RE: با خودخواهی همسرم چه کنم ؟؟؟؟؟؟
مگه شما عقد نيستين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا بهش توجهي نكن. نه زنگ بزن و نه ارتباطي كه بتونه تهديدت كنه.
اون فقط داره تهديد مي كنه كه امتياز بگيره. همه مردايي كه پول زنشون را مي خواند اين كار را مي كنند.
مشكل پول دادن و ندادن و كار كردن و نكردن را بايد يكبار براي هميشه حل اش كني.
خانوادت از مشكلاتتون خبر دارند؟
سلام دوست عزیز
من در این مورد فقط نظر شخصی خودم رو بهت می گم
1-دادن حقوق به همسر اصلا کار درستی نیست چون از همون اول همون طور که خودت گفتی اونو راحت طلب می کنی
2-به خاطر کاری که انجام داده بهتره به نوعی ناراحتیت رو ابراز کنی تا متوجه اشتباهش بشه،منظورم برداشتن پول شما از حسابتون بدون اجازه،اگه از همون اول بخوای کوتاه بیای بعدا دیگه نمی تونی جمع و جورش کنی
3-بهتر بشینی و باهاش قول و قراری بذاری،بگی تو مرد زندگی من هستی من انتظار دارم برا این که زندگیم رو بتونیم زودتر شروع کنیم به صورت جدی دنبال کار بگردی و یه سری شرط و شروط براش بذاری،مطمئن باش چون الان نامزدید و هنوز اون احساسات قوی وجود داره بهتر به شرطایی که گذاشتی عمل میکنه تا وقتی که ازدواج کرده باشید
موفق باشی:46:
جالبه نه؟؟؟؟؟؟؟ تو کار کنی اون درس بخونه پیشرفت کنه؟ مادرشی یا پدرش؟؟؟؟؟؟ اگه تو هم بگی منم می خوام درس بخوانم و سر کار نروم تو باید پول من رو بدی چیمیگه؟؟؟/////////عزیزم به نظرم دستت رو خوانده. در رفتارت صرف نظر کن
سلام
دوست عزیز مشکل من فقط حقوق نیست شاید این علت بقیه مشکلاتم باشه ......
به هرحال یک ماهه که من کارت عابرم رو غیر فعال کردم و با وساطت مادر شوهرم با شوهرم اشتی کردم این رو هم بگم که من پیشقدم شدم و اشتی کردم به هر حال هنوز شوهرم اصرار داره که من دیگه سر کار نرم ضمن اینکه اجازه ادامه تحصیل و یا حتی رانندگی هم به من نمی ده خلاصه می خوام بگم یه جورایی داره تنبیه می کنه مدام میگه من انتقام می گیرم ازت و دیگه نظرت برای من مهم نیست و عروسی دلخواه تو رو هم قرار نیست بگیرم خیلی کم زنگ می زنه اس ام اس هم دیگه اصلا نمی ده .....
جدیدا مادرشون مدام نصیحت می کنه که زن و شوهر باید یکی باشن نباید حساب جدا داشته باشن پدرشون هم مدام از مادرشوهرم تعریف می کنن که زن زندگی بوده و هیچ وقت توقع زیادی نداشته و .... البته مادر شوهرم خونه داره و به شدت به من حسادت می کنه من فکر می کنم به خاطر کشمش های اخیر من با شوهرم و با توجه به اینکه ایشون همه چیزو برای مادرش تعریف می کنه من دیگه احترام قبلم رو ندارم نمی دونم چرا احساس می کنم با رفتارهاشون من رو تحقیر می کنن ...........
با اینکه حق من با منه ولی نمی تونم این رو ثابت کنم هرچی می گم اونو منو محکوم می کنن از بحث کردن واهمه دارم چون می دونم درنهایت من مقصر می شم و نمی تونم حقم رو بگیرم بار ها به این فکر افتادم که ازش جدا بشم شاید از نظر فرهنگی ما هم کف نبودیم !!!!!!!!!
گذشت زمان اوضاع رو بهتر میکنه و براش کم کم عادی میشه .
سعی کن اصلا بحث نکنی باهاشون که محکومت کنن ،
اول خودت به این باور برس که کارت اشتباه نبوده و تازه تا حالا هم خیلی لطف کردی در حقش ،
اونم خوب الان ناراحته بخاطر اینکه رو حقوق شما که بی زحمت و تمام و کمال تو دستش بوده حساب کرده بوده
الانم کلی از ولخرجی هاشو باید کنار بزاره یکم بفکر باشه البته اگه دلش برا زندگیش بسوزه .
بزاریکم بخاطر زندگیش و شما سختی بکشه .
عسل جان شوهرم خیلی لجبازه الان حدود 2 هفته هست که مدام میگه برو استعفا بده و ضمن اینکه اون ادم ولخرجی نیست حساب و کتاب داره ولی توقعش از من خیلی زیاده ..
در حالیکه پدر شوهرم اصلا ایجوری نیست خیلی به زنش احترام می گذاره تو خونه شون حرف حرف مادرشوهرمه من تعجب می کنم که شوهرم از پدرش الگو نمی گیره و فقط گوش به فرمان مادرشه گاهی وقت ها فکر می کنم مادرش این کارها رو بهش یاد می ده شاید هم من اشتباه می کنم ولی به هرحال یک ماه قهر بودیم و 2 هفته هم هست که مثلا اشتی هستیم ولی مدام رو اعصابم راه می ره ......
جدیدا به این فکر افتادم که بهش بگم رفتم برای تسویه حساب ولی گفتن باید وامی رو که گرفتی اول تسویه کنی نمی دونم چه عکس العملی نشون می ده یا اینکه وام رو پس می ده که با این حساب وامم به خودم برمی گرده یا اینکه فعلا دست از لجبازی بر می داره البته امکان اینکه خودش بره پرس و جو کنه هم هست که در این صورت نمی دونم چی می شه ؟؟؟؟؟؟
اون هیچ وقت نمیاد پرس و جو کنه ، یعنی احتمالش خیلی ضعیفه اگر میخواست تا حالا میکرد ، بهش بگو رفتم برای تسویه حساب گفتن باید وام رو پرداخت کنم به صورت مشورت ازش بپرس و بگو نمیدونم چیکار کنم بگو خودمم حوصله کار کردن ندارم از یطرفم اقساط وام مونده ببین چی میگه،
ذهنتو زیاد درگیر حرفاش نکن فقط شنونده ظاهری باش ولی برات مهم نباشه که اعصابت رو بریزه بهم رو حرفاش زوم نکن و بگذر.
میشه بگین چرا تا حالا مدیر همدردی جوابی به من ندادن ؟؟؟؟؟؟ باید چیکار کنم تا ایشون مشاوره بدن ؟؟؟
منم مطمئن نیستم ولی می دونم یه راهی هست که مدیرو با خبر کنی .برای اینکه بتونی با خبرش کنی باید حق عضویت بپردازی
معلومه مادر شوهر و پدر شوهرت از پسرشون حمایت می کنن.ازشون بیش از اندازه انتظار داری.
راجع به اینکه پدر شوهر و شوهرت خیلی به حرف مادر شوهرت گوش می کنن تعجب نکن چرا شوهرت پدرشو الگو قرار نمی ده.احتمالا این به شخصیت مادر شوهرت برمی گرده که باعث می شه حرفش برو داشته باشه.در این مورد هم دردیم:33:
سما جان من ديروز برات گزارش دادم و مدير را باخبر كردم تا به تاپيكت سر بزنند. اميدوارم زود بياند و سر بزنند.