RE: گفت يه مدت تنهام بذار. مگه ميشه 6 ماه تنهاش بذارم
وای اینقد حرصم میگیره از خودمون
بخدا ما دخترا چقد احساساتی هستیم:302:
رعنا جون گلم بیخیالش شو
اولش یه خورده سخته من درکت میکنم میفهمم
ولی اینجوری خودت بیشتر اذیت میشی
قرآن بخون بخدا خیلی آروم میشی
برات دعا میکنم هرچی صلاحت هست همون شه گلم
میبوسمت:46:
[size=medium] اين حرف كه ميگين هنوز چيزي رو بهت ثابت نكرده يعني چي؟؟؟؟؟؟
يه لحظه/ هم خودتون رو جاي من بذارين..چرا همش سرزنشم ميكني؟؟
يه جوري ميگين كه ته دلم خالي ميشه انگار همه چي تموم شده...
(من اونو ميشناسم اگه ميخواست بگه همه چي تموم..رك و رو راست ميگفت.كه نه ديگه اس بده نه زنگ بزن و باي تا هميشه)
خوب اگه اينجا احساساتمو بروز ندم.كجا بروز بدم؟؟؟
تو خونه؟
مگه اسم اينجا همدردي نيست؟
هي همش ميگين..تو نبايد...تو نبايد...
منو شما همجنسيم..خب مگه شالوده يه زن با چي ريخته شده؟..عاطفه..احساسات..
غير اينه؟
منم مثل شمام..شما احساساتي نيستين؟ ..البته ميدونم شايد تو من الان يكم اين احساسات قويتره اما تو هممون هست ديگه
...
[color=#808000]يا اينكه دوستمون نوشتن بي خيالش شو....منظورتو نفهميدم...يعني تا هميشه بي خيالش شم؟ اون بهم گفته يه مدت تنهام بذار..بذار تو حال خودم باشم...البته اولش يكم مقاومت كردم..اما با راهنمائيه بچه هاي اينجا فهميدم اون الان حق داره..تا خودشو پيدا كنه..بره تو غار تنهائيش و اونجا خودش مشكلاتشو حل و فصل كنه..بدون كمك هيچكي....تا اينجوري بتونه اون قدرت و اقتدار مردونشو كه از ناحيه شغل و كارش تعريف ميكنرو به دست بياره..غير اينهاست؟[/
سلام
شما چرا فقط از یه زاویه نگاه میکنی ؟
اون نباید بترسه مبادا شما رو ازدست بده ؟ مگه نه اینکه ارتباط دو طرفه بوده ؟
پس حتما همه فکراشو کرده و احتمال همه چیرو داده ...
شما هم احتمال همه چی رو بده ...
هر چقدر هم که مشکل داشته باشه باید درک کنه که شما چه زجری میکشید ...
گذشت زمان همه چیرو حل میکنه و اثبات بهتره صبر کنی :72:
نمیدونم اینا نظر شخصیه من شایدم نادرست ...
برای این از دست کارهات عصبانی میشم چون قبلن خودم در خرابکاری احساسی جایزه نوبل گرفتم. کارهای تو شبیه کارهای منه وقتی چیزی نمی دونستم و احساساتی می شدم. هرچی که بهت میگم برای اینه که تو ضربه نخوری و مثل من سالها اذیت نشی. همه داروها شیرین نیستن رعنا...
رابطه ای که توش تعهد نباشه احتمال همه چی توش هست. انقدر باید قوی باشی که هر موقعیت بحرانی رو بتونی مدیریت کنی و به خودت آسیب نرسونی... ما از تو چی خواستیم؟ غیر از اینکه کاری بکارش نداشته باشی و فقط به خودت برسی؟ کجای این بده؟ انتظار داری چی بگیم؟ هر روز و هرثانیه و دقیقه بهش فکر کنی و زندگیتو تا 6 ماه برای خودت زهر مار کنی؟ همیشه سلامت جسم و روحتو برای خودت اولویت اول بذار. یادت نره!
پس با من خوب ميتوني همدردي كني..درسته..
قضيه شما به سلامت حل شد..ايا اين راهكارها جواب داد و با تنها گذاشتن و به حال خودش گذاشتن اون..واقعا همين چيزائي كه ميگي شد؟
ممنون ميشم بگي...
من نمی تونم قضیه خودمو بهت بگم اما از بین اون قضایا با روحیات مردونه آشنا شدم.مطالعه هم زیاد داشتم. این چیزهایی هم که بهت میگم براساس شناخت من از اونهاست نه اینکه عینا مثل قضیه تو برام اتفاق افتاده باشه!
ببین اینجا تالار مشاوره است میای اینجا مشکلت رو می نویسی درددل می کنی بقیه بهت راهکار می دن و باید بری اجراشون کنی تا حالت بهتر بشه. یعنی بخش عمده کار بعهده مراجعه کننده است که خارج از این فضا روی خودش و توانمندیهاش کار کنه. نه اینکه هرروز که احساسش عوض شد بیاد و چیزی بنویسه. اینجوری بشه تاپیکت قفل می شه. تو باید بری به راهنمایی ها عمل کنی. من بهترین راه رو بهت دادم. اگر اجراشون کنی موفق میشی. تو باید قوی باشی.
[size=medium][color=#006400]تويه كتاب "رازهائي درباره مردان" خونده بودم وقتي مردا به شغل و كارشون حس خوبي نداشته باشن كمتر به عشقو اين حرفا فكر ميكنن..نه اينكه نخوان و دوست نداشته باشن..اما تو اون لحظه و برهه از زندگيشون فقط اون اتاق از ذهنشون كه توش مدام قدم ميزنن..اتاق كار و مشغله هاي فكريه.نه اتاق عشق.
و اينكه مردا موفقيت مدارنو ماها صميميت مدار....شايد همينه كه باعث ميشه ما بهشون وابشته باشيم
مشكل من وشايد خيلي هاي ديگه اينه كه اين چيزارو ميدونيما اما نميتونيم عملا تو زندگيهامون پيادش بكنيم.
رعنا جان صبر داشته باش
خودت خوب گفتی که نیاز به این فرصت داشته پس صبر وتوکل کن تمام این مدت می خوای با نگرانی و دلشوره سر کنی؟؟؟ نکن دختر خوب
منم یه دخترم میدونم احساسات دمار از روزگارمون درمیاره ولی باید به خودمون مسط شیم یا نه؟
مطمئن باش کسائی که میان اینجا همشون به نوعی درگیر شدن و هر حرفی میزنن از سر همدردیه
این زمان باید بگذره میخوای همش خودتو درگیر کنی؟؟؟ این جوری که نابود میشی
قبل از هرکس خودت میتونی به خودت کمک کنی وتا خودت نخوای فرشته مهربان 3 صفحه هم برات بنویسه وضع همینه
ارتباطتو با خدا خیلی قوی کن باور کن خوب دستتو میگیره
شاید بیشتر مشکلمون از این بابته که فکر میکنیم همه چیز رو ما رقم میزنیم ولی به خدا ،خدا از همه چیز بیشتر از ما آگاهه و بیشتر از هر کسی که فکرشو بکنی دوستمون داره یقین داشته باش عزیزم
عزیز دلم:72:
کاملا میفهمم چی میگی
میفهمم چه قدر سخته
میدونم چون کشیدم.
اما دوست مهربونم بازم میدونم اولش سخته ولی تو میتونی.
من میدونم برمیگرده به شرط این که تو این 6 ماه نری طرفش.
مطمئنم میاد
بذار کمبودتو حس کنه.پسرا کلا این جورین.
ببینه در دسترسشی باز همش میگه تنهام بذار
ولی اگه فرصت بدی بهش بیشتر میاد سمتت با عشق بیشتر
برو ورزش.
اهنگ غمگین خواهش میکنم گوش نده که بدجوری میره رو روح و روانت.
ارزشت خیلی بالاست اون قدر که اون باید بیاد ازت بخواد واسش واستی.
فقط صبر کن عزیزم
بهت قول میدم از این موضوعی که پیش اومده میتونی واسه قوی کردن شخصیت خودت استفاده کنی
مطمئن باش قوی تر میشی.چون صبر نتیجش خوبه.
گاهی وقتها انتظار ادم ها رو میسازه.
تمام این حرفایی رو که بهت میگم با ذره ذره جونم لمسش کردم و عمل کردم و میدونم سخته عزیزم اما میتونی.
باورکن منم مث تو بودم.
اما باید خودتو قوی نشون بدی پهلوی اون.نباید بفهمه تو بهش نیاز داری.به خدا این پسرها بفهمن بهشون نیاز عاطفی یا وابستگی داری خیلی راحت تر رها میکنن.
البته میدونم در مورد شما این طور نیست ولی باید جلوی احتمالات رو بگیری.
خیلی جالبه اخه منم یه موضوعی مث تو داشتم.
واسه همین بدون رو در واسی بهت میگم کادو تولد نده و بهش اس هم نده.
میدونم برات سخته.واقعا میفهمم
ولی بدون ما بیرون گود هستیم و تو داخل گود.و ما احساسی تصمیم نمیگیریم اما تو الان پر از احساسی.
حرف منو 2 سال دیگه میفهمی.
ایشالله تا 2 سال دیگه اگه واقعا لیاقتت رو داشته باشه با هم یه شادی زندگی کنین.:72::46:
سلام رعنا جان
خوبی انشاالله؟؟
سئوال عجیبی بود.من یه پسرم که مشکلمو همینجا مطرح کردم.منم تقریبا حال وروز تو رو دارم.با اینکه پسرم ولی مثل شما به شدت احساساتیم!!
الن از ماجرای جدایی من تقریبا 1 ماه و نیم میگذره.مطمئن باش بعد از مدت کوتاهی این افکار وسواسی و زننده ازت دور میشه و میتونی به چیزهایی که قبلا برات مهم بوده فکر کنی
من الان حس خوبی دارم.یه جورایی اعتماد به نفسم بالا رفته.این حس بهم دست داده که واقعا به هیچ چیز و هیچ کس نباید دل بست.نظرم نسبت به روایطم با خانواده و دوستام عوض شده(بهتر شده)
تو این جدایی خیلی چیزها به دست آوردم.الیته امیدم رو برای به دست آوردن دختر مورد علاقم از دست ندادم.همه چیز رو به خدا واگذار کردم تا هر چی صلاح هست همون بشه
در ضمن تازه با افتهای دوستی آشنا شدم.یه کاربری محترمی گفت که دوستی با جنس مخالف اگر شرایط ازدواج رو نداشته باشیم مثل حرکت در لبه پرتگاهه:104:
فقط یه چیزی بگم که صـــــــــبــــــــــر کن.صبر دلت رو بزرگ میکنه