RE: بدترین و بهترین حرفی که از همسرتون شنیدید بگید
بهترین حرفی که از نامزدم شنید : خیلی دوستم داره
به پام میمونه و وقتایی که از رویاپردازی هاش برام میگه خیلی دلنشینه
معمولا هر روز صبح خواباش رو برام تعریف میکنه و شبا هم میگه روزش چطور بود و از اینا خیلی خوشم میاد
و معمولا هر 2 ساغت یه بار اگه بین اس ام اس هام فاصله بیفته یه پیام با این مضمون که خیلی دوستم داره و برام نگرانه و چرا یدفعه غیبم زد میفرسته
باقیشم نمیگم!!!
بد ترین حرفی که ازش شنیدم: من خیلی موقعیتها و سالهای عمرم رو بیهوده از دست دادم ولی شما نه ... ممکنه ما به درد هم نخوریم...شما خودت رو به پای من تباه نکن ...خیلی موقعیت بهتری داری و بیمن میتونی موفق بشی...(البته این حرف رو تو موقع آشناییمون و قبل از اینکه نامزد بشیم زد)
خیلی دختر خوبیه
نمیدونم چه کار خوبی کردم که خدا اینطوری اجرم داد....
مرسی آقا مصطفی:103:
خیلی خوب توضیح دادید :104:
راستی من حس میکنم اگه اینقدر به همسرم اس بدم وقتش رو میگیره و کلافه میشه میانگین 7 تا اس ام اس میدم شایدم کمتر شما از تماس زیاد همسرتون ناراحت نمیشید؟
البته تا حالا چیزی نگفته که ناراحت میشه من خودم رعایت میکنم
نه
فقط بهش گفتم که 1 دقیقه قبل از این که به قصد صحبت میخواد بهم زنگ بزنه بهم یه تک زنگ یا پیامچه بزنه تا موعیت صحبت بهتر و بیان احساساتمو فراهم کنم
چون بعضی موقع ها وسط روز باهام کار داره یا دلش میگیره و اون موقع ها سر کار هستم :82: این رو لازم میدونم.
سلام
بهترین حرف .....یه روز موقعیکه نامزدبودیم توماشین نشسته بودیم ازدستش عصبی بودم یکدفعه خودش انداخت رو شونه هام باگریه گفت دیویددوستت دارم منو هیچ وقت تنها نزار اشک شوق از چشام سرازیرشدتودل خودم گفتم خدایا شکرت که همسری به این خوبی نصیبم کردی که دوسم داره
حرف بد.......کم بوسم کن:302:واقعا غرورمرد اونموقع لگدمال میشه
salam manam taze ozv shodam avala k aghd karde bodim ziad mishnidam onghad k halam b ham mikhord:300: vali engar ba negh zadano gir dadan delesho zadam alanam k dg khaharesh fot shode faghat ba harfash delamo mishkoneeeee:323:
آزاده جان خیلی به همدردی خوش اومدی:43::72:
عزیزم اینجا همه فارسی تایپ میکنن شما هم یه چرخی تو تالار بزنی متوجه میشی:227::227:
سلام به همه
یه چیز جالب برای خانما میگم که حداکثر استفاده رو ببرن
وقتی نامزدم خراب کاری میکنه و خجالت میکشه و روش نمیشه بهم بگه خیلی دلنشین و بامزه میشه.
البته وقتی با اعتماد و اطمینان و صداقت واقعیت رو میگه دیوونم میکنه.
مثلا همین امروز گفت واسه کاری که دیروز به اداره ای رفته بوده اشتباهی مدارک صاحب دفتر اون اداره رو هم با خودش خونه برده!!
حالا مجبوره دوبار بره اداره و مدارک رو سر جاش بذاره...
اگه سوالی هست بگید
شما هم وقتی از شوهراتون کیفور میشید بیان کنید تا ما آقایون هم به خانمامون بگیم تا فیض ببرن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa7449
وقتی نامزدم خراب کاری میکنه و خجالت میکشه و روش نمیشه بهم بگه خیلی دلنشین و بامزه میشه.
البته وقتی با اعتماد و اطمینان و صداقت واقعیت رو میگه دیوونم میکنه.
مثلا همین امروز گفت واسه کاری که دیروز به اداره ای رفته بوده اشتباهی مدارک صاحب دفتر اون اداره رو هم با خودش خونه برده!!
حالا مجبوره دوبار بره اداره و مدارک رو سر جاش بذاره...
:311::311::311::311:
مرسی خیلی بامزه بود:104:
من خیلی خیلی همسرم رو دوست دارم خیلی تیزم کافیه یه نگاه بی منظور به یه خانم کنه خیلی ناراحت میشم همیشه بهش میگم روش غیرت دارم :311:
وقتی لباسایی که دوست دارم بپوشه و عطر مورد علاقمو بزنه خیلی دوسش دارم مخصوصا وقتی میگم برام شعر بخونه (هر چند که از شعر خوندن متنفره :227:)
من هنوز که مجردم، اما یه بار با بچه ها نشسته بودیم و با همدیگر بحث می کردیم، به این نتیجه رسیدیم که همه مون خیلی کیف می کنیم که همسر اینده مون وقتی چیزی بهش میگیم، بدون مخالفت های اضافی، بلافاصله بگه: چشم.:227:
منم كه مجردم و تجربه اي ندارم ولي ميخوام بدترين حرفي كه بابام به مامانم زده بگم(بدترين حرف از بين حرفاي بدي كه بهش زده !!!)
بعد از30 سال زندگي مشترك بابا و مامانم،كه خيلي وقت هم بود كه با اختلاف و درگيري ميگذشت و ميگذره،باباي من يك ساله كه ازدواج مجدد كرده...
فكر ميكنيد بدترين حرفش كه من ميخوام بگم چي ميتونه باشه؟ اينكه تازه ميفهمم زن يني چي !!!
من كه دخترشم بعد از اينكه شنيدم همچين چيزي به مامانم گفته انگار خونه رو سرم آوار شد.چون به هر حال ميدونم تو رسيدن زندگيشون به اينجا هركدوم چقدر مقصرن
خانوماي تالار بهتر ميتونن متوجه بشن كه شنيدن اين حرف از همسرشون چقدر سخته (البته ايشالا كه ديگه كسي اين حرفو نشنوه از همسرش)
شايد جاي اين حرفا اين جا نباشه ولي اينا رو گفتم كه بگم حتي اگه تو اوج عصبانيت هستيد نذاريد هرچي به ذهنتون ميرسه به زبون بياريد و دل بشكنيد :305:
بهترين حرف باباجونمم نميدونم چي بوده ، بريد از مامانم بپرسيد :311: