.................................................. .؟
نمایش نسخه قابل چاپ
.................................................. .؟
حالا چرا علامت سوال؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yalda7
خدا رو شکر تو خیلی از چیزها داریم با هم کنار میاییم یه مورد دیگه که من با اون مشکل دارم و نمیدونم چطوری با اون در میون بذارم طرز لباس پوشیدنشه البته نسبت به قبل خیلی بهتره شده اما من دوس ندارم خانمم حتی تو خونه هم لباس های تابستونه بپوشه زیاد جالب نیست
اقای حمید! خواسته ی شما خیلی غیر منطقیه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid.hamid
اگر دقت کنید میبینی که این توقعات شما هست که نابه جاست !
بیرون که باید حجاب و با تمام مشقتش تو این گرما رعایت کنه(یه لحظه خودت رو جای خانومت بذار!)..اون وقت شما میگی توی خونه هم خوب نیست لباسی که دوست داره بپوشه !
....
در ثانی خانوم شما سن کمی داره توقع نداشته باشید توی این سن همه چی رو درک کنه ...خوب و بد رو سریع تشخیص بده...یکم گذشت داشته باشید
احتمالن به خاطر جو سایت روش نشده بگه لباس باز و بدن نما.اگر سر خونه زندگی خودشون بودن خواسته ش غیر
منطقی بود.ولی تو خونه ای که ممکنه مردهای دیگه ای باشن پوشیدن همچین لباسی برای دختر زیاد جالب نیست.
دقیقا منظورم همین بود، حتی پدرش هم بهش میگه و متاسفانه رعایت نمیکنه من خوشم نمیاد جلوی برادراش و یا اقوام نزدیک اینجوری لباس بپوشه که یقش پیدا باشه دیشب باهاش صحبت کردم میگفت سخت میگیرم و زندگی سخت شده منم بهش گفتم مردا یه غروری دارن و تو نباید بذاری بشکن بهش گفتم خوشم نمیاد وقتی من بهت میگم لباست جالب نیست بازم بپوشی و یه مورد رو دو بار تکرار کنی گفتم خوشم نمیاد تو جمع اونم جلوی خودم یکی دیگه تذکر بده پس لطفا رعایت کن آخه خیلی سخت با اون قضییه روبوسیش کنار اومدم دیگه نمیخوام از اون اتفاقات دوباره تکرار بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
منون پاسخ همگی دوستان
منتظر راهنمایی های خوبتون هستم
بازم مرسی
سلام. خوب همونطوری که دوستان گفتن سن خانمتون کمه. یعنی باید صبور باشین و امیدوار. همیشه منطقی و مهربان و ملایم باهاش رفتار کنین. خودتونم بی تابی نکنین. نگین به خودتون که تنهایین. خوب قدم اولو برداشتین. یه کار دیگه ای هم می تونین بکنین اینه که دو سه تا کتاب که قاعدتا دوستان میان اینجا معرفی می کنن بخرین و دونه دونه بهش بدین بخونه. روابط و تفاوت های زن و مرد و درک متقابل و این چیزا. اینا رو یا باید تجربه کنه که پدر شما درمیاد تا بخواین پا به پاش تجربه کنین یا اینکه باید یه جایی بخونه و بفهمه دیگه. من کتاب نمی شناسم. قدیمی اش بود زنان ونوسی مردان مریخی و از این چیزا.
ببینین چه علاقه ای داره خانمتون. ار شعر خوشش میاد از موسیقی خوشش میاد از زبان ها خوشش میاد از ورزش از ریاضی؟ کم کم شما باید با همراهی خانمتون این چیزا رو بفهمین تا یه کمی زندگیتون جهت پیدا کنه. خداییش 16 سال سن کمه. بهش سخت نگیرین.
هر چی که فکر می کنین لازمه بدونه می تونین با ارامش و مهربونی و با صدای اروم بهش بگین. مثلا امروز ناراحتتون می کنه بذارین فردا یا وقتی که خودتون حالتون خوب شده با مهربونی و ارامش و خیرخواهی با خودش به تنهایی و نه جلوی خانواده هاتون، صحبت کنین. باهاش درمیون بذارین که چرا اون کار یا اون بی توجهی ناراختتون کرد. توبیخش نکنین. بهش اطلاع بدین که گاهی ممکنه بعضی چیزا رو خیلی دقت نکنه و به روحیات شما توجه کافی نکنه. کم کم اونم سعی خودشو می کنه. در عوض شما هم باید بهش توجه کنین. نباید وقتی ناراحته بگین که اه چیه حالا من اومدم تو چرا ناراحتی. همونطور که شما به یکی احتیاج دارین که همدمتون باشه اونم این احتیاجو داره. باید اطمینان کنه که شما هم شریک خوشحالیش هستین هم ناراحتی. وگرنه همه ی ادما موقع خوشحالی حاضرن که شریک ادم و احساساتش بشن. پس چه فرق همسر و یار و چه فرق غریبه. باید در رفتارتون نشون بدین که دوسش دارین و براتون مهمه. بهش توجه کنین و روحیات و احساساتشو درک کنین. سعی کنین زندگی براش زیباتر بشه. کم کم جواب این عملکردتون رو می ده. نمی شه که شما بگی کار می کنم خستم ناراحتم ولی تو همیشه باید خوشحال باشی و درکم کنی. هر چی از همسرت می خوای و هر رفتاری که می خوای باهات بکنه خودت باید اول بهش نشون بدی. درکت کنه؟ درکش کن. خوشحال باشه ؟ خوشحال باش. احساسات و تنهاییات برات مهم باشه؟ به احساسات و روحیاتش تا حد ممکن توجه کن.
همه ی اینا رو باید بکنی هیچ، خیلی هم باید صبور باشی! چون سن همسرت کمه و هیچ تجربه ای نداره. فوقش کل تجربه و دانشش همون مادرشه و رفتارای خونوادش! پس توقعاتتو زیاد نکن. صبور باش و دوستش داشته باش. باهاش به ارومی و ملایمت حرف بزن و خواسته هاتو بگو. تنها و نه جلوی بقیه ادما. بذار هم دوست داشته باشه هم بهت اعتماد کنه.
موفق باشی.
آقا حميد سلام
خيلي خوبه كه شما به تالار اومديد و دنبال راهكار براي خوشبختي تو زندگيتون هستيد.
آخه وقتي آقايون ميان جلو كار خيلي راحتتره. از اين جهت اميد زيادي دارم كه دست پر برگرديد.
بچه ها به موارد متعددي اشاره كردن كه جمع بندي و نتيجه گيري درست ميتونه تا حد زيادي راه رو به شما نشون بده. اما نكته اي كه همه بالاتفاق به اون اشاره كردن "[size=x-small]سن كم همسرتونه[/size]" كه بعضي گفتن جوان بعضي نوجوان و حتي كودك هم ذكر كردن.
در حقيقت همه درست گفتن . همسر شما يه چند وقتيه كه از دوران كودكي خارج شده و تا چند وقت ديگه وارد مرحله جواني ميشه. همسر شما يه نوجوانه.
برخورد با نوجوان عموماً كاريه كه مهارت زيادي ميخواد. حتي اگه دقت كرده باشيد والدين نوجوانها هم از اينكه فرزندانشون تو اين دوره بداخلاق و سركش ميشن شكايت دارن.
تو نوجواني فرد نه خودش رو بچه ميدونه كه بخواد مطيع حرف بزرگترش باشه نه اونقدر عاقله كه بتونه مستقلاً تصميم درستي بگيره. به خاطر همين رفتاراش خيلي متغيره. و بيشتر بر اساس هيجان عمل ميكنه تا تدبير. بنابراين چون نظرش بي پايه است دائم تغيير ميكنه. (همون مساله عروسي كه شب قبلش ميگه حتماًمياد و فرداش نمياد!)
اينها رو گفتم تا بدونيد كار شما بيشتره. لطفاًمطالب گفته شده رو بخونيد تا بقيه حرفهام رو بگم:72:
نمی دونم مشکلات شما در چه مرحله ای هست ولی یه پیشنهاد دارم!
اونم این که سعی نکنید به همسرتون بگید این کار رو نکن یه راهکاری که من خودم تجربه کردم و تا به حال از اونراضی بودم اینه که با همسرم قرار گذاشتیم جلسه ی انتقاد بذاریم نه هر هفته هر چند وقت یک بار که هر دو احساس نیاز می کنیم.
شما هم می تونید به همسرت این پیشنهاد رو بدید و بعد اون روز رو با هم بیرون برید و تو یه محیط آروم که خانواده هاتون نیستن حرف بزنید. یعنی مشکل رو بذارید وسط و نظرتون رو بگید.
مثلاً نگید این لباس رو نپوش من غیرت دارم مردم چی می گن اون رو مقابل خودتون نذارید می تونید واسه اون جلسه ی لباس بخرید بگید من که بیرون بودم این لباس بدجوری تو ویترین به من چشمک می زد. همش یاد تو بودم که این لباس رو بخرم.
سعی کنید یه جوری خودش به این نتیجه برسه که اون لباسی که شما خریدی بیشتر به دردش می خوره نه از این جهت که باید حجاب داشته باشه اول از این در وارد شو که وااااااااااای این لباس چقدر بهت می آد.
ما خانوما با تشویق خیلی سریع رام می شیم!!!منظورم اینه که ما اسیر محبت همسرانمون هستیم!!!!
از در تشویق وارد شین نه غیرت! این به سن همسرتون بستگی نداره همه انسان ها اگه از مقابل باهاشون تند برخورد کنی جبهه می گیرن!!
یه جوری سعی کن همسرت همون تصمیمی رو بگیره که تو دوستداری اگه پدر خانوم یا مادرخانوم ت هم در زمینه پوشش با تو هم عقیده هستند ازشون کمکم بگیر
مثلاًازشون بخواه که وقتی همسرت لباسی که تو خریدی رو می پوشه ازش تعریف کنن و بهش بگن خیل بهش می آد!!!
واس خانواده شون هم می تونی توضیح بدی که چون دوست نداری دل همسرت بشکنه و شخصیتش خورد بشه این کار رو انجام دادی!!! این جوری رابطه ات با خانواده همسرت هم تقویت می شه این خودش بعدها در روابط تو و همسرت تأثیر مثبت داره
البته من مشاور نیستم تجربیات خودم رو گفتم!