم و حتی فشار عصبی زیادی بهش وارد میکردم. و یکبارم با برادرم که سر موضوع کوچیکی بحثم شد که کار به کتک زدن هم رسید و اونم یه مشت به صورتم زد که دماغم شکست.:163:
عاشق شدی؟عشق رو چه جوری دیدی؟
اره خیلی عاشق شدم . البته منظورت از عاشقی چی باشه. من عاشق شدم از هرنوعش. و هر لحظش یه حسی داشتم و در حین لذت بخش و قشنگ بودنش گاهی برام خنده دار و بی معنا بوده. عشق قشنگه و بنظرم حیف که از این واژه برای هر کسی یا چیزی استفاده بشه. اکثر اوقات عشق چشم ادمو کور میکنه و نمی ذاره واقعیتها رو ببینی و راه درستو انتخاب کنی و عشق محترم و عزیزه ولی دوست داشتنو از عشق بیشتر می پسندم چون منطقی و واقع گرایانه هست.:305:
دوست داشتی توکدوم فیلم نقش اول می بودی؟
یعنی واقعا بگم؟ زشت نیست/ جنبه بدآموزی نداشته باشه؟:163:
از فیلم تایتانیک نقش اون پسره و فیلم برباد رفته نقش اون دختره.
حالا ازفکر کسی بی خوابی کشیدی؟
اره کم وبیش برام اتفاق افتاه. که مهمترینش درباره مادرم بود و مهمتر از از اون که شاید باور نکنی درباره خودم بوده .
چرا بعضی شبا مسواک نمی زنی؟
آی گفتی. باید بگم اگه مسواک نزنم خوابم نمی بره ولی بوده شبهایی که مسافرت بودم و مسواکمو یادم رفته ببرم و مجبور شدم صبحش برم و یه مسواک بخرم. و گاهی اوقات که بندرت پیش میاد بخاطر خستگی که تنبلم می کنه
آیا زبونت به دماغت می رسه؟
سوال بامزه ای بود . حالا چی شد اینو پرسیدی؟ والا قبلا این سوالو که همراه با نمایش دادن بود ازم پرسیدن ولی هرکاری کردم نتونستم زبونم به دماغم برسونم. شاید برام یه آرزو بشه:310:
اسم دختر همسایه تون چیه؟
داملا جون اگه ازم میپرسیدی اسم پسر همسایتون چیه راحتر جواب میدام تا اسم دختر همسایه. راستش فقط اسم دختر همسایه روبرویی و کناریمونو میدونم که روبرویی چندتا دخترن که دوتاشو میدونم: آرزو و زینب و دختر کنار ی اسمش زهرا هست. میگما نکنه میخوای برای خواستگاری داری ازم آمار میگیری؟
اگه میلیاردر بشی چیکار می کنی؟
سوال قشنگیه خیلی بهش فکر کردم و میکنم. راستش من الانم میلیاردر هستم و تمام سرمایم که میلیاردها می ارزه سلامتی و همت و تلاشم هست و مطمئنم که با داشتن این سرمایه به حد تیلیاردری و چه بسا بالاتر از اونم برسم .
نظرت راجع به سوسک چیه؟
خیلی قشنگه من دوستش دارم و تنها موجودی هست که دوست دارم تو دستم بگیرمش و با دیدنش میخندم و خوشحال میشم مخصوصا وقتی که پر میکشه و شاخکهای بلند و قیطونیشو تکون میده و یهو میپره روی آدما. البته بگما از خیلی موجودات و حشرات دیگم خوشم میاد.
:227:
سلام
سوالاتی که از محاجر پرسیده بودی دوباره مطرح کن خودتم جواب بده.
10تا سوال از سری قبل پیدا کن جواب بده.
10تا اسم شی مکان نام ببر برا هر کدوم جمله ای بگو.
دوست داری کدوم یکی از اعضا رو حضوری ببینی؟
تا حالا برات خاستگاری اومدن؟کی بود؟کی بود؟چطور پیش رفت؟چرا به ازدواج نرسید؟
مهمونی دوست داری ناهار دعوت بشی یا شام؟چرا؟
دماغتو بینی کردی یا خودش از اول بینی بوده؟
دوست داری اختلاف قدت با شوهرت چقدر باشه؟چرا انقدر؟
کجا دنیا اومدی؟
شماره شناسنامت چند رقمیه؟
بچه چندمی؟چنتا خواهر برادر؟
سلام خانم ها له نو سو ا ل از شما
1ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
3ـ ایا تا لار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
4ـ چه مطلب یا پستی در تا لار برای شما خنده دار بود
5ـ به یاد موندنی اهنگی که شنیدین
6ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی
7ـ یکی از قشنگ ترین و بهترین کتابی که خوندید رو بهمون بگوید
8ـ کدام خیا بان تهران دوست دارید
9ـ منطقی ترین فرد توی تا لار رو معرفی کن
10ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
11ـ موفقیت به نظر شما به چه معناست
12ـ بچه بودید دوست داشتید چکاره بشوید چرا
13ـ یه خصوصیت خوب و یه خصوصیت بد خودتون رو بگوید برامون
14ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
15ـ ایا به ارزوهای دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید ان را بیان کنید
16ـ چه طوری میشه در زندگی پیشرفت کرد
17ـ کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری
18ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
19ـ بهترین و بدترین درس دوران تحصیل
20ـ بزرگترین درسی که حا لا تو زندگیت یاد گرفتی
21ـ او ل برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگوید
22ـ چقدر در دادن راهنمایی به بچه ها تلاش می کنی
23ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
24ـ بزرگترین ضعف خانم ها در مقا بل زندگی چیه
25ـ توی بچه گی کدوم شخصیت کارتونی رو دوست داری
26ـ تا ثیر گذارترین مقا له ای که در همدردی خوندی
27ـ به نظرت تو زندگی مجردی چه چیزهایی را بیاد بیاموزیم
28ـ چه غذایی خوب درست می کنید
29ـ چه غذایی دوست داری
30ـ با لو له کتاب زرشک یک جمله بسا ز
31ـ کدوم انجمن توی تا لار دوست دارید
32ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
33ـ او ل از هم یک جمله خوشگل برامون بگو استفاده کنیم
34ـ بهترین دوستتون توی تا لار کیه
35ـ اگر یک نفر اعضا را بخواهی تشویق کنی چیست
36ـ اخرین بار کی گریه کردی
37ـ اخرین بار کجا برای مسافرت رفتی
38ـ چه رنگی را دوست داری
39ـ یک ضرب المثل بگوید
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
سلام فرهنگ 27 عزیز:72:
ممنون که قابل دونستی و سوال کردی درباره سوال اولت باید بگم که دوست دارم مطرح کنم ولی اجازه ندارم بنا به قوانین تالار.:305:
10تا سوال از سری قبل پیدا کن جواب بده.
اگه با من باشه همشو می پرسم و جواب میدم ولی ترجیح میدم خودت انتخاب کنی و من جواب بدم. مثلا من باید جواب بدم نه اینکه سوال کنم.:311:
10تا اسم شی مکان نام ببر برا هر کدوم جمله ای بگو.
درست متوجه نشدم ده تا اسم شی و ده تا اسم مکان؟ یا ده تا اسم شی مکان؟ بهرحال من ده تا اسم شی و ده تا مکان رو میگم ولی میگما چی میشد تعدادو کمتر می گفتی آخه خیلی سخته پیدا کردنش و سختر نوشتنش
مکان:
1- خونه: محل آرامش و کارم
2- پشت بام: محل بازی بچگیم و پریدن از بام به حیاط خونه
3- مدرسه: یادش بخیر با دوستیهای قشنگش
4- خیابان: محل بازی و دوچرخه سواریم
5- دبیرستان: یاد مسابقات والیبالش بخیر
6- دانشگاه: یاد کلاس تشخیص و درمانش و ورودی 79 بخیر
7- دربند: چقدر حال میده با دوستان بری
8- حرم امام رضا: عاشق رفتن و گشتن توی صحن رضوی هستم
9- کوه: بالا رفتن ازش قشنگتر از پایین اومدنشه
10- قبرستان: محل خواب ابدی و آرامش یافتن من وقتی که میرم اونجا
شی:
1- عروسک: یه عروسک داشتم اسمش نازی بود
2- لب تاب : تموم سرگرمی و ابزار کار من
3- موبایل: وسیله کار و اسرار من
4- عینک افتابی: بیرون رفتن بدون اون توی آفتاب حتی کم برام سخته
5- نخ و سوزن: همه نوعش و همه رنگش خوبه
6- آینه: بعضی وقتا تصویر توش همراز و همراه منه
7- کتاب: تنها دوست خوب و راه ساز من
8- صندل: عاشق هر چی صندل انگشتیه
9- قلک: یدونه بزرگشو دارم
10- بخاری: گرم کننده اتاقم که دوستش دارم
دوست داری کدوم یکی از اعضا رو حضوری ببینی؟
منظورت اعضا کجاست؟ تالار یا خانواده؟
اگه منظورت اعضا تالار هست راستش دوست دارم همه رو ببینم و بیشتر اونایی رو که دوست دارن منو ببینن
تا حالا برات خاستگاری اومدن؟کی بود؟کی بود؟چطور پیش رفت؟چرا به ازدواج نرسید؟
اره پسر مگه شل و کورم کسی نیاد. بعدشم من تا حالا خواستگار تو خونه راه ندادم و اون چندتایی که اومدن قاچاقی اومده بودن که همونجا جواب رد شنیدن. بقیه هم خارج خونه بودن که یا من نپسندیدم یا اونا:163:
مهمونی دوست داری ناهار دعوت بشی یا شام؟چرا؟
هر کدوم جای خودشو داره ولی من معمولا شامو دوست دارم چون کاری ندارم و راحتتر و بیشتر میتونم وقت برای بودن با دیگران داشته باشم. البته در حال حاضر اصلا وقت مهمونی ناهارو ندارم اگه میخوای دعوت کنی فقط شام
:163:
دماغتو بینی کردی یا خودش از اول بینی بوده؟
والا دماغم از همون اول دماغ بود ولی من میخوام بینیش کنم تا کمی تغییرات و تحولاتو تجربه کنه. نظر تو چیه؟
دوست داری اختلاف قدت با شوهرت چقدر باشه؟چرا انقدر؟
دوست دارم شوهرم ازم بلندتر باشه حتی برای چند سانت. راستش اگه از خودم بین 10 تا 20 سانت بلندتر باشه که نوبره. چرا دوست دارم؟ چون احساس خوشایندی بهم میده وقتی که سرتو بلند میکنی تا ببینیش احساس غرور و عظمت میده یهم:227:
کجا دنیا اومدی؟
اونطور که گفتن توی خونه یا خیابون نبوده توی زایشگاه بوده. اگه منظورت اسمشه باید بگم توی زایشگاه فاطمه زهرا قم توی میدان شهدا که الان شده مدرسه و هلال احمر. و اگه جزیی تر بخوای باید بگم با سزارین دنیا اومدم چون اگه اینطور نمی شد هم من و هم مادرم میمردیم.:43:
شماره شناسنامت چند رقمیه؟
چهار رقمی. رقمشم اینه 1084
بچه چندمی؟چنتا خواهر برادر؟
اگه با مرده ها حساب کنی بچه دهم و اگه با زنده ها بچه ششم. من بچه آخرم در واقع زنگوله پای تاپوت شدم
عزیزم اگه سوال دیگه ای داری بپرس حتما جواب میدم:
قربون شما
:72::311:
سلام آقای ابراهیمی مارو سرافراز کردید و منت سر ما گذاشتید و سوالاتی کردید به دیده منت جواب میدم
1- ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید؟ من خواننده هایی که سنتی میخونن رو بیشتر دوست دارم و بقیه هم جای خود دارن. آقای سراج. افتخاری. بنان .
2- چه رشته ورزشی دوست دارید؟ ورزشهایی که هیجان و تحرکشان زیاد باشه البته فوتبال دوست ندارما.کوهنوردی و دوچرخه سواری. موتورسواری. رالی. سخره نوردی. و والیبال
3- نمی تونم بگه نه ولی زیادم تاثیری نداشته
4- چه مطلب یا پستی در تا لار برای شما خنده دار بود؟ اون تاپیکی که دقیقا یادم نیست برای چه سالی بود ولی موضوعش درباره دوست اینترنتی قد کوتاهی بود که باعث سرخورگی دوستمون شده بود
5- به یاد موندنی اهنگی که شنیدین؟
اینقدر تورو دوست دارم که هیچ کسی کسی رو اینجوری دوست نداشت
اینقدر برات میمیرم قد یه دنیا خوبی قد هزارتا ستاره
بی تو دلم میگیره وقتی تنها میشم کارم انتظاره
اینقدر تورو دوست دارم که هیچ کسی کسی رو اینجوری دوست نداشت
وقتی نگاهم میکنی قشنگیاتو دوست دارم
حالت معصوم چشات رنگ نگاتو دوست دارم
وقتی صداتو می شنوم دلم برات پر میزنه
ترس یه روز ندیدنت غم بزرگه فلبمه
6- بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی؟ سلامتی که خدا دوباره بعد از سه ماه بیماری سخت بهم داد
7- یکی از قشنگ ترین و بهترین کتابی که خوندید رو بهمون بگوید؟ دوستی با خدا نوشته و گفتگو با خدا نوشته نیل دونالد والش. که اینم بگم زندگیمو و شناختم از خدارو مدیون این نویسنده هستم
8- کدام خیا بان تهران دوست دارید؟ خیابان ولیعصر و یه قسمتی که روبروی بیمارستان فیروزآبادی هست رو دوست دارم
9- منطقی ترین فرد توی تا لار رو معرفی کن؟ شناخت زیادی از افراد تالار ندارم که بتونم دربارشون نظر بدم
10- دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد؟ خود شما آقای ابراهیمی. قول میدم اولین کسی که ازتون سوال کنم خودم باشم و باید جواب بدی
11- موفقیت به نظر شما به چه معناست؟ رسیدن به تمام چیزایی که میخوایی از راه درست و ممکنش
12- بچه بودید دوست داشتید چکاره بشوید چرا؟ شاید باورتون نشه کسی که بتونه مشکل همه رو حل کنه و باعث پیشرفت اونا بشه یعنی همون مشاور و پزشک که درمان کنه مریضیهارو. یعنی تا حدودی الان دارم همین کارو میکنم توی آموزشگاهم گاهی اوقات با مشتریها و شاگردام درباره مسایل روانشناسی و .. حرف می زنم و با طب سنتی هم که میکنم بعضی بیماریهارو درمون میکنم
13- یه خصوصیت خوب و یه خصوصیت بد خودتون رو بگوید برامون؟ خصوصیت خوبم اینه که به فکر همه هستم و دوست دارم کمک کنم. خصوصیت بد اینکه خیلی رک هستم و راحت حرفمو میزنم طوری که شاید به طرف بربخوره
14- زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست؟ خاطرات زیبا زیادن نمی دونم کدومشو بگم. یکیش سرپا شدن خودم بعد از مدتی بیماری بود. بدنیا اومدن خواهرزادم مهسا که وقتی توی بیمارستان دیدمش دوست داشتم بخورمش بطوری که الام فقط جینقیلی صداش میکنم. و اما زیباترین تصویر ذهنی که دارم اینه که خودمو تو بهترین شرایط می بینم و توی خانه کودکی که تاسیس کردم کنار بچه ها
15- ایا به ارزوهای دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید ان را بیان کنید؟ میتونم به جرات بگم به خیلیهاشون رسیدم مثلا دانشگاهم. کارم. بعضی سرمایه هایی که دارم. حتی توی زمینه موسیقی که سه تاز زدن ارزوم بود و سال اخر دانشگاه انجام دادم. همین پزشکی و کاهش درد دیگرون. سرپرستی کودک بی سرپرست. بردن افرادی که دوست دارن برن زیارت و پول ندارن و... دیگه نمی گم ریا میشه
16- چه طوری میشه در زندگی پیشرفت کرد؟ با انتخاب درست و تلاش و دیدن خدا در همه لحظات و از همه مهمتر دعای خیر پدر و مادر بهترین وسیله برای پیشرفت کار هست چون به عینه دیدم میگم
17- کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری؟ من هرکسی رو توی یه زمینه ای قبول دارم. مثلا اینو خوب میدونم که تحت هیچ شرایطی اختیارمو به هر کسی بدم الا برادرم و یکی از خواهرام. ولی یه دوستی دارم به اسم آقای مهدی ابراهیمی که از نظر اقتصادی و راه نشون دادنش قبولش دارم. استادم اقای تقی پور بخاطر تکنیکهای درمانیش و توصیه هاش. استادم اقای ضرغام بخاطر سماجت و یکدندگیش. استادم اقای بلند بخاطر فکرهای قشنگش و اینکه میگفت هیچ ممکنی غیرممکن نمی شه ولی ممکنه غیر ممکنی ممکن بشه دختر داییمو بخاطر استقلالش قبول دارم تا حالا نشده یکیو بخاطر همه چی قبول کنم.
18- میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است؟ تا اندازه متعادل نه افراط دوست دارن نه تفریط. برام باید به یقین رسیده باشه تا قبول کنم یا حس کنم درسته . دلایل توجیه کننده راضیم نمی کنه.
19- بهترین و بدترین درس دوران تحصیل؟ وای وای چه سوال سختی. بهترین درسم ادذبیات و هنر و ورزش و بدترین درسم زبان که حتی یادمه یکبار املای زبان شدن منفی چهار
20- بزرگترین درسی که حا لا تو زندگیت یاد گرفتی؟ به خودم قول دادم درباره کسی قضاوت نکنم مگر اینکه با کفشهای اون راه برم
21- اول برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگوید؟ باشه ابراهیمی عزیز میگم ولی بعدش نگفتی چکار کنم؟ یه جک یا لطیفه میگم و امیدوارم به کسی برنخوره بخدا منظدری ندارم فقط برای خنده میگم. به لره میگن دعا کن میگه: خدایا ما جز تو کسیرو نداریم! پس مراقب خودت باش............... یه روزی یه مردی میره پیش خدا میگه خدا چرا زنهارو زیبا آفریدی؟ خدا میگه بخاطر اینکه مرهایی مثل شما دوستشون داشته باشن. مرد میگه: چرا پس زنهارو احمق آفریدی؟ خدا میگه: بخاطر اینکه کسایی مثل شماهارو دوست داشته باشن.
22- چقدر در دادن راهنمایی به بچه ها تلاش می کنی؟ تا جایی که بتونم و ببینم حرفی برای گفتن دارم این کارو میکنم
23- زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه؟ کمک کردن ولی نه در حد فداکاری و از بین بردن و وابسته کردن. به نوعی ماهیگیری یاد دادن نه ماهی دادن
24- بزرگترین ضعف خانم ها در مقابل زندگی چیه؟ والا من جای همه زنها نیستم که بخوام نظر بدم ولی فکر میکنم بزرگترین ضعف زنها اینه که فکر میکنن خیلی کارهارو نمی تونن انجام بدنن در حالی سرشار از انرژین.
25- توی بچه گی کدوم شخصیت کارتونی رو دوست داری؟ لولوک و بلوک
26- تا ثیر گذارترین مقا له ای که در همدردی خوندی؟ مرگ عزیزان از اقای سنگتراشان که میتونم به جرات بگم توی اماده کردن من برای قبولی مرگ مادرم موثر بود
27- به نظرت تو زندگی مجردی چه چیزهایی را بیاد بیاموزیم؟ چیزهایی که در حین اینکه آمادمون میکنه برای زندگی و تجربه بهتر باعث پیشرفتمون بشه. مثلا قبول مسئولیت و آشنایی با چیزهایی که بعدا بکارمون میاد.
28- چه غذایی خوب درست می کنید؟ اکثر غذاهارو خوب درست می کنم مخصوصا غذاهای محلی رو دوست دارم و خوب بار میزارم
29- چه غذایی دوست داری؟ کلاجوش خودمو و آش رشته خواهر بزرگمو
30- با لو له کتاب زرشک یک جمله بسا ز؟ کتاب رو لوله کردم و زرشک گذاشتم توش و پرتش کردم به اون. البته چندتا جمله شد شما بخ بزرگواریت ببخش
31- کدوم انجمن توی تا لار دوست دارید؟ گارگاه مهارتهای زندگی مخصوصا موضوعاتی که مربوط به تکنولوژی فکر هست
32- مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی؟ خیلی دلمو خوش نکنم به دیگرون خودم باشم و خودم و دیگرون هم کنار من و من کنار اونا.
33- او ل از هم یک جمله خوشگل برامون بگو استفاده کنیم؟ با اجازتون دوتا میگم. تا هستم ندانی کیستم وقتی دانی کیستم که دیگر نیستم. دوم تکیه گاهت اول خدا، بعد خودت باش.
34- بهترین دوستتون توی تا لار کیه؟ راستشو بگم. یوقت نگی خودشو داره لوس میکنه ها. همه دوستای خوب منن حتی شما. ولی بهترینشون آقای سنگتراشان(مدیر همدردی) که هم دوره خوبی هم توی دانشگاه بود، هست
35- اگر یک نفر اعضا را بخواهی تشویق کنی چیست؟ همه به نوبه خودشون جای تشویق دارند. واقعا انتخاب سخته اجازه بدین نگم
36- اخرین بار کی گریه کردی؟ چند روز پیش. همون موقع که داشتم تاپیک (دوست داشتم پیشم بودی) را می نوشتم واقعا چند ساعت گریه کردم بطوری که روز بعدش تا شب گیج و منگ بودم و شاگردهام فکر می کردن سردرد دارم و بنده خداها ازم سوال نمی پرسیدن
37- اخرین بار کجا برای مسافرت رفتی؟ آخرین بار دوهفته پیش بود که یه مسافرت کاری به تهران داشتم که البته نمی شه گفت مسافرت کاری چون بیشتر استراحت بود و خرج زیادی کردن و مشهد مقدس
38- چه رنگی را دوست داری؟ سفید و سبز ملایم
39- یک ضرب المثل بگوید؟ فلفل نبین که ریزه بشکن ببین چه تیزه
همیشه شاد باشید و شاداب
سلام ،
اما سوال از هاله نو عزیز،
1-نظرتون راجع به حجاب؟ خودتون در چه حد حجاب را رعایت می کنید؟
2- درس اموز ترین خاطره زندگی؟
3- لباسی که خیلی دوستش دارید؟
4- خوش عکس هستید؟
5- معیار هاتون برای انتخاب همسر؟
6- تا حالا شده به یه مهمانی برید ببینید جورابتون بدجور پاره شده ؟چی کار کردین؟
7- آخرین باری که کودکی کردین؟
8- بهترین و به یاد ماندنی ترین سفری که تا به حال داشتین؟
9- چند تا بچه دوست داریدئ داشته باشید؟
10- یه اسم دختر یه اسم پسر که دوست دارید؟
11- با میخ ، ماکارونی ، کتاب یه جمله بسازید؟
12- آدم درونگرایی هستید یا برون گرا؟
13- چقدر از خودتون شناخت دارید؟
14 - چقدر خدا را در کارهاتون در نظر می گیرید؟
15- از چی می ترسید؟
17- احساستون را راجع به کلمات زیر بگید:
قلم :
مادر :
چاه :
سیاست :
اسلام :
کشمش :
چراگاه:
قانون :
دنیا :
مرگ :
18- آخرین باری که به کسی کمک مالی کردین ؟چی بوده؟
19- الان دلتون حوس چه خوردنی کرده؟
20- اگه توی غذاتون مو پیدا کنید آیا از اون غذا باز هم می خورید؟
21- معلم اول ابتدایی تون؟
22- اولین روز دانشگاه چه درسی داشتید؟
23 - محرم دلتون و سنگ صبورتون کیه ؟
24- تا حالا شده راه رو برای رفتن یه مورچه هموار کنید؟
25 - از سوال هایی که تا الان در صندلی داغ ازتون شده کدوم یکی بیشتر بهتون حال داده؟
ممنون از پاسخ های داغتون
[/color][/color][color=#FF0000][size=large]1-
سلام میکنم به تمامی دوستان عزیزم توی تالار مخصوصا به شما بی نهایت جون ببخشید من دیروز بخاطر کار زیادی که داشتم خسته بودم نتونستم جواب سوالهاتو بدم.:72:
1- نظرتون راجع به حجاب؟ خودتون در چه حد حجاب را رعایت می کنید؟
بنظر من حجاب یک پوشش معقول برای زن و مرد هست. اگه منظورتون از حجاب چادر سر کردن و مو بیرون نگذاشتن هست باید بگم من چادر سر می کنم ولی گاهی اوقات بعضی جاها سر نمی کنم و مو بیرون نمی ذازم اصلا به نوعی هرکاری کنم حتی مانتوی کوتاه می پوشم ولی مو نمی تونم بیرون بذارم و کمی هم آرایش ملایم دارم.
2- درس اموز ترین خاطره زندگی؟
عزیزم من یه چیز برام به حتمیت رسیده و اونم اینکه ما آدما هر کدوم برای ماموریتی اومدیم این دنیا و به کمال رسیدن ما ملزم به این هست که خودمونو بشناسیم و اینکه وظیفمون چی هست. برای بهتر متوجه شدن منظورم حتما کتاب دوستی با خدارو که نویسندش نیل دولاند والش هست رو بخون چون منو خیلی بهتر به خودم و خدا شناسوند. و یچیز دیگه اینکه اگه من هر کاری رو که بخوام بکنم آزادم که انجام بدم یا نه؟ ولی نتیجشم باید بپذیرم و قبول کنم و اینکه خواست خدا خیلی مهمه تا خواست من و همه چیز بدست اونه من فقط انتخاب کننده و انجام دهنده هستم پس باید درست انتخاب کنم تا نتیجه خوبی هم ببینم
3- لباسی که خیلی دوستش دارید؟
پالتوی سفید رنگی که سه سال پیش توی حراجی با قیمت خیلی کمتر از زمان فروشش گرفتم و شلوار لی آبی کمرنگمو خیلی دوست دارم.
4- خوش عکس هستید؟
فکر کنم اره عکسام بهتر از فیلمهام آبرو داری می کنن.
5- معیار هاتون برای انتخاب همسر؟
واااااااااااااااااااااای چه سوال قشنگی :163: راستش مهمترین و اولین معیارم که شاید به نظر خیلیا مسخره باشه اینه که طرف مقابلم به دلم بشینه و اگه از این فیلتر موفق دربیاد معیارهای دیگه رو در نظر می گیرم. در واقع اول به دل نشستن و بعد شخصیت طرف از لحاظ اجتماعی و رفتاری و داشتن اعتقاد به خدا و ائمه و اهل نماز و روزه بودن و کاری بودن و خلاصه من دنبال اینم که طرفم از هر لحاظ خوب باشه . دنبال بهترین و عالی نیستم.:324: حالا بی نهایت جون اگه کسی رو با این مشخصات داری معرفی کنی ثواب داره:163:
6- تا حالا شده به یه مهمانی برید ببینید جورابتون بدجور پاره شده ؟چی کار کردین؟
اره جونم بارها و بارها. دلیلشم اینکه من خیلی جوراب نمی پوشم بندرت پیش میاد بپوشم و چون کم می پوشم یادم میره که جورابم سالمه یا نه؟ بعدشم چکار می تونم بکنم قبل از اینکه دیگرون بهم بگن خودم بلند می گم و می خندم تا مثلا اونا چیزی نگن:311:
7- آخرین باری که کودکی کردین؟
همین دیشب بود که توی جایی که نباید با ماشی دور میزدم چندین بار دور زدم و با سرعت روندم.
8- بهترین و به یاد ماندنی ترین سفری که تا به حال داشتین؟
سفرهای به یاد موندنی زیادی داشتم. ولی یکیشون که نمی شه گفت سفر ولی گردش خوبی بود که سال آخر دانشگاه بودم سال 83 که با چندتا از دختر و پسرای کلاس و دوستان دیگه رفتیم دره بهشت که یه جنگل بکر و زیبا و با آبشار خیلی قشنگش برای همون به یاد موندی شد حتی الان وقتی نگاه به عکشای اون موقع میکنم برام تازگی و جذابیت خودشو داره و یکی دیگه پارسال بود که با بچه ها رفتیم شمال موقع رفتن سر موضوعی همه باهم تا خود شمال دعوا می کردن ولی موقع برگشتن از لحظه راه افتادن تا خود قم فقط می خندیدم و یاد روز رفتن می افتادیم و هرکی چیزی می گفت واقعا اون روز چندساعت همه از نه دل می خندیدیم. یادش بخیر:311:
9- چند تا بچه دوست داریدئ داشته باشید؟
بی نهایت جون حس مادرانمو تحریک کردی. من خیلی بچه دوست دارم مخصوصا اگه دختر باشه. ولی چکار میشه کرد فکر کنم تا من ازدواج کنم و شرایط بچه دار شدنو داشته باشم اگه دوتاهم باشه جای شکرش باقیه:163: ولی دور از شوخی حتی اگه بچه دار نشم تا جایی که بتونم سرپرستی بچه های بی سرپرستو قبول می کنم.
10- یه اسم دختر یه اسم پسر که دوست دارید؟
اسم دختر مارال و اسم پسر پاشا که حتما اسم بچه هام خواهد بود. البته اسم دخترم که الان دارم ریحانه هست.:227:
11- با میخ ، ماکارونی ، کتاب یه جمله بسازید؟
میخ و کشیدم روی کتاب ماکارونی شد. خودم که نفهمیدم چی گفتم.
12- آدم درونگرایی هستید یا برون گرا؟
به قول بچه ها زیادی روابط اجتماعیم بالاست
13- چقدر از خودتون شناخت دارید؟
هرکسی خودشو میدونه که بهترین شناختو خودش از خودش داره تا دیگرون. من تا حد زیادی خودمو می شناسم ولی بعضی اوقات توی شرایط خاصی به شناختهای جدیدی از خودم نائل می شم که میگم وا؟ یعنی این منم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
14 - چقدر خدا را در کارهاتون در نظر می گیرید؟
من توی همه مراحل زندگیم وجود خدارو حس میکنم و اونو جزء جدانشدنی از خودم می بینم و تمام چیزایی که دارم اول از خواست خدا بعد تلاش و همت خودم بوده. من به هیچی که اعتقاد نداشته باشم وجود خدارو نمی تونم منکر بشم.
15- از چی می ترسید؟
از خیلی چیزا ولی بیشتر از خدا که نکنه یوقت منو بخواد بخاطر تنبیه کردن پیش بعضیا خراب کنه.
17- احساستون را راجع به کلمات زیر بگید:
قلم : وسیله ای برای ثبت احساسات
مادر :کاش داشتمش و الان پیشم بود
چاه :نکنه یوقت بیفتم توش
سیاست :خوشم نمیاد فکر می کنم کثیفه
اسلام :اونطور که باید بهم معرفی نشده
کشمش :باعث اعصاب خورد شدنه
چراگاه:چندتا بز و گاو داشته باشی باهاشون بری اونجا سیزده بدر
قانون :فقط اسمش هست
دنیا :همینجا که توشیم ولی خوب نمی شناسیمش و باید خودمونو آماده کنیم برای یروز رفتن ازش
مرگ :قشنگه دوستش دارم اگه نبود الان زمین به حد انفجار می رسید.
18- آخرین باری که به کسی کمک مالی کردین ؟چی بوده؟
همین 30 مهر بود مبلغی پول
19- الان دلتون حوس چه خوردنی کرده؟
از خداکه پنهون نیست از تو چه پنهون سیب زمینی سرخ کرده با سس فراوان
20- اگه توی غذاتون مو پیدا کنید آیا از اون غذا باز هم می خورید؟
من از این مزاجا ندارم هرچی توش پیدا شه میزارم کنار و غذامو میخورم
21- معلم اول ابتدایی تون؟
خانم میشفی که ریز نقش و لاغر بود و یادمه وقتی بمباران می شد می پرید لبه پنجره تا هواپیماهارو ببینه.:163:
22- اولین روز دانشگاه چه درسی داشتید؟
سوال سختیه یادن نیست چی بود
23 - محرم دلتون و سنگ صبورتون کیه ؟
من برای هرکدوم از کارهام و حرفهام دوست خاص خودشو دارم با فرد خاصی رابطه و دوستی کاملی ندارم که بخوام سنگ صبور و محرم دلم کنم
24- تا حالا شده راه رو برای رفتن یه مورچه هموار کنید؟
به ندرت. بیشتر خراب می کنم تا اینکه بخوام هموار کنم
25 - از سوال هایی که تا الان در صندلی داغ ازتون شده کدوم یکی بیشتر بهتون حال داده؟
[color=#FFD700]سوال آقای ابراهیمی که پرسیده بود قشنگترین آهنگی که شندیدی/ این آهنگ برای من هزاران حرف و خاطره داره . با اینکه توی بدترین و سخترین شرایط و موقعیت اونو گوش میکردم ولی برام قشنگ و عزیزه و با هربار شنیدن اون یاد مادر خدابیامرزم میافتم که بخاطر اون گوش میکردم مخصوصا وقتی که بالای سرش بودم و زنگخور گوشیم این اهنگ بود وقتی گوشیم زنگ خورد مادرم چشماشو باز کرد و منو نگاه کرد.
اینم تنوع رنگ فقط بخاطر پاییزان عزیز که گفته بودن جوابهامو با رنگی غیر از رنگ سوالها بنویسم
فدای همه شما دوستا خوب:72:
[/size]
سلام خانم ها له نو سو ا ل از شما
1ـصندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
2ـ تالار همدردی چه هدفی را دنبا ل می کند چرا
3ـ با سوسک سییل و تلفن یک جمله بساز
4ـ احساسات خود را وقتی خیلی شدید می شوند چگونه کنترل می کنید احساس غم خشم نا امیدی نگرانی خوشحا لی
5ـ اگر طوفان بیاد کدوم رو انتخاب می کنید اسب خانه
6ـ کدوم از این سه شکل هندسی رو انتخاب می کنید مربع مثلت دایره
7ـ از مفید ترین کتاب یا مقا له یا پند و تفکری که یاد گرفتید ولی به کار نگرفتید نام ببرید
8ـ نقش احسا سات مثبت یا منفی را در زندگی خودتون چگونه ارزیابی می کنید ایا شما فردی احساس محور هستید یا منطق محور
9ـ 5 انجمن که برای شما مفید واقع شده به ترتیب اولویت نام ببرید
10ـ چه نام کاربری هایی در تالار برای شما جلب توجه می کند
11ـ با چرخ درخت و صندوق یک جمله بسا ز
12ـاز یک بیست چه نمرهای به خودت میدهی
13ـ چه چیزی سبب شد تا تصمیم به عضویت در تا لار بگیرید
14ـ چقدر مدیر تا لار رو دوست داری و چقدر ازشون چیز یاد گرفتی
15ـ تعریف از سرنوشت چیه یا اصلا قبولش داری اگر داری نقش اختیا ر در سرنوشت چیه
16ـ 5 انجمن که شما حس می کنید برای دیگران توانسته اید مفید واقع شوید نام ببرید
17ـ یک بیت شعر قشنگ بگو
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72: