RE: هیچ کس برای ازدواج به دلم نمشینه؟؟
دوست عزیز نگران نباش ان کسی که دوست داری بالاخره به سمتت می آید فقط باید صبور باشی منم معیارهام مثل شما بود منم خواستگاران پولداری داشتم که یا سنشان بالا بود و یا خواستگارانی که قبلا با خیلی ها بودند و حالا یک زندگی می خواستند که من دوست نداشتم من کاملا درک می کنم شما را- من در سن بالا آن کسی که می خواستم خیلی اتفاقی و با خواستگاری پیدا کردم وقتی که کاملا نا امید شده بودم منم می خواستم در خارج کشور تحصیل کنم ولی پدرو اجازه نمی داد تنهایی- ولی عزیزیم الان که باآن معیارهایی که دوست داشتم هم ازدواج کردم می بینم اصلا ساده نیست برام سخته از صفر شروع کردن - برام سخته تمام آن بلند پروازی ها - حلا که باید بروم و جدیدها را تجربه کنم برام سخته- منظورم این است که این معیارها هم مشکلات خودش را دارد و هیچوقت هم نا امید نشو - ان کس که باهاش خوشبخت می شه می آید ولی هیچوقت به خاطر خرف مردم و راضی نگه داشتن دیگران ازدواج نکن- برات آرزوی بهترینها را دارم :310:
سلام.زیاد نگران نباشید.خوشحال هم باشید.مثل این که من میگویم من مشکل ندارم برایم یک مشکل پیدا کنید.الان بهترین موقعیت برای پیشرفت است.شما باید مهارتهای فردی و اجتماعی خودتان را افزایش بدهید.خیلی کارها را میتوانید انجام بدهید که دیگران ارزویش را دارند (این همه کار) :ورزش اشپزی یادگیری زبان خارجی هنر و ... ببینید از زندگی چه میخواهید.همین الان یک لیست درست کنید شامل 20 مورد از کارهایی که همیشه دوست داشتید انجام بدهید ولی فرصت یا حوصله اش را نداشته اید.بدانید پس از ازدواج یکسری محدودیتهای بوجود خواهد امد که در حال حاضر با ان مواجه نیستید.وقتی میدانید دوست ندارید با کسی که برای خواستگاری می اید ازدواج کنید اول خودتان دوم خانواده تان و خواستگارتان را در معذورات قرار ندهید.این بغض ها باید به کلمات منطقی تبدیل شوند و بیان شوند.ارامش خودتان را حفظ کنید و برای همین روزها برنامه ریزی کنید نه مجهولات ازدواج.هیچ کس نمیداند همسر شما چه کسی خواهد بود پس در این مورد اضطراب نداشته باشید.اگر فرد با استعدادی با استرس وارد جلسه کنکور بشه ممکنه نتیجه خوب نگیردو شاید یه ادم با استعداد متوسط به خاطر ریلکس بودن سر جلسه با تمرکز بیشتری به سئوالات جواب بده و نتیجه خیلی بهتری بگیرد.شما استعدادهایی دارید که تا قبل از ازدواج باید انها را به خاطر خودتان تقویت کنید تا بعد از ازدواج از خودتان قویتر باشید. از خودتان عقب نیفتید.مصمم و با اراده عمل کنید.:82:
با سلام،
قبل از ارسال پست در تاپیک ها به آخرین ارسال تاپیک دقت شود که قدیمی تر از 2 هفته نباشد.
این پست ها حذف می شوند.
با تشکر.