RE: مبلغ مهریه چقدر باید باشه؟
آقای آیدین لطفا این سوال منو پاسخ دهید "کاری به انتخاب همسر و موضاعات وابسته نداشته باشین"
"اگه قرار باشه در مورد مادرتون یا خواهرتون و یا دخترتون تو جامعه خودمون و با این قوانین مشکلاتی از جنس مشکلات بالا پیش بیاد(مثلا پدرتون بخواد خدایی نکرده ازدواج مجدد کنه ویا شوهر خواهرتون بخواد خواهرتون و طلاق بده و یا دامادتون رفته بدون اجازه دخترتون ازدواج کرده و حضانت نوه شما یعنی بچه دخترتون رو هم گرفته ) فکر می کنید چطوری می تونه کمی کمی.......... از خودش دفاع کنه ویا مرهمی برای بعضی زخماش داشته باشه ؟؟؟؟؟"
منم صبحتهای شما رو قبول دارم وقتی زن ومرد کاملا حقوق برابر دارند مهریه یک هدیه است وباید با توافق دونفر و کم باشه ولی دوروبرمون چیزایی می بینیم که واقعا متاثر می شیم.
سنجاب عزیز ، بنده قبلا گفتم ( در یک تاپیک دیگه) ما جوونها نباید اشتباه گذشته رو تکرار کنیم
مادر من، خواهر من، پدر من ، پدر شما ... همه و همه به روش های قدیمی ممکن هست ازدواج کرده باشند . با مبلغ نسبتا بالای مهریه . دیدشان شاید همانطور باشد که بعضی از دوستان مطرح کرده باشند . ولی ایا نباید جلوی این دید غلط به مهریه رو گرفت؟ ایا این گناه و ظلمی نیست در حق نسل ما و نسل های اینده؟ کسی که پایه یک تفکر غلط رو در جامعه بریزه در دنیا و اخرت مسئول این کارش خواهد بود...
من در زندگی خواهر و مادر و پدرم دخالت نمی کنم ، هر کسی مسئولیت اشتباهی رو که انجام داده باید به گردن بگیره. در بهترین حالت می تونم میانجی باشم ولی طرف کسی رو در این جور موارد نخواهم گرفت ... و اما اگر روزی دختر دار بشم جوری تربیتش خواهم کرد که حقوقش را بفهمه و اونرو از همسرش درخواست کنه. دختری که از دین اسلام فقط یک ظاهر مسلمانی رو به یدک نکشه. بلکه ماهیت قضیه رو درک کنه ... مطمئن باشید اونوقت کسی رو هم انتخاب خواهد کرد که مثل خودش فکر کنه
در جمله اخرتون گفتید حقوق زن و مرد باید با هم برابر باشه . یک سوال دارم ، ایا وقتی حضرت علی و فاطمه با هم زندگی می کردند و مهریه فاطمه(س) بظاهر کم بود ، حقوق زن و مرد با هم یکی نبود؟ اصلا یکی بودن رو چه طور تعریف می کنید؟ با کمیت یا کیفیت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارابختیاری
خیلی ازآقایون (بیشتریاشون)شاید حق مسکن بدن به خانوم ولی بقیه رو خصوصا حق حضانت بچه وحق طلاق رو به هیچ عنوان نمیدن خصوصا حرف زدن دربارش رو بد میدونن
خب این حقوقی که عرض کردید می تونن در ابتدای ازدواج مطرح بشن . همانطور که زیبایی یا پول فرد مقابل برای افراد مهم هست! این موارد هم باید مهم باشند... ولی ایا واقعا اینطور هست؟ یجورایی خود دختر خانم ها مهریه بالا رو ترجیح میدن! :82:
البته حق حضانت بچه نیاز به بررسی بیشتر داره...
وقتی دریک جامعه زندگی می کنی باید تابع قوانین اون جامعه باشی
حالا هرچقدر خودت هم انسانی و اخلاقی رفتار کنی
وقتی قانون کمتر جایی ازت پشتیبانی می کنه مجبوری الان پیش بینی کنی که هر وقت در آینده در تنگنای زندگی قرار گرفتی وزندگی روی بدش و بهت نشون داد چطوری نشکنی و بتونی روی پای خودت با یستی.
لطفا اینقدر ایده ال گرا نباشید ما فعلا ودر جامعه کنونی با این قوانین و شرایط داریم زندگی می کنیم نه می تونیم
مثل گذشته گان زندگی کنیم ونه می تونیم پیش بینی کنیم که بعدا چی پیش می یاد. کیفیت و کمیت زندگی ما در دوران مختلف متفاوت است وبا توجه به شرایط و امکانات کنونی باید تصمیم گیری کنیم.
اگر مثل خیلی از کشورها که برای طلاق با هم توافق می کنند و اموالشون هم نصف می شه رفتار می کردیم شاید دیگه جایی برای مهریه نبود.
از طرفی همه مون اینو می دونیم که هر چقدر خوب رانندگی کنی و احتیاط و دقت کنی ممکنه بازم یکی خطا بره و بمون بزنه بدون اینکه ما مقصر باشیم.
این جوابی نبود که من از شما انتظار داشتم
بحث ایده ال گرایی نیست
زن هایی هستند که بعضی حقوق را در ابتدای زندگی از همسرشون میگیرند و زندگی خودشون رو می کنند
باز هم میگم سوال اینجاست که چه توجیحی برای مهریه بالا وجود داره؟ سوال رو گم نکنید. ایا واقعا مهریه بالا کمکی می کنه؟ ایا مهریه بالا کمکی برای بقای زندگی می کنه؟ به این سوال جواب بدید .
ایا دانشجویانی که با 14 تا سکه ازدواج میکنند کار اشتباهی میکنند یا دخترانی که با 700 تا سکه میرن خونه شوهر؟
من ایده ال فکر نمی کنم ، اگر کمی دقت کنید متوجه میشید که چه کسانی ایده ال فکر می کنند ... با 700 تا سکه میخواهید زندگی خود را پا برجا کنید؟؟ این تفکر ایده ال شما ایده ال گرایانه نیست؟ اینکه زن بصورت قانونی و درکشور خودمان حق طلاق رو در ابتدای زندگی از مرد بخواهد؟ کدام یک منطقی هست؟
اینکه شما به پشتوانه واهی مهریه بالا به زندگی برید درست هست یا با عقل و منطق در زندگی تصمیم بگیرید؟
دوست عزیز خواهش می کنم کمی بی تعصب باشید
مهریه بالا بخش عمدش مربوط به چشم تو همچشمی جامعه هست ... زنان خودشان مهریه بالا رو می طلبن! وگرنه منع قانونی در کشور عزیز ما برای زنان وجود نداره.
خیال پردازی درست نیست. بهتره برای اطلاعات بیشتر با یه وکیل صحبت کنید تا حقوق قانونی خودتان رو بدانید
بنده صحبت جدیدی ندارم
موفق و موید باشید
یا علی:72:
نه 14تا نه 700تا.بین 100 تا 200 برای خانواده متوسط مناسبه.
فرهنگ عزیز باز خوبه شما کمی کوتاه اومدی! ای کاش همین 100 تایی که شما میگفتی مورد قبول همه بود!
ولی من هنوز جوابم رو نگرفتم ها! مگر ان دختر دانشجویی که با اصول شناخت همسرش رو قبول می کنه با مهر 14 تا عیب و ایرادی داره؟ مگر حضرت فاطمه عیب و ایرادی داشت که مهرش کم بود؟ حتما دختر هایی که مهرشان 700 تا 1000 تا گاها 2565 تا هست!!!!! ( بر حسب تقویم شاه ملعون!:311:) خیلی دختران همه چی تمومی هستند؟
نه دوستان من ، همه می دونیم بیشترین دلیل بالا ، مهر دختر خاله و دختر عمو و دختر همسایه هست...
متاسفم از این واقعیت ولی واقعا همین گونه هست که من میگم! کافیه غبار تعصب رو بزنید کنار خودتون ببینید!
همین دیشب پدرم گفت یکی از پسران دوستش گفته دختر رو نمیخواد حالا باید 1000 تا سکه رو پرداخت کنه!
مشکل از کجاست؟
حالا ممکنه بگید حق پسر هست ! باید سکه ها رو بده ... ابروی دختر رو برده! من با این چیز ها کاری ندارم ...
ولی ایا این راهش هست؟ الان پسر ه باید بره بخوابه زندان و دختره هم بشینه خونه پدریش و مشکلات بعدی....
مهریه بالا ،الان چه مشکلی رو حل کرده؟ یکی به من بگه؟
مهریه بسیار پاک و مقدس هست و من شخصا به تمامی مبانی دین اسلام اعتقاد کامل دارم ولی مهریه بالا یک چیز من دراوردی هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eng.aydin
ولی من هنوز جوابم رو نگرفتم ها! مگر ان دختر دانشجویی که با اصول شناخت همسرش رو قبول می کنه با مهر 14 تا عیب و ایرادی داره؟ مگر حضرت فاطمه عیب و ایرادی داشت که مهرش کم بود؟ حتما دختر هایی که مهرشان 700 تا 1000 تا گاها 2565 تا هست!!!!! ( بر حسب تقویم شاه ملعون!:311:) خیلی دختران همه چی تمومی هستند؟
نه دوستان من ، همه می دونیم بیشترین دلیل بالا ، مهر دختر خاله و دختر عمو و دختر همسایه هست...
من اینو قبول دارم که بیشتر این موضوع ها چشم وهم چشمی شده
همین دیشب پدرم گفت یکی از پسران دوستش گفته دختر رو نمیخواد حالا باید 1000 تا سکه رو پرداخت کنه!
مشکل از کجاست؟
حالا ممکنه بگید حق پسر هست ! باید سکه ها رو بده ... ابروی دختر رو برده! من با این چیز ها کاری ندارم ...
شما میگین با این چیزا کاری ندارین ولی درست تو هردعوا دونفرمقصر هستن وهردو صدمه میبینن ولی وقتی قراره دختره طلاق بگیریه و بعد از مثلا 10سال زندگی بادست خالی برگرده خونه باباش وپسر نتیجه زحمت 10سال رو بگیریه به نظرتون باید چکارکرد؟
[b]ولی ایا این راهش هست؟ الان پسر ه باید بره بخوابه زندان و دختره هم بشینه خونه پدریش و مشکلات بعدی....
بگم من بانظرات شما درحدی موافقم آقای آیدین عزیز:72:
کوتاه نیومدم از اول نظرم همین بود که گفتم.
یه دختر خانمی بود مهریش این بود " به خاطر یگانه بودن خدا یک سکه"
والا من الان موندم باید به ایشون بخاطر شعور بالا تبریک بگم یا .... البته گویا پدرش هم قبول کرده
البته ایشون حق طلاق ، خروج از کشور و... رو مطمئنا باید از همسرشون بطلبن که فکر کنم خواهند خواست
یکی دیگه اومد گفت اگر مرد بمیره و بچه های صغیر داشته باشه . ارث به زن یک هشتم میرسه و چون بچه ها صغیرن ممکنه پدر و مادر شوهر عملا بقیه دارایی مرد رو بگیرن ....
سوالات خیلی زیادی وجود دارند که همه انها راه حل و جواب دارند.
ولی راهشون مهریه بالا نیست . اینو مطمئن باشید . مخصوصا با بخشنامه جدید:
در قانون جدید مهریه حالت مهریه از عندالمطالبه به عندالاستطاعه تغییر پیدا کرده. در سایت تبیان اطلاعات خوبی در این مورد هست
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=61333
این هم نظر یک کارشناس در مورد حقوق زن . مثل حق طلاق و حق مسکن
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=161140
این هم سایت جالبی که در مورد مسائل حقوقی هست
http://www.hoghooghdanan.com
دوستان خوبم . اگر به قانون ،وارد بشیم مطمئنا در زندگی اجتماعی هم موفق تر خواهیم شد.
در حقیقت الان حتی 1000 سکه هم تضمینی برای راحتی خیال زن نیست.
البته من با قانون جدید مهریه موافقم چون باعث میشه از مهریه بعنوان اهرم استفاده نشه ولی زنان هم باید اگاهی داشته باشند و بدانند چی رو امضا میکننن( قباله ازدواج)... می تونن در ازای مهریه متناسب حقوق خود را از همسرشون بخوان
امیدوارم مفید باشد
در پناه حق:72:
خانمی می شناسم که 1000 سکه مهریه اش بود و از خانواده ثروتمند ولی با جوانی ازدواج کرد که دانشجو بود همواره همسرش را از نظر مالی ساپورت کرد تا بتواند درسش را بخواند
الان هر دو دانشجوی دکترا هستند و مرد قصه ما عاشق خانم دیگری شده و قصد طلاق همسر اولش را دارد
همسر اولش را انقدر مورد ازار و اذیت قرار داده تا مهریه را ببخشد و طلاق بگیرد
ولی این خانم مقاومت کرد و مهریه اش را به اجرا نگذاشت و زندگی اش رو دودستی چسبید بلاخره همسرش تب و تاب عشق و عاشقی از سرش درامد و الان شکر خدا زندگی خوبی دارند
من اصلا و ابدا موافق با این مساله نیستم که خانم ها مهریه هایشان را به اجرا بگذارند ولی بی انصافی است اگه مردی یک طرفه بخواهد طلاق بگیرد بگوییم این خانم نباید مهریه بالا داشته باشد
از نظر من در طلاق یک طرفه از طرف مرد مهریه از شیر مادر هم به زن حلال تره . نوش جونش