RE: تمومش کردم!! کمکم کنید تحمل کنم
«اميد» چونان پرنده ايست
كه در روح آشيان دارد
و آواز سر مي دهد با نغمه اي بي كلام
و هرگز خاموشي نمي گزيند
و شيرين ترين آوايي ست كه
در تندباد حوادث به گوش مي رسد
و توفان بايد بسي سهمناك باشد
تا بتواند اين مرغك را
كه بسيار قلبها را گرمي بخشيده
از نفس بيندازد
من آنرا در سردترين سرزمين شنيده ام
و بر روي غريب ترين درياها
با اين حال ؛ هرگز ؛ در اوج تنگدستي
خرده ناني از من نخواسته است
(امیلی دیکنسون)
تجربه ي خوبي داشتي.انتخاب بعديت مطمءنا عشقته.روابط تو اين دورو زمونه اصن لازمه.همه گرگ شدن.ميخواي گوسفند بموني ??? کسي که ميگه اينجور رابطه ها خلاف سنت اشتباه ميگه.ما هم سنت خودمون رو داريم.و به نسل هاي آينده انتقال ميديم. ;;; توصيه ي من به تو . س.ک.س نکن. مشروب نخور. سيگار نکش. دروغ نگو.توي رابطه ها هم متعادل باش.هر کي تحت تاثير احساس شديد قرار بگيره ضربه ميخوره.عاقل باش اين درسته.تجربه ي. خوبي داشتي عزيزم .نگران نباش.
سلام من میگم ولش کن تواصلان خانوادشودیدی اصلان باخانوادش دیدیش بیرون که باهمن اصلان عکسی ازخانوادش بهت نشون داده تاچیزیوندیدی باورنکن آدمای پورتوقع ازدماغشون بالاترنمیبینن تودیدی بعدازتودیگه باکسیم بوده من همچین دوستی داشتم که خیلی ماهرانه پسراروبادروغ میپیچونه وخوب بادروغاش ببخشیدامجبورم خرشون میکنه وقتی عاشق خودشون کردیاپولی ازشون گرفت بادروغایی مثل این خانم رهات میکنه ممکنه بازم ببینیش ممکنه بازم بیاد سوراغت ولی بدون میخوادخوب ازیتت کنه وبه اصتلاح توروتوآب نمک واسه خودش داشته باشه که روزی تنهاشودتوباشی که بازبادروغاش گولت بزنه ازحرفاش معلومه اونورم یکی دیگه روپیداکرده وداره عشقوحال میکنه من اینونمیگم که توازیت شی من دارم اینومیگم که چشاتوبازکنی وواقعیتوببینی من میدونم توباکسی که بهترازاینه لیاقتته ازدواج میکنی حالاچه باش دوستشی چه بری خواستگاریش موفق باشی گلم