RE: تردید بعد از عقد در مورد ظاهر همسر (خیلی فوری، لطفاً کمک کنید )
آقای مهرداد و همسفر 65 درست میگن
آرایش کردن و نوع پوشش در زیبایی زن خیلی تاثیر داره
نه همسرم تا حالا چیزی به روم نیاورده
البته من هم همیشه توی خونه از لحاظ آرایش و لباس تنوع واسش داشتم این بستگی به خانمتون هم داره که چقدر توی خونه به خودش برسه
واون حرفها مربوط به اوایل زندگیمون بود
ولی در عوض با جملات متفاوت به من گفته تو خیلی خوبی .چقدر خوبه این اخلاقو نداری .یا چقدر خوبه تو مثل فلانی نیستی و .........
مهربونی و خوش اخلاقی یه زن خیلی مهمه یادتون نره
ببخشید دوستان بابت این یک هفته که نتونستم بیام.
تو این یه هفته اتفاق های جالبی افتاد.
اولاً که خود خانمم با من تماس گرفت و گفت هر طور فکر کرده دیده نمی تونه منو فراموش کنه و نمی تونه اجازه بده که خدای نکرده ما از هم جدا شیم. می گفت دیگه اشکال نداره هر چی هم بهم بگی سعی می کنم به دل نگیرم و سعی کنم اگه حرفی هم زدی نشنیده بگیرم و ....و خلاصه اینکه می گفت هر جور هست می خوام باهات بمونم . البته گفت اگر من اونو نمی خوام و بخوام که جدا شم اصلاً مهریه هم نمی خواد و منو می بخشه (خیلی حرفاش منو تحت تاثیر قرار داد که چقدر میتونه یه نفر مهربون باشه) . البته منم بهش قول دادم که سعی خواهم کرد که این افکار رو از خودم دور کنم .
واقعاً صحبت های شما دوستان خیلی مفید بود. الان دیگه خیلی کم از اون افکار سابق سراغم میاد. فقط گاهی اوقات ناخودآگاه یهو استرس می گیرم واسه اینکه خانم ها زودتر شکسته میشند. البته اونم دارم سعی می کنم که تو ذهنم نیاد اما هنوز نتونستم کامل محوش کنم. بعضاً ناخودآگاه بهش فکر می کنم و از اینکه همش میگن خانم ها زود تر شکسته میشن می ترسم.
نظر دوستان در مورد این مساله چیه ؟ اینکه می گن خانم ها زود تر شکسته می شن و یه خانم مثلاً 45 ساله پیر تر از یه آقای 45 ساله به نظر میاد؟
این چه حرفیه؟! برای چی این فکر رو می کنید؟ والله با اینهمه پیشرفت علم و انواع کرمها و رسیدگی به پوست و اینها هیچ خانمی به این زودیها شکسته نمیشه... من خودم به شخصه حداقل پنج الی شش سال از آقایون همسن خودم جوونترم و اینو خود همون آقایون اذعان کردن و اصلا خودارزیابی نیست! قبلا زنها چندین بار حامله میشدن حاملگی های ناموفق داشتن استرس زندگی و خرج و مخارج و کار خونه بیشتر بود زودتر پیر می شدن اما الان دوره و زمونه فرق کرده! بخدا خیلی زشته یه آقا نگران همچین چیزهایی باشه...نگران چیزی که اولا هنوز اتفاق نیفتاده دوما احتمالش خیلی ضعیفه! :162:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
این چه حرفیه؟! برای چی این فکر رو می کنید؟ والله با اینهمه پیشرفت علم و انواع کرمها و رسیدگی به پوست و اینها هیچ خانمی به این زودیها شکسته نمیشه... من خودم به شخصه حداقل پنج الی شش سال از آقایون همسن خودم جوونترم و اینو خود همون آقایون اذعان کردن و اصلا خودارزیابی نیست! قبلا زنها چندین بار حامله میشدن حاملگی های ناموفق داشتن استرس زندگی و خرج و مخارج و کار خونه بیشتر بود زودتر پیر می شدن اما الان دوره و زمونه فرق کرده! بخدا خیلی زشته یه آقا نگران همچین چیزهایی باشه...نگران چیزی که اولا هنوز اتفاق نیفتاده دوما احتمالش خیلی ضعیفه! :162:
با تشکر از شما
اولاً خوب فکر آینده رو خوب باید کرد . نمیشه که به آینده فکر نکنم. درثانی من هم موافق هستم که خانم ها می تونند جوان تر به نظر برسند اما 99% حرفایی که من از دوستام که عمدتاً دانشجوی دکترا هستند اینو میگه که خانم ها زود تر شکسته می شند که همین حرفا هم منو گاهی استرسی می کنه.
ناراحت نمی شم که منو سرزنش می کنید که چرا به این مساله فکر می کنم اما خوب دست خودم که نیست . فکرم به این مساله خودش میره !! ( ناخودآگاه) هرچند که دارم تلاش می کنم که اینو هم از سرم بیرون کنم
من فکر میکنم شکستگی صورت بیشتر به تغذیه مربوط می شه. هر چه بیشتر اب و میوه مصرف بشه صورت دیرتر پیر میشه. ضمن اینکه پوستی که مرطوب نگه داشته بشه خیلی دیرتر شکسته میشه.
ولی بعد از چندین سال زندگی مشترک اصلا دیگه پیر یا جوانی صورت (منظ.رم همون 45 سالگی که گفتید یعنی بعد از 20 سال زندگی مشترک شما و خانمتون) به نظر نمیاد و چیزهای دیگری جای ظاهر رو می گیرن ضمن اینکه اگر شما به همسرتون سختی ندید و دائم بهش استرس وارد نکنید همیشه شاداب و باطراوت میمونند.
در اخر فقط میگم که قدر گوهری رو که دارید بدونید و با حرفها و افکارتون دلش رو پر از غم نکنید تا همیشه جوون بمونه.
به جز حرفهایی که دوستان زدند، خواستم این رو هم اضافه کنم که درست است فاصله سنی شما ایده آل نیست، ولی فاصله سنی عجیب و غریب هم نیست و خیلی ها با این فاصله سنی ازدواج می کنند.
بعد هم فاصله سنی یکی از معیارها هست.
وقتی ایشون دختر به این خوبی هستند، آدم می تواند این مسئله رو نادیده بگیرد.
بعد هم دوستان گفتند، اینقدر راه هست که آدم ظاهرش رو خوب نگه دارد.
و همینطور اگر شما در زندگی آرامش داشته باشید و همدیگر رو درک کنید و تفاهم داشته باشید، خیلی کمتر از بقیه شکسته می شوید و هر دو جوان می مانید.
وقتی هر دو به سن 45 برسید و آرامش در زندگی شما باشد و عاشق هم باشید، هیچ وقت این افکار در ذهن شما نمی آیند که نکند من و خانمم به هم نیاییم!
اصلاً فکر حرف دیگران نباشید.
بگذارید عشق بین شما بیاید و زندگی مشترکتون رو شروع کنید.
ممنون دوباره از دوستان
آره من هم نمی خوام که ایشون رو از دست بدم. الان دیگه مشکلی ندارم. فقط همین یه دونه تشویش ذهنی مونده که اونم کمه. فقط می خوام وقتی زندگی مشترک رو شروع می کنم (انشا<لله سال بعد) واقعاً هیچ کدوم از این افکار رو دیگه نداشته باشم.
صحبت های شما راجع به سن هم تقریباً درسته . این دغدغه فکری من بیشتر رو حرف دوستام که مرتب میگن خانم ها زود تر شکسته میشن میاد.
واقعاً این چند صفحه همدردی با دوستان خیلی واسم مفید بود.
خیلی خوشحال شدم که نوشتین
شما هم نمیخواین از دستش بدین
و واقعا عشق خانمتون هم به شما ستودنیه .قدر خانمتون رو بدونید
من خیلیها رو میشناسم که خانمشون از خودشون دوسال بزرگتره
یه مورد هم دیدم خانوم از آفا ده سال بزرگتر بود چقدر هم شاد و شنگول بودن(البته این دیگه استثناست)
و توی همین تالار مقاله ای خوندم که نوشته بود زنهایی که از مردشون دو سال بزرگتره زندگی موفق تری دارن
اگه میخوان خانمتون همیشه شاداب باشه نقش شما هم مهمه
مردی که با اخلاق و رفتارهاش زنشو آزار میده باعث میشه زنش با غصه خوردن و ناراحت شدن روی پوستش تاثیر بذاره
چاق شدن
غذاهای پر چرب و ناسالم
استرس
خشکی پوست
اینها همه روی پوست تاثیر میذارن
در ضمن زیاد ناراحت نباشید خانوم ها خودشون اینقدر به اینجور چیزا حساسن و هوای خودشونو دارن که لازم نیست شما نگران باشین:311: