RE: گزارش گرفتن های همسرم .... (کمکم کنید)
سلام
ممنون از اینکه اسم تاپیکم رو اصلاح کردین
روز پنجشنبه وقتی تعطیل شدم یه موضوع عجیب پیش اومد توی تاکسی نشسته بودم داشتم میرفتم خونه که دیدم یه پیام از گوشیه شوهرم به گوشیم اومد که نوشته بود :
تبسم جان ازت خواهش کردم قول بده و خداحافظی کن به خدا داری تو حق - اسم دختری شبیه اسم من - ظلم میکنی من دوست دارم عصبانیم میکنی باهاش دعوا میکنم زود جوابمو بده زنگ نزنم دفتر .
مات و مبهوت فقط پیام رو نگاه میکردم دیدم اسم پدرشوهرم روی گوشتم افتاده و درحال تماسه ، جواب دادم دیدم همسرمه البته اینم بگم همسرم با پدرشوهرش کار میکنه ، به محض اینکه اومد حرف بزنه گفتم این چی بود به گوشیم فرستادی گفت چی بوده و براش توضیح دادم ، گفتش که پسر همسایشون گوشیش رو جا گذاشته و اومده گفته گوشیت رو بده میخوام یه پیام بدم منم گشی رو بهش دادم بابا گفته بیا با گوشیه من زنگ بزن به خانمت بهش بگو گوشی دست خودت نیست پیامی چیزی نده منم اومدم زنگ بزنم که دیدم اینطوری میگی و اون اختمالا اشتباه فرستاده ، ولی من داشتم روانی میشدم و تا خود دیشب باهاش جروبحث کردم تا یک کم باور کردم که راست میگه ، نمیدونم چطوری مطمئن باشم اصلا لازمه مطمئن بشم ؟
توروخداراهنمائیم کنین
خواهرم
آرام باشيد و حرف ايشون رو باور كنيد و اصلا به موضوع فكر نكنيد
اشتباه شده بود...
موفق باشيد
بنظرم يه كم قضيه بوداره! شايدم براي همين انقدر تورو چك مي كرده كه ببينه دقيقا كجايي و چيكار مي كني! البته در حد يك حدس خامه. اميدوارم غلط باشه. اما تو به روي خودت نيار و بگو كه حرفشو پذيرفتي. بنظرم اسمس نشون مي ده اگرم پاي كسي درميونه داره محترمانه ردش مي كنه. هي به پر و پاش نپيچي! اينجوري كني اگر راست باشه برمي گرده مي گه خوب كردم بازم مي كنم!:163: مثلا سعي كن بگذري... اگر از اشتباهات مردها بگذري جاهاي ديگه برات جبران مي كنن اما اگر هي پاپيچ شي بيشتر لج مي كنن.
آیلار جان،
نمی شه به این راحتی زندگیت را رها کنی. نمی گم آخر دنیاست.
ولی 99 درصد دروغ می گه و یک درصد شااااااااااااااااااااااای د راست بگه.
همون موقع زنگ می زدی ببینی کی گوشیش را جواب می ده. دست کیه.
تا send کرده فهمیده چه اشتباهی کرده ....
با تشکر از دوستای خوبم
اصلا تا حالا همچین موردی از همسرم ندیده بودم از وقتی این اتفاق افتاده همش سعی میکرد آرومم کنه گفتم نمیتونم دارم روانی میشم اگه خودت بودی با این اوضاع که به من گیر الکی میدی میگی چرا دوش میگیری چیکار میکردی ؟ گفتش که اگه من بودم الآن توی راه بودم که بیام اونجا گفتم پس من باید چیکار کنم ؟
همش میگفتش که میدونم چی میگی و چه حالی داری بهت حق میدم درکت میکنم ولی بهم اعتماد کن بهم شک نداشته باش من توی دوران مجردیم از اینکارا نکردم حالا که متاهل شدم بیام خطا کنم و از این حرفا و گفتش که یعنی بابای من اینقدر دورازجونش بی وجوده که ببینه پسرش 2 ماه دیگه عروسیشه که نگاش کنه که داره از اینکارا میکنه تازه بهش بگه با گوشم پیام بده که گند منو درست کنه ؟
واقعا موندم الان آشتی هستیم 3 مردادم بلیط دارم برم پیشش ولی ته ته دلم یه جوریه
خب تا همين حد فعلا قبول كن. اينجوري به نفع تو شد. چون قبل تو در مقام اتهام بودي حالا خودش رفت توي اون جايگاه. خيلي عادي برو پيشش. يادت باشه براي چنين اشتباهي بهش جايزه ندي! منظورم اينه كه نه با اخم و تخم برخورد كن و نه قربون صدقه اش برو. خيلي عادي رفتار كن تا خودش به سمت تو بياد.