RE: کمک درباره ایجاد رابطه مجدد(خیلی مهم)
دو ماه بیشتر نمونده اگه جواب نمی ده چاره ای جز صبر کردن نداری... با اس ام اس و زنگ هم نمی شه همچین مبحث مهمی رو بیان کرد.... تو این مدت بشین با خودت برسی کن... معیارهات رو رو کاغذ بیار و ببین اون خانم با معیارهات هماهنگ هست یا خیر, واسه همچین موضوع مهمی دو ماه تفکر هم کمه.... بشین خوبه خوب برسی کن و بیا اینجا و اطلاعاتت رو بالا ببر
حتما همین کار رو میکنم
منتظر شب قدرم تا دعا کنم یه بار دیگه بتونم تمام حرفای تو دلم رو بهش بگم
منو اون خیلی شبیه هم بودیم .هم رفتاری و هم شخصیتی و هم افکاری.این 2 ماه که با هم بودیم باورم نمیشد همچین کسی رو تو زندگیم دیده باشم که انقدر شیفته و دلباختش بشم
منتظر بودم ببینمش تا با هم حرف بزنیم.باورتون نمیشه موقع خداحافظی 2 تامونم حالمون گرفته بود
از خدا میخوام که یه بار دیگه بهم فرصت بده تا باهاش حرف بزنم
وقتی نیت پاک باشه خدا بهت کمک می کنه... شک نکن.:72:
به خدا نیتم پاکه
بچه ها دعا کنید که بهش برسم.من نمیتونم فراموشش کنم اینو به دور از احساسات میگم و حرف عقلمه
چون با این دختر خانوم هست که میتونم خوشبخت بشم.فقط از خدا یه فرصت دیگه میخوام تا بتونم خودمو نشون بدم
منتظر شب قدرم تا حاجت دلمو از امام علی بخوام
این تاپیک رو دنبال کنید چون هر اتفاقی بی افته همینجا میگم
آقا حمید انشاالله که اونچه که خیرو صلاحه برات پیش بیاد و خدا کمکت کنه
اما خواهرانه یه چیزی بهت می گم چیزی که با پوست و گوشتم تو این یک سال لمس کردم
تند نرو آقا حمید پر از احساس و شوری ولی سعی کن هر کاری تو این راه می خوای انجام بدی اگر عقلت بهت می گه اشتباهه محضه نکن و سعی کن با صبر و حوصله جلو بری و همه جوانب و بسنج
خلاصه که برادرم تند نرو نمی گم اقدام نکنا نه اتفاقا باید برای رسیدن به اونچه که می خوای پا پیش بذاری اما نه با تندروی با ارامش و توکل به خدا و اینکه از خدا بخوای اونچه که خیر و مصلحته برات پیش بیاره
موفق باشی
بهاره جان موافقم با حرفات
دارم صبر میکنم.دارم فکر میکنم.دارم توکل میکنم.ولی ولش نمیکنم.از خدا میخوام که کمکم کنه
ما هم بعنوان بنده ی خدا در کنارت هستیم.[b]:72:
باز هم سلام
من میخوام اول ماه رمضان بهش اس بدم.میدونم شاید کارم غلط باشه.اما میخوام بدونه که فراموشش نکردم و به فکرشم
من تا بهش نرسم دلم آروم نمیگیره.این چند روز کلی فکر کردم و متوجه شدم میتونم با این دختر خوشبخت بشم این حرف رو به دور از احساسات میگم
فقط میخوام پیگیرش بشم.همینطور که برای دوستی باهاش پیگیر شدم و راضی شد این بار هم همین کا رو انجام میدم
سلام آقا حمید چی کار کردی صحبتی باهاش نکردی؟
سلام بهاره جان
نه نه اس ام اس دادم و نه زنگی زدم.میدونی الات چند وقتی که گذشته درباره این موضوع زیاد فکر کردم.با خودم گفتم که فعلا شرایط ازدواج رو ندارم .اون دختر خانوم چطوری 2 یا 3 سال رو به خاطر من باید صبر کنه .چون هم سن هم هستیم تا اون موقع 26 سالش میشه
تا 3 سال شاید هزار تا اتفاق بد بی افته.فعلا کاری باهاش ندارم.اما چون همکلاسیمه و تو دانشگاه هست دورا دور مواظبشم تا فرصت مناسب پیش بیاد و تمام حرفامو بهش بزنم