RE: اعضا خوب تالار فردا یا شنبه به تا لار بر می گردم
[color=#0000CD]سلام اقای ابراهیمی عزیز:72:
من همیشه مطالبتون و میخونم منتها شما همیشه جاهایی از تالار می نویسید که مال ما فقیر بیچاره ها نیست گفتم تا منتقل نشده به قسمت ثروتمندا منم براتون نوشته باشم.
برای منم جالب شد چرا در قسمت خواستگاری؟ خبریه انشاءا..؟ یا به قول سارا بانوی عزیز شما هم جزو باند ضد زن هستید؟:311:
به هر حال خوشحال شدم که به تالار بر می گردید.[/color]
اعضای خوب تا لار من اتفافی در قسمت خواستگاری موضوع جدید زدم من جز و باند ضد زن نیستم خانم سرافرا ز چه مبارکه خبر نیست خانم سرافرا ز من مجرد هستم من خیلی خوشحا ل هستم به تا لار بر گشتم:72::72::72:
سلام اقای محمد ابراهیمی خوشحالم که دوباره برمیگردید این مدت جاتون توی تالار خالی بود.من بیشتر ارسال های شما رو خوندم و استفاده کردم.
دوباره خوش اومدید:72:
ای ای ای ای محمد جون خیلی زیرکی داداش اومدی اینجا مطلبتو زدی ... ایول ایول خوشم اومد تو مدیرارم میپیچونی :311:
خوش اومدی امیدوارم بازم بتونی با قوت به فعالیتت ادامه بدی :310:
و امیدوارم این کار رسم نشه که وقتی کسی شارژ نداره یه جای دیگه بنویسه بعد بگه منتقل کنید ولی تو چون قدیمی هستی عیب نداره فوت کوزه گری رو بلدی .:311:
ایولا زود بیا منتظریم:104::104::104::104:
RE: حال و احوال یاران همدردی (3)
سلام به اهالی پر مهر همدردی
چند روزی نبودم و بعضی دوستان جویا شدند ، دسترسی به نت نبود و در سفری چند روزه بودم .
دعا گوی همه شما بودم بخصوص در شبهای قدر . و باز هم دعا گویتان از صمیم قلب هستم . و امید دارم که شما هم مرا از دعاهای حیرتان فراموش نخواهید کرد .
همینجا به لرد حامد گرامی هم خوش آمدی دوباره میگم و خوشحالیم را از ورود دوباره به جمع مدیران ابراز می کنم :72::72:. خدایی که من یکی خیلی خوشحال میشم ، چون مدتی دست تنها بودم و سرم هم در تالار هم بیرون خیلی شلوغ شده .
همچنین حضور بیشتری از پی اس وای را هم شاهدم که باز هم مایه خوشحالیست و شکر گذاری :323:
همینجا از زحمات بی شائبه کیوان عزیز هم قدردانی می کنم . و خوشحالم که هست :72::72:.
همگی در پناه خدای بزرگ کامروا باشید :323:.
آمیــــــــــــــــــــــ ـن
.
.
بچه ها! از آقای تسوکه و آقای green هیچ خبری نیست!
راستش قایمکی یه سری می زنند اما مثل اینکه کامل نیستند!:311:
خودم هم؛ راستش رو بخواید یه تصمیمات جدیدی با گلم گرفتیم که داریم روش کار می کنیم و به امید خدا اگه این تصمیماتمون عملی بشه یه تحولی در زندگی مون به وجود میاد! ان شاءا...!
امیدوارم همگی همیشه ی همیشه خوشحال و سرزنده باشید!:311:
سلام به اعضای خوب تالار من از مرخصی بر گشتم به تالار بر گشتم چند وقت در تالار نبودم دلم برای تالار و اعضای خوب تالار خیلی تنگ شده بود دلم برای مدیران خوب تا لار و مدیر خوب همدردی خیلی تنگ شده بود به تالار بر گشتم با قدرت به فعالیت در تالار ادامه دهم اعضا تالار و مدیران خوب تا لار خیلی دوستتت دارم:72::72::72::72:
بازهم تالار سوت وکور شد ... بازهم یه عده درصدد کسلی تالار برامدند... بازهم سخن ازوابستگی وعادت...
خارپشت بابا این حرفا چیه؟یعنی چی که وابسته محیط مجازی میشید؟آخه چرا؟:161:
شایانا میدونستی،که داری کم کم ازیادمون میری؟:16:
شیدا حاتمی هم که برگشت ولی انگار اوضاع حاکم زیادی باب میلش نبود که دوباره رفت.:33:
بابا بچه ها دلمون تنگ شده!
سلام کوکب خاتون خیلی خیلی خوش اومدین:104:
تاپیک سلام شما پاک میشود .. به دلایل زیر
1 _ عنوان تاپیک گنگ و مبهم
2_ قرار ندادن تاپیک در جای مناسب
به شما توصیه میکنم یک بار با دقت قوانین همدردی را مطالعه کنید
شما می توانستید خود را در تاپیک حال و احوال یاران همدردی معرفی کنید.
لذا تاپیک زیر را هم مطالعه کنید :
قوانین کلی انجمن های همدردی
قوانین بسته و سخت گیرانه تالار همدردی