RE: راهی برای کم کردن میل جنسی
[size=large][size=medium]آقاي دانشمند عزيز،دوستان كجاييد خواهش ميكنم كمك كنيد.گفته بودم كه كلا ديگه علاقه اي به رابطه با همسرم ندارم به قول دانشمند عزيز از اونور بوم افتاده بودم ولي اين حس مقطعي بود دوباره همون آش و همون كاسه.البته اصلا عنوان نميكنم و نميذارم بفهمه ولي خودم خيلي عذاب ميكشم
عروس خانوم،
جای نگرانی نیست و ساده حل می شه... به یه مشاور بصورت حضوری مراجعه کنید
چند تا تست باید انجام بشه
وضعیت هورمونال شما هم باید حتما ازموده بشه
اما در مجموع این احساس شما می تونه با یک سرگرمی کمی تعدیل بشه... مثل یک پازل هزار تیکه
ولی مشاوره حضوری رو حتما برید.. پیش یه خانوم روانشناس که در این زمینه ها کار کرده باشه
اختلالی رو نمی تونم حدس بزنم و یا تشخیص بذارم روی شما... چون به نظر همه چیز عادی می اد
ضمنا موضوع رو با متخصص زنانت هم در میون بذار
سعی کنید مکانهایی رو که امنیت بیشتری داره انتخاب کنید
سکس کامل داشته باشید نترسید لطفا
پیش نوازی رو اونطور که دوست دارید هم انجام بدید و هم از ایشون بخواهید که انجام بدن
تاییدشون کنید...
با کمی شکیبایی مشکلی نخواهید داشت
مدير محترم همدردي،جناب دانشمند،دوستاي خوبم سلام
بعد از 3 روز غيبت اومدم بگم يه اتفاقي افتاد كه مشكلم حل شد........
وقتي 3روز پيش داشتم اخرين پستو به برادر عزيزم دانشمند ميدادم شوهرم رسيد و متوجه شد خلاصه كل تاپيك رو خوند فكر ميكردم الانه كه دعوام كنه برگشت بهم گفت چرا مشكلتو به تالار فرستادي؟گفتم ميخواستم درد و دل كنم گفت مگه من نيستم كه تو به ديگران حرفاتو بزني؟ بعد بهم گفت اين موضوع خيلي اذيتت ميكنه؟ گفتم آره...رفت تو خودش وحرفي هم نزد خيلي نگران بودم فرداش اومد گفت فكر ميكردم من خودمو ميتونم كنترل كنم تو هم ميتوني نميدونستم اين جور اذيت ميشي بعدش گفت بايد زود عروسي كنيم. باورم نميشد چون قرار عروسي واسه بعد از تكميل شدن خونه يعني حدود يك سال ديگه بود .گفتم مگه ميشه كجا زندگي كنيم؟گفت خونه اجاره ميكنم گفتم سختته هم خونه بسازي هم اجاره بدي بهت فشار مياد گفت مهم اينه كه به تو فشار نياد.گفتم حداقل عروسي رو ساده بگيريم گفت نه ميخوام همه بدونن دارم عشقمو ميبرم خونم خلاصه بعد از بحثاي زياد با خونواده هامون حدود يك ماه و نيم ديگه عروسيه:43::316::227::227::310:
خدا را شكر كه جهازم تكميله.:227:از همتون ممنونم كه اين مدت به حرفام گوش دادين اميدوارم مشكل همه بچه هاي تالار براحتي حل بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
مدير محترم همدردي،جناب دانشمند،دوستاي خوبم سلام
بعد از 3 روز غيبت اومدم بگم يه اتفاقي افتاد كه مشكلم حل شد........
وقتي 3روز پيش داشتم اخرين پستو به برادر عزيزم دانشمند ميدادم شوهرم رسيد و متوجه شد خلاصه كل تاپيك رو خوند فكر ميكردم الانه كه دعوام كنه برگشت بهم گفت چرا مشكلتو به تالار فرستادي؟گفتم ميخواستم درد و دل كنم گفت مگه من نيستم كه تو به ديگران حرفاتو بزني؟ بعد بهم گفت اين موضوع خيلي اذيتت ميكنه؟ گفتم آره...رفت تو خودش وحرفي هم نزد خيلي نگران بودم فرداش اومد گفت فكر ميكردم من خودمو ميتونم كنترل كنم تو هم ميتوني نميدونستم اين جور اذيت ميشي بعدش گفت بايد زود عروسي كنيم. باورم نميشد چون قرار عروسي واسه بعد از تكميل شدن خونه يعني حدود يك سال ديگه بود .گفتم مگه ميشه كجا زندگي كنيم؟گفت خونه اجاره ميكنم گفتم سختته هم خونه بسازي هم اجاره بدي بهت فشار مياد گفت مهم اينه كه به تو فشار نياد.گفتم حداقل عروسي رو ساده بگيريم گفت نه ميخوام همه بدونن دارم عشقمو ميبرم خونم خلاصه بعد از بحثاي زياد با خونواده هامون حدود يك ماه و نيم ديگه عروسيه:43::316::227::227::310:
خدا را شكر كه جهازم تكميله.:227:از همتون ممنونم كه اين مدت به حرفام گوش دادين اميدوارم مشكل همه بچه هاي تالار براحتي حل بشه
به این می گن تصمیم از روی احساسات.عاقبت اندیشی کار بدی نیست.
احساسات نيست وقتي امكاناتشو داريم واسه چي خودمونو معطل كنيم هر روز هم مزاحم خونه ما يا خونه شوهرم بشيم من خودمم مخالف عروسي تا يك سال ديگه بودم اخه 2 سال عقد موندن رو درست نميونستم.وقتي با هم هيچ مشكلي نداريم درسته انقد دوران عقدو طولاني كنيم كه مشكل دار شيم؟همين يك مورد داشت باعث بوجود امدن مشكل ميشد ممكن بود بينمون فاصله بندازه. مگه جواب خواستگارمو فوري دادم كه ميگيد از روي احساسات؟فقط تاريخ عروسي 8 ماه زودتر شد آخه ما با هم خيلي خوشبخت بوديم اين يك سال فقط تو فضاي خونه پدر مادرامون راحت نبوديم ميخوايم بريم خونه خودمون همين............
احساسات نيست وقتي امكاناتشو داريم واسه چي خودمونو معطل كنيم هر روز هم مزاحم خونه ما يا خونه شوهرم بشيم من خودمم مخالف عروسي تا يك سال ديگه بودم اخه 2 سال عقد موندن رو درست نميونستم.وقتي با هم هيچ مشكلي نداريم درسته انقد دوران عقدو طولاني كنيم كه مشكل دار شيم؟همين يك مورد داشت باعث بوجود امدن مشكل ميشد ممكن بود بينمون فاصله بندازه. مگه جواب خواستگارمو فوري دادم كه ميگيد از روي احساسات؟فقط تاريخ عروسي 8 ماه زودتر شد
سلام گلنوش جان بهتون تبریک میگم خوشبخت باشید.:46:
وقتی گفتی مشکلتون حل شدو میخواین عروسی بگیرید خیلی خوشحال شدم طوری که جیغ زدم:311: اخه وقتی میبینم مشکل کسی حل شده خوشحال میشم من پیگیر مشکل شما بودم اما چون تجربه نداشتم حرفی نزدم.
اما فکرمیکنم کار درستی رو انجام میدید و درست تصمیم گرفتید:104:
موفق باشید...
ممنون صميمي عزيزم كه بهم توجه كردي. خودمونم فكر ميكنيم درسته چون عاشق هميم واين يك سال كنار هم واقعا هيچ مشكلي به جز همين مورد كه اونم به خاطر فضاي نامناسب بود نداشتيم كه خدا را شكر.......:316:
بازم مر30
گلنوش عزیز؛ خدا را شکر که مشکلتون حل شد!
اما می خواستم چند تا نکته که به ذهنم میرسه رو برات داشته باشم که ان شاء ا... از این به بعد به مشکل برنخورید!
1. همسر شما الان تنها ذهنیتش اینه که من بخاطر همسرم دارم این کار رو انجام میدم؛ بنابراین نهایت سعیش رو میکنه و این یک ماه و نیم؛ نوع برخوردها و بازخوردهای شما در مقابل تلاش های همسرتون؛ میتونه فوق العاده تاثیرگذار باشه؛ بنابراین منتقل کردن حس دوست داشتن و محبت کردن های کلامی و تشکرهای بجا و درست رو فراموش نکنید!
2. شما نباید سعی کنید در طول این مدت؛ خیلی و بیش از حد روی این موضوع مانور بدید که من فوق العاده گرم هستم؛ یعنی سعی نکنید خیلی در این مورد صحبت کنید و بحث کنید و حرف بزنید (سعی کنید بیشتر با رفتارتون نشون بدید؛ رفتارهای زنانه و عشوه گریها؛ نه کلام های صریح) می دونید میخوام چی بگم؛ می خوام بگم که آقایون بیشتر دوست دارند که طالب باشند، و اگر خدایی نکرده این میزان طالب بودن از جانب شما خیلی صریح بیان بشه؛ وخواستار باشید ممکنه جای نقش های اصلی هر کدوم از شما عوض بشه و بعد از عروسی به مشکل بربخورید؛ بنابراین خیلی درست و بجا برخورد کنید!
3. بعد از مراسم عروسی؛ احتمالا با توضیحی که دادی؛ ساختن خونه و پرداخت اجاره بها؛ همسرتون یه مقدار توی فشار قرار بگیرند؛ بنابراین میزان درک شما و همدلی و هم حسی شما؛ حس قدردانی و صبور بودن شما میتونه این احساس رو در ایشون به وجود بیاره که این دختر واقعا ارزشش رو داشت! پس صبور بودن رو حتما باید یاد بگیرید!
4. و در آخر اینکه خیلی خوبه به مسائل جنسی که یکی از رکن های اساسی هر زندگی هست؛ توجه می کنید؛ اما رعایت حد اعتدال در هر چیزی لازم و ضروری هست و احتمالا شما باید روی این مهارت کار کنید که در برخورد با این موضوع اخیر؛ به گونه ای برخورد کرده بودید که همسر شما به دوست داشتن شما شک کرده بود؛ و نه موضوع اصلی!
پس باید یاد بگیری؛ که نوع و نحوه ی بیان خواستهات متناسب با رفتارها و برخوردهات باشه!
امیدوارم که خوشبخت باشی و خوب به حرفهام فکر کنی!:46:
هم به شما و هم به همسرتون تبریک می گم. صجبتهاتون پر از همدلی و هم حسی و درک متقابل بود. امیدوارم همیشه خوشبخت باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
احساسات نيست وقتي امكاناتشو داريم واسه چي خودمونو معطل كنيم هر روز هم مزاحم خونه ما يا خونه شوهرم بشيم من خودمم مخالف عروسي تا يك سال ديگه بودم اخه 2 سال عقد موندن رو درست نميونستم.وقتي با هم هيچ مشكلي نداريم درسته انقد دوران عقدو طولاني كنيم كه مشكل دار شيم؟همين يك مورد داشت باعث بوجود امدن مشكل ميشد ممكن بود بينمون فاصله بندازه. مگه جواب خواستگارمو فوري دادم كه ميگيد از روي احساسات؟فقط تاريخ عروسي 8 ماه زودتر شد آخه ما با هم خيلي خوشبخت بوديم اين يك سال فقط تو فضاي خونه پدر مادرامون راحت نبوديم ميخوايم بريم خونه خودمون همين............
احساسات نيست وقتي امكاناتشو داريم واسه چي خودمونو معطل كنيم هر روز هم مزاحم خونه ما يا خونه شوهرم بشيم من خودمم مخالف عروسي تا يك سال ديگه بودم اخه 2 سال عقد موندن رو درست نميونستم.وقتي با هم هيچ مشكلي نداريم درسته انقد دوران عقدو طولاني كنيم كه مشكل دار شيم؟همين يك مورد داشت باعث بوجود امدن مشكل ميشد ممكن بود بينمون فاصله بندازه. مگه جواب خواستگارمو فوري دادم كه ميگيد از روي احساسات؟فقط تاريخ عروسي 8 ماه زودتر شد
احساساته چون شوهرت دید اینجا مشکلتو مطرح کردی ناراحت شد فرداش گفت عروسی
بگیریم.اگر این احساسات نیست پس چیه؟امکاناتم اگر داشتید پس چرا تا یک سال دیگه
عروسی به تاخیر انداخته بود؟شاید از دید شما امکانات فراهم باشه ولی از نظر شویت امکانات
کافی نبوده به خودش گفته اگر الآن عروسی بگیریم باید اجاره خونه بدم،خرج زندگی رو بدم
خرج خونه سازی م .... بدم.دیده سختشه عروسی انداخته بعد از اتمام ساخت خونه.ولی
وقتی که دید شما عذاب می کشی می خواد فداکاری کنه.البته ممکنه در آینده به خاطر
مسایل مالی پشیمون بشه.برای همین می گم شما تا اتمام خونه صبر کن بعد عروسی
بگیر.برای اون مسئله م شهر به شهر که نیستید مرتب همدیگه رو می بینید بلخره م که یه روز
خونه شما یا خونه شوهرت خالی می شه.اگر م عروسی گرفتید شیرینی فراموش نشه.
اگر م عروسی گرفتید یا شما برو خونه مادر شوهرت یا شوهرت بیاد خونه شما نهایتش
یه خونه رهن کنید ولی اجاره کردنو صلاح نمی دونم.