سلام
تازه اومدم اینجاها ولی بحثاش جالبه
خودمم در زندگیم داشتم از این بحثا
زنا همیشه مطمئنن که مردا بدن و زنا خوبن
واقعااینجوریه؟
باران جون! این که تو بهش بدبینی اونم هست؟چیزی هم دیده ازت؟یا حداقل تو باکسی بودی که یه کم جبران کنی کارهاشو؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
تازه اومدم اینجاها ولی بحثاش جالبه
خودمم در زندگیم داشتم از این بحثا
زنا همیشه مطمئنن که مردا بدن و زنا خوبن
واقعااینجوریه؟
باران جون! این که تو بهش بدبینی اونم هست؟چیزی هم دیده ازت؟یا حداقل تو باکسی بودی که یه کم جبران کنی کارهاشو؟
خواسته ات را آروم و بامنطق بهش بگو با توجه به آداب گفتگوي جناب sci
اقای sci کیه ؟ میشه لینک تاپیکشونو بدید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
1. زمان و مکان مناسبی رو انتخاب کنید : ببینید دقیقا لازم نیست تا چیزی گفت همونجا بزنید تو روش! گاهی لازمه صبر کنید... و سکوت! تا به خلوت برسید... بهترین مکان، مکان خلوته! جاییکه کسی نباشه... و زمان مناسب: مثلا فکر کنید می خواهید موضوعی رو به شوهرتون بگید... شوهرتون از بیرون اومده! خسته! گرسنه! تشنه... حالا شما چیزی بگید! شدنی نیست... باید زمانی بگید که سر حال باشه !
2. پل ذهنی بزنید... با فرد مقابل همدلی کنید و احساساتش رو درک کنید! مثال: می دونم که خیلی دوست داری این کار رو بکنی... من هم همیشه انجام این کارها رو دوست داشتم! اصلا یه حس خوبی به آدم می ده... من خیلی احساس آرامش می کنم! مثلا یادمه ( یه مثال می زنید)
3. احساس و نظر خود را به طور واضح بیان کنید... از شیوه X Y Z استفاده کنید... از جملات "من " استفاده کنید
الگوی xyz میگه: وقتی در موقعت X، عمل Y رو انجام دادی ، احساس Z رو داشتم...
مثال: اما می دونی وقتی میاي خونه، خسته هستي و كلافه اي، وقتي لباسات رو پركنده مي ريزي روي تخت، احساس خوبی ندارم!
از جملات " من " استفاده می کنید، نه از جملات "تو":
مثلا در مورد شوهرتون: بد جوری دلم رو شکستی!!! ( استفاده از جملات "تو") شما دارید طرف مقابلتون رو متهم می کنید که دل شما رو شکسته و عملا در رابطه با احساستون حرفی نمی زنید!
استفاده از جملات "من" : وقتی موقع شام، به من بی توجه بودی، دلم شکست! در این جمله شما برچسب نزدید! متهم نکردید.. خبر دادید!!! از جملات " من " استفاده کردید و احساستون روبیان کردید..
http://www.hamdardi.net/thread-17302-page-9.html
سلام:72:
حتما حتماگفته های جناب sci رو بخونین.
همین جا ازشون تشکر میکنم بابت صحبت های زیبا و کاربردیشون:72:
منم با اشكان موافقم.بايد بهش بگي كه چقدر آرامش پيدا ميكني توي بغلش وهيچكس توي دنيا نتونسته همچين آرامشيو بهت بده.بهش بگو كه بغل كردنشو دوست داري .من امتحان كردم جواب داده. تازه بعضي وقتا هم ميتوني بهش با لحن آروم ومهربونانه بگي ميشه بغلم كني؟؟؟ فكر نميكنم جواب نده امتحان كن .موفق باشي
بله.میدونم جواب میده. 1344 بار امتحان کردم و جواب داده چه طوری؟این طوری :
میگم عزیزم بیا پییشم بخواب. انقدر دوست دارم تو بغلت بخوابم. آرامیش میگیرم. به خدا قسم گفتم. نتیجه:
میاد پیشم میخوابه. نازم میکنه بغلم میکنه. بهم محبت میکنه میگه دوست دارم و بعد........میگه عزیزم من میرم پای کامپیوتر زود میام میخوابم پیشت .........و این زود اومدن یعنی 3 ساعت دیگع
میدونین دارم سعی میکنم کنار بیام با این قضیه . دیشب هم دوباره زود خوابید ساعت 11 خوابید. و ساعت 2 دوباره پاشد. اگه زود بخوابه شب زا به را میشه. دیگه میخوام کاری نداشته باشم. احساس میکنم عادت به شب زنده داری داره و زود خوابیدنش فقط باعث میشه نصفه شب دوباره بیدارشه و زا به را بشه
بله.میدونم جواب میده. 1344 بار امتحان کردم و جواب داده چه طوری؟این طوری :
میگم عزیزم بیا پییشم بخواب. انقدر دوست دارم تو بغلت بخوابم. آرامیش میگیرم. به خدا قسم گفتم. نتیجه:
میاد پیشم میخوابه. نازم میکنه بغلم میکنه. بهم محبت میکنه میگه دوست دارم و بعد........میگه عزیزم من میرم پای کامپیوتر زود میام میخوابم پیشت .........و این زود اومدن یعنی 3 ساعت دیگع
میدونین دارم سعی میکنم کنار بیام با این قضیه . دیشب هم دوباره زود خوابید ساعت 11 خوابید. و ساعت 2 دوباره پاشد. اگه زود بخوابه شب زا به را میشه. دیگه میخوام کاری نداشته باشم. احساس میکنم عادت به شب زنده داری داره و زود خوابیدنش فقط باعث میشه نصفه شب دوباره بیدارشه و زا به را بشه
سلام :
باران دقیقااین کارایی که شوهرتوداره انجام میده رومن سرشوهرم اوردم.اخه تقصیری هم ندارم وقتی شوهرم میادخونه بعدازشام خوردن میره پای تلویزیون میشینه وبه من ونیازهای من توجهی نمیکنه .منم برای این که حوصلم سرنره میشینم پای کامپیوتر.هرکاری هم که کنم زودترازساعت دوونیم وحتی ساعت سه وسه ونیم نمیتونم برم بخوابم.به نظرمن مقصرشوهرمه چون اون اهل برنامه های تلویزیونه ووقتی من بهش احتیاج دارم ودوست دارم به حرفام گوش کنه یاخودش ازکارش بگه منوپس میزنه ومیگه بروبه کارات برس .مزاحم نشو:302:
باران عزيز
همه حرفاي دوستان در مورد مهربوني كردن و با زبان خوب صحبت كردن و به ويژه بيان صحيح خواسته ها رو من قبول دارم. ولي اينجا يه نكته ايي هست كه گويا دوستان نسبت بهش غافل هستند و شايد به خاطر عنوان تاپيكت مجبور هستند كه يه سري موارد رو ناديده بگيرند. ببين خيلي رك بگم كه مهمترين مشكل شما بيشتر از اين كه برگرده به اينكه همسر شما شبا پيشتون نمي خوابه اينه كه چرا همسر شما تا نصف شب پاي كامپيوتره. اين يه مشكل كه اول از همه بايد با همدردي و صد البته قاطعيت شما نسبت به همسرتون حل بشه. اصلا معني نداره كه هر شب ايشون بخواد تا نصفه هاي شب پاي پي سي براي خودش بشينه و شما كشيك بديد كه كي قراره به رختخواب بياد.
متاسفانه دنياي مجازي يه حالتي داره كه انسان رو از واقعيت زندگي دور مي كنه و به هر دليلي ممكنه اونجا رو مامن خودش قرار بده كه بعد از يه مدتي دل كندن براش سخت مي شه.
ولي به نظر من يه روز كه اخلاقش خوبه...مثلا بگو ببين بيا يه قانوني تو خونه بذاريم.. يعني خيلي محكم ولي مهربون بهش گوشزد كن كه زندگي شما داره يه نيم لرزه ايي به خاطر كار ايشون بهش وارد مي شه. بگو مثلا قانون بذاريم كه هيچ كس بيشتر از 2 ساعت يا1 ساعت تو خونه پاي نت و اينا نباشه. هر كسي بشينه بايد جريمه بده ...همه اش هم با لحن شاد و خوب بگو. البته بايد چند روز اصلا بهش گير ندي بعدا اين مساله رو عنوان كني. اصلا چند روز باهاش كاري نداشته باش..سرتو گرم كن ولي باهاش خوب باش و بي توجهي نكن. بعدش بسيار محترمانه و جدي باهاش صحبت كن.
شايد هم بد نباشه يه تاپيك باز كني كه چه جوري مي شه شوهرت اعتيادش به نت رو ترك كنه.