-
RE: بی علاقگی همسر
برادر خوبم اشکان
یه مدت اصلا باهاش کاری نداشته باشین.
صبور باشین
به نظر من اون اس ام اس رو بهم بهش ندین
فقط ازش اصلا سراغی نگیرین.ایشون خیالشون راحته چون مطمئن هستن شما رهاش نمی کنین.مطمئن هستن بهش زنگ می زنین و .....چون خودشون رفتن بذارین خودشون هم برگردن.این طوری ممکنه بهتر روی رفتارهاش خودشون فکر کنن.
-
آقا اشكان من هم با تسنيم موافقم.
يك مدت هيچ ارتباطي باهاش نداشته باش. بذار به خودش بياد و رو رفتاراش فكر كنه.
اگه هيچ تماس (اعم از اس ام اس، تلفني و ......................) و باهاش نداشته باشين. يك يا دو هفته ديگه خودشد باهاتون تماس مي گيره. اونوقت برين دنبالش و خيلي جدي باهاش حرف بزنين و ازش بخواين اين بچه بازي هاش را كنار بگذاره.
-
اصلا باهاش تماس نگیرید.حتی اگه یک ماه طول بکشه.یه تصمیم جدی در تغییر رفتار خودتون بگیرید.شما خودتون باعث شدید لوس شه.و از رفتارتون سواستفاده کنه.دیگه کاری با درسش نداشته باشید.حتی در انتخاب واحد هم کمک نکنید.
-
اقای اشکان شما خیلی سریع می خواهید نتیجه بگیرید ، و زود هم اعتراض می کنید
کمی خویشتن داری و حوصله کردن خیلی می تونه در بهبود روابطتون با خانمتون موثر باشه
دنیا رو سیاه و سفید نبین ... راه میانه رو در پیش بگیر
زنگ زدی به خانومت
ناراحت بوده از اینکه نمره قبولی نمیاره
شما مگه نمی خواهی زندگیت خوب بشه؟
مگه نمی خواهی زندگی عاشقانه با همسرت داشته باشی؟
چی شد؟ همه چی یهو تیره و تار شد
تو دلت می خواد همسرت یک ضرب همه واحد هاش رو با نمره خوب پاس کنه ، این خیلی خوبه ، ولی همسرت هم باید بخواد ،که متاسفانه نمی خواد
منتها اگر ادعا می کنی که همسرت رو دوست داری
پس سعی کن بهش کمک کنی
من برایت نوشتن بهترین حالت در هنگام مشاجره با همسر چیست
حالا حتما که نباید بگو مگوداشته باشید تا از اون راهکار استفاده کنید
می گی چه طوری؟
اگر خوب اون پست رو خونده بودی
می دیدی نوشته وقتی همسرتون ناراحت هست( حالا به هر دلیلی) با وی هم حسی کنید
اشتباه شما کجا بود؟
اینجا که وقتی همسرت ناراحتی اش رو ابراز کرده شما با او هم حسی نکردی
خوب چه اشکالی داشت با مهربونی بهش دلداری میدادی مثلا ( عزیزم فدای یه تار موی سرت ، خوب اتفاقی هست که افتاده از کجا معلوم شاید هم نمره ات خوب بشه ، اگر هم نشه عشق من نسبت به تو کم نمیشه که ... میدونی که دوست دارم ) ببین این میشه هم حسی
خوب حالا اگر زنت می گفت بریم از استاد نمره بگیریم و تو یه کمکی بکن
اونحا نباید راه بدی ... مواظب باش دعوا نکنی
مثلا بهش بگی برای من سخته بخواهم برم واسه یک دو نمره چونه بزنم آخه شخصیت من و تو اون جوری نیست ... که واسه یک دو نمره بریم التماس کنیم ... احساس می کنم با این کارم شخصیت همسر خدشه دار بشه ...
عیبی نداره دفعه بد امتحانت رو خوب میدی .. اینکه ناراحتی نداره
برای داشتن یه زندگی خوب می بایست خیلی خیلی تلاش کرد ... و نباید خیلی زود هم ناامید شد
ببین شما تا الان با اینکه همسرت رو دوست داری و همسرت هم بی خطا نیست اما چیزی که بدست آورده ای نتیجه ای نیست که مورد نظرت بوده
پس سعی کن آرام آرام راه درست رو در پیش بگیری
در خصوصص مهارت های ارتباطی توی تالار مقاله های زیادی هست
حتما مطالعه شون کن
یادت نره طلاق چیزی نیست که خیلی راحت بشه به زبان آورد ... واسه رسیدن به نتیجه عجول نباش!
هر موقع همه راه ها رفتی
وقتی دیدی تنها در باقیمانده طلاق هست
اون وقت در موردش فکر کن
عشق وام نیست
این مقاله رو پیدا کن و حتما بخونش
موفق باشی
==============
دوستان گل و عزیز که اینقدر دلسوزانه راهکار می دهید :72::72::72:
اینکه ایشون صبر کنه و اصلا ارتباطی نگیره
کم کم مشکل رو بدتر می کنه
شاید دیدید که به یکسری توصیه میشه که اصلا نرن سراغ همسرشون و بدون هیچ تماسی فقط صبر کنند ... یه نگاهی بیندازید این توصیه مخصوص زندگی هایی است که مشکلشون بزرگ هست و دیگر اینکه مراجع اکثر زنِ کم طاقت هست ، راهنمایی هایی که می دهید بسنجید ببینید برای مراجعین زن و مرد چه تفاوت هایی باید باشه
این آقا
اگر از زنش هی سراغ بگیره >>>>>> کار اشتباه گذشته اش رو تکرار می کنه
اگر اصلا سراغ نگیره >>> با توجه به خصوصیاتی که از همسرش گفته ( چون به بلوغ فکری نرسیده ) از روی بچه بازی ، مشکل کوچک رو تبدیل به جنگ جهانی سوم می کنه
پس بهترین راه این هست که درست و به جا ارتباطش رو حفظ کنه
ایشون می بایست همچنان که در تماس هست اینجور وانمود کنه که همسرش خودش خواسته بره و هر وقت بخواد بر میگرده ( یعنی این اقا نمیره منت کشی زنش که ترویج عادت غلط همسرش بشه !) اما چون زنش رو دوست داره ازش احوال پرسی می کنه و به این طریق این مشکل را می بایست مدیریت کنه تا حل بشه
زن و شوهر های گرامی از هرلحظه برای گذشت در برابر خطاهای همدیگر استفاده کنید و با درست زندگی کردن لحظات شادی رو برای خودتون و همسرتون بیافرینید
-
باتشکر از تموم دوستان و راهنمایی های خوبشون
چشم حتما به توصیه هاتون فکر و عمل میکنم انشا ا.. نتیجه بده
-
با سلام دوباره خدمت سروران عزیز
با تشکر از بالهای صداقت عزیزم بابت مطالب خوب و مفیدشون یه سوال داشتم
خواستم بدونم تا حالا با سنگ همصحبت شدی؟؟
تا حالا این حسو داشتی که فقط وقتی بت نیاز دارن ببیننت اونم در حد اینکه کارشون راه بیفته؟
من همه اینا رو چشیدم
خیلی خیلی که بم لطف کنه کاراشو بمن میده انگار کارگر سر مزرعه شم منم چون دوسش دارم انجام میدم ولی همین که کارش راه افتاد دیگه حتی جواب مسیجمو نمیده
واسه اینه میگم با سنگ همصحبت شدی؟
ای بابا بیخیال دیگه حالو حوصله این زندگی که هر روزش خورد بشم رو ندارم آدمم حدی داره، آره باز الان میگید تند نرو عجله نکن تحمل داشته باش ولی تا کی؟
تاکی خودمو سرپا نگر دارم خانم خوردم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوشا آن دل که دلداری ندارد/خوشا آن سر که سر سرداری ندارد
بخدا همش میگم اشکال نداره قربون صدقش میرم ولی دریغ از یه جواب کوچولو دریغ از جواب سلام
نمونش اس میده بدون سلام برو فلان کارمو انجام بده
تو مقاله عشق وام نیست قید کردید
(((((((((((انسان ها کبوتر نیستند که برای اهلی کردن آنها بالهایشان را ببندیم و کم کم به آنها غذا بدهیم و این ترس را در آنها به وجود بیاوریم که در صورت فرار کردن از گرسنگی می )))))))))))))))))
من بی قید و شرط همه جوره با خانومم راه اومدم نخواستم و نذاشتم جایی احساس بی مهری کنه.
(((((((((((((((برای رسیدن به خوشبختی ، عشق بی قید وشرط ، امنیت عاطفی و... شرطی وجود دارد و آن این است که ببینید در زندگی سابق خود چقدر اشتباه کرده اید و آیا حاضرید از همسر خود به خاطر اشتباهاتتان معذرت خواهی کنید، یا غرورتان به شما اجازه انجام چنین کاری را نمی دهد.))))))))))))
خودش نیست ولی خداش هست هروقت اشتباهی ازم سرزده ازش معذرت خواستم و تموم سعیم رو کردم که دیگه همچین اشتباهی نکنم که باعث شده خیلی از رفتارهام عوض شن حتی به خودشم گفتم اگه اشتباهی ازم دیدی دوسدارم از زبون خودت بشنوم تا رفعش کنم.
حالا خودتون وکیل
نمیگم اشتباه ندارم آره بعضی وقتا خیلی زود با عجله تصمیم میگیرم
خیلی راه ها رفتم نمی دونم چکار کنم
-
ببين خب بعضي وقتا هم شما مردا بايد واسه ماخانوما نازكنيد ديگه اگه زيادي لي به لالاي خانوما بذاريد همين ميشه ديگه.خب الان شمامحبتتون سرجاشه واون چيزي كم نداره واسه چي بايد به شما روي خوش نشون بده؟ همينجوريم اوموراتش ميگذره.بعضي ازخانوما هستن اگه زياد نازشونو بخريد بيشتر ناز ميكنن انقدر ناز ميكنن كه طرفو خسته ميكنن.بيش از حد محبت نكن نميگم يهويي محبتت رو قطع كناولي محبتت رومديريت كن:311:نميدونم ميشه ميدريت كرد يانه.خب شما هم ازش بخوايد كاري رو واستون انجام بده مثلا بعضي وقتاازش بخوايد كاربانكيتونوانجام بده بهش مسئوليت بديدبه بعضي از كارهايي كه ازتون ميخواد نه بگيد.بذاريدخودش انجام ميده.
-
از خواهرم خانم صوفی تشکر میکنم
برا اینکه گفتید کار بندازم گردنش
یه بار کار خیلی ضروری داشتم شارژ باطریم تموم شد بش گفتم بذار سیم کارتمو بندازم به گوشیت زنگمو بزنم که فلانی منتظره به نظرتون چی گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نداد وقتی پرسیدم چرا گفت
((به دلیل مسائل امنیتی))
من از همچین شخصیتی چه انتظاری باید داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشیشو نداد من زنگ بزنم کار بانکی بش بدم نه بابا خیلی بیشتر ازینا مغروره حس میکنه همه آدمای رو زمین بردش هستن و اگه کوچکترین چیزی باب میلش نباشه قشقرق به پا میکنه
من بهش چی بگم؟/
یه بار تا یه ماه باش سرد بودم اصلا انگار نه انگار کسی تو زندگیش بوده
این کارا رو همه امتحان کردم اینم که باز شرو کردم به سفارش دوستان تالار بود شاید افاقه ای بشه.
بنظرم ما به طلاق عاطفی رسیدیم
مث سنتورش که خیلی ذوق واسه خریدنش داشت و فوری رفت زیر تخت و هیچ سراغی ازش نمیگیره منم رفتم زیر تخت و دیگه براش اهمیتی ندارم.
-
سلام
ناامید نباشید
مشکلتون اونقدرها هم بزرگ نیست
منم وقتی از همسر گرامم ناراحت و دلخورم عین سنگ میشم ولی تو دلم غوغاست
الان حالشو شما نمی دونید
اصلا اینطوری نیست که فکر می کنید
پیش داوری نکنید
با حرفای بالهای صداقت موافقم
چه قدر خوب که اینقدر دوسش دارید پس بدونید دوست داشتنیه ولی الان دلخوره و دلایل خواسته خودش داره برای دلخوریش
راستی تازه اول راهید هر چی بگذره بیشتر قلقای همدیگه بیشتر دستتون بیاد
یه چیزی هم می گم ناراحت نشید شما از روی دوست داشتن خیلی براش ادای باباها رو در اوردید و و من به شخصه گاهی که شوهرم اینطوری میشه واقعا دلخور میشم و حس میکنم داره بهم توهین میشه مثلا گاهی بهم میگه تو کارت دچار یه نواختی شدی نمی دونم فلان کارو چرا نمی کنی نمی دونی چرا پیشرفت نمی کنی تو کارت و من خیلی ناراحت میشم ادم ها همیشه دوست دارند از نگاه دیگران مخصوصا عزیزترین کساشون مثبت و ok باشند
-
با سلام به تموم دوستان
باز برگشتم سر خونه اول
میگید چی شده
هیچی باش قهر بودم با اینکه اشتباه از خودش بود گفتم اشکال نداره با توجه به راهنمایی دوستان تالار رفتم سراغش یخورده باهم خوب شدیم ولی عمرش کوتاه بود چون ایشون اصلا نمیخواد تغییری تو رفتارش بده الان تقریبا یه هفته ای میشه که رفتم منت کشی ولی باورتون میشه با اینکه خوب رفتار میکنه ولی داغ موند به دلم یه بار حالمو بپرسه ، یا اس ام اس بده خبری ازم بگیره انگار نه انگار وجود من مهمه
بش اس میدم عین این سایتها هرکدومو دوس داره جواب میده هر کدومو دوسنداره فیلتر میکنه بش میگم چرا جواب ندادی طبق معمول میگه همه رو جواب دادم سوالتو دوباره بپرس ببینم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی این زحمتو بخودش نمیده تو گوشیش نگاه کنه ببینه چی نوشتم.شایدم نخونده پاکشون میکنه
مث اینکه اینجام کسی با کسی کار نداره فقط میان درد دل میکنن و میرن
این همه مراجعه کننده داره ولی دریغ از راهنمایی که بشه عملیش کرد
:302:
اوسا کریم خیلی نوکریم بازم توکل به خودت:72: