نازنین عزیزم برای پاسخ این که چرا ننوشتم رفتارهای غلط همسرم!! به اولین پست این تاپیک مراجعه کن.
سعی کن یاد بگیری رفتارهای غلط خودتو هم ببینی این خودش یه دریچه ی بزرگ توی زندگی به روی افقهای جدید باز میکنه.
موفق باشی
نمایش نسخه قابل چاپ
نازنین عزیزم برای پاسخ این که چرا ننوشتم رفتارهای غلط همسرم!! به اولین پست این تاپیک مراجعه کن.
سعی کن یاد بگیری رفتارهای غلط خودتو هم ببینی این خودش یه دریچه ی بزرگ توی زندگی به روی افقهای جدید باز میکنه.
موفق باشی
اشتباه من این هست که نمی تونم باور کنم که تنها عشق همسرم هستم،نمی تونم باور کنم که همه امیدش باشم
همیشه منتظر یه اشتباه ازسوی او هستم تایه دعوای حسابی راه بندازم .ومتأسفانه هنوز نتونستم اصلاح بشم.
سلام به دوستهای مهربو نم
من نقاط ضعف زیادی دارم فقط دعا می کنم که خدا به همه آرامش بده برای منم دعا کنید:72:
یک نقطه ضعف من اسیر عشق و محبت دیگران
دومی دوست دارم که بتونم تغییر بدم شوهرم رو
سوم اینکه فکر های منفی زیاد میکنم
چهارم اینکه خیلی حساس و ریز بینم
پنجم اینکه انتظاراتم در مورد احترام گذاشتن خیلی بالاست
ششم وابستگی بیش از حد
از دوست های گلم التماس دعا دارم تا بتونم این فکر ها و رفتار های بد را اصلاح کنم
یه چیز دیگه دوستای گلم من 2 جلسه هست که به کلاس های A.A میرم 12 قدم هم وابستگان گمنام کلاس های رایگان درمحل میدان ازادی هست مردم میان درد دل می کنن مشکلاتشون و تجربیاتشون رو میگن وبرای هم دعا میکنن من خیلی اروم میشم پیش روان شناس هم رفتم میگه کلاس های خوبی برای مردم عادی گذاشتن
موفق باشید و زندگی پر از آرامش را تجربه کنید آمین:323:
رفتار غلط من اینه که یکدفعه پرخاشگری می کنم.اون لحظه هر کار می کنم خوبی های همسرم مانع بشه نمیشه.هر چی از دهنم در می یاد به خودم و او می گم .و در همان حین خود زنی هم می کنم.
چند ماه بود این رفتار ازم سر نزده بود ولی امروز بازم:302::302:
بزرگترین اشتباه من تو زندگی این بود که به حرفهای اول خواستگاری که شوهرم میزد اعتماد کردم و دومیش اینکه فکر کردم هر چی بهش محبت کنم لیاقت داره ، لیاقت که نداشت هیچ ، محبت هام رو تشخیص نمی داد هیچ ، تازه اگه بهش می گفتم مثلا شالت رو گذاشتم سر میز صبح می خوای بری یادت نره ، بهم نگفت باشه ، گفت به تو چه ، تو کار شخصی من دخالت نکن .http://www.hamdardi.net/images/smilies/302.gif
تازه 100 برابر محبتهای من رو پدرو مادرم بهش کردن که در آخر بهشون میگه چرا فکر می کنید که فقط خودتون می فهمید بقیه حالیشون نیست .
حالا شما بگین با این مرد میشه ساخت ؟ اگه اره ، چه جوری ؟ راهنمایی کنین .http://www.hamdardi.net/images/smilies/316.gifhttp://www.hamdardi.net/images/smilies/323.gif
وای من فقط میخوام بنویسم کل رفتارهای من :عسل من=زن امیدوار
یعنی عزیزم هر کاری کردی من هم کردم ...وای چه شباهتی.....ولی یه تفاوت هست که به شما بابتش تبریک میگم ...این که شما یه زن امیدواری!خوش به حالت...موفق باشی
soheyl4 از حرفات مشخصه که ناراحتی منم از ناراحتی شما ناراحتم... اما گلم مگه قرار نبود فقط از خودمون بگیم ؟من نمیگم همسران ما بی تقصیرن اما اما هم کم تقصیر نیستیم کل پست شما دو کلمه خلاصه میشه:اعتماد بیش از اندازه و عدم رعایت تعادل در محبت(البته اگه به اون شدتی باشه که شما میگین)
عسل من این فقط من و شما نیستیم که کارهای غلط همدیگرو تکرار کردیم میبینی اشتباهای بقیه هم چقدر شبیه همه؟چقدر گفتن تو کار همسرمون تجسس میکنیم یا عشقشو باور نداریم یا به خانواده ی همسرمون حساسیم!این همه شباهت واقعا آدمو به فکر میبره
یکی از رفتار های غلط من در زندگی اینه که احساس میکنم همه چیز باید تحت کنترل من باشه وباید از همه چیز با خبرباشم .تمام صحبت هایی که از جانب من مطرح می شه فقط حالت سووالی داره و دادن راه حل .یادم رفته که خیلی از مسوولیت های زندگی به عهده من نیست و باید اون ها را واگذار کنم به همسرم و این رفتار جرات مندانه را داشته باشم که ایشون بهای عدم مسوولیت پذیری اش را در برخی مسایل بپردازه.
با این حرفت موافقم.واقعا چرا همه زنا مثل هم رفتار می کنیم؟یعنی مشکل از ماست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
فکر نمیکنم مشکل از ما باشه بلکه این موضوع شاید ناشی از این باشه که بیس سیستم فکری خانمها شبیه همه البته موضوع دیگه هم اینه که ما معمولا برای ازدواج آموزش خاصی نمیبینیم بدون هیچ مهارتی وارد یه رابطه ظریف و خیلی پیجیده میشیم حالا اینو اضافه کنید به آموزشهای غلطی که بعضیامون از خانواده همراهمونه همه اش تبدیل میشه به بروز رفتارهای غلط.یه روی دیگه ی سکه هم آقایونن اگر خیلی از آقایون هم بلد بودن که چطور با ظرافت با همسرانشون رفتار کنن درصد این اشتباهات کم و کمتر میشد.
در هر صورت بحث پیرامون این موضوع زیاده و من میترسم اگه زیاد وارد این مقوله شیم این تاپیکو منتقل کنن به انجمن آزاد واسه همین بر میگردم سر موضوع اصلی خودمون:رفتارهای غلط من در زندگی مشترک
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یکی دیگه از رفتارهای غلط من اینه که هر احساس ناراحتی رو به همسرم بروز میدم باید یه کم دندون رو جیگر بزارم و موقع شناس باشم:300: