سلام آقای سنگ تراشان
خیلی ممنون از اطلاعات شما.
من در این تالار مطلبی درباره فاصله سنی خوندم ولی بطو نسبی به >بزرگ بودن دختر از پسر اشاره کرده بود،برای اطلاع بیشتر به کجا باید مراجعه کنم؟؟
ممنون.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام آقای سنگ تراشان
خیلی ممنون از اطلاعات شما.
من در این تالار مطلبی درباره فاصله سنی خوندم ولی بطو نسبی به >بزرگ بودن دختر از پسر اشاره کرده بود،برای اطلاع بیشتر به کجا باید مراجعه کنم؟؟
ممنون.
سلام
خيلي ها از جمله خود من گرفتار اين سوال هستيم
به نظر من ادم همم سن باشه بهتره...
شوهرم 3 ماه از من بزرگتره خدا رو شكر تو اين 2 سال عقد و چند ماهي كه ازدواج كرديم كوچكترين مشكلي نداشتيم........آدم وقتي هم سنه راحت ميتونه طرفش رو درك كنه.
سلام
خود من که افرادی که این تجربه رو دارن سوال کردم اکثر اونها گفتند که حتما باید از نظر سنی بالا تر باشه و اون هم حداقل 4 سال هست
اینم خودش نظری هست
شاید باشن کسانی که دختر از پسر هم بزرگتر باشه و خوشبختن ولی همیشه استثنا هایی هم هست
به نظر من تفاوت سنی زیاد خیلی بهتر است و من تجربه خیلی شیرینی دارم کاش از این دید نگاه کنیم که سالهایی که اون مرد از ما بزرگتر است تجربه هایی کسب کرده که ما میتوانیم از انها استفاده کنیم و ما را چند سال جلو می اندازد ولی در کل هماهنگ شدن طرفین از هر چیز دیگر مهم تر است...ازدواج که فرمول ریاضی و فیزیک نیست
با نظرت كاملا موافقم
يعني چي بعضي دوستان ميان هي محدوده تعيين مي كنن . بالاخره هر كسي شرايط خودش رو داره و انسان با انسان فرق مي كنه
من خودم عاشق دختري هستم كه 10 سال از من كوچيكتره . تاپيكشم موجوده . مشكلاتم رو هم اومدم گفتم .
حالا يكي مياد ميگه زياده . خب اون طرف كه اين حرف رو مي زنه چقدر شناخت از من داره و همچنين طرف مقابلم .
در حالي كه من خودم به شخصه حتي بهترين دوست هاي پسري هم كه دارم 5 تا 7 سال ازم كوچيكترن .
البته نه به اين معنا كه همسن يا بزرگتر از خودم رفيق ندارم .
آيا به اين معني نيست كه من خيلي خوب مي تونم با كوچيكتر از خودم كنار بيام و دركش كنم ؟
تازه اين در مورد پسر بود . دختر ها كه به خاطر رشد فكري و جسمي بالاتري كه نسبت به پسر ها دارند تا حدودي اين اختلاف سن رو هم پر مي كنند .
با اين اختلاف سن يه چندتايي كه تو اقوام ما داريم يا اختلاف سن اصلا نشون نميده يا خيلي كم معلومه كه آقا از خانم بزرگتره .
جالب اينكه بعضي ها ميان مرگ تعيين مي كنن و مي گن چون آقا فلان قدر ازت بزرگتره پس يعني زودتر از تو ميميره و بترس از بيوه شدن . در حالي كه كي از فرداش خبر داره كه چي پيش مياد و كي ميدونه چقدر قراره عمر كنه كه معيار رو بعضي از دوستان اين چيزها قرار ميدن .
تنها چيزي كه تو ازدواج مهمه شرايط و عقايد دو طرف هست . همين و بس
به نظر من سن بلوغ مسخره ترین پاسخ می تونه باشه چون مسئله اصلی بلوغ فکری فرده که به هزاران عامل مربوطه مثلا تجربه و حضور در اجتماع و حتی ضریب هوشی هم می تونه اثر گذار باشه ، من خودم تو رابطه به عنوان یه پسر به شخصه خانم هایی رو دیدم که با وجود چندین سال بزرگتر بودن اصلا به بلوغ فکری نرسیدن و اینو میشه تو اظهار نظر ها وعکس العمل هاشون راحت تشخیص داد . در صورتی که دختری رو دیدم که از دختر ها و پسرهایی که چندین سال هم بزرگتر بودن مسایل رو خیلی بهتر حلاجی می کنه . پس بهتره این نظرات و عقاید سنتی مسخره ی یه بعدی رو بریزیم بیرون و گسترده تر و مورد به مورد بررسی کنیم. مایلم نظر بقیه رو در مورد نظرم بدونم.
ببخشید که رک گفتم با احترام به نظرات تک تک دوستان.
ازدواج با يك دختر با اختلاف سني 4 سال(دختر بزرگتر) هم حتي من ديدم مشكلي رو بوجود نمياره. اتفاقا چون خانومها خاصيت احساساتي بودنش بوي منطق هم مي گيره خيلي خوبه. فقط بحث مالي مهمه اين وسط كه پسر نياز داره تامين كنه
مثل اینکه همون 4 سال تفاوت سنی مورد تایید اکثریته؟
دوستان همسنی چطوره؟