RE: بعد از 4 ماه قطع ارتباط باهام تماس گرفت.چی کار کنم؟
دوست عزیز اجازه بدید اصلا ایشون اینطور فکر کنند که شما ایمیلتون رو چک نمی کنید و اگر حرفی منطقی برای گفتن دارند از راه صحیحش اقدام کنند.به نظر من عدم پاسخ شما صلاح هست . اگر چنین چیزی بنویسید میتونه بعدا بهانه ای باشه دست ایشون که من میخواستم به طور رسمی بیام جلو و شما با این حرفهات نگذاشتی و به اینصورت شما رو به نحوی دیگر معذب بکنه.در مقابل رفتار غیرقابل قبول و غیر منطقی ایشان بهترین کاری که شما میتونید بکنید عدم واکنش هست.در اینصورت اگر ایشون جدی باشند کاری را که باید بکنند خوب می دانند.موفق باشید.
سلام شوکای عزیز:72:
تا اینجارو خیلی خوب اومدی:104:
همین جوری ادامه بده. فکر میکنم همه ما آدما مقطعی تو زندگیمون این طور درگیر احساساتمون می شیم. ولی برنده اونیه که سکان زندگی شو به دست عقلش داده. خیلی سخته می دونم. ولی باور کن هر چه کمتر در دسترس باشی محبوب تر خواهی شد.
این قدر با فکر کردن به اون احساساتتو نسبت بهش آبیاری نکن از خدا بخواه خودتم همت کن. از پسش بر میای
این رابطه رو تموم کن[/b]
هم ظاهری (یعنی هیچ ایمیلی نفرست) . هم درونی از فکرش بیا بیرون. کمتر تنها بمون. آدرسشو اسپم کن تا ایمیلاش دیگه اینقدر جلو چشمت نباشه تا وسوسه بشی.
عزیزم احساساتت خیلی باارزش هستن. نمیگم خدای ناکرده ایشون نالایق هستند:163:
ولی از این احساساتت با ارزشت به موقع و به جا خرج کن
سختی این روزا رو با امید به آینده درخشانی که انتظار شوکای عاقل رو میکشه کم کن
:43:
مریس "مشاور ما" عزیز,درست میگین.
فقط یه سوال دیگه وتمام
اگه زنگ زد چه برخوردی داشته باشم؟
خواهش می کنم. اگر زنگ زدند گوشی رو بردارید و رسمی و محترمانه ببینید چه حرفی برای گفتن دارند.اگر باز هم حرف منطقی و اقدام رسمی رو به میان نیاوردند بگید که در این حد کافی هست و اگر نیت خیر دارند از طریق خانواده ها اقدام کنند و بس.بعد از آن دیگر شما وظیفه ای ندارید و کلا رها کنید.ایشان وظیفه دارند که رسما با خانواده اقدام کنند.ممکن هم هست که جهت خوشایند شما صحبت از اقدام رسمی بکنند ولی فقط در حد صحبت و کشاندن دوباره شما به ایجاد رابطه باشد که هوشیار باشید و اینکار را نکنید.در اینصورت هم اگر ایشان جدی باشند اقدامی که باید بکنند را میدانند.
دانوب عزیز درسته,من روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم و زمان بهم نشون داده که تصمیمی که گرفتم درست بوده.
من تمومش کردم,حتی از ذهنم هم رفته بود,فقط طرف خیلی باهوشه و شغلش استاد بازی فکری هست و واسه همین بازی تو خونشه,این بازی کردناش منو اذیت میکنه.
واسه همین میگم درسته ازش بخوام دیگه باهام تماسی نداشته باشه تا راحت شم؟
یه چیز دیگه اگه ن زنگ بزنه و من بگم رسمی اقدام کنه من کوچیک نمیشم؟
آخه تعریف از خودم نباشه این قدر الان خدارو شکر خواستگار دارم که واقعا حس غرورم لطمه میخوره با این همه کاری که کرده بگم رسمی اقدام کنه.
ببخشید به خدا,من الان یه جورایی درگیر احساسم و شاید درست نتونم تصمیم بگیرم واسه همین شاید جواب سوالام خیلی بدیهی باشه ولی من در این مقطع زمانی نمیدونم
دختر خوب اینجا همه دارند میگن به اون آقا فکر نکن رابطه رو تموم کن و...
باز سر حرف خودت هستی:81:
مشکل جای دیگه اس. هنوز خودت رو قانع نکردی که این رابطه در شرایط فعلی رابطه خوب سالمی نخواهد بود. به شدت تحت تاثیر احساستی و کاری هم برای تعدیل این وضعیت نمیکنی.
جواب ایمیلشو بدم یا نه؟
اگر زنگ زد چی بگم؟
اگر اومد دیدنم چکار کنم؟
و.......
تا وقتی یه استراتژی ثابت و محکم در برابر این موضوع نداشته باشی مدام این سوالا میاد تو ذهنت، و چون تکلیفتو با خودت مشخص نکردی برای کوچکترین جزییات کمک میخوای
دختر بلند شو! چند تا دونه ایمیل این جور آرامشتو ازت گرفته. دو روز دیگه خدای ناکرده تو رابطه ات مشکلی پیش بیاد چکار میکنی؟
بیشتر رو خودت کار کن. افکار مزاحمو بنداز بیرون و به شوکای واقعی بپرداز!
فکر میکنم یه خورده داری بهش کم لطفی میکنی
نمی دونم اگه تند بود باور کن قصدم کمک بهت بوده
ناراحت میشم وقتی میبینم یه زن به این راحتی با کوچکترین اشاره احساساتی بشه و یادش بره چقدر با ارزشه
دعا می کنم درست تصمیم بگیری
پست هامون همزمان شد!
نه عزیزم بذار برات مهم نباشه. میخوای نقطه ضعفتو بدونه؟
بفهمه این قدر روش حساسی که ایمیلاش این طور آشفته ات میکنه؟
اون شطرنج باز ماهریه؟
تو ماهر تر باش!!!
بذار ببری ازش. یه شطرنج ساده نیست که! احساسات و عواطف توست عزیزم
مدت هاست که قضاوت از راه دور رو کنار گذاشتم!!!!
ولی این مدل شطرنج باز ها روش کارشون خیلی آشناست
این وسط تو مهمی
وقته مسئله آرامش توست اهمیتی نداره که چکار میکنه یا چقدر ماهره
باید ببری
عزیز حس غرور شما زمانی لطمه میخوره که در بازی های ایشان شرکت کنید و اجازه بدید ایشون شما را به عنوان وسیله ای برای سرگرمی ببینه.شما وقتی به ایشون می گید رسمی اقدام کنه می فرمایید که دیگر آشنایی کافیست و در صورتی که جدی هستند باید از طریق خانواده ها اقدام صورت بگیره . یعنی میفرمایید که ارتباط خارج از شرع و عرف رو بیش از این صلاح نمیدونید و این یعنی عزت نفس برای شما و ارزش گذاری شما برای خود.
درست گفتید,شطرنج بازه,اونم استادش,
اون فارغ التحصیل شده ولی من الان دوباره دانشجو شدم,از موضوع ما هیچ کی خبر نداره ولی هر موقع همکلاسیهای کارشناسیم رو میبنم همش از اون حرف میزنن میگن چه قدر به هم میام و از این حرفا,یعنی هر کار که بکنم یکی هست که منو یاد اون بندازه....
نمیخواستم اسم شغلشو بگم ولی به نظرم ضروری رسید که بگم,
میشه بگین اینایی که حرفه ای هستن تو این بازی چه جور شخصیتی دارند؟
من فکر میکنم تمام این کاراش به خاطر شغلشه,درست میگم؟
دانوب عزیز باورکنین از پارسال که عضو این سایت شدم بیشتر مقالات رو خوندم و سعیم بر این بوده که خودمو بسازم:72:
موضوعات مختلف رو خوندم وبه دوستان عزیزم هم در حدی که میدونستم راهنمایی دادم,ولی تو انم موضوع خودم مثل چی موندم, همش میام سوال میپرسم
این راهنماییهاتون واقعا کمکم میکنه,یک تشکر کمه,واقعا مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
فقط یه موردی
به نظرتون بهش ایمیل بدم و محترمانه بگم که بهم دیگه ایمیل نده?فکر میکنین هیچی نگم بهتره
یا ازش بخوام که دیگه باهام ارتباط برقرار نکه?
چون دیگه میخوام بیرونش کنم از ذهنم.
آیا سکوت بهتره یا تو ایمیلم ازش بخوام که باهام هیچ ارتباطی نداشته باشه?
فرشته ی مهربون عزیزم باور کنید هر حرفی رو که شما و دوستای عزیزم زدین بهشون عمل کردم.این جا رو هم میخوام کمکم کنین که از 2 راه بالا کدومش به نظرتون واسم بهتره.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
اگه زنگ زد چه برخوردی داشته باشم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
واسه همین میگم درسته ازش بخوام دیگه باهام تماسی نداشته باشه تا راحت شم؟
یه چیز دیگه اگه ن زنگ بزنه و من بگم رسمی اقدام کنه من کوچیک نمیشم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
میشه بگین اینایی که حرفه ای هستن تو این بازی چه جور شخصیتی دارند؟
من فکر میکنم تمام این کاراش به خاطر شغلشه,درست میگم؟
این سئوالات را از ذهنت دور کن .
در مورد ایشون کاملاً تمرکز زدایی کن . ذهنت داره تو را به بازی میگیره . بازی یادآوری . هرچه ما می گیم رها کن . شما ذهنت یه سئوال در رابطه باهاش برات میسازه .
هم عملاً کات کن ، هم ذهناً . یعنی ذهنت را در مورد هر سئوالی در رابطه با ایشان و هر گونه اقدامی که شاید در آینده انجام بده خالی کن .
اسیر وسوسه ها و کشش های ذهنت نباش . رها شو جانم رها شو گلم . رها شو نازنینم ، رها شو قربونت برم . :43::46::72:
گفتنیها گفته شد ، این تاپیک را هم ادامه نده . این خودش تکنیک عملیاتی هست که ازت میخوام اجرا کنی . ببینم اهل عمل هستی یا نه
.
سلام شوکای عزیز!
ببخشید که اینجا جواب میدم.
من چون حق عضویت ندادم نمی تونم برات پیام خصوصی بفرستم.
در مورد سوالت هم اطلاعاتی ندارم به اضافه اینکه دونستنش دردی دوا نمی کنه فعلا فقط رو فراموشی اون آقا کار کن.
بازم از شما و مسئولان تالار عذر خواهی میکنم
ولی به نظرم بی ادبی بود اگر جوابتو نمی دادم
:43: