RE: اخبلافات زیاد از نظر اعتقادی
لیلا خانم شما گفتید
نقل قول:
ولي من به شما قول مي دهم شما كه طعم و مزه رابطه با اون دختر خانم هاي حرفه اي را چشيدي و هنوز هم زير دندونت هست بعد از مدتي اين دختر خانم مبتدي معصوم برات كسالت آور مي شه
قول دادن شما ! دختر های حرفه ای ! طعم و مزه ای که زیر دندونه منه !
شما چطور به همین راحتی در مورد من نظر میدی . مگه فکر می کنی چقدر منو شناختی ؟ من سه یا چهار سالی یه غلطایی کردم بعدشم الان دو ساله که این کارا رو کنار گذاشتم . میدونی چقدر برام اوایلش سخت بود که این کارا روکنار بذارم ؟
من قبل از اینکه خودم سراغ این کارا برم اگه میدیدم کسی از این کارا می کنه خیلی با این کارش مشکل نداشتم اما الان اگه ببینم کسی داره دختر بازی می کنه اعصابم داغون می شه . می خوام خودم حاله دختر و پسره رو بگیرم . اصلا وقتی یه کدوم از بچه ها داره برای دوست دخترش اس ام اس میده یا بش زنگ میزنه اگه به روی رفیقمم نیارم اما سعی می کنم دیگه سمت اون رفیقم نرم .
برای همین با اینکه قبلا خیلی پارک و بوستان می رفتم اما الان سعی میکنم کمتر به این مکانا برم چون وقتی می بینم کسی داره از این کارا می کنه بد جوری اعصابم داغون میشه از طرفی هم می ترسم دوباره سمت این مسائل کشیده بشم. چطور از من می خای برم با چنین دختری ازدواج کنم ؟ خوب کلا بگو ازدواج نکنم .
نازنین خانم پس شما هم با حرفای لیلا موافقید .باشه .بازم حداقل شما یه کم بیشتر از بقیه منو درک می کنید .
فکر کنم دیگه داره حرفامون تکراری می شه . از همتون ممنونم که توی بحث من شرکت کردید . حداقل این خوبی رو برام داشت که بفهمم چه مشکلاتی شاید تو زندگی مشترک برام پیش بیاد . یا اینکه بفهمم بقیه چطور در مورد من فکر میکنند . اگه بخوامم نمیتونم حرفاتون رو فراموش کنم .
خب من دیگه جوابم رو گرفتم البته اگه خودتون می خاید برا خودتون این تایپیک رو ادامه بدید با خودتونه!
چند روزه که انگار به این سایت معتاد شدم . فکر نکنم حالا حالا ها بخوام تو این سایت برگردم . ناراحت نشیدا ولی خیلی هاتون حالمو گرفتید . زندگیم از رواله عادیش خارج شده .
من اون موقعی که دبیرستان بودم کتاب های اندیشه سازان رو خیلی دوست داشتم . خیالتون راحت حرفم برای تبلیغ نیست چون چندسالی میشه که منحل شده .یه عبارتی همیشه اول کتاباش بود که برای من خیلی جذاب بود
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه خود خواند |
و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد .. |
|
بای :72:
به خودم قول داده بودم که دیگه تو این سایت برنگردم . اما انگار قسمته که دوباره اینجا بیام .
خیلی به حرفاتون فکر کردم . راست میگید حق با شماست . نمی دونم چرا اما خودم که الان دارم فکر می کنم می بینم به جز یه سری از احکام عملی من دارم همونطوری برخورد می کنم که دین می گه .
نمیدوم چرا هر چی می گذره بیشتر به سمت رفتار های دینی تمایل پیدا می کنم . با اینکه قصد اینم نداشتم . ولی دارم مثه یه ادم مذهبی زندگی می کنم . اونا رو دوست دارم .با اونا احساس راحتی می کنم . می خوام با یه کدوم از اونا ازدواج کنم .
خواستگاریمم به هم خورد . داییم مشکل براش پیش اومده مامان بابام رفتن مشهد . اخه داییم اونجا غریبه .فردا عملش می کنند . بابام گفته خیلی زود بیان شنبه بر می گرن .داداشمم سپردن به من .
خوب دیگه خیاله تون راحت شد که دختره بد بخت نمیشه !
الان که فکر می کنم می بینم شاید در مورد دین داشتم بد برداشت می کردم . یه جستجو تو اینترنت کردم دو تا سایته مشاوره ی مذهبی رو پیدا کردم .همون حرفایی که تو سایته شما در مورد مذهب زدم رو براشون فرستادم . توسایتشون نوشتن ظرف 72 ساعت جوابشو به ایمیلم می فرستن .
فکر کنم دارم مسلمون می شم ! شاید چیزایی که قبلا تو تصوراتم بوده به خاطر فهم غلطم از دین بوده نه اینکه دین مشکلی داشته باشه .
ناراحت نشید که چرا دارم تو این سایت این حرفا رو میزنم اخه شما تنها کسایی هستید که اعتقاداته منو میدونستید . حرفای شما خیلی به من کمک کرده .البته به جز خانم موفق که لطف زیادی به بنده داشتند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
ببينين اون دختر كه براي ازدواج انتخابش كردين نمي تونه مثل دخترايي كه قبلا باهاشون رابطه داشتي لباس بپوشه، حرف بزنه، بخنده، ناز و عشوه داشته باشه، سكس كنه، راه بره، رفتار كنه و .................................................. مي دوني چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اون شما تجربه اول و آخرش هستي در رابطه با جنس مخالف. بنابراين اون مثل دخترايي كه قبلا مي شناختي نيست. اون از يك جنس ديگه است. اون حرفه اي نيست و تجربه اي هم در اين زمينه نداره و نخواهد داشت. الان ممكنه بگي مهم نيست.
ولي من به شما قول مي دهم شما كه طعم و مزه رابطه با اون دختر خانم هاي حرفه اي را چشيدي و هنوز هم زير دندونت هست بعد از مدتي اين دختر خانم مبتدي معصوم برات كسالت آور مي شه و دوباره مي ري سراغ همون خانم هاي حرفه اي. حتي اگه جسمت هم سراغ اون خانم ها نره فكر و روحت مي ره.
اون دختر خانم بايد با يك پسر دختر نديده مثل خودش ازدواج كنه تا از هم لذت ببرند و تا ابد براي هم جذاب باشند.
شما هم همينطور. شما هم بايد با يك نفر مثل خودتون ازدواج كنيد.
من تجربه ی زندگی مشترک را ندارم و به اینکه دوست داشتن آقای احمدی احساسی هست یا منطقی هم کاری ندارم و کارشناسان بهتره راهنماییشون کنند.
اما لیلای عزیز
این آقا این اشتباه را کرده خودش هم به اشتباهش پی برده و این کار را تر ک کرده و سختی های ترک این گناه را هم کشیده حالا به نظرتون این آقا باید تا آخر عمر این گناه را انجام بدهد و ازدواج هم نکنه یااینکه با دختر آفتاب مهتاب دیده ازدواج کنه و یه عمر عذاب بکشه !
یه تایپیک دیگه دیدم که جدیداً باز شده در مورد خود ارضایی آقایون ، توی اون تایپیک اینقدر این موضوع عادی مطرح شده و همه از اون خانم که این دغدغه اش را مطرح کرده خواستند که حساس نباشه و ... که راستش من هم فکر کردم اشکال از اون خانم و من و امثال منه ، در صورتیکه خود ازضایی هم به غیر از عوارض بعد از ازدواجش یک گناه کبیره است ....
وقتی کسی توبه واقعی بکنه مثل اینه که اصلاً اون گناه را نکرده (البته من نمی دونم شرایط توبه واقعی این گناه چیه ) و حتی به جای گناهنش خداوند برایش حسنات در نظر میگیره ...وقتی خدا می بخشد چرا ما بنده ها اینقدر سخت می گیریم!
این ها را گفتم که بگم کار این آقا خیلی ارزش داشته و لطف خدا بوده که کمکش کرده که دیگه به سمت گناه نره.
آقاي احمدي عزيز
من فقط خواستم بهتون كمك كرده باشم. قصد توهين يا ناراحت كردن شما را هم اصلا نداشتم.
مامانم هميشه مي گه: دوست آن است كه بگرياند.
ببينين من تو ذات شما نيستم. اگه فكر مي كنيد واقعا تغيير كرديد. خوب حتما تغيير كرديد و ديگه سمت اون كارها برنمي گرديد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadi00
نمی دونم چرا اما خودم که الان دارم فکر می کنم می بینم به جز یه سری از احکام عملی من دارم همونطوری برخورد می کنم که دین می گه .
نمیدوم چرا هر چی می گذره بیشتر به سمت رفتار های دینی تمایل پیدا می کنم . با اینکه قصد اینم نداشتم . ولی دارم مثه یه ادم مذهبی زندگی می کنم . اونا رو دوست دارم .با اونا احساس راحتی می کنم . می خوام با یه کدوم از اونا ازدواج کنم .
الان که فکر می کنم می بینم شاید در مورد دین داشتم بد برداشت می کردم .
فکر کنم دارم مسلمون می شم! شاید چیزایی که قبلا تو تصوراتم بوده به خاطر فهم غلطم از دین بوده نه اینکه دین مشکلی داشته باشه .
دوست عزیز یادتونه چی گفتم؟ گفتم که شما تعریف یا تصورتون از دین غلطه و دارید مثل یه آدم
دین دار رفتار میکنین...بهرحال تبریک میگم..شما مسلمان بودین فقط تو تردید و اشتباه بودید که
به لطف خدا و مصداق آیه "والله یهدی من یشا " دارید به یقین می رسید...این واقعا جای شکر
داره...بهتره دیگه به اون گذشته فکر نکنید و به نظر من البته ، لازمم نیست به کسی بگید چون
اگه رو آیندتون اثری نذاره به خودتون مربوطه...به نظر من ازدواج با یه آدم متدین وقتی تمایلات
شما دینی و مذهبیه درست تره اما واسه ازدواج سعی کنید معیار هاتون به همسر آیندتون
نزدیک باشه حالا میخواد این خانوم باشه یا کس دیگه...امیدوارم هرچی خیره و خدا واستون
میخواد اتفاق بیفته و بهترینها رقم بخوره واستون
ببخشید که دوباره مزاحمتون می شم . راستش دیگه موندم چه کار بکنم . بتون گفته بودم که مشکلات عقیدتی که داشتم رو برای دو تا سایت که مشاوره مذهبی ارائه می دن فرستادم . رفتم تو سایته تبیان برای پی گیری اما اونجا برام نوشت به علت نا مناسب بودن سوال اونو حذفش کردن .
راسخون هم دومیش بود که گفتش هنوز سوالم بررسی نشده . وقتی که تبیان که باز تو جستجویی هم که تو گوگل کردم معروف تر بود اینجوری جواب می ده فکر نکنم راسخون هم جوابه درست حسابی بم بده .
سوالم میشه گفت همون ارساله شماره ی 28 همین تایپیک هست . خوب شما کمکم کنید من سوالم رو از کی بپرسم یا اگه خودتون می تونید راهنماییم کنید و جوابش برام ایمیل کنید.
یکی کمکم کنه . مخم داره سوت میکشه .
آقای احمدی،
البته اینجا سایتی نیست که بشود در رابطه با مسائل مختلف بحث کرد.
بلکه سایت مشاوره هست.
و من هم کارشناس مسائل مذهبی نیستم. ولی به عنوان یک دوست، شاید بتوانم کمی به شما کمک کنم.
می توانید از طریق پیام خصوصی با من تماس بگیرید.
برای این کار باید حق شارژ پرداخت کنید.
آیا امکانش برای شما هست؟
(البته تا آخر شهریور تخفیف 50% دارد)
ممنون حامد .اره . فقط باید یه سر برم تا بانک . باشه اگه اون یکی سایتم جوابم رو نداد یه سر می رم تا بانک .
جناب ahmadi00
ورود شما به همدردی را خوش آمد می گویم
شما فردی باهوش ، و عمیق هستید ، در برهه ای که خود را رها کرده بودید خطاهایی داشتید اما همین هوش و عمیق نگری شما را به جاده پاکی برگردونده .
اما در شما تعارضاتی هست در مورد دین و تکالیف دینی که بر می گرده به اطلاعات ضعیف شما . عمیقاً مسیر و فضایی که اتفاقاً دین کامل کننده آن است را دوست می دارید ، ولی چون از دین اطلاعات ضعیفی دارید دچار تعارض هم در تحلیل حوزه نظری هستید هم توجیه تکالیف عملی . و به نظر میرسد خودتون هم به ریشه این تعارض پی بردید و بسیار تبریک می گویم که فعال با آن برخورد کرده اید و در پی دانستن و تحقیق بیشتر برآمده اید .
توصیه می کنم که حتماً با کارشناسان البته خوش ذوق و حکیم در دین به طور حضوری هم صحبت کنید و سئوالات و اشکالات خود را مطرح کنید ، اشکالاتی که در ذهن وارد می دانید به مسائل دینی زمینه بحثهایی عمیق و بسیار زیبا و لذت بخش را باز می کند اگر سراغ اهل بروید . مواظب دکان و بازارهایی که دین بدلی عرضه می کنند هم باشید و در دام آنها نیافتید که البته با هوشی که در شما سراغ دارم اگر هم مواجه شدید شما آنها را به چالش می کشید اما بیمم اینه که آنها را نماینده دین دیده و دچار شبهه شوید ، پس در انتخاب کارشناس مذهبی خیلی دقیق باشید .
می توانید عضو انجمن آزاد تلار همدردی شوید و در آنجا هم سئوالات خود را مطرح کنید تا ما هم به قدر بضاعت وارد بحث و گفتگو شویم .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadi00
الان که فکر می کنم می بینم شاید در مورد دین داشتم بد برداشت می کردم .
فکر کنم دارم مسلمون می شم ! شاید چیزایی که قبلا تو تصوراتم بوده به خاطر فهم غلطم از دین بوده نه اینکه دین مشکلی داشته باشه .
ناراحت نشید که چرا دارم تو این سایت این حرفا رو میزنم اخه شما تنها کسایی هستید که اعتقاداته منو میدونستید . حرفای شما خیلی به من کمک کرده .
خیلی درست متوجه مسئله و اشکال و گرایش خود شده اید ، مطمئنم از کنار این فهم درست بی تفاوت نخواهی گذشت و به آن به طور جدی خواهی پرداخت ، در این صورت از همین الآن ارتقاء شما را می بینم و پیشا پیش تبریکتان می گویم .:104::104:
فرشته خانم شما گفتید که
توصیه می کنم که حتماً با کارشناسان البته خوش ذوق و حکیم در دین به طور حضوری هم صحبت کنید و سئوالات و اشکالات خود را مطرح کنید ، اشکالاتی که در ذهن وارد می دانید به مسائل دینی زمینه بحثهایی عمیق و بسیار زیبا و لذت بخش را باز می کند اگر سراغ اهل بروید . مواظب دکان و بازارهایی که دین بدلی عرضه می کنند هم باشید و در دام آنها نیافتید که البته با هوشی که در شما سراغ دارم اگر هم مواجه شدید شما آنها را به چالش می کشید اما بیمم اینه که آنها را نماینده دین دیده و دچار شبهه شوید ، پس در انتخاب کارشناس مذهبی خیلی دقیق باشید .
من تو این مدت خیلی جاها تو سایتای مشاوره مذهبی سولام رو مطرح کردم اما اون جوابی که بتونه قانعم کنه رو نگرفتم . قبلا حداقل تکلیف خودم رو می دونستم که هیچی رو قبول ندارم . اما الان به همه چی شک دارم .
پدر ماردمم هنوز نیومدن . هم براشون سیاحته هم زیارت هم عیادت . حتما از اون طرفم تشریف می برن شمال بعدش میان .ماشینم وردشتن بردن . درست کردن ناهار و شام هم شده وظیفه ی من .داره مخم می پوکه . فکر کنم اون موقعی که گفتم دارم مسلمون می شم یه کم جو گیر شده بودم . برا کسی که 4یا 5 سال با دیدگاه های متریالیستی زندگی کرده اینکه یه دفعه ای تغییر دیدگاه بده خیلی سخته
الان به چیزی که اصلا فکر نمی کنم ازدواج . درس خوندن برای کارشناسی ارشد رو هم گذاشتم کنار .
این کارشناسان حکیم و خوش ذوق کجان ؟ چرا هر چی می گردم پیداشون نمی کنم . کل زندگیم رو الان بی خیال شدم تا به یه نتیجه ای برسم . یکی یه کدوم از اینا رو توی تهران یا حتی قم میشناسه که من برم سراغش و به طور حضوری باش صحبت کنم .