RE: بیکاری و عدم اعتماد به نفس همسرم (زندگی قصد سازش با من رو نداره)
من مشاور ه بلد نیستم این مشکل به تنهایی بدست شما قابل حل نیست از اقوام و دوستان کمک بگیرید واسه شروع یک مسافرت به دامن طبیعت با کسای که شوهرتون باهاشون راحتن ارامش خوبی به اون میده تا این موضوع فراموش بکنه و اعتماد به نفس بگیره
بیشتر از ترس ونامیدی بهش عشق هدیه بدید
وشغلی بهش پیشنهادبدید که از ارامش احساس کنه از استرس وفکر دور باشه
سلام عزیزم یکتا جان من نتونستم تاپیکتو بخونم ولی این قسمت رو اتفاقی دیدم
نقل قول:
از اقوام و دوستان کمک بگیرید
هرگز دیگران رو وارد حریم زناشویی و مشکلاتتان نکن به هیچ عنوان
سلام
نیلوفر جان در مورد کمک گرفتن از دیگران یکبار امتحان کردم بدجوری هم چوبش رو خوردم
دیگه هم حاضر نیستم امتحان کنم
این روزها اوضاع بهتره اما ذهنش همچنان درگیره
شماره تلفن موبایل و منزل را عوض کنید
می توانید از طریق مخابرات اقدام کنید برای دستگیری این مزاحم تلفنی بدون اینکه به همسرتون چیزی بگید. احساس می کنم شما از این خانوم می ترسید ولی نمی دونم چرا، در هر صورت اگر ایشون مزاحم شما هستند ایشون مجرم شناخته می شوند و شما هم میتونید با ارائه مدارک و دلایل کافی این مزاحمت را پیگیری کنید. شهر هرت که نیست خواهرم شما از یک زن مزاحم انقدر بترسید. شوهر شما هم نباید ناراحت وکلافه شود چون به هر حال اشتباه خودش بوده و نه شما .
دوستان کسی نیست کمکی کنه؟
دیروز هم که شنبه بود 5 بار از یک کیوسک تو منطقه پایین شهر زنگ زده بود که البته هیچکدوم خونه نبودیم
بچه ها من چکار میتونم بکنم؟
:316:
يكتا جان ناگزيريد تلفنو يا بكشين يا خط رو عوض كنين.وقتي اين تنها راه بي خطر اذيت كردن شما از بين بره اون دختر ريسك بالاتر نميكنه.به بستگان و دوستان اطلاع بدين اختلال خط دارين و فقط با همراهتون تماس بگيرين. در صورت لزوم از مراجع قانوني نحوه شكايتو پيگيري كنين.
به همسرتون كم كم مسئوليت بدين.از كارهاي كوچك نزديك خونه به كم كم بزرگترش..
ملاحت عزیزم ممنونم که جواب دادی
در مورد مسئولیت پذیری همسرم خداروشکر با کمک گرفتن از این سایت وضعیت خیلی بهتری نسبت به قبل دارم ضمن اینکه اون دوباره میره سر کار و روحیه اش رو به دست آورده
اما در مورد این دختره شاید خندتون بگیره اما من ازش میترسم :302: علت ترسم هم اینه که مرتب نگرانم ذهن همسرم باز بهم بریزه
دیشب در این مورد یک کم باهاش حرف زدم و اون معتقده که دیگه بهم نخواهد ریخت
میگم اگه پشت تلفن ببخشید ببخشید یک فحش و این چیزها بارش کنم فایده نداره؟؟؟تهدیدش کنم چی؟؟؟
نه جانكم اما شايد اين خالي بندي بگيره اينجوري:
صداتونو ضبط كردم.تلفن هاي محل تماستون هم بزودي ميره رو كنترل نيرو انتظامي .حالا خودتون ميدونيد با آبرو تون.بعدم تق گوشي رو بذار.!يه بار جايي مهمان بودم. در مورد مشابهي يه دختر خانم مزاحمي كه برا پسر خنواده مزاحمت ايجاد ميكرد زنگ زد و در كمال پ رويي گفت كه گفت گوشي رو بده به فلانمي ( همون پسر بنده خدا!)كه اتفاقا بسيار خجالتي يه و دختر خانوم هم مي دونستن بنده عرض كردم .. نميدم. گفت بده وگرنه ميام دم در خونه. بنده هم عرض كردم: بفرما . من و 110 منتظريم !
قطع فرمودند! نكشيد به اين كه خودمان قطع كنيم!ناسزا نگو خشمگين نشو عزيزم . محكم و قاطع باش.ماشالله يكتا جان!:104: