RE: یک مشکل اخلاقی خیلی جدی(مشکل و درمان خود ارضایی)
اقای محترم نمی دونم چقدر به توصیه ها عمل می کنید. شما باید حتما بستر زدایی کنید.
1- یک هم خونه ای برای خودتون پیدا کنید.
2- اینترنت خونه رو قطع کنید و فقط در دانشگاه یا محل کارتون دسترسی به اینترنت داشته باشید. یا از طریق موبایل اینترنت ساعتی داشته باشید (برای ارتباط با همسرتون)
3- برای مطالعه و یا تفریح ختما به مخل های عمومی بروید (مثلا کتابخانه)
4-شما باید انقدر خود را در طول روز با برنامه فشرده مشغول کنید تا شب به اتاق خوابتان نرسیده خوابتان ببرد.
5- حتی اگر نمی تونید ایترنت خونه را قطع کنید چند بازی جذاب برای خود تهیه کنید و از اونها به عنوان جایگزین در زمان وسوسه شدن بری فیلم دیدن استفاده کنید.
6- برای هر چند روز که به این عمل دست نمی زنید برای خود جایزه ای تدارک ببینید (از یک خودکار تا یک شام در یک رستوران و ...)
اگر این کارها رو تا امدن همسرتون انجام بدید به امید خدا بعد از اون همه چیز راحتتر حل میشه.
در جواب فرهنگ 27 :
دوست عزیز من روانشناسی خوندم و چندین کتاب در ارتباط با این مسئله به معرفی یکی از اساتید دانشگاه مطالعه کردم و با چند موردی که با این نوع اعتیاد درگیر بودند برخورد داشتم و خودشون به وجود چندین مورد از این عوارض اشاره کردند.
[b]سلام اقای خسته ...
ببین شما چرا اسمت و خسته انتخاب کردی؟ چون از شرایطت خسته ای دیگه ... چون کلافه ای
پس بایددنبال راه حلی باشی که تو رو از این شرایط خلاص کنه ... من به تجربه میگم با یک همراه خوب که تونستی با شرایطت همراه کنی واقعا میتونه کمکت باشه ... پس دنبال این همراه باش
حالا ایا این خانم همراهت این مسئله میتونه باشه .. تو نمیدونی .. باید بفهمی
بطور غیر مستقیم ... با مثال و صحبت در مورد دیگران ... بررسی شرایط دیگران و مثال زدن براش که ببینی چقدر ادم قوی میتونه باشه
پس قبل از بررسی از روی حدس و گمان و شاید و اگر تصمیم نگیر
در جواب سوالهات برای اینکه برات روشن بشه میگم : باید بگم که ما نامزد بودیم و رابطمون هم در حد نامزدی بود و نه بیشتر .. چون میدونستم در این ارتباط تحت فشاره خیلی کم قرار بیرون ممیذاشتم و خیلی کم تفریح داشتیم ... تو جمع میدیدمش و ارتباط تلفنی داشتم
به همن دلیل فاصله گرفتنش از فیلمها و ماهواره طول کشید... ولی خودش از اون شرایط خسته بود و من کمک روحی اش بودم...
اینکه از کجا میدونم این کار و نمیکرد : از اینکه بعد از اینکه گفت وضعش بهتر شده .. کاملا مشخص بود که اعتماد بنفسش چقدر افزایش پیدا کرده ... چقدر پرانرژی تر به کارهای عقب مونده اش رسیدگی میکنه و نشونه های بسیار دیگه
اینکه الان دوباره برگشته : بله برگشته ولی نه بشدت قبل ... میدونم ماهواره رو جمع کرده ...
دنبال فیلم نمیره ...و میدونم دنبال فرد مناسب دیگه است ... خبرش و دارم .... این یعنی نمیخواد به شرایط قبل برگرده ... [/b]
همراهشو من دارم اما نمی تونم اینا رو بهش بگم به 3 دلیل :
1) اگه بگم احتمال خیلی بالایی داره که ازم جدا بشه .
2) اگه بگم یهو بچگی ممکنه بکنه و بره با کسی درد دل کنه و حیثیت من به باد بره....
شما باید خیلی زمینه سازی کنی ... خیلی مقدمه چینی کنی ... تا اخرش این و بگی
3) حتماً دچار افسردگی میشه ... اولش اینطوریه حتما ولی وقتی ببینه چقدر دوسش داری و براش هر کاری میکنی .. اونم برات هرکاری میکنه .... این قضیه پایاپایه ... چیزی که من ندیدم و حس نکردم
4) فرض کن جدا هم نشه، من چطور با کسی زندگی کنم که اعتمادی دیگه بهم نداره حتی اگه بتونه کمکم کنه که ترکش کنم. تازه الان هم که از من جداست. باید یه سال صبر کنم تا بیاد
5) تو آینده یه وقت جلو بچه هام نگه پدرتون این کاره بود. کافی یه بار از دهنش در بره بعد بچه هیچ وقت یادش نمی ره
من اول این پست گفتم که به نظر دوستان بهتر نیس بدون گفتن این، خودم ازش جدا بشم که گفتن نه ! من هم صلاح دونستم فعلآً صبر کنم
باز اگه یه دختری بود که خودش از این کارا کرده بود شاید درک می کرد اما ایشون مطمئناً اگه بگم اصلاً کوتاه نمیاد. به قول خودش همش میگه من تورو واسه تقوا و نجابتت (!!) انتخاب کردم.
[/quote]
سلام دوست عزیز
امیدوارم این مشکل باعث نشه که نامزدت رو رها کنی هر چند که به خاطر خودش
کسی که احساساتی فکر می کنه به نظر من خود شما هستید، شما به مدت 10 سال این عمل رو انجام می دادید ، نباید انتظار داشته باشید که قب از ازدواج بتونید به طور کامل ترکش کنید ، همینکه در مدت انجامش وقفه ایجاد کردید و به یه فاصله طولانی مثه 2 ماه و 2 هفته رسوندید یعنی قابلیتش رو دارید که بعد از ازدواج ترکش کنید، البته به شرطی که تماشای فیلم ها رو متوقف کرده باشید ، تماشای فیلم ها رو متوقف کنید شاید سخت باشه اما امکان پذیره اگر بخواهید
و من میتونم یه روش برای ترکش پیشنهاد کنم که بیش از اونچه فکر می کنید مفیده، وقت آزادی برای خودتون باقی نگذارید، قبل از ازدواجتون عمده ی وقتتون رو صرف ورزش های نشاط آور و ورزش های سنگین کنید ،اگر امکانش هست و به کامپیوتر نیاز واجبی ندارید اصلا در طول روز روشنش نکنید یا کلا روشنش نکنید و اگر نیازی به تحقیق یا امور درسیتون دارید سعی کنید در محیط های عمومی مثله دانشگاه و کافی نت کارتون رو انجام بدید
نباید انتظار داشته باشید زمانی که تحریک شدید از انجام این عمل خودداری کنید! باید کاری کنید که اصلا فرصتی برای تحریک شدن پیدا نکنید ! به برنامه روزانه خودتون دقت کنید، زمان های بیکاری رو حدالامکان کاهش بدید و با انجام ورزش خودتون رو خسته کنید، نگذارید این خستگی از راه دیگه ای ایجاد بشه
یادتون باشه بیشتر وقتتون رو حتی بیشتر از وقتی که برای درس خوندن می گذارید صرف ورزش کنید
اگر این عمل معمولا در زمان خاص و یا مکان خاصی رخ میده ااونا رو شناسایی و ازشون دودری کنید.
ازدواج شما را از این وضعیت نجات میده و هرگز فکر نکنید که به خاطر این گناه لیاقت همسرتون رو ندارید ، ممکنه انتخاب های دیگری هم برای همسرتون باشه ، اما آیا از سلامتی انتخاب های بعدی ایشون اطمینان دارید؟
فقط خدا از درون بندگانش خبر داره
خداوند آبروی بندگانش رو حفظ می کنه و به برگشتن بنده هاش امید داره...گناهی که بزرگتر از عمل گذشته شماست افشای گناهه پس هرگز انجامش نده و به خودت و بخشش خدا امیدوار باش...رازت رو تو دلت نگه دار..
سلام.:72:
من از این تعجب می کنم که شما می گی "حرفاتون امیدوارم کرد اما باور کنید من نمی تونم."
می خوام ببینم چرا اینقدر ایه یاس می خونی.
فرض کن از همسرت جدا شدی چه اتفاقی میفته مثلا اون موقع ترک می کنی؟ یا اون موقع اتفاق خارق العاده ای میفته که منجر به ترک شما می شه.؟!
درک می کنم که خیلی سخته اما غیر ممکن نیست که شما مدام می گی نمیتونم. همین موج منفی که خودت برای خودت می فرستی باعث می شه در لحظات حساس مانع کنترل و خویشتن داری شما بشه.
یه ذره مثبت تر نگاه کن.
دیگه شما از اون ادم معتادی که به همه نوع مواد مخدر الوده بوده و ابروشم رفته و چیزی واسه از دست دادن نداشته بدتری که اراده می کنه و ترک می کنه و زندگیش و دوباره بر می گردونه به حالت اول.؟؟؟؟؟
در ضمن یه چیزی بهت توصیه می کنم: قبل از عمل خودارضایی اول دیدن این فیلمها رو ترک کن.
ببین دوست عزیز همسر شما روزای اول قعطعا برات جذابیت جنسی خیلی زیادی خواهد داشت اما به مرور با گذشت شاید چند سال کمی روال عادی به خودش می گیره و اگه شما معتاد به این فیلمها مونده باشی اون وقته که زندگیت به خطر می فته.
اصلا بذار یه جور دیگه بگم:
تو 10 تا فیلم نگاه می کنی که توش 10 تا زن مختلف بازی می کنن. ایا می تونی در 10 سال 10 زن مختلف کنار خودت داشته باشی؟ مسلما نمی تونی که اگه بتونی دیگه اسم ایرانی بودن و مذهبی بودن و از خودت پاک کن.
تو باید یک زن و 10 سال و حتی بیشتر کنار خودت داشته باشی پس چاره ای نیست جز اینکه دیدن فیلمها رو قطع کنی. اراده کن هر چی فیلم داری بشکن اینترنت قسمتهای مربوط به این موضوع و فیلتر شکن بذار و رمزش و نیست و نابود کن. در ضمن تمام سعیت و بکن که بر گردی ایران. باز اینجا شاید وضع یه کمی بهتر از اونجا باشه.
من راهی بهت معرفی نکردم واسه ترک. اما ازت خواهش می کنم این همه نگو نمی تونم. بگو می تونم. همینکه یه فاصله تونستی بینش بندازی به خودت جایزه بده. همین زمانهای کوتاه که بین دو عمل ایجاد می کنی کم کم طولانی تر می شه و انشاءا.. روزی می رسه که دیگه خودت از این عملت منزجر می شی. متاسفانه قبح این گناه برای تو از بین رفته پس با احساس گناه ساختگی برای خودت بیش از این خودت و عذاب نکن. وقتی لحظه مرگ و برای خودت تجسم می کنی اما بازم این کار می کنی یعنی از این احساس گناه بیا بیرون. با خودت قرار بذار من یه کاری و انجام می دادم که حالا می خوام ترکش کنم علت: اینکه به خودم ثابت کنم مردم و اراده دارم. خدا هم کمکت می کنه.
موفق باشی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
اقای محترم نمی دونم چقدر به توصیه ها عمل می کنید. شما باید حتما بستر زدایی کنید.
1- یک هم خونه ای برای خودتون پیدا کنید.
2- اینترنت خونه رو قطع کنید و فقط در دانشگاه یا محل کارتون دسترسی به اینترنت داشته باشید. یا از طریق موبایل اینترنت ساعتی داشته باشید (برای ارتباط با همسرتون)
3- برای مطالعه و یا تفریح ختما به مخل های عمومی بروید (مثلا کتابخانه)
4-شما باید انقدر خود را در طول روز با برنامه فشرده مشغول کنید تا شب به اتاق خوابتان نرسیده خوابتان ببرد.
5- حتی اگر نمی تونید ایترنت خونه را قطع کنید چند بازی جذاب برای خود تهیه کنید و از اونها به عنوان جایگزین در زمان وسوسه شدن بری فیلم دیدن استفاده کنید.
6- برای هر چند روز که به این عمل دست نمی زنید برای خود جایزه ای تدارک ببینید (از یک خودکار تا یک شام در یک رستوران و ...)
اگر این کارها رو تا امدن همسرتون انجام بدید به امید خدا بعد از اون همه چیز راحتتر حل میشه.
سلام شرمنده که دیر جواب میدم
1) هم خونه دارم اما بودنش شاید بیشتر مشکل زاست. مثلاً یکبار باهاش از این بحث ها کردم که بعضی ها خودارضایی می کنن و عمر خودشون رو تباه می کنن. بعد اونم بهم گفت نه بابا اینا همه چرته!!! من خودمو می کنم و لذتشو می برم !! کلاً اینکاره هست ! نگید چرا ازش جدا نمیشی ! اینجا از نظر مالی نمی تونم تنها زندگی کنم و هم خونه خوب هم به راحتی پیدا نمیشه .
2) اینترنت رو یه مدت قطع کردم. نمی تونم کل خونه رو قطع کنم که. ولی لپ تاپم رو جمع کردم گذاشتم تو کارتون ! ولی یه بار که توبه شکستم دوباره درش آوردم و دیگه بی خیالش شدم.
3) این که بدتره !! محل های عمومی پره از دخترهایی با وضعیت لباس بسیار کوتاه و زننده ! اصلاً همون مدت که لپ تاپ رو جمع کرده بودم همینا تحریکم کرد که توبه شکستم.
4)یه مدت اینکار رو هم کردم. اونقدر به خودم فشار می آوردم که حتی شب لباس هام رو هم عوض نمی کردم و همونطوری می رفتم تو تخت. این یه مدت خوب بود اما یهو این فشار زیاد از اون وری نتیجه داد و دیگه بریدم و بازم بی خیال این روش دشم
5)اینکار رو امتحان نکردم ! سعی کردم به جای اون فیلم ها برم فیلم سینمایی نگاه کنم اما آدمی که شیطون تو وجودشه دستش یه لحظه سستی می کنه و میره اون سایت ها.
ولی چشم من امروز یه بازی فوتبال نصب می کنم.
6)جایزه و هم تنبیه هر دو رو امتحان کردم . جواب نداد. یه مدت می گفتم هر دفه که این عمل رو کردم یه روز باید روزه بگیرم. باور کن اینقد روزه هام زیاد شد که استفتا کردم گفت اصلاً نذرت درست نبوده و نمی خواد اون روزه ها رو بگیری.
خیلی ممنونم . باور کن همش دارم دعا می کنم که هنوزم آدم هایی هستند که مصداق
بنی آدم اعضای یکدیگرند ..... هستند و درد آدما رو سعی می کنند بدون هیچ منتی درومن کنند.
خدا یار و یاورتون باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m_p
سلام دوست عزیز
امیدوارم این مشکل باعث نشه که نامزدت رو رها کنی هر چند که به خاطر خودش
کسی که احساساتی فکر می کنه به نظر من خود شما هستید، شما به مدت 10 سال این عمل رو انجام می دادید ، نباید انتظار داشته باشید که قب از ازدواج بتونید به طور کامل ترکش کنید ، همینکه در مدت انجامش وقفه ایجاد کردید و به یه فاصله طولانی مثه 2 ماه و 2 هفته رسوندید یعنی قابلیتش رو دارید که بعد از ازدواج ترکش کنید، البته به شرطی که تماشای فیلم ها رو متوقف کرده باشید ، تماشای فیلم ها رو متوقف کنید شاید سخت باشه اما امکان پذیره اگر بخواهید
و من میتونم یه روش برای ترکش پیشنهاد کنم که بیش از اونچه فکر می کنید مفیده، وقت آزادی برای خودتون باقی نگذارید، قبل از ازدواجتون عمده ی وقتتون رو صرف ورزش های نشاط آور و ورزش های سنگین کنید ،اگر امکانش هست و به کامپیوتر نیاز واجبی ندارید اصلا در طول روز روشنش نکنید یا کلا روشنش نکنید و اگر نیازی به تحقیق یا امور درسیتون دارید سعی کنید در محیط های عمومی مثله دانشگاه و کافی نت کارتون رو انجام بدید
نباید انتظار داشته باشید زمانی که تحریک شدید از انجام این عمل خودداری کنید! باید کاری کنید که اصلا فرصتی برای تحریک شدن پیدا نکنید ! به برنامه روزانه خودتون دقت کنید، زمان های بیکاری رو حدالامکان کاهش بدید و با انجام ورزش خودتون رو خسته کنید، نگذارید این خستگی از راه دیگه ای ایجاد بشه
یادتون باشه بیشتر وقتتون رو حتی بیشتر از وقتی که برای درس خوندن می گذارید صرف ورزش کنید
اگر این عمل معمولا در زمان خاص و یا مکان خاصی رخ میده ااونا رو شناسایی و ازشون دودری کنید.
ازدواج شما را از این وضعیت نجات میده و هرگز فکر نکنید که به خاطر این گناه لیاقت همسرتون رو ندارید ، ممکنه انتخاب های دیگری هم برای همسرتون باشه ، اما آیا از سلامتی انتخاب های بعدی ایشون اطمینان دارید؟
فقط خدا از درون بندگانش خبر داره
خداوند آبروی بندگانش رو حفظ می کنه و به برگشتن بنده هاش امید داره...گناهی که بزرگتر از عمل گذشته شماست افشای گناهه پس هرگز انجامش نده و به خودت و بخشش خدا امیدوار باش...رازت رو تو دلت نگه دار..
ممنونم دوست خوبم
من یه بار باهاش شوخی می کردم و بهش گفتم مثلاً اگه من فردا روزی فلج شدم ... می گفت هر طور بشی باهات زندگی می کنم و تنهات نمی ذارم و اینو قول می دم. بعد همونجا بهش گفتم خوب اگه بفهمی که من یه آدم گناهکار باشم و اون آدم پاکی که فکر می کنی نباشم که خیلی ناراحت شد و گفت حتی اگه بچه هم داشته باشم تورو ترک می کنم. می گفت من تورو هر طور باشی می خوامت و با همه چیزت می سازم الا ناپاکی.
واسه این می گم ازش جدا شم که فردا روزی اگه بفهمه احتمال زیاد میدم ازم جداشه، تازه اون موقه آبروم هم رفته چون دلیل جدایی رو که ملت بپرسن آبروبری میشه !
تمام اینایی که شما گفتید رو من انجام دادم . اما نمیشه . من اینقد وضعم خرابه که حتی با صدای یه دختر اگه با ناز و عشوه باشه تحریک می شم. خیلی زود تحریک میشم. وقتی هم تحریک میشم دیگه نمی فهمم دارم چیکار می کنم.
اعتیاد به این فیلم ها هم خیلی بده ! واقعا می گم اگه کسی این پست ها رو می خونه بودنه که حتی یه بار هم بده ! باور کنید من کسی بودم که ذوران بچه گی اگه دروغ می گفتم می رفتم دهانمو می شستم چون فکر می کردم نجس شده !! از 5 سالگی نماز می خوندم !
این فیلم ها رو هم بار اول فقط گفتم یه بار ببینم چیه که اینقد بچه ها میگن اما دیگه نتونستم ترکشون کنم. باور کنید این گناه ها رو اگه یه بار انجام بدید دیگه قبحش میریزه واستون. من الان می دونم خود ارضایی چه گناه بزرگیه اما وقتی انجام می دم اصلاً حس نمی کنم دارم گناه می کنم چون قبحش واسم ریخته شده. خلاصه دوستان عزیزی که این پست رو می خونید و هنوز پاکید . از تجربه بقیه استفاده کنید و هیچ وقت بدبختی رو خودتون تجربه نکنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sisili
سلام.:72:
من از این تعجب می کنم که شما می گی "حرفاتون امیدوارم کرد اما باور کنید من نمی تونم."
می خوام ببینم چرا اینقدر ایه یاس می خونی.
آخه اینقد سعی کردم ترک کنم و نتونستم که دیگه نمی دونم باید چیکار می کردم که نکردم. باور کن دیگه نمی تونم . اینقد امام رضا رفتم و کمک خواستم اما ....
فرض کن از همسرت جدا شدی چه اتفاقی میفته مثلا اون موقع ترک می کنی؟ یا اون موقع اتفاق خارق العاده ای میفته که منجر به ترک شما می شه.؟!
نه اما دیگه نمی ترسم که یهو بعد ازدواجم خانمم زیر همه چی نمی زنه. بعضی از دوستان گفتن اگه بدونن شوهرشون این طوری بوده می بخشنش اما خوب خیلی ها هم هستن که اگه بفهمن شوهرشون اینکاره بوده نمی تونن ببخشنش.
درک می کنم که خیلی سخته اما غیر ممکن نیست که شما مدام می گی نمیتونم. همین موج منفی که خودت برای خودت می فرستی باعث می شه در لحظات حساس مانع کنترل و خویشتن داری شما بشه.
یه ذره مثبت تر نگاه کن.
دیگه شما از اون ادم معتادی که به همه نوع مواد مخدر الوده بوده و ابروشم رفته و چیزی واسه از دست دادن نداشته بدتری که اراده می کنه و ترک می کنه و زندگیش و دوباره بر می گردونه به حالت اول.؟؟؟؟؟
در ضمن یه چیزی بهت توصیه می کنم: قبل از عمل خودارضایی اول دیدن این فیلمها رو ترک کن.
ببین دوست عزیز همسر شما روزای اول قعطعا برات جذابیت جنسی خیلی زیادی خواهد داشت اما به مرور با گذشت شاید چند سال کمی روال عادی به خودش می گیره و اگه شما معتاد به این فیلمها مونده باشی اون وقته که زندگیت به خطر می فته.
من اینو الان هم می فهمم . دیدن این فیلم ها درسته تو حالت تحریکم اتفاق می افته که عقلم درست حسابی کار نمی کنه اما تو حالت عادی هم یادمه که چی دیدم !! بعد عکس های خانمم رو که می بینم تو ذهنم مقایسه می کنمش و کلی عیب و ایراد ازش می گیرم. خوب طبیعتاً باعث میشه که بعداً از زنم راضی نباشم و ...
به خدا من همه اینا رو می دونم اما باز نمی تونم ترکشون کنم.
اصلا بذار یه جور دیگه بگم:
تو 10 تا فیلم نگاه می کنی که توش 10 تا زن مختلف بازی می کنن. ایا می تونی در 10 سال 10 زن مختلف کنار خودت داشته باشی؟ مسلما نمی تونی که اگه بتونی دیگه اسم ایرانی بودن و مذهبی بودن و از خودت پاک کن.
تو باید یک زن و 10 سال و حتی بیشتر کنار خودت داشته باشی پس چاره ای نیست جز اینکه دیدن فیلمها رو قطع کنی. اراده کن هر چی فیلم داری بشکن اینترنت قسمتهای مربوط به این موضوع و فیلتر شکن بذار و رمزش و نیست و نابود کن. در ضمن تمام سعیت و بکن که بر گردی ایران. باز اینجا شاید وضع یه کمی بهتر از اونجا باشه.
من راهی بهت معرفی نکردم واسه ترک. اما ازت خواهش می کنم این همه نگو نمی تونم. بگو می تونم. همینکه یه فاصله تونستی بینش بندازی به خودت جایزه بده. همین زمانهای کوتاه که بین دو عمل ایجاد می کنی کم کم طولانی تر می شه و انشاءا.. روزی می رسه که دیگه خودت از این عملت منزجر می شی. متاسفانه قبح این گناه برای تو از بین رفته پس با احساس گناه ساختگی برای خودت بیش از این خودت و عذاب نکن. وقتی لحظه مرگ و برای خودت تجسم می کنی اما بازم این کار می کنی یعنی از این احساس گناه بیا بیرون. با خودت قرار بذار من یه کاری و انجام می دادم که حالا می خوام ترکش کنم علت: اینکه به خودم ثابت کنم مردم و اراده دارم. خدا هم کمکت می کنه.
موفق باشی:72:
ایران اومدن دیگه واسم سخته . چون اینجا لااقل مشکل مالی ندارم . ایران دوستام هستن که می گن شکسته شدیم از بس باید جون بکنیم. بعدشم مگه تو ایران وضع پوشش بهتره ؟؟ این گناه فرقی نداره کجا باشی ، هر جا باشی زمینه ش راحت فراهم میشه. من باید اراده م رو قوی کنم
خیلی سعی کردم و باز هم دارم می کنم. منتظر روزی هستم که بیام و ادامه این پست بنویسم که بالاخره تونستم ترک کنم. دعا می کنم یه روز بتونم زحمت همه دوستانی که وقت گذاشتن و راهنماییم کردم رو با این خبر خوش جبران کنم و خوشحالشون کنم.
بهترین راه برای درمان مشکلات اخلاقی چه خلقی مثل حسد وشک وغیره وچه رفتاری و مابقی آنها یادآوری مرگ وعالم آخرت است شما خودتان راباایمان می دانید پس به عالم برزخ وباخواست در آنجا معتقدید سعی کنید درتمام لحظات مرگ رافراموش نکنید
سلام
شما گفتي كه با صداي يك زن هم تحريك ميشي، اگه واقعا اينجور هست يعني استانه تحريك پذيريت به شدت حساس شده كه ميتونه از عوارض خودارضاعي باشه.... اما راه حلش خيلي ساده است اگه بايك دكتر مشورت كني قرصهايي هست كه كمكت ميكنه
شايد اينجوري كمتر تحريك بشي و امسدوار تر ميشي و ان شاءالله ترك ميكني
[quote=khaste2000]
سلام شرمنده که دیر جواب میدم
1) هم خونه دارم اما بودنش شاید بیشتر مشکل زاست. مثلاً یکبار باهاش از این بحث ها کردم که بعضی ها خودارضایی می کنن و عمر خودشون رو تباه می کنن. بعد اونم بهم گفت نه بابا اینا همه چرته!!! من خودمو می کنم و لذتشو می برم !! کلاً اینکاره هست ! نگید چرا ازش جدا نمیشی ! اینجا از نظر مالی نمی تونم تنها زندگی کنم و هم خونه خوب هم به راحتی پیدا نمیشه .
لازم نیست با هم خونه ای تون بحثی بکنید بلکه فقط برای اینکه ساعاتی که تو خونه هستید تنها نباشید تا کمتر فکرهای ناجور سراغتون بیاد.
2) اینترنت رو یه مدت قطع کردم. نمی تونم کل خونه رو قطع کنم که. ولی لپ تاپم رو جمع کردم گذاشتم تو کارتون ! ولی یه بار که توبه شکستم دوباره درش آوردم و دیگه بی خیالش شدم.
از این جواب و جوابهای دیگتون به این نتیجه می رسیم که کلا شما استمرار در عمل ندارید. برای به نتیجه رسیدن باید مستمر تلاش کنید نباید با کوچکترین تجریک یا کمترین شکستی نا امید بشید و کلا راه حل رو کنار بگذارید. باز هم ادامه بدید.
3) این که بدتره !! محل های عمومی پره از دخترهایی با وضعیت لباس بسیار کوتاه و زننده ! اصلاً همون مدت که لپ تاپ رو جمع کرده بودم همینا تحریکم کرد که توبه شکستم.
معمولا کتابخونه ها طوری طراحی می شوند که مراجعه کننده ها در هنگام مطالعه همدیگر را نمی بینند. این هم بهانه اوردن است.
4)یه مدت اینکار رو هم کردم. اونقدر به خودم فشار می آوردم که حتی شب لباس هام رو هم عوض نمی کردم و همونطوری می رفتم تو تخت. این یه مدت خوب بود اما یهو این فشار زیاد از اون وری نتیجه داد و دیگه بریدم و بازم بی خیال این روش دشم
باز زود جا زدید.
5)اینکار رو امتحان نکردم ! سعی کردم به جای اون فیلم ها برم فیلم سینمایی نگاه کنم اما آدمی که شیطون تو وجودشه دستش یه لحظه سستی می کنه و میره اون سایت ها.
ولی چشم من امروز یه بازی فوتبال نصب می کنم.
6)جایزه و هم تنبیه هر دو رو امتحان کردم . جواب نداد. یه مدت می گفتم هر دفه که این عمل رو کردم یه روز باید روزه بگیرم. باور کن اینقد روزه هام زیاد شد که استفتا کردم گفت اصلاً نذرت درست نبوده و نمی خواد اون روزه ها رو بگیری.
تنبیه نه جایزه بدید. تشویق معمولا اثر بیشتری تا تنبیه دارد. اول با جایزه شروع کنید.
خیلی ممنونم . باور کن همش دارم دعا می کنم که هنوزم آدم هایی هستند که مصداق
بنی آدم اعضای یکدیگرند ..... هستند و درد آدما رو سعی می کنند بدون هیچ منتی درومن کنند.
خدا یار و یاورتون باشه
خدا یار و یاور شما هم باشه و همیشه در پناه او باشید.
[quote=m_p]
راستی یادم رفت بگم حتما یک سری کتاب برای تقویت اراده بگیرید و مطالعه کنید. نیاز هست ارادتون رو تقویت کنید و همچنین یک ورزش مفید مثل یوگا هم به تقویت اراده و خالی کردن انرژی منفی و مضر از بدن کمک می کنه.