RE: احساس فشار ! بختک،یا جن؟
.ووااای بهار من هم این جوری میشم ولی روحم جسممو نمی بینه فقط اون بختک رو می بینه
مثل یه سنگ بزرگ یا یک حیوون بزرگ سیاهههه ولی آدم نیستا
بعضی وقتا وقتی بیدار میشم می بینم بالشم بوده یا پتو یه شکل خواستی قرار گرفته من اون رو بختک می دیدم و سیاه می دیدم ولی خوب نه می تونم حرف بزنم نه داد نه حرکت کنم و یه احساس لرزه هم در بدنم هست در اون لحظه
سلام دوستاان:46:
بد نیست در پیگیری علت اینگونه خوابها به علائم غلبه سودا (طب سنتی ایرانی) هم توجه کنید. در حالت غلبه سودا شخص خوابهای سیاه و تیره و ترسناک (شامل بختک و...) می بیند. اگر در اینترنت سرچ کنید یا سری به یک مرکز معتبر طب سنتی بزنید جهت ویزیت از طریق متخصصین طب سنتی، با رعایت نکات لازم از نظر رژیم غذایی و تغییر سبک غلط زندگی، مشکل رفع خواهد شد.
در ضمن خواندن نماز و قرآن و توکل به خدا یکی از اموری است که به سلامت بدن کمک میکند و ذهن را از بسیاری از فشارها نجات میدهد.
استحمام یکروز در میان مفید است. همچنین
شب زود خوابیدن و
سحر خیزی،
دوری از تنهایی، انجام صله رحم حد اقل هفته ای یکبار،
رفتن به دامان طبیعت (پیک نیک)،
کم استفاده کردن از کامپیوتر،
ورزش و دوری از رخوت و سستی و کم تحرکی،
استفاده از مواد غذایی طبیعی (ارگانیک)،
گوشت بره، مرغ محلی
به اضافه جیزهایی دیگری که یک پزشک طب سنتی میتواند بطور تخصصی تحویز کند.
مطالبی که عرض کردم منافاتی با آنچه که دوستان در مورد فلج خواب و مختل شدن سیستم عصبی گفتند ندارد. چون در حالت غلبه سودا، در کنار سایر ارگانها، سیستم عصبی هم دچار اختلال میشود!
این رفیقمون که حالا اسمش رو هم بختک، جن، پری، روح یا هر چیز دیگه می خواهید بگذارید، دیشب 3 نصف شب اومده بود سراغ من :311:
به همه تون سلام رسوند! :)
فکر می کنم همه مون جنی هستیم! :311:
انقدر همه هیجانی تعریف میکنن آدم حیفش میاد تا به حال تجربه ش نکرده :)
خیلی حس خوبیه!
خودت رو می بینی، انگار بیدار هستی.
نفست بند اومده.
صدات هم در نمیاد.
انگار 600 کیلو روی قفسه سینه ات داره فشار میاره.
حس می کنی جسمت بدون روح مونده، الآن دارند میان سراغت.
کلی زور می زنی. با ریش و سیبیل و 25 سال سن دلت می خواد مثل بچه ها داد بزنی و مامانت رو صدا کنی! :311:
خیلی حس خوبیه! امیدوارم تجربه کنی! :)
برای یک بار خوبه،اما اگر مثل من ،یه مدت متوالی همچین حالی بهت دست بده ،چی؟ اون هم دقیق پشت سر هم! یعنی وقتی اینطوری میشدم،بعد هوشیاری و نوشیدن آب همین که سرم رو بالش میذاشتم بازهم!!
دانشجو که بودم تو اون خونه! ماجرا رو واسه بچه ها تعریف کردم، گذشت تا اینکه یه شب همه دور هم جمع شدیم خونه ما،وقت خواب شد، یهو نصف شب یکی بیدارم کرد ،پیش خودم خوابیده بود،گفتم چی؟ گفت یه چیزی دیدم از اتاق رفت تو پذیرایی!! گفتم جدا"؟ گفت آره بخدا!گفتم پس بخواب:311: دست بردار نبودن،یکی دیگه از دوستان شهرستانی من که اون هم از شانس من اون شب کنار من خوابیده بود(وسط اون دوتا بودم) اینقدر ترسیده بود تو خواب کابوس میدید و داد و هوار!!! عجب گیری کردیم! از اون شب به بعد اونا دیگه طرف خونه ما پیداشون نشد!
حالا جالب اینجاست که اکثرا" این موجود:46: با من درگیر بود!
شبها قبل خواب آهنگ گوش میدادم بعد خواب،دقیقا" سی دی پلیر بالای تختم رو طاقچه بود،سیمش رو از برق میکشیدم و از تخت آویزون میکردم، یه شب سیمش افتاد و خورد به تخت،بیدار شدم عجیب بود چون چنین چیزی امکان نداشت،بیخیال شدم و خواستم داستان خواب رو ادامه بدم،که ..... انگار دوشاخه سیم رو دارن به دیوار پشت سرم میکشن! یا خدا این دیگه چیه؟ هی میکشید و هی میکوبید،سریع از تختخواب پریدم بیرون ،فقط یک چیزی دیدم.
اون هم سیم آویزون که چپ راست میرفت، رها شده بود و چپ راست!
یا یه شب که از خواب بیدار شدم فقط چشمام باز شد دیدم یه کله گنده و سیاه روبرمه! تکون نخوردم و هموطنور چشمام رو بستم تا صبح! همون شب قبل خواب سوره جن رو خوندم
این اتفاقات ماورائی بود که برای من پیش اومد ،و خوشبختانه از اون خونه که اومدم بیرون دیگه اتفاقی از این قبیل برام نیافتاد
پشیمون شدم.
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که من جزء شماها نیستم! :)
دیگه خوابم نمیبره!
فکر می کنم این یک نوع اختلال در خواب باشه. همسر من هم دچار این مشکل بود و با دستورات پزشک و البته دعا مشکلش برطرف شد.