RE: مشکلم با بزرگی دماغ دختر مورد نظر و...
zaman90
من نمی دونم شروع رابطتون چه جوری بود!اولین چیزی که باعث شد جذب این خانوم بشی چی بود؟
واقعا حق می دم به احساستون شک کنید!واقعا دوسش دارید؟
اخه ازدواج همش منطق نیست احساس توش خیلی خیلی دخیلههه
تو ازدواج از یه چیزایی به خاطر احساسمون چشم پوشی می کنیم حتی اگر منطقا به نظر درست نیاد
از یه چیزایی هم به خاطر منطقمون چشم پوشی می کنیم حتی اگر از نظر احساسی باهاش مشکل داشته باشیم .
هم احساسمون هم منطقمون انقدر باید قوی باشن که اگر به واسطه اونا از چیزی چشم پوشی کردیم واقعا دیگه به چشممون نیاد
منم تازه عقد کردم وهمین دغدغه ها رو نسبت به نامزدم داشتم (همین نه هاا............)
منظورم اینکه یه دغدغه هایی داشتم
مثلا اینکه فکر می کردم می تونم با کسی ازدواج کنم که تحصیلاتش از من بالاتره یا هم سطحه .....(منطقم می گه مرد بایدتحصیلاتش یا بالاتر یا هم سطح باشه .......
ولی نامزد من لیسانس و قصد ادامه تحصیل هم نداره چون حرفه اش چیز دیگه ایه ...........
به خاطر حس علاقه و احساسی که بهش دارم یه درصد هم به این فکر نمی کنم که ا ا ا مثلا پدر من دکتره ...اون وقت دامادش لیسانسه
یا همسر دوستم استاد دانشگاههه اون وقت همسر من استاد یه کلاس نقاشیه...........
باور کنید حتی نوشتن اینا برای مثال هم برام مسخره می اد .........
یا من دوست داشتم همسرم پوستش تیره نباشه ...ولی الان هست منطقم می گه این رنگ پوست تیره اصلا اهمیتی نداره ولی احساسم می گه اگر سفید تر بود جذاب تر بود برام ..........
اینم با قدرت منطق ازش گذشتم و برام حل شده و کم کم اون وسواس با منطقی که داشتم کاملا از بین رفته
حتی تا همین الان که بهش فکر نکرده بودم یادم رفته بود که اون اوایل دلم می خواست رنگ پوستش روشنتر باشه ...........الان رام همین رنگ پوست جذاب و قشنگه
ولی شما وقعا نمی تونید خودتون رو قانع کنید و تا زمانی هم که نتونستید ازدواجتون به صلاح نیست ........
[align=justify]
نقل قول:
مثلا مامانم بیاد ایراد بگیره که بی کلاس بودن و.. دانشگاه نرفتن و..
یعنی دانشگاه رفتن و تحصیلات مساوی با شعور و کلاس و ... است!؟؟ از خانواده شما بعیده همچین طرز فکری!
نقل قول:
اما مشکلم با این موضوعه که : خیلی ها میگن اگه از یکی خوشت اومد نباید اصلا قیافه های دیگه واست جذابیت داشته باشه !! و به چشمت بیاد!
کسی نمیگه شما اگه از یکی خوشت اومد دیگه نباید کس دیگه رو زیبا بدونی! کسی هم منکر جذابیت چهره های زیبا نیست. بحث سر اینه که شما یا برای ازدواج یه نفرو می پسندی یا نمیپسندی دیگه، مگه غیراز اینه؟ خب اگه پسندیدی دیگه مقایسه ت واسه چیه؟ اگرم فکرمیکنی موقعیت بهتر از این میتونی داشته باشی پس این دخترو برای چی اذیت میکنی؟ نمیشه که آدم دیدش به کسیکه بعنوان همسر میخواد انتخاب کنه گزینشی باشه! مثلا بگه اخلاقشو دوست دارم اما ظاهرشو....! آدما که شی نیستن بخواهیم روشون optionهای مورد علاقه مونو بزاریم یا حذف کنیم!!! اگرم ایشون درمقابل خواسته شما برای جراحی بینیش چیزی نمیگه و سکوت میکنه بخاطر این نیست که شما داری درست میگی و پذیرفته، بلکه بخاطر عقایدش و احترامیه که به طبع براتون قائل هست و اینکه بهتون علاقه داره
نقل قول:
من فعلا نمیتونم نسبت به قیافه های دخترای دیگه و زیبا بی تفاوت باشم و تو ذهنم نگم که چه خوشگله و مثلا دماغش چه خوش فرمه . مشکلم اینه !!!!!!
ما میدونیم مشکل شما چیه، شما میگی من نمیتونم دیدگاهمو عوض کنم، یعنی نمیتونم مقایسه نکنم. که البته بنظرمن نمیخوای! چون این چیزی نیست که آدم نتونه انجام بده، راه حلش ترک عادته با همون تکنیک های کنترل ذهن اما شما به هر دلیل نمیخوای اینکارو بکنی. ازطرفی هم نمیخوای این دخترو از دست بدی! خوب پس شما همچنان روی اشتباهت ثابت قدم باش، درعوض این دختر به خواست شما قیافه شو تغییر میده ... راه حل خوبیه، نه!؟ بهرحال اشتباه ازدید شما نیست که، مشکل نقص چهره اونه!!!!!!!!!!!!!!! مگه نه!؟؟؟
نقل قول:
تو این زمونه آدم عاقل اصلا پی ازدواج نمیره و مخصوصا پسر جماعت !! این همه خودشو درگیر نمی کنه دنبال کار و شغل و استرس تهیه مسکن و... نمیره؛ خودشو از این همه دختره رنگین منگین بیرون محروم نمی کنه! خودشو محدود نمیکنه و خیلی چیزای دیگه !!
این عقلی که شمارو به این نتایج میرسونه معیارش چیه واقعا!!؟؟؟ شما با دیدگاه خودت یه نسخه می پیچی واسه عقل و بسطش میدی به کل آدما!؟ یعنی کسیکه بخواد این شکلی زندگی کنه عاقله!؟ اما کسیکه بخواد ازدواج کنه و سالم زندگی کنه نیست!؟ پس شما چراعاقلانه عمل نمیکنی و تصمیم گرفتی خودتو محدود کنی!؟ اتفاقـــا الان با شرایطی که شما داری، با طبع زیباپسندانه ای که نمیتونی کنترلش کنی به همین دخترای رنگین منگین اکتفا کنی که به نفعته!
نقل قول:
آدم عاقل بچه دار نمیشه !! استرس نمیکشه که آیا بچه سالم به دنیا میاد ؟؟ و...
جدا از قیافه و این مسائل، عقاید این دخترو که ازشون تعریف کردی با این طرز فکر خودتون بزارید کنارهم... به یه سمت میره!؟؟ ظاهراً ایشون عقایدش ودماغش به شما نمیـــــاد، پس خواهشا شما به خودت بیــــــا...! چون ظاهرا ایشون از لیلی شدن باکی نداره اما مجنون شدن کار شما نیست! ایشونم قسمت خودشو پیدا میکنه بهرحال نماند ناز شیرین بی خریدار... اگر خسرو نباشد کوه کن هست...
نقل قول:
میره از پرورش گاهی جایی یه بچه گلچین و سوا میکنه و یا اگه باب میلش نبود میگه اگه همچین بچه ای به تورتن افتاد واسه من نگه دارینش !! اینم پیعانه اش !!
مگه این بچه ها پیاز و سیب زمینی هستن که بری سواشون کنی!!!!؟؟؟؟ مگه لباسن که بسپری برات نگه دارن و بیعانه بدی!!!؟؟؟ درسته پدرو مادراشون رفتار غیرانسانی درقبالشون انجام دادن اما آیا این دلیلیه که ما اینقدر حقیرانه بهشون نگاه کنیم!!! میدونی چقدر مسئولیت داره!؟ شما واقعا فکرمیکنی مسئولیت این بچه ها چون پدر مادر ندارن، کمتر از بچه واقعی خود آدمه؟؟؟ از اون گذشته، اونام آدمن مثل من و شما از تمام حقوق انسانی برخوردارن و احساس دارن، دل دیگران صندوق صدقات نیست که شما هرزگاهی یه سکه محبت توش بندازی و پیش خدای دلت فخر بفروشی که مستحقی را شادی کردی!
شما تحصیلکرده ای، توی یه خانواده تحصیلکرده م بزرگ شدی، این دیدگاه و طرز فکرتونه، با این اوصاف انتظاری از پدر و مادرای این بچه ها نباید داشت که اینجوری با بچه هاشون رفتار نکنن!!!
حقیقتش من توی هر تاپیکی که میخوام نظر بزارم قبلش خوب فکرمیکنم، حرفامو سبک سنگین میکنم مبادا اشتباهی کنم، اون دو تا سوالم که ازتون کردم با فکر پرسیدم چون هدف داشت، درواقع اون دوتا سوال ظاهرش سوال بود اما بیشتر جواب بودن، اگه شما خوب بهش فکرمیکردی جواب خیلی از سوالاتو میگرفتی. امیدوارم یه بازنگری روی خواسته هات و افکار و عقایدت داشته باشی و زودتر تصمیم بگیری و این دخترو از بلاتکلیفی دربیاری.[/align]
با سلام
به نظر من شما از صمیم قلب این خانم رو دوست نداری اگه کسی واقعا یک نفرو بخواد و عاشقش باشه نه تنها عیباشو نمیبینه بلکه زشتی هاشم زیبایی میبینه
به نظر من شما اگه با دختر دیگه ای هم بخواید ازدواج کنید همین تردیدها رو دارید حالا تو مسائل دیگه
اول باید خودتونو اصلاح کنید (حساسیت هاتونو کنار بذارید ) بعد به فکر ازدواج باشید چه با این خانم یا خانم دیگه ای
ممنون از دوستان :72: :72: میرسم خدمتتون :300: :46:
ازدواج
یه فرایند مهمه که باقیه زندگیتو کاملا تحت شعاع خودش میگیره.همسر موضوعی
نیست که بتونی به راحتی یک دوست یا شغل عوضش کنی.پس نیاز هست کاملا مطمئن
باشی بعد اقدام کنی.
اول ببین خودت شرایط تشکیل زندگی مشترک داری.باید بدونی ازدواج تعهد میاره
یعنی مثلا وقتی همسرت باردار میشه اونجور که باب میلته شاید زیبا
نباشه.موقع مریضی یا بیحوصلگی نمیتونه زیاد به خودش برسه.اما یه همسر همه
اینا رو باید با جون و دل بپذیره.پس ببین ازدواج یه فرایند خیلی پیچیده
است.اول ببین به همه جوانب تاهل فکر کردی کامل؟
اگه خودت اماده ای حالا واسه انتخاب فرد مناسب معیاراتو لیست کن.ببین کدوم
برات مهمتره.توی این طبقه بندی شرایط خونوادتو هم در نظر بگیر.بعد ببین
طرفت از هر معیارت چند امتیاز میگیره.و در نهایت ببین مجموع امتیازاتش چند
شده.ببین برات کفه خوبیهاش سنگینتره یا بدیاش.
الان که داری انتخاب میکنی همه بهت حق میدن تا اون جایی که دلت میخواد فکر
کنی و زیبایی و حتی دماغ طرف مقابلت مهم باشه.اما بهد ازدواج دیگه کسی این
حقو بهت نمیده.دیگه باید شرایطشو بپذیری.دیگه جای شک کردن و نگاه به دخترای
دیگه نیست.باید چشم و دلت مال همسرت باشه.
تا موقعی که به قطعیت نرسیدی تصمیم نگیر
اما موقع بررسی طرفت یادت باشه ادما باید هم کفو باشن و معیارات دست
نیافتنی نباشن و اینکه اون معیار اصلا به صلاحته یا نه؟بطور مثال لزوما یک
زن زیبا یک همسر ایده ال نیست اما از ان طرف یک زن باید برای شوهرش زیبا و
حتی شهوت انگیز باشه
ازسر دلسوزی هم ازدواج نکن که بترسی چون دختری بهت دلبسته باید حتما باش
ازدواج کنی.این موضوعیه که باید قبل از ایجاد دلبستگی بهش فکر میکردی.اما
اگر دیدی اون دختر زن ایده الت نیست همین الان رابطه را :160:کن
اگر فقط و فقط مشکل دماغه که میشه عمل کرد اما مطمئنی که چهره بعد عملشو که
ندیدی دوست میداری؟
همه ادما خوبی و بدی دارن.انسان باید کسی رو انتخاب کنه که خوبیهاش براش
مهم و بدیهاش کم اهمیت باشه
موفق باشی:72::72:
زیبایی در ازدواج مهم است ولی مهم ترین معیار نیست
باید بدانی که همه چیز زیبایی نیست چهره یک فرد پس از چند ماه برایت عادی شده و چیزی که ماندگار است اخلاق است و معرفت ، برای همین هم هست که تو در جمع دوستانت لزوما به زیباترین وخوش تیپ ترین آنها بیشترین علاقه را نداری و تاکیدت روی مرام و معرفت است.
در ثانی نباید تا هنگامی که از خودت و احساست مطمئن میشدی و خانواده ات را در جریان میگذاشتی با اون خانوم وارد فاز عاطفی میشدی (فکر نمیکنی ترک او در این زمان لطمه ای بزرگ به او وارد میکند)
بازهم تصمیم گیری با توست، فقط بدان که هر چقدر بیشتر این تردید را در درونت پرورش دهی بیشتر اذیت میشوی احساس آن دختر هم بیشتر دچار لطمه میشود.