به تجربه شما احترام می گذارم و همسرم را به تاپیک دعوت نمیکنم. من در شرایطی نیستم که بخوام همه چی را خودم تجربه کنم. سعی میکنم با ایشان یا حتی بدون ایشان ، هفته آینده به مشاور مراجعه کنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
به تجربه شما احترام می گذارم و همسرم را به تاپیک دعوت نمیکنم. من در شرایطی نیستم که بخوام همه چی را خودم تجربه کنم. سعی میکنم با ایشان یا حتی بدون ایشان ، هفته آینده به مشاور مراجعه کنم.
خیلی خوشحالم که می خواهید راه مشاوره رو در پیش بگیرید. امیدوارم بتونید مدیریت زندگیتون رو دوباره در دست بگیرید. این نشون میده که امید در شما موح می زنه و امید یعنی رسیدن.
راستش فقط می خواستم یک اشاره بکنم که از نظر خدا تنها گناه نابخشودنی شرک و بقیه گناهها قابلیت بخشش رو در شرایطی دارند. برای تربیت بچه هاتون شاید بهتر باشه از این به بعد سعی کنید رنگ گناهها رو در زندگیتون کمرنگ کنید. بعضی از گناهها چون زیاد انجام میشه ما فکر میکنیم گناه نیست و متاسفانه اثراتش زندگیمون رو داغون می کنه. گناهانی مثل دروغ، سقط جنین، شراب خواری و .... گناهانی که پرده حیا و غیرت رو پاره می کنندو در زندگی خیلی از ماها انجام میشن.
براتون ارزوی موفقیت دارم.
دلجوی گرامی ، راستش خودم هم نمی دانم که برای چی می خوام به مشاور مراجعه کنم. در حالی که اطمینان ندارم این زندگی نامشترک ، دوام زیادی داشته باشه. فقط به حرمت روزهای خوشی که با هم داشتیم، دلم می خواهد کمکش کنم . ولی 3 تا هدف اصلی را دنبال می کنم که نمیشه اسمش را امید به زندگی گذاشت،
1.چرا همسرم به این کار اقدام کرده و چرا ادامه میدهد ، در حالی که می بیند من دارم خون گریه می کنم و روز به روز بیشتر آب می شم.
2 . چطوری میشه درمانش کرد تا وضعش بدتر از این نشه.
3 . راهی برای بازگشت به آرامش پیدا کنم برای خودم، همسر از دست رفته ام و دخترهام.
اگر دوست ندارید اسمش رو امید بذارید اصراری نیست. اما
امیدوارم خداوند اجر تلاشی که می کنید بهتون سریعتر بده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kjalil
جليل محترم
حال روحي ات كاملا نسبت به شرايط نرمال است خودت را اذيت نكن . به مرور همه چيز بهتر خواهد شد . اندكي صبر و رها كردن مشكل و مسائل پيش آمده . فكرت را از اين افكار فعلا رها كن . مشاور به بهبود ي حالت كمك مي كند به شرط اينكه خودت بخواهي .
مطمئن باش كه سربلند از اين دوران عبور خواهي كرد .
سلام :72:
خوشحالم از اینکه میخواید پیش یه مشاور برید .
مشاوری رو انتخاب کنید که دلسوز باشه و مهارت کافی داشته باشه . :72:
دلجو، سمانه و آنی گرامی. از همدردیتون سپاسگزارم، از اینکه چند نفر وجود دارند که دلشون برام می تپد، واقعا احساس خوبی دارم.
امروز صبح ساعت 8، دوباره شروع کرده که تو با زن همسایه،دخترخالت،همکارت،.... .. رابطه داشتی و توقدیس نیستی و تو این کارها رو کردی و منم تلافی کردم.
آخه من چی بهش بگم . چه جوری قانعش کنم که به اون خیانت نکردم. بهش میگم هر مدرکی می خواهی ،بگو تا ارائه کنم.ریز مکالمات موبایلم، تلفن خانه، تلفن اداره و هر چی که تو بگی. میگه تو زرنگی ، دم به تله نمی دی ، من احساس کردم که تو این کارو کردی و از این حرفها.
می گم ماه که همیشه پشت ابر نمیمونه، اگر بعد از این همه سال چیزی پیدا نکردی ، بخاطر اینه که چیزی وجود نداره عزیزم. خلاصه پاک قاطی کرده است. بهش گفتم دیگه با تو بحثی نمیکنم، اگر می خواهی، ادامه حرفها باشه در حضور یک مشاور بی طرف که بیشتر از من و تو می فهمه. بهش گفتم تو در حضور مشاور قول دادی که تمام ارتباطات قبلی را قطع کنی، ولی تو روزی 7 الی 8 تا اس ام اس می گیری و می فرستی.تو روزی 7 الی 8 تا ایمیل از 2 نفر که یکی از آنها ، مثلا دوست صمیمی من در محل کارم است ، می گیری و می فرستی.با آنها رابطه ایجاد کردی ......
خدایا، پس خدمات پس از خلقتت کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه از آستانه تحمل من خارج شده است!!!!!!
سلام
آقا جلیل!
من اصلا دوست ندارم نه به شما نه به هر کس دیگه بگم جدایی برات بهترین راهه کارشناس مذهبی یا روانشناس و مشاور هم نیستم اما یک مسلمانم که در حد توانم سعی میکنم به دستورات دینی عمل کنم و نظر شخصیم رو میگم.
روابط زناشویی خارح از تعهد زن و شوهری که زنا نام داره این روزها برای خیلیها عادی شده و تنها یک اشتباه برای بعضیها هم توجیهی برای کم کاری همسر یا... اما در هر صورت زناست.
امام رضا (ع) می فرمایند : عمل زنا گناهش از آدم کشی و قتل نفس بیشتر است زیرا شخص قاتل جز مقتول کسی را فاسد نگرداند ولی شخص زناکار با این کارش نسلی را تا روز قیامت فاسد میگرداند.
تفسیر جامع جلد 4 صفحه
در مذمت زنا روایات بسیاره که همین یکی رو اگر دقت کنیم کافیه.
اگر همسر شما از کار زشتی که مرتکب شده قلبا و عملا پشیمان باشه و توبه کنه و دیگه هرگز گرد چنین عملی نگرده، بله میشه ایشون رو بخشید چون خداوند فرد توبه کار رو می بخشه ما کی باشیم که نبخشیم!
اما چیزی که مهمه اینه که همسر شما نه تنها اظهار پشیمانی حتی زبانا نمیکنه و مدام در پی توجیه کارش هست در چنین مواقعی در مواجهه با چنین عمل گناهی آیا راهی برای بخشش هست؟
به نظر من که نه نیست.
همسر شما اگر بداخلاق یا بددهن یا ... میشد شما به خاطر بچه هاتون کوتاه بیاید و تحملش کنید تا بلکه شایه اش رو سر دخترهاتون باشه که مبادا راه کج نرن اما ایشون توی مهمترین مسئله مشکل داره و من که فکر میکنم بچه ها ازش دور باشند خیلی بهتره چرا که بچه ها از بزرگترها و اعمالشون الگوسازی میکنند.
جدا من نمیدونم اگه قرار باشه هر زندگی ای حتی چنین زندگی ای رو حفظ کرد پس خداوند طلاق رو برای چه مواقعی حلال کرده؟
براتون دعا میکنم هرآنچه خیر و صلاحتون هست اتفاق بیوفته انشاء الله.
موفق باشید
جليل محترم
چيزي كه در زندگي شما به شكل دو طرفه از بين رفته اعتماد است .
ارتباط همسر شما با همكار و دوست صميمي تان نكته اي را به ذهن من رساند شايد اين زاويه ديد تازه باشد و البته بسيار خوشبينانه.
شما مطمئن هستيد كه اين ارتباط ، ارتباط نا سالمي است ؟!
شايد همسر شما ، از دوست شما كمك مي گيريد .....
گاهي در فشارها آن چنان ذهن دنبال منفي ها مي رود كه از هر عمل و حرف و صحبتي برداشت منفي و ....مي كند .
شما فرموديد همسرم فكر مي كند كه من به او خيانت كرده ام در حالي كه اينگونه نيست
شايد شما هم در مورد همسر خود دچار چنين حكايتي هستيد و به افكار خود بال و پر زيادتر از واقعيت داده باشيد .
مخصوصا كه خانم شما چون چنين احساسي دارد و با حس انتقام هم روبه رو است به واقع بدون اينكه عمل خلافي از نظر جنسي و .... انجام داده باشد .....نقش زجر دهنده بازي مي كند و ....( البته اين نقش در شما دو نفر تغيير مي كند )
من به كرات در خانم ها ديده ام كه وقتي از زندگي و همسرشان به نوعي نااميد مي شوند متوصل به فاميل و دوست و آشنا و غير آشنا و.... مي شوند و از آنها راه كار مي گيرند و البته در ميان ممكن است فردي اگر مسئولانه برخورد نكند حتي با دادن اطلاعات غلط آتش بيار معركه بشود و......
و در بسياري از مواقع هم شاهد بوده ام كه يكي از همسران با زن و يا مرد ديگري ارتباط گرفته كه فقط از زندگي اش و بي وفايي همسرش و ....با يك غريبه و غير همجنس صحبت كند ( به تائيد شده بودن و يا نشدن اين قضيه كاري ندارم ) اما فقط دارم از تجربيات خودم مي گويم يعني به نوعي مسئله به شدتي كه طرف مقابل فكر مي كند فاجعه نيست و .....
براي مثال خودم يك مورد را شاهد بودم كه ابدا مرد با زن هاي غريبه با هم ارتباط ( جنسي )نداشتند دو دوست ساده بودند اما به صرف انتقام گيري از زن ( به اتهام اينكه زن همسرش را تائيد و نوازش نمي كند و ...) با هم تباني كرده بودندو مخرفاتي به هم مي بافتند و تحويل خانم همسر مي دادند و ........كه خواب و خوراك را از زن گرفته بود و .....و در نهايت زندگي اين زوج بر اثر اين رفتارهاي كودكانه و .....به جدايي كشيده شد و مرد امروز مثل هاپو از كرده ي خود پشيمان است اما ذهن خانم كاملا نسبت به مرد ،بي دليل بي اعتماد شد
از اين ابعاد هم ماجرا را بررسي كنيد و باز بهترين راه همان مشاور رفتن است
و باز ياد آوري مي كنم صحبت و منش اميرالمومنين را .
kjalil گرامی
فضای مجازی بیش از این امکان راهنمایی شما را ندارد ، موضوع و مشکل شماباید با مشاوره خانواده و حتی روانشناس بالینی پی گیری شود .
لذا تاپیک قفل می گردد و از شما تقاضا می شود حضوری پی گیر مشکل خود باشید .
.