RE: یکی بیاد منو روانکاوی کنه
بله . نمي گفتي هم قابل پيش بيني بود . به اين علت كه هر دو كودكان دراز پا هستيد و اين هيجانات و احساسات از كودك درون و آزرده و لجباز و زور گو شما منشا مي گيرد . برو همان تاپيكهايي كه برايت لينك كردم را بخوان . ضمن اينكه مي تواني كتاب هاي
تحليل رفتار متقابل
شفاي كودك درون
زنان شيفته
وابستگي متقابل
را بخواني
آنی عزیز نوشتن این تاپیکها نمیتونه کمک زیادی بهم بکنه یعنی من به جوابی که میخوام نمیرسم شما خوب توضیح میدید ولی خیلی کلیه و منو گیج میکنه منم اوضاع زندگیم وخیمتر از این حرفاست بنظرتون ادامه بدم یا همینجا تمومش کنم و بخاطر این مسخره بازیا زندگیمو خراب نکنم یا ارزش ادامه رو داره؟ میخوام برم پیش یه مشاور به نظر شما مشاور بالینی خوب و مناسبتره یا مشاور خانواده یا هیچکدام؟
لطفا به اون تاپیکم یه سربزنید
مرسی از راهنمایی همه دوستان
مي گم يك چند تا تاپيك ديگه هم باز كن و جاهاي ديگر هم پست بزن و .........................بعد هم ما را هي پاس بده به اين تاپيك و آن تاپيك و .........................باور كن من از دست تو ني ني كوچولو سر سام گرفتم :311::311:
دختر خوب برو مشاور خانواده . اگر نياز بود از آنجا به جاهاي ديگر ارجاع داده مي شوي .
به جو.اب نمي رسي چون زياد حرف مي زني و كمتر فكر و عمل مي كني
عزیز دلم شما جواب اون تاپیک رو اینجا دادین و جواب این رو اونجا دادید منم گیج شدم بنظر شما ادامه بدم؟
بخدا بریدم دارم دیوونه میشم نرمال نیست از دستش خسته شدم رفتم پیش مشاوری که ماههای اول رفته بودیم پیشش بهم گفت تو باخودت چکار کردی آنی عزیزم من بخاطر این اقا شخصیت خودمم گم کردم پیش مردم ابرو برام جانذاشته خودمم شدم یه ادم افسرده تویک ماه 5کیلو وزن کم کردم لباسام همه برام گشاد شده از ریخت و قیافه افتادم روانی شدم خودمم دیگه نمیفهمم دارم چکار میکنم این اقا هم نمیذاره به حال خودم باشم و هرروز از یه طرف سوهان روحم شده
امشب دیگه قسم خورده که اگه تا پنچشنبه جوابشو ندادم میره زن میگیره و فلان میکنه و بهمان میکنه منم گفتم به جهنم بره هر غلطی میخواد بکنه از شر این بچه بازیاش و این جنگ اعصاب راحت شم اون داره میگه تو باید بشی یه دختر باب میل مادر من منم همچین ادمی نیستم نمیتونم برم با مادرش خونه همسایه احوال همسایه رو بگیرم یا صبح تاشب دست به سینه مادر اون توکوچه خیابون دور بزنم میخوام زندگیمو بکنم بسه هرچی این 7ماه بدبختی کشیدم و تحمل کردم
دیگه نمیخوام پست بزنم اگه به اقای sci دسترسی دارید امکانش هست بهش بگید یه نظر بدن و من دیگه خداحافظ
واقعا شرمنده خیلی اذیتتون کردم تو این مدت
خیلی داغونم برام دعا کنید دیگه بریدم کشش ندارم :72:
:302::302::302::302::302::302::302::302::302: