RE: از بین رفتن 50 پست *فقط من* که البته سابقه هم دارد!!!
اگر تعبیر به نان به هم قرض دادن نگردد،از رای هوشمندانه و همدلانه تان سپاسگزارم.این نشان از تعاملی سودمند دارد که نباید به جبهه گیری دوستان نسبت به من تفسیر شود.(قابل توجه آرزو خانم گرامی و ارجمند)
جانم بگوید که:به خدای هر دویمان سوگند من نه نارسیسیم دارم و نه شهوت صحبت یا عقده خودبزرگ بینی!!اگر منصفانه همه دوستان بنگرند،می بینند من جز نیکخواهی و مساعدت هدفی ندارم و این البته اهداف درجه دوم من هستند و مقصود اصلیم از بودن در این جایگاه،همانا روشنگری و نمایاندن روش درست نگرش به زندگی و نیز آموزاندن آیین شکیبایی و دیگرخواهی است.
من همانطور که خود سنگ تراشان می داند شبهای بسیاری با وجود داشتن کار زیاد در روز پسین و مسئولیت سنگین کنترل چندین کارگر و مهندس در یک پروژه گسترده،همه آنچه از خرد،احساس و زمان داشتم در این تالار خرج کردم و این نه از جهت خدای ناکرده منت است که دارد دلم می سوزد که به قول شاعر:
»ن از بیگانگان ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد . . . .
من توقع ندارم در جایگاهی که به گفته تنی چند از هموندان،چون خانواده است؛پدیدآورنده با وجود اشتباه خودش دوباره آن را آن را تکرار کند و روش بسیار بد سانسور کردن را به نوعی عادی سازد.
من اگر دعوا کرده ام یا مجادله کلامی یا اگر پندی داده ام یا گوشزدی نموده ام،بدانید که همه شان از بن باورها و خرد من سرچشمه گرفته اند و بنده همچون فرزندان نداشته خود به انها می نگرم.به روشنی نی بینید که بسیاری با زدن حرف مفت در این تالار مشغول اند،ولیکن از حذف نوشتارهایشان ککشان هم نگزیده است!!!!!!!!!!!
براستی این سطحی نگری و عوام زدگی نشان از چیست؟؟؟چرا باید ما مردم این اندازه بوقلمون صفت و ناآگاه باشیم.به هر حال دوست گرامی من در همان نوشتار یازدهمم گفتم که در تالار خواهم ماند،چرا که به قول زبان نهانگو:
مرا برندی و عشق آن فضول عیب کند
که اعتراض بر اسرار عالم غیب کند
کمال سر محبت بین نه نقص گناه
که هر که بی هنر افتد نظر بعیب کند
دود گر بالا نشيند كسر شان شعله نيست
جاي چشم ابرو نگيرد گرچه او بالاتر است
حالا وقتی می یام توی تالار بیشتر دلم می گیره.........
چرا فضای دوستانه تالار اینطوری شده ؟؟؟؟؟؟؟
خوب از پست های من هم کم شده ولی تمام پست هام فدای سر همه دوستان
همین که اینهه دوستای مهربون از سراسر ایران دارم خیلی برام مهمه
سلام عزیزان
اگر موضوع صرفا حذف بعضی پست ها هستند که من در چند پست، خیلی صریح جواب داده ام که نمونه اش آخرین پاسخم در پست شماره 16 هست.
ولی ظاهرا بحث پست ها نیست.
خواهش میکنم همه دوستان ، پست 16 این موضوع را مجددا مطالعه کنند. من باز هم به عنوان یک عضو کوچک از این تالار خواهش می کنم، مباحث را از طریق احساسات پیگیری نکنیم. شخصیت یکدیگر را هدف قرار ندهیم. ذهنیت خود را تعمیم ندهیم. و این حق را برای همه قائل باشیم که نظرات خود را (اگرچه اشتباه به نظر برسد)، آزادانه بیان کنند.
تبصره:
یک هشدار جدی به همه کسانی که فکر می کنند متن زیر در مورد آنها صدق می کند:
تحمل و سعه صدر در خانواده همدردی به معنی این نیست که کسی ریشه های این خانواده را هدف بگیرد، و در صدد از هم پاشیده شدن خانواده بزرگ همدردی بشود.
مسلما اگر از طرف هر کسی بخواهد جو صمیمی همدردی شکسته شود، علاوه بر اینکه پستهایش حذف می شود، حتی حساب کاربری او مسدود خواهد شد.
ما نمی توانیم مصالح خانواده بزرگی با بیش از 2700 عضو را فدای روشهای افراطی و آسیب رسان چند نفر کنیم.
تا آنجا که هدف انتقاد ، شخص بنده باشم، همانند گذشته باز هم تحمل می کنم. اما اگر بخواهد شیوه های ناصحیح ارتباطی ، افراطی گری و ...، منجر به آشفتگی این فضا شود، مسئله تفاوت می کند.
اگر چه ما یک پیکر واحد هستیم و دردهایمان مشترک هست. اما اگر کسانی بخواهند مانند یک تومور مشکلات خود را در جریان خون این پیکر منتشر کنند و این خانواده عزیز را متلاشی کنند، ناگزیر می دانیم که آن عضو را با همه رنجی که می بریم قطع کنیم. و به رنج سایر اعضاء در این مورد خاتمه دهیم.
ما باید این حقیقت تلخ را بپذیریم که گاهی افرادی وجود دارند که با آنها نمی شود صرفا بر اساس تحمل و خویشتنداری و با روشهای ملایم تعامل برقرار کرد. و گاهی تحمل ما ، بد تفسیر می شود، و به معنی ضعف ما گرفته می شود، و روز به روز بیشتر بر ما خواهند تاخت.
این تبصره را فقط کسانی به خود بر دارند، که احساس می کنند به این روش های ناصحیح عمل می کنند، و اگر کسی چنین نمی کند، لازم نیست که عصبانی بشود و پاسخ دهد.
در ضمن برای شناسایی چنین افراد آسیب رسانی صرفا با یک نظر سنجی ساده در تالار همدردی ، نتیجه مشخص خواهد شد.
من با این جمله سنگ تراشان موافقم که:
*اگر چه ما یک پیکر واحد هستیم و دردهایمان مشترک هست. اما اگر کسانی بخواهند مانند یک تومور مشکلات خود را در جریان خون این پیکر منتشر کنند و این خانواده عزیز را متلاشی کنند، ناگزیر می دانیم که آن عضو را با همه رنجی که می بریم قطع کنیم. و به رنج سایر اعضاء در این مورد خاتمه دهیم.*
نمونه بارز این تومور ها را می توان در هیأت کسانی دید که با روشی زورمدارانه با نظرات و آرای دیگران برخورد می کنند و در همان حال خود را تافته جدا بافته دانسته و سخنان خود را وحی منزل می دانند و از سویی از جایگاه مجازی خود که هیچ ارزشی ندارد،سوئ استفاده می کنند؛باشد تا زمانه آنها را بر سر عقل آورد.
سلام
به خاطر توهيني كه برخي به برخي ديگر عطا نمودند در اينجا من هم به نوبه خودم مي گويم :305: آقاي گرد آفريد اصلا چه بهتر كه 50 پست شما حذف شد - اگر اين پستهاي شما ارزشمند بود و به درد اعضا مي خورد قبل از اينكه شما دهن به اعتراض بگشاييد كساني كه از پستهاي شما نهايت استفاده رو برده بودند - به حذف پستهاي شما اعتراض مي كردند و حامي شما مي شدند و اين نشان مي ده شما در خيال به سر مي بريد و فكر مي كنيد نوشته هاي شما وحي منزل است ( كه صحبتهاي ديگران را حرف مفت و حرفهاي خود رو خردمندانه عاقلانه و موشكافانه مي خوانيد ) بهتر است اين را بدانيد با منت گذاشتن بر سر ديگران و خود بزرگ بيني - حتي اگر لطف عالي شما شامل دوستان شده باشد با اينگونه تعاريف از خود و به رخ كشيدن و منت گذاشتن داريد اعمال خودتون رو زايل مي كنيد .
اميدوارم اين بحث هر چه زودتر تموم بشه و از دوستان هم خواهش مي كنم اين بحث رو ديگه ادامه ندن چون ظاهرا دكاني شده براي بعضي ها كه عقده هاي خودشون رو اينجا خالي كنند .:300:
از مدير محترم هم خواهش مي كنم حرفهاي من رو به هيچ و جه ويرايش نكنند چون اصلا از طرح اين صحبتها پشيمون نيستم حتي اگر به قيمت از دست دادن سابقه و محبوبيتم باشد .
برای شما آقای مرادی بسیار متأسفم که .........
و در آخر از همه دوستان خواهش مي كنم اين مطلب رو به دقت مطالعه كنند :
:305:خود بزرگ بینی یکی از امراض جدی روانی است که مبتلایان به آن گمان می برند که آنان نسبت به دیگران برتر هستند. این گونه خود خواهی که می تواند از حقارت نیز سرچشمه گیرد گویای این واقعیت است که افراد مبتلا به آن در گذشته شدیداً محرومیت کشیده اند. بیماران این مرض وقتی برای شان شرایط نسبتاً بهتر از گذشته فراهم می گردد ، سعی می کنند خود را در موقعیت بسیار بالا نشان دهند و در برخورد با دیگران تلاش می کنند تا برتر از دیگران جلوه گر سازند. این بیماران در عین حالی که از نظر روحی خود را کمتر احساس می کند ، اما در مواجه شدن با دیگران می خواهند برتر باشند تا بدین طریق کمبودات خود را پنهان کنند.
سلام دوستان
باز هم از دوستان عزیز خواهش می کنم ضمن خویشتن داری به پست های 2 ، 16 و 34 که در این موضوع ایجاد کرده ام ، توجه نمایند. من انتظار دارم تحمل خود را در مورد مسائل مطروحه حفظ کنید.
بنده در پست 34 خطوط قرمز همدردی را اعلام کرده ام. خواهش می کنم. بگذارید آخرین تلاشهای ما در حفظ همه اعضاء با همه اختلاف نظرها مثمر ثمر باشه.
همیشه هنگام آرامش سخن بگوئید. فراموش نکنید. نظرات ما می تواند قاطعانه باشد، اما بهتر است در آن از لفظ های اهانت آمیز اجتناب شود.
ما در چنین بستری می توانیم با هم مباحثه کنیم. و از نظر منطقی مسائل را طرح کنیم. اما اگر بخواهیم از روی احساس مستقیما شخصیت هم را هدف قرار دهیم، یعنی همان سبک قبلی خودمان که البته هیچ رشدی در آن نیست.
فراموش نکنیم اگر ما بخواهیم همیشه بر منش قبلی خود حرکت کنیم، باز هم همین جا خواهیم بود که الان هستیم.
سلام گردآفرید ؛
این تاپیکت هم مثل خیلی دیگه از تاپیک های سازنده ات حداقل حسنی که داشت این بود که زبان نطق برخی از اعضا رو باز کرد تا بجای کپی پیست کردن مقاله های کلیشه ای سایت های مختلف یا عکس و لوگوها و بنرهای آنچنانی ( که به شدت مورد تایید مدیر سایت همدردی نیز می باشد ) لااقل روی پای خودشون چند جمله ای رو بیان کنند و ما را بیشتر یاد ضرب المثل " تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد " بیندازند .
آره عزیزم ؛
درسته که بنده با عقاید و افکار سیاسی و مذهبیت اختلاف سلیقه دارم ولی همواره حضور تو رو توی سایت همدردی یک رکن می دونم و به نظرم یکی از 5 رکن اساسی تالارهای همدردی گرد افرید هستش . حالا بعضی ها نمی خواند یا نمی تونند حسن حضور تو رو درک کنند به خودشون مربوطه ولی بنده به خاطر همه ی زحماتی که توی این مدت برای رونق تالار های همدردی کشیدی ازت ممنونم . تالار همدردی اگه الان خودش رو میزبان 2700 نفر میدونه یکی از عوامل بسیار مهمش بحث های داغی بوده که خود تو توی سایت پست کردی و بقیه رو به سمت ادامه ی بحث کشوندی اما بعضی ها اینچیزا یادشون نمی یاد یا اینکه یادشون میاد ولی رونق تالارها رو معجزه ی الهی میدونند !!! . البته پر واضحه که این حمایت رنگ و بوی قبول یا رد کسی رو نداره . فقط وقتی می بینم از بین اونهمه آدم که پستهاشون حذف شده یه نفر شکایت می کنه و عامل رسیدگی به این شکایت حتی یک عذر خواهی خصوصی هم برای خاتمه دادن به معرکه نمی کنه و بقیه هم معلوم الحال به سمتت هجوم میارند وظیفه ی خودم می دونم اینجا از حق بدیهیت دفاع کنم حتی اگه حذف پستهات سهوی باشه .
در هر حال امیدوارم با حوصله ی بیشتر با این مشکل کنار بیای و بیشتر از این بحث رو کش ندی چون حقیقتا فایده ای هم نداره شرایط همینه که می بینی /.