RE: طلاق یا ادامه .. ؟ راهنمایی کنید
دوست عزیز.
شاید بد نباشه یه کاری کنید که با این سایت آشنا بشن. البته به هیچ عنوان نفهمن که شما هم این سایتو میشناسید. بلکه مثلا از طریق یه آشنایی، دوستی، چیزی با این سایت آشنا بشن. البته قبلش آی دی خودتون و پستها رو پاک کنید.
شاید اگه بیاد توی این سایت به فکر بیفته که مشکلشو اینجا عنوان کنه.
اونوقت هم شما هم بچه های تالار میتونیم حرفای ایشون رو بشنویم و ببینیم این چه موضوعیه که انقدر فکرشو مشغول کرده. :303:
شاید اینطوری بتونیم یه کاری بکنیم.
فقط به هیییچ عنوان نفهمن که شما هم این سایتو میشناسید. :305:
چند ساله ازدواج کردید؟
توی زمان دوستی تون هم این اخلاقها را داشت؟ شما متوجه شده بودید؟
اگر زمان دوستی این اخلاقها را نداشت، شاید الان یکی بخاطر فوت پدر و برادرش و دیگری بخاطر وعده های تحقق نیافته شما یا انتظارات برآورده نشده اش از زندگی مشترک ناامید و افسرده است.
آیا شما سر قولهاتون موندید. زندگی ای را که بهش قول داده بودید براش ساختید؟ به نظر می رسه در مسایل مادی با شما مشکل دارند.
به نظرم یک روانشناس خوب پیدا کنید و به همسرتون بگید من مشکل دارم و می خوام برم مشاوره، شما هم بیا کمکم کن که مشکلاتم را بهتر توضیح بدم. خیلی از کارهایی که می کنم و خودم شاید متوجه نباشم. به این بهانه بکشونش مشاوره.
سلام
می دونید وقتی زنی از نظر محبتی تو زندگیش کم بیاره و احساس کنه که همسرش دوستش نداره حال و روزش اینطوری میشه
ببینید وقتی شما دلتون با همسرتون یکی نباشه و سرشار باشید از انتقاد و کینه از همسرتون ،دنیا محبت و عزیزم و جانم هم که به همسرتون بگید به دلش نمی شینه
بهتون پیشنهاد می کنم
1. در مقابل رفتاراش به هیچ وجه لجبازی نکنید
2.اگه وافعا دوستش دارید اول از همه مطمئنش کنید که دوستش دارید زنها اگه بدونند همسرشون دوسشون داره همه کاری می کنند در غیر این صورت همه رو دشمن خودشون می دونند و بر علیه
3. باهاش حرف بزنید و حرف بزنید و حرف بزنید
از در دوستی حرف بزنید نه لجبازی از در محبت حرف بزنید مستقیم انتقاد نکنید یه رفتار خوبشو بگید و بعد ازش انتقاد کنید
مثلا بگید من خیلی خوشحالم که زنی دارم که تو عروسیمون بهم کرد و باری رو از دوشم برداشت ولی وقتی بهم میگی من همه خرج عروسی رو دادم خیلی احساس بدی بهم دست میده و فکر می کنم برای تو هیچ کاری نکردم
برادر خوبم سلام
اول از همه بگم من در حدی نیستم که بخوام راه حل بدم ....دوستان از من واردتر هستن اما یه کوچولو حرف داشتم
افرین که علاقه داری زندگیتو درست کنی و امیدوارم که موفق بشی
من تا حدود زیادی اخلاقام شبیه خانوم شما بود . حالا هم دارم چوبشو میخورم تا جایی که شوهرم که تا 5 سال روزی 1000 بار میگفت دوست دارم اما چند ماهه که میگه جدا بشیم و میگه دیگه احساسی ندارم میتونی یه سر به تاپیکم بزنی
خلاصه حالا تازه فهمیدم که کجاها اشتباه کردم و دارم سعی میکنم درستش کنم
1. خواهش میکنم نذار کار به این بکشه که خانواده خودت و خانومت بفهمن چون مطمئن باش که خانومت بیشتر عصبانی میشه هر چی که مشکل دارین جلوی دیگران همونجوری باش با همسرت که همیشه هستی شاید الان متوجه این لطفت نشه اما حداقل اینه که محکومت نمیکنه که جلوی همه باهاش نامهربون بودی
2. این کارای خانومتون از روی بچه بازیه درسته که فوت پدر و برادر یا مشکل مالی هم اثر داشته اما ایشون بلد نیس که چطوری رفتار کنه و اگه میدونس که یه روزی ممکنه از دستت بده هیچ وقت این کارو نمیکرد (منم نمیدونستم)
البته نه که فکر کنی تهدیدش کنی که ولن میکنم یا جداشیم که بخوای درستش کنیا....که اشتباهه
3.نه داد بزن و نه کم محلی کن و نه بی محبتی
فقط و فقط کمی خودتو توی هم نشون بده
مطمئن باش میاد سراغت ومیگه چرا ناراحتی
4. و بگذار زمان بگذره تا کمی یاد بگیره چیکار کنه
5. اگه بتونی از کسی بخوای که یکم نصیحتش کنه(به شرطی که اصلا نفهمه طرف از پیش شما اومده)
یکی که از طرف خودش حرف بزنه خیلی خوبه
تمام حرفای من از رو تجربیات خودم بود که امیدوارم بدردتون بخوره اگه صلاح دونستین انجام بدبن
براتون دعا میکنم:323:
خواهر خوبم دلینا
از توجه شما و زمانی که گذاشتید ممنونم ...
بخدا من نه ادم بدی هستم ، نه بد دهنم ، نه کارای بد می کنم نه به ناموس مردم نگاه می کنم نه و غیره ....
فقط من می خوام همسرم کنارم باشه همدمم باشه دوستم باشه از همه مهمتر همسرم باشه ...
متاسفانه همسر من همش در فکر تلافی ، دشمنی ، دعوا و غیره هست و شدیدا هم تا موضوعی پیش میاد تهدید می کنه که من پدرت رو در میارم ...
جالبه که بخاطر 500 سکه مهریه ایی که مادر خوده بنده پیشنهادش رو داد داره منو تهدید می کنه .
من به یک مشاوره فوق حرفه ایی نیاز دارم حرفهایی که شما زدید کاملا متین ولی بخدا شما نمی دونین همسر من زمانی که اشتباه می کنه اصلا قبول نمی کنه که اشتباه کرده و جالبه که طلبکارم هست .
من یه سئوالی دارم معمولا می گن مردها غرور دارند عصبی هستند متکبر هستند معذرت خواهی براشون سخته
من هر مشکلی که از طرف من بوده با شاخ گل معذرت خواهی کردم و قبول کردم اما همسر من نه تنها قبول نمی کنه حتی تهدید هم می کنه با توجه به اینکه مادر و خواهرش حتی بهش گوشزد کردند که اون اشتباه می کنه و موضوع مهمی نیست اما بازم قبول نکرد .
من چیکار کنم بخدا خسته شدم خیلی دوست دارم با یکی بشینم حرف بزنم فقط به من بگه چکار کنم . همین
نقل قول:
این کارای خانومتون از روی بچه بازیه درسته که فوت پدر و برادر یا مشکل مالی هم اثر داشته اما ایشون بلد نیس که چطوری رفتار کنه و اگه میدونس که یه روزی ممکنه از دستت بده هیچ وقت این کارو نمیکرد (منم نمیدونستم)
ایشون اینقدر مقرور هست که اصلا اینا رو قبول نداره . فقط جرئت داری همچین حرفی بزن فکر کنم دقیقا هفته یک بار سرش دعوا راه می اندازه . مورد کاملا استثنایی هست .
نقل قول:
فقط و فقط کمی خودتو توی هم نشون بده
این کار و کردم بدهکار شدم که هیچ دو روزم قهر کرد تلافی کرد .
خیلی علاقه به بحث داره و می خواد همه چی رو کش بده نمی دونم چرا تو این موندم
اخلاقای خوب هم زیاد داشت ولی به مرور زمان داره این بین میره
فرض کنم اگه شام یا ناهار درست کنه و من اخرش یادم بره تشکر کنم ناراحت میشه باورتون می شه من برای شام و ناهار هر روز می گم خیلی ممنون دستت درد نکنه .
ولی کارای من اصلا به چشمش نمیاد انگار من نوکرشم البته مادرش و خواهراش اصلا اینطور نیستند و تا به حال هر کاری براشون انجام دادم انصافا کلی تشکر کردند
سلام برادر گرامی
میتونید با شماره 148 صدای مشاور بهزیستی صحبت کنید..اگر هم حضوری میخواین دکتر سید جلال یونسی
سرچ کنید شمارشونو پیدا میکنید
نقل قول:
دکتر سید جلال یونسی
ایشون از نظر مشاوره مورد تایید هستند . ؟
میدونم ایشون ادم مقیدی هستن و پایبند به اصول مذهبی
من خیلی تعریفشونو شنیدم...سرچ هم کنید چند جا به افراد ایشون معرفی شده
حالا برای اطلاعات بیشتر یه سری به محل کارشون بزنید
موفق باشید
khpaidar.ir/Portals/0/Melmi/Younosi.pdf
این لینک رو هم در ادرس بار کپی کنید
مرسی از راهنمایی خوبتون این هفته حتما سری به ایشون می زنم
سلام به همه دوستان
خواهش میکنم بعد از خوندن داستان زندگیم من رو راهنمایی کنید که زندگی کنم یا طلاق...
من الان به مدت 2 سال تو عقدم البته از این 2 سال 6 ماه با هم بودیم من با شخصی ازدواج کردم که مورد قبول خانواده ام بود و من هیچ علاقه ای بهش نداشتم ابتدا اعتراض کردم ولی خانواده ام گفتند بعد از ازدواج بهش علاقه پیدا میکنی ولی اینجور نشد ولی هیچ علاقه ای که به وجود نیامد هر روز با چز هایی که از اون میدیدم زده تر هم میشدم:302:
خانواده ای بودند با حجاب که من هم بخاطر انها با حجاب شدم اما همسرم دوست داشت هر کاری که میخواد بکنه مثلا:مشروب بخوره. بد چشمی بکنه.بد دهنی .زن بازی در حد تیم ملی.ولی من مخالف این کاراها بودم که به خواسته هام توجه نداشت ولی من به روش نیاوردم تا بعد از 6 ماه یک روز که گوشیش رو جا گذاشته بود چک کردم چنتا شمکاره ناشناس دیدم و برداشتم وقتی زنگ زدم همشون دختر بودن و به رابطه با همسرم اعتراف کردم هر چند که بارها شاهد متلک گفتن او به دختر ها بودم با اینکه دوستش نداشتم ولی تحمل ای کارهاش برام سخت بو خلاصه وقتی فهمیدم داره خیانت میکنه دیگه باهاش تماس نداشتم تا الان که شده 2 سال و اون توی این 1/5 نه خودش و نه خانواده اش هیچ اقدامی برای این موضوع نکردند
خواهش میکنم زود جواب بدین که من باهاش ادامه بدم یا نه تو رو خدا کمکم کنیددددددددددد::316::302::302: