RE: نمیدونم شوهرم کی راست میگه کی دروغ؟؟نمیدونم کدوم حرفشو باور کنم!!!!
سلام آزاده جان
حالت چطوره مــــادر عزیــــز؟
نی نی خوشکلت بدنیــــــا اومد؟
حالش خوبـــــه؟
شبیـــــه مـــــادر خوشکلشــه؟ یا شبیـــه اون پـــــدر بی ذوقـــشه(شوخی)؟
از طـــرف من زیـــــر اون گلـــوی خوشبوشو ببـــــوس :46:
دست و پـــاهــای کوچـــولوشــو ماســاژ بــــده :43:
خــوش بحــالت کــه وقتـــی روی سینه ت میخوابـــونیش حســابی لـــذت میبـــری ... قـــربونـــش بــره خــاله ش :46:
وقتـی یه نی نی بدنیــــا میـــاد اون زنـی که مـــادر میشـه و اون مــردیکه پـــدر میشــه یـبـار دیـگه خــدارو میشنـاسن.
خــــدا برات حفظـــش کنــــه :323:
بهمـــون خبــــر بــــده از خودت و فرشـــته خوشــمزت :72:
ممنون از لطف همتون
بله خدا رو شکر دخترم صحیح و سالم دنیا اومد. خیلی سخت بود که شوهرم پیشم نبود همین الانشم سخته برام. شوهرم همون شب بهم زنگ زد هر روز زنگ زده و جویای احوالم شده. گیر میداد که عکس دخترمنو براش بفرستم،منم عکسای که تازه دنیا یومد بود رو فرستادم، و خیلی راحت زنگ زد و بهم گفت خیلی بیریخت هست بچه. یک آدم بیشعوری هست که هیچوقت فکر نمیکردم در مورد بچهٔ که یک ساعت دنیا اومده اینجوری نظر بده.
این روزا فقط به بچه میرسمو گریههای خودم، دلم میسوزه از اینکه پدرسج نیست که بغلش کنه و اینجوری هم نظر داده در موردش. دخترم خیلییی معصومه و ناز نمیدونم چطور دلش اومد که اینجوری نظر بده در موردش. حالم خیلی گرفتست.
بنظرتون اصلا این مرد لیاقت محبت کردن رو داره؟ ازش بدم اومده،دلم میخواد بکشمش واقعا.
خانوادش بهم زنگ نزده بودن اصلا تا دیروز که من به شوهرم گفتم خیلی ناراحتم از دستشون دخترت ۱۰ روز دنیا اومده همه زنگ زدن الا خانوادهٔ تو، ساکت بود و گوش میکرد. تا اینکه دیشب خانوادش بهم زنگ زدن. امروز شوهرم پرسید خانوادم زنگ زدن بهت، گفتم آره!! ( به نظرتون این خودش نشونهٔ یه علاقهٔ کوچیک (خیلی کوچیک) نیست که بخاطر من به خانوادش گفت؟؟؟
آزاده جان من دورادور مشکلاتت رو می دونم و هیچوقت نظری ندادم .
ولی برای اولین بار بهت می گم چرا اینقدر برات مهمه که شوهرت یا خواهرش یا برادرش یا مادرش یا فامیلاش چی میگن ؟چکار می کنن؟ نظرشون چیه؟؟ در مورد تو چی قضاوت می کنن؟؟
واقعا از دختری که توی اون فرهنگ بزرگ شده باشه عجیبه که بخواد اونم از راه دور وقت و ذهنشو درگیر این مسایل بی ارزش کنه..
تو الان یه مامانی و خدا بهت یه فرشته کوچیک هدیه داده ..هیچوقت شده تا حالا فکر کنی خدا این نعمت رو به همه اعطا نمی کنه ؟؟؟
چند نفر رو دور و برت می شناسی که حسرت مادر بودن نداشته باشن ..؟؟؟حتی کسانی که مجردن..
به جای فکر کردن به این مسایل زندگیت رو بذار برای فرشته کوچولو ..نمی دونی چه لذتی داره وقتی براش وقت می ذاری ...پسر من بزرگه ..منم از زمانیکه اون 3 سالش بوده تنها بزرگش کردم و هیچوقت پدرش رو پیشش نداشته .اونم دقیقا پدری که مصداق کامل بی مسوولیت بود ..ولی برای من هیچوقت اهمیت نداشت ..همیشه خدا رو قلبا شکر می کردم که توی اون روزا تنها نبوم و بزرگترین لذت های دنیا رو داشتم ..شاید خندت بگیره ولی الانم که جدا شدم [size=large]همش خودمو سرزنش می کنم و می گم کاش یه بچه دیگه شوهرم بهم داده بود و بعد جدا می شدم..
عزیزم الان تازه زایمان کردی و حساس بودنت و افسرگیت عادی هست ولی اصلا بهشون فکر نکن ..به فرشته ات برس و از لحظه لحظه اش لذت ببر ..کاش من جای تو بودم و خدا اون عروسکو به من داده بود:311:
نگران شوهرت هم نباش .اون یه روز به خودش میاد ..براش وقت نذار .الان وقت اون نیست ..فعلا تو مسول کاری دیگه هستی ..[/size]
:72: بـــــــــه بــــــــه :R مبارکــــــه :72:
چشممون به قدم نو رسیده روشن :43:
انشالله عروسش کنیم :46:
خوش بحالت مامان آزاده خیلی خوشبختی بخاطر این فرشته ای که خدا بهت داده :rolleyes:
[align=justify]میتونی همه آرامشی که میخواهی از وجود این نازنین خوشکل کوچولوت بگیری
وای لباسای خوشکل کوچولوشو بگو وقتی میپوشه عین فرشته ها میشه :43:
وقتی تو حموم میشوریش و دست و پا میزنه ... ای جانم :16:
وقتی براش لالایی میخونی تا بخوابه و چشمای خوشکلش یواش یواش بسته میشه ... فداش :228:
اسمشو چی گذاشتی؟
فعلا این سایت دو تا نینی تازه بدنیا اومده داره ، یکی دخمل شاه پریون شما یکی هم پسرقندعسل blue sky
نقل قول:
خیلی راحت زنگ زد و بهم گفت خیلی بیریخت هست
میگفتی شبیه باباشه! :199:
اصلا به این حرفا و کارهای همسرت و خانوادش حساس نشو، فقط و فقط به فرشته کوچولوت برس و به خودت هم حسابی برس و خودتو تقویت کن باید الان حسابی مراقب خودت باشی تا نی نی کوچولوتم آرامش داشته باشه.
مطمئن باش این خوشکل شیطون بلا خیلی راحت راه خودشو تو دل پدرش و بقیه باز میکنه!
اینام تقدیم به نی نی کوچولی نازمون و مامان مهربون و خوشکلش[/align]
http://www.123greetings.com/birthday/kids/birthkid32.html
http://www.123greetings.com/birthday/birthday_fun/funny5.html
http://www.123greetings.com/birthday/kids/birthkid34.html
http://www.123greetings.com/birthday/birthday_fun/funny216.html
یک دنیا تبریک :72:
انشالله که قدمش براتون خیر باشه و شادی و گرمی به خانواده کوچیکتون بیاره.
بذار یه بار باباش ببیندش، بغلش کنه ... همچین عاشقش بشه که دیگه از این شوخی ها نکنه. مخصوصا که دختر هم هست و بابایی .
نوزاد کوچیک چند روزه زشته. صورتش ورم داره، قیافه اش اصلا معلوم نیست. بخاطر معصومیتش و نوزاد بودنش هست که همه دوستش دارن و دلشون براش ضعف می ره. وگرنه قیاقه همه شون مثل هم و پف کرده است.
شما که حمایت خانواده ات را داری. از نظر اقتصادی و ... مشکلی نداری. خدا را شکر کن و در کنار دخترت شاد و آروم باش.
وای مبارکه.بالاخره به دنیا اومد.خوش به حالت.من عاشق دخترم.از طرف منم ببوسش:46::227:
چرا دوست نداره؟.خانم گل عزیز چرا علاقه کوچیک.اون خیلی دوست داره.من بهت قول می دم.
تو فقط فکرت بچه کوچولو باشه.مطمئن باش دل باباش لک زده ببینتش چون نمی بینه ازین حرفا می زنه تا زیادی عذاب نکشه:311:
سلام،ممنون تبریک ودلگرمیهاتون. من واقعا از داشتن دخترم لذت میبرم
راستش دیشب بحث داشتیم اونم سر یه موضوع جدی که اومدم که شما راهنماییم کنید و نظرتون بگید
دیشب که با تلفن صحبت میکردیم اینقدر حرفای اعصاب خوردی زد که من مجبور شدم حرف طلاق کشیدم وسعت،اونم قبول کرد.گفتم پول بلیط بده تا بیام هرچه زودتر تمومش کنم این زندگی مزخرف رو چون دیگه نمیکشم من. گفت باشه هروقت پول دستم اومد!!! مثل اینکه زیاد جدی نگرفته بود حرفم رو
بهش گفتم زنی که مس من باشه رو خیلی کم و به سختی میتونی پیدا کنی،چون هیچی عزت نخواستم با همهٔ ندریهات ساختم با دوریت ساختم،اما تو قدر نمیدونی.
خلاصه بعد از اینا همه گفت واسه زندگی کردن با من فکر کانادا باش،گفتم یعنی چی؟گفت فکر یه پوزیشن تو کانادا باش که اونجا زندگی کنیم،گفتم اونوقت تو چجوری میخوای بیای اونجا،گفت تو که رفتی با بچه،منم درسمو تموم میکنم بعد ازطریق تو میام،منم گفتم قربونت من نمیتونم تنها برم تو کشوری که هیچ کس و کاری توش ندارم. شرطشو قبول نکردم! گفت پس تو انگلستان واسه خودت تو دانشگاه کار پیدا کن منم میامو میرم،زندگی با دست خالی مرگه،دستمون که پر شد باهم زندگی میکنیم.منم گفتم از کجا باور کنم این سری راست میگی (دقیقا حرفی که زد این بود : اصول دین نپرس دیگه،تو هیچ کاری تاحالا انجام ندادی،من هیچ دل خوشی بهت ندارم،پس باید حداقل کار کنی که دلم خوش باشه حداقل زنم یکارهٔ هست چون من زن خونهدار نمیخوام تو تاحالا کاری نکردی که من احساس غرور کنم. گفتم منم وقتی میام ایران یه جا میخوام داشته باشی (خونه) که آسایش داشته باشم،گفت تو این کارارو بکن منم کار خودمو بلدم!!
حالا به نظرتون چیکار کنم؟ چی بهش بگم دقیقا،یعنی حق داره؟
لطفا هرکی میاد میخونه یه نظر بده
ممنون
سلام
اگه شرایطشو برای کار کردن داری حالا چه روحی و چه جسمی همه جوره اینکارو بکن(یعنی به خاطر خودت نه برای حرف همسرت چون شما هیچ وظیفه ای نداری که کار کنی و اون باید همه جوره شما رو پشتیبانی کنه)
بعدشم جوری نشه که شما کار کنی و همسرت استفاده کنه بعدشم بشه یه مشکل جدید تو زندگیت که تا ازش پول خواستی برگرده بگه مگه خودت حقوق نداری
خلاصه تصمیم مهمیه
با سلام به آزاده عزیزم :72:
به دنیا اومدن دختر نازت رو بهت تبریک می گویم :72::72::72:
منم یه دختر فینگیلی دارم . دخترها خیلی بانمکند می دونی موقعی که باردار بودم نذر کرده بودم بچم دختر باشه چون همیشه عاشق داشتن دختر بودم که همش لباسهای خوشگل بهش بپوشونم و گل سرهای قشنگ به موهاش بزنم اما الان اینقدر شیطون هست که اصلا اجازه نمی ده دستمون طرف موهاش ببرم واسه اینکه گل سر بزنم :311:
راستی نگفتی اسم دختر خانم قشنگتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید که یه سوال مهم کردید ولی من وسطش یهو بهت تبریک گفتم چون هنوز شیرینیش حفظ بشه. واسه اون مشکلتون هم واقعا باید با یه مشاوره حضوری صحبت کنید و یا اینکه کارشناسان محترم سایت راهنمایی تون کنند چون خیلی تصمیم مهمی هست و من از شرایط خارج از کشور خبر ندارم.
چیزی نیمیگید چرا.
یه راهنمای اساسی بکنید که من راهت بشم، خسته شدم،کارم شده گریه
۲-۳ روز هست از شدّت بغضی که کردم گلو درد گرفتم،مامانم میگه برو شربته سرما خوردگی بخور ولی خبر نداره که یه بغض تو گلوم گیر کرده.
دلم برا خودم،بابام، مامانم،برادرم،دختارم میسوزه --------> همش بخاطر شوهر نامردم
مرسی مموش جان
اسم دخترم سارینا هست