RE: فوری:توی این موقعیت حساس به شوهرم کمک مالی کنم؟
سلام پريماه
من هم به عنوان يك زن شاغل كه وارد زندگي مشترك شده ام نظرات بال هاي صداقت را تاييد مي كنم :305:
البته اگر يك روز انشاءالله خواستيد خونه بخريد به شوهرت كمك كن :305:و اون هم يك مقدار از خونه را به نام شما كنه اين موضوع اشكال كه نداره هيچ خيلي هم خوبه:311:
سلام پریماه
دخترم هشدار مدیر را که مشاوره قبل از ازدواج گرفته بودی جدی بگیر !:305:
دقت كنيد پيشنهاد دخالت نكردن در مسائل اقتصادي شوهر، در واقع به نفع خانمهاست
نقل قول:
شما از اول زندگي بايد اين مرز را بشناسيد. اينكه خرج بكن يا نكن، بخر يا نخر، پس انداز بكن يا نكن يا .... مخصوصا در چند سال اول زندگي از طرف خانمها سم زندگي محسوب مي شود.
نقل قول:
ستاره:
سلام
قابل توجه خانم هایی که مسایل اقتصادی اولویت زندگیشان است !!!!
دریک زندگی اولویت های مهمتری برای یک خانم هست .اول به آنها رسیدگی شود بعدا اگر وقت و انرژی و حوصله باقی ماند با مهارت و ظرافت در مسائل اقتصادی شریک شوند .
اول واجبات (لبخند -محبت -رضایت -احترام -تشکر -آراستگی- دوستی و همراهی -تایید و ارج نهادن-صبوریو...... )بعدا مستحبات (دلسوزی - -خود جا کنی {البته بیشتر موارد برعکس جواب داده میشه }حاجی کردن شوهر.........)
دخترم ! مبادا این حقوق و کمک اقتصادی و مسائل اقتصادی باعث بشه از سرمایه اساسی زندگی که در بانک عاطفی هردوی شما باید ذخیره و روز به روز افزوده بشه غافل بشید .
این بانک باید پراز سکه های اعتماد و دوستی و سازگاری و مهر و عشق ورزی و یگانگی و باشه مبادا با سکه های تقلبی جابه جا بشه !
قناعت و رضایت و اعتماد بزرگترین سرمایه و پشتوانه یک زندگیه !
به مردت اعتماد کن ! به نظرمن ریش و قیچی رو به دست اون . تو بیشترین حواست به آرامش و همراهی و مهر ورزیت باشه عزیز:43:
خواهش میکنم در حال حاضر پاسخ سوالمو بدین...منظورم توی این شرایط چیکار کنم؟
لطفا واضح و شفاف راهنماییم کنین.اینارو که گفتین قبول دارم الان چیکار کنم
چندباری مقداری پول ازم خواسته که منم بهش دادم البته وقتی واقعا کم داره از من میخواد .که منم بهش دادم.اما همیشه میگه حساب اینارو داشته باش بعدا جبران میکنم...
پریماه !
نمی دونم تا چه حد برات مادیات مهمه ؟
عشق مهمه یا ثروت ؟
خانه یا کانون گرم خانواده؟
و.....
خانمی با خصوصیات شما مطمئنا می تونه به خواسته هاش و آرزوهاش برسه .
خانمی رو می شناسم با برنامه ریزهای اقتصادی که داشت با حسابگری و صرفه جویی و ........حتی فراتر از انتظاراتش به اون چه می خواست کوتاه تر از زمانی که در نظر گرفته بود رسید اما یه زمانی به خودش اومد دید کلی سرمایه و پایه های اساسی زندگی رو باخته من جمله حس مسئولیت پذیری همسرش -یگانگی و یکدلی
و به علاوه آفت هایی هم وارد زندگی شده من جمله انتظارات همسرش که بالا رفته بود و مسئولیت هاش رو به دوش اون انداخته بود و دیگه اینکه روحیه ی لطیف زنانه اش رو با حرفهای کسل کننده ی مالی خراب کرده بود .
شما لازم ابتدا شرایط زندگی -انتظاراتتون رو از زندگی - میزان مسئولیت پذیری همسرتون - انتظار ایشون از یک زن و......مورد بررسی قرار بدید .اگر به همسرتون اعتماد دارید و اون رو فرد لایق و توانمندی می دونی بهتره یک حساب مشترک باز کنید و قرار بگذارید که حتما با مشورت و کسب رضایت همدیگه از اون بهره برداری می کنید .
خلاصه ی مطلب من اینه :
هزینه ها و مسائل اقتصادی رو کلا به همسرت واگذار کن وهمین طور مسئولیت ها ی اون رو چون وظیفه ی ایشون هست .
حالا شما اگر آنقدراز خود گذشتگی دارید که می خواهی باری از دوش ایشون بردارید و بدون انتظار و چشمداشت و دخالت های مکرر (بکن و نکن های زیاد)پولت رو در اختیارش بگذار .وگرنه پیش خودت نگه دار !
مواظب باش !کاسه ی داغتر از آش نباشی
عزیز ! پول و حقوقت باید در خدمت شما باشه نه خدایی نکرده باعث دردسر
موفق باشی:43:
ممنون از راهنماییهاتون. تمام حرفاتونو قبول دارم.یه وقتایی یه چیزایی چششممو میگیره و خوشم میاد خودم میخرمشون.و اصلا به روی همسرم نمیارم که من خریدم.اما یه چیزایی مثل خرید عروسی و...وظیفه ی اونه.خودشم میدونه و میگه بعدا که اوضاع رو به راه شد واست میخرم آیا باید بگذرم و فعلا دیگه به روش نیارم یا واسه حفظ ظاهرو حرف و حدیث فامیل مقداری خودم بخرم ...؟
سلام:72:
می تونی یه جورایی مثل وام این پول رو در اختیار همسرت بگذاری یا مثلا خرید کنی بگی قسطی خریدم و بعدا که وضعمون بهتر شد پرداخت میکنیم؟
به نظر من صبر كن وضعيت مالي شوهرت خوب بشه بعد خريد عروسيتو انجام بده
همون طوري كه دوستان گفتن مسئوليت مالي زندگيو به اون بسپار
اگه از اول زندگي خودت خرج كني اين تو زندگيت باب ميشه از اول راه خودتو مشخص كن
چیزی که بیشتر به چشم میاد جهیزیه هستش نه خرید عروسی. پس نمی خواد پولتو برای حرف و حدیث مردم خرج حرید بکنی ضمن اینکه ممکنه اگر همسرت بفهمه بهش بر بخوره که تو برای حفظ ابرو اینکارو کردی یعنی همسرت داشته شما رو بی ابرو می کرده؟ متوجه منظورم شدی عزیزم؟
در ضمن ممکنه بعدا برای خودتم دلخوری بشه که خرید عروسی وظیفه شوهرم بود ولی من خریدم و این حس روی رفتارت با شوهرت نا خوداگاه تاثیر بذاره همونطور که الان داری می گی وظیفه شوهرمه.
ببخشید که اینو می گم اما قراره با حرف و حریث مردم چه اتفاقی بیافته که ما اینقدر از اون می ترسیم و تصمیمات زندگیمون رو بر اساس اون می گیریم؟
سلام دوستان عزیزم.خداروشکر جهیزیه رو چیندیم و رفتیم سر خونه و زندگیمون.خداییش خانوادم سنگ تموم گذاشتن و همه چیز خداروشکر خوب بود. من که پس اندازم هنوز پیش خودمه و همسرم فکر میکنه واسه جهیزیه خرج کردم.منم هیچی بهش نگفتم که هنوز پس انداز دارم
دیشب موقع خوابیدن بغلم کردو آروم گفت عزیزم تقریبا تا عیدنوروز باید ماهی 700 یا حتی بیشتر واسه چک ها بدیم .یکم سخته ولی خدا بزرگه. منم گفتم من که خیالم راحته وقتی تکیه گاهم تویی و مدیریت مالی باتو هست و مطمئنم از پسش برمیای.بعد گفت شاید نیاز بشه تو هم یخورده پول بذاری واسه هزینه ها. منم گفتم تا حالا هم غیراز این نبوده ها.گفت
تو از این به بعد پولاتو پس انداز کن واسه آینده .منم با شوخی گفتم عزیزم اگه با این شرایط بشه پس انداز کنم که خیلی خوبه
گفت چطور مگه؟ گفتم خوب تا حالا یخورده پس اندازمو که ازم میخواستی و بهت میدادم و خرج میشدو تموم میشد.
.لبخندی زدو گفت مگه چقدر تا حالا بهم دادی گفتم هیچی بابا .بگذریم .اصرار کرد .بازم با خنده گفتم حدود هفتصد هزاری...
محکم تر بغلم کردو گفت میدونم عزیزم...چاره ای نیس .یکم باید این شرایط سخت اول زندگی و وام و قسط ها تموم بشه جبران میکنم واست....بعدم یخورده شوخی کردیم و خندیدیمو رفتیم لالا.
نمیدونم بخدا. ریز حقوق و درآمدشو میاد میگه وقتی هم که خرج میکنه یادداشت میکنه و میاد بهم میگه مثلا اینقدر دیگه دارمو ...
نهایتا میدونم چندماهی باید منم کمکش کنم