اوکی-پس وقتی مشغوله سوال و اعتراض و درخواست ممنوع.از ترفندها استفاده میکنم.این لینک رو هم خوندم
ممنون از کمکت دوست خوبم
نمایش نسخه قابل چاپ
اوکی-پس وقتی مشغوله سوال و اعتراض و درخواست ممنوع.از ترفندها استفاده میکنم.این لینک رو هم خوندم
ممنون از کمکت دوست خوبم
آسمان آبی عزیزم توی انجمن مربوطه برو مثلا درگیری و اختلاف زن و شوهر، پایین صفحه سمت راست یک دکمه می بینی ایجاد موضوع جدید، اون رو بزن و مشکلت را مطرح کن، صفحه اول هم از بالای همین صفحه می تونی بری سمت راست گزینه دوم صفحه اصلی انجمن را بزنی تا برات بیاره
درمورد دوست عزیزم مهسا خوب حالا که خودت انتخاب کردی و به قول خودت از بین چندین نفر اینو انتخاب کردی و با توجه به خصوصیات مثبت همسرت شما مشکل اساسی نداری و باید سعی کنی با مهارت ها توجه همسرت را جلب کنی و زندگیتو بگیری توی دستت و اینم بهت بگم که خوشبختانه خصوصیاتی از همسرت که دوست نداری قابل تغییر هستند ولی با مهر و محبت و آرامش و به دور از رفتارهای کنترل گرانه . درمورد این که رابطه جنسی شما در حد نامزدی هست خیلی تصمیم درستی داری و راهی که میری درست هست. من فقط حدس زدم در زمینه مشکل جنسی که الحمدلله نداری و شاید نیازی نباشه مستقیم از همسرت راجع به این موضوع چیزی بپرسی ولی خوب سعی کن هر چه بیشتر توجه و رضایتش رو در هر زمینه ای جلب کنی .
سابینا جان مرسی .دلگرمم کردی که این مشکلات اساسی نیستن
یه جمع بندی کوچولو میکنم .
1-ندیدن من احتمالن بخاطر رفتار کنترل کننده و بکن نکن ها یم بوده که قرار شد تا 26ام ماه آینده این رفتارها رو نداشته باشم ببینیم چی میشه
2-وقتی گرفتاره اعتراض و درخواست وسوال نداشته باشم و به قدری آرامش داشته باشم که اون جذب من بشه
3-به سوتی هاش اهمیت ندم تا دیگران هم توجهی نکنن (احتمال اینکه دیگرون هم اهمیت ندن از نظرم تنها دو درصده)
4-مثل یک معلم و منتقد و مادر نباشم و فقط همدلی کنم.
5-استفاده از خصوصیات مثبت و صبر در تغییرش بدون رفتارهای کنترل کننده
6-تعریف در جمع خانوادگی
میتونم اینکارها رو بکنم واسم سخت نیست
اما مسئله اولی که مطرح کردم حرفهای ایشون بود.نتیجه من از راه حل هاتون این بود:
1- رفتارمو درست کنم تا بیشتر بهم محبت کنه و از این طریق عیب هاش برام کمرنگ تر بشه
2-وقتی محبتمون زیاد تر شد با استفاده از خصوصیتهای مثبت و ترفندها تغییر پیدا کنه
3-مثل یک دوست باشم تا اگر چیزی گفتم بهم اعتماد کنه نیت خوبی دارم و سرزنشی در کار نیست
تغییرات ایجاد شده رو بهتون میگم تا ببینید راه ها و عملکرد من صحیح بوده یا نه
سابينا جون از راهنماييتون ممنون
راستي من امروز پست شما رو خوندم.
ولي ديروز موفق شدم تاپيك ايجاد كنم اسمش هم اينه "ادامه زندگي مشترك يا ج.د.ا.ي.ي.؟؟"
خوشحال مي شم اگه به ما سر بزنيد.
مهسا جان سلام
ببخش من یه مدت نبودم اما همه را خوندم اگه این کارا رو بکنی بی شک جواب میده فقط یه ایراد تو نظر آخرت دیدم گفتی تا 26 ماه آینده عزیزم اگه با این تفکر ربی جلو از خود 26 ام منتظر تغییری و اگه نبینی به هم میریزی پس وقت تعیین نکن
بسپار به خدا و تو کار خودتو بکن
موفق باشی